Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mitä pelejä odotatte E3 messuilta?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Nali Lord
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Nali Lord

New Member
Eli mitä pelejä tai teknologioita odotatte tänä vuonna E3 messuilta? Tänä vuonna tulossa on paljon uusia tuotteita ja ainakin minä seuraan tilannetta mielenkiinnolla.
 
E3-Messut

Näyttää tulevan mielenkiintoset messut. Kaikki kolme konsolia on nyt julkaistu joka puolella maailmaa ja pelejä näyttäisi olevan messuille todella paljon.
Harmi ku ei ite pääse paikan päälle ;)
 
itse odotan videoita kaikista autopeleistä. esim. TOCA, Colin3 ja Sega GT.
+ mitä tahansa mitä tulloo Capcomilta, Konamilta, Segalta ja Namcolta kiinnostaa.

toivottavasti IGN ja GameSpot ei lukota kaikkea messu materiaalia.
pelkään pahoin että niin tapahtuu:(
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan foghorn

toivottavasti IGN ja GameSpot ei lukota kaikkea messu materiaalia.
pelkään pahoin että niin tapahtuu:(

Tiedot tulevat löytymään monilta muiltakin sivustoilta, joten kilpailukykyisinä saitteina IGN:n ja GameSpotin olisi typerää pistää jutut lukkojen taakse...
 
Kai se Konami siellä taas yllättää. Myös liikkuvaa kuvaa Biohazard 0:sta olis kiva nähdä. En odota mitään erityisemmin vaan pidän sylin auki ja lämpimänä kaikille!
 
Demonwithin, se Resident Evil 0 on PELATTAVANA siellä messuilla.

Itse odotan lisää infoa Zelda:OoT-remake versiosta Cubelle. Enempää en ala odottamaan koska tiedän että Nintendo räjäyttää taas muutaman uutispommin ;)
 
Jooh, tuli aikaisemmin vastattua juuri saatua tiedon, että uusia MGS-pelejä luvassa, joten tässä nyt muutamia toiveita lisää:

Uusien MGS-nimikkeiden lisäksi (:D) toivon, että Square näyttäisi jotain FF XII:stä ja LucasArts paljastaisi kääntävänsä loistavan Jedi Knight II: Jedi Outcastin konsoleille (kaikille, ettei tule kenellekkään paha mieli, mutta taitaa olla turha toivo) ;)

Myös mielenkiintoista nähdä mitkä viime aikoina pyörineet huhut ovat pitäneet paikkansa ja mitkä ei. Suoraan sanoen: E3 tule jo! :D
 
Nintendon uusia Mario & Zelda-pelejä, niistä pitäisi saada jotain selvyyttä, ja Konamin tulevista Contra & Castlevania-sarjan jatkoista.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Detox
Demonwithin, se Resident Evil 0 on PELATTAVANA siellä messuilla.

Jep, sanoin vain niin kun ei tiedä näkeekö sitä mistään. Olisi ihan kiva jos esim. Gamespot pistäisi kunnon videoreportaasin niiltä messuilta meidän kaikkien ulottuville.
 
Henkilökohtaisesti odotan gamecuben uutus pelejä: Zelda, re0,meteroid,mario,warioland,starwars:bodyhunter,supermonkey-bal2,enternal darknes,starfox,zoocube ja niin edelleen

:rolleyes:
 
Itseäni kiinnostavat nämä The Lord of the Rings-pelit. Tosin luultavasti ne ovat vain lisenssiroskaa, mutta toivoahan saa aina.;)
 
E3 Messuista on tulossa erittäin mielenkiintoiset tänä vuonna. Suuria nimiä ollaan vähitellen paljastamassa viimeistään 21-24.5.2002 Kuumimmat PC tuotteet tulevat varmasti Activisionilta sekä Infogramesilta. Activision on tuomassa pävänvaloon Doom III peliä.Doom III kuva Id Softwaren legendaarinen FPS räiskintä on saamassa jatkoa ja luvassa ei ole pelkkää aivotonta räiskintää vaan juonellakin pitäisi olla suuri merkitys. Doom III®:sta on puhuttu paljon mutta materiaalia ei ole ollut paljon saatavana. Id on pitänyt projektia hyvin salaisena ja ei ole halunnut lähteä hypettämään pelin mullistavaa teknologiaa. On kuitenkin selvää että pelistä on tulossa jotan ennennäkemätöntä graafisella alueella. Peliä on suunniteltu T&L pohajaisille näytönohjaimille ja etenkin GeForce 3 sekä GeForce 4 perheen korteille Atin Radeon perheen korttteja unohtamatta. Pelistä tulee myös X-Box versio jonka pitäisi graafisesti olla samaa kauraa vain heikommalla resoluutiolla. Infogrames lähtee samoista lähtökohdista mutta paljon suuremmalla aseistuksella ja onkin esittelemässä kolmea Unreal® peliä. Pelit ova Unreal II - The Awakening (PC), Unreal Tournament 2003 (PC) sekä Unreal Chapionship (XB). Epic Gamesin Unreal ja Unreal Tournament ovat saamassa omat jatko-osansa jo tänä vuonna. Unreal Tournament 2003 nimellä julkaistava moninpeli julkaistaan jo kesän aikana ja Unreal II - The Awakening tämän vuoden lopulla. X-Boxlille tulee oma versio Unreal Tournament 2003:sta joka kulkee nimellä Chapionship. Kaikki kolme käyttävät Epicin uutta Unreal-pelimoottoria joka on versiota 8xx. Pelimoottori tarjoaa realistisen tavan renderoida valoa, luoda massiivisia ulkomaastoja, käyttää korkealaatuisia tekstuureja sekä suuria polygonimääriä. Epic on lisenssoinut mootoriinsa myös realistisen Karma® fysiikkamoottorin. Fysiikkaa voidaan käyttää hahmoissa sekä muissa objekteissa liittäen siihen animoitua koodia. Esimerkiksi ajoneuvon renkaiden jättämässä urassa juokseva vesi saadaan aidon realistiseksi käyttämällä Karma fysiikkakoodia. Video karma fysiikasta unreal koodissa löytyy täältä: Karma Video
Unreal Tournament 2003 ja UC:n kehittää kanadalainen Digital Extremes ja Unreal II:sta kehittää Legend Entertainment. Tulossa on toki yös paljon muuta, kuten Blizzardin Warcraft III ja sen online roolipeli sekä Eidos Interactiven Tomb Raider - The Angel of Darkness peli. jään tiiviisti seuraamaan messutapahtumia ja toivon että media tuo mahdollisimman paljon tietoa julkisuuteen tulevista peleistä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Kiitos tiedoista.
Unreal II on varmasti yksi loppuvuoden huippupeleistä. Itse asiassa olen odottanut sitä jo kauan. Mutta valitettavasti meikäläisen PC:llä ei ole mitään mahdollisuuksia edes haaveilla sen pelaamisesta (argh...) ja koska periaatteellisista syistä olen luopunut PC:ni kilpavarustelusta eli jatkuvasta päivitysrumbasta (ostin uuden näytönohjaimen sijasta samanhintaisen Xboxin) näyttää Unreal II jäävän väliin :( :mad: .
Tovottavasti siitä tulee joskus Xbox-versio.
 
Unreal II on siis jatkoa alkuperäiselle Unrealille ja kyseessä on hienolla tarinalla, ja upealla grafiikalla varustettu seikkailupeli. UT 2003 ja Championship ovat LAN ja internet mättöön suunniteltuja.
Unreal II julkaistaan PC:lle mutta myöhemmin saattaa olla luvassa ainakin X-Box versio.
 
Ylös Bottom