Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mikä räiskintä seuraavaksi?

Hauki

New Member
Moi!


Pelasin juuri Hitman 2:n läpi, massiivisen hyvä peli. Nyt pitäisi sitten päättää minkä mätön seuraavaksi ostaisin. Vaihtelu tekisi terää, eli vähemmän hiiviskelyä, enemmän päätöntä lahtaamista.
:D

Eli Splinter Cell (vaikka jossain vaiheessa varmaan hankinkin) ei ehkä olisi just nyt sopiva. MOH: Frontline? Onko kellään kokemuksia? Vai Timesplitters 2? Tuleeko se Serious Sam? Vai tietääkö porukka jotain muuta hyvää mättöä?
 
Serious Sam on varmaankin juuri sitä päätöntä mättöä mitä kaipailet. Toisaalta Unreal Championship ja Timesplitters 2 ovat laatupelejä, joita kannattaa ainakin kokeilla.
 
Mättö

Mites toi Soldier of Fortune II, onko tietoa milloin se olisi tulossa
Xboxille? Ei varmaankaan kannata henkeä pidättää...
 
Tuo SOF 2 tuskin tulee xboxille ja vaikka tulisikin niin PC versiota kokeilleena voin sanoa että ei ole kovin hääppönen peli vaikka hienot grafiikat onkin.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan mikkois
Tuo SOF 2 tuskin tulee xboxille ja vaikka tulisikin niin PC versiota kokeilleena voin sanoa että ei ole kovin hääppönen peli vaikka hienot grafiikat onkin.
Sof 2 varmistettiin, että tulee xboxille jo kauan sitten, joten olen aika varma, että se tulee. Ja toisekseen se peli ei ole mitenkään huono (sai kiitettäviä arvosanoja monista arvosteluista), mutta syy miksi mä en jaksa nyt innostua niin paljon oli, koska se on aivan samanlainen kuin muutkin räiskintä pelit.. eli siis siinä ei ole mitään erikoista, kuin vain palojen irtoilu.
 
Kaipa se SOF2 on ensi vuoden puolella tulossa. Se ei sen tulemis-ilmoituksen jälkeen ole ollut uutisissa niin paha sanoa. Pitäisi kai ottaa selvää.
 
Pääsin nopeasti kokeilemaan TimeSplitters kakkosta, ja (mielipide!!) se oli aika kökkö...se oli niinku tosi aivotonta mäiskimistä.
Ihanku ois samassa paketissa Wolfensteid 3D-Halo...joten liian perus...

SOF on ihan nätti, mut tuntuu et sekin on vähän "kävele käytävää ja ammu aivot seinille" tyylinen...

Osta Splinter Cell:cool:
 
OK, kiitos! Kai se Splinter Cell on sitten kuitenkin ostettava... Ellei sitten Serious Sam. :D

Onko muuten kellään mitään omakohtaista kokemusta Medal of Honor Frontlinesta? Vaikuttaisi sinällään varteenotettavalta...
 
Serius Sam on aika huono . Se on ihan pelkkää mättöö.
 
Jos haluat älykkään raiskinnän, joka on samalla seikkailu- ja roolipeli, joudut odottamaan kunnes Deus Ex 2:n ilmestyy
joskus ensi vuoden puolella. Tulee olemaan yksi vuoden 2003
parhaista peleistä.
 
Mulla oli Serious sam joskus PCllä, mut siihen kyllästys vartissa kun se oli niin tylsä mättö...ihan ku duke 3D uudessa kuosissa, muttei läheskään niin hyvä...;)
 
Ylös Bottom