Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

MM-jalkapallo 2006: Kohti Saksaa!

Luckyman

Well-Known Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Shaban
Juu'u, joulukuussahan ne MM2006-karsintalohkot arvottiin.

Noniin! Tänään se arvonta sitten on!

Live seurantaa Fifan sivuilla klo. 18:05 alkaen.

Onko Suomella tällä kertaa onnea vai saadaanko IS:n povaama painajaislohko Italia, Kroatia, Romania, Suomi, Georgia, Albania ja Kazakstan?

Mursun kommentti Kazakstanista: "Olen käynyt Klubin kanssa mm. Jerevanissa. En lähtisi sinne päin mielelläni." :p

EDIT: huomenna = tänään
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Kyllä jännittää! Toi painajaislohko ei ole mahdollinen, koska Italia ei muistaakseni voi pelata lohkossa, jossa on 7 joukkuetta. Tälläinen olisi jees:

Ruotsi
Slovenia
Bulgaria
Suomi
Viro
Liechtenstein
Andorra

(Ja sit mä heräsin:
Espanja
Hollanti
Romania
Suomi
Unkari
Azerbaidzhan)
 
No niin! Tänään saadaan edes hieman helpotusta seuraavien karsintojen odotukseen, kun pääsee antamaan syväanalyysia tulevista vastustajista. Lahjalohko ei varsinaisesti ole edes mahdollinen, mutta anna edes sieltä helpoimmasta päästä niin lupaan elää hurskaasti Shefkin kanssa. Muuta en pyydä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan TelpeFion
Valitettavasti tämän ketjun otsikko ei enää ole kovin ajankohtainen.:(

Totta, revitään tämä uudeksi ketjuksi. Reilut neljä tuntia aikaa. Kovenee ja kostuu ja kaikkea siltä väliltä. Ei millään jaksaisi odottaa.

Tarkemmin ajateltuna voisi olla Suomen kannalta hyvä, että vitos- ja kutoskoreista tulisi hieman kovempia joukkueita. Ainakin kahdessa viime karsinnoissa ne on hoidettu hyvin, kun taas jotkut muut ovat niille muutaman pisteen menettäneet. Tärkeintä on kuitenkin, ettei Hollantia tule kakkoskorista. Nythän myös lohkokakkonen pääsee suoraa kisoihin. Edit: Itseasiassa ei taidakkaan päästä...
 
Kovenee..

EDIT: Euroopan arvonta tietysti viimeisenä. huoh..

Onneksi paikalla on Jumala Michael Schumacher keventämässä tunnelmaan!

EDIT: Ei sitten tulekkaan Eurospurtilta.. :(
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Luckyman
UUH.. Eurospurtilta arvonta livenä!

17:40 Curling

CURLING - COURMAYEUR (ITA)
EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
MEN'S EVENT: GERMANY - SWEDEN

18:50 Alpine Skiing

FIS WORLD CUP - LAKE LOUISE (CAN)
DOWNHILL WOMEN

20:05 Alpine Skiing

FIS WORLD CUP - VAIL (USA)
DOWNHILL MEN

Löystyy...

Viron ETV sensiaan näyttää. Saattaa näkyä Suomessakin.
 
Curlingin & syöksyn ylivalta vie mielenkiinnon...

Mikä voi olla muka tärkeämpää kuin MM-arvonta? :D

ZDF:ltä tulee, mutta ei näy kanava täällä.. :(
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Shaban
Viron ETV sensiaan näyttää. Saattaa näkyä Suomessakin.
ETV näkyy HTV:n kaapeliverkossa negatiivina, mutta sehän riittää :D Euroopan arvonta juuri alkamassa...
 
Suomen lohko: Tsekki, Hollanti, Romania, Makedonia, Armenia ja Andorra.

Hollantihan sinne sitten hyökkäs :p
 
Ei mahdoton lohko, mutta Tsekki ja Romania pitäis hoidella ainakin kerran, jotta päästäisiin edes jatkokarsintoihin. Parhaana päivänä voi ehkä toiveissa jopa Hollantia kaatua tai ainakin tasapeliin päästä..
 
Tulee olemaan vaikeaa suomen jatkoon pääsy,vaikka Hollannilla on aina ollu ongelmii karsinnois. Tsekillä taas on muutama tähti (Nedved ja Koller) mut on hän tää joukkue peli. Ja Romaniasta en paljoo tiä mut varmaan aika lailla suomen tasoinen
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jaakko007
Tulee olemaan vaikeaa suomen jatkoon pääsy,vaikka Hollannilla on aina ollu ongelmii karsinnois. Tsekillä taas on muutama tähti (Nedved ja Koller) mut on hän tää joukkue peli. Ja Romaniasta en paljoo tiä mut varmaan aika lailla suomen tasoinen

Itse pidän myöskin Tshekkia pahempana kuin Hollantia. Tshekki on pelottavan varma suorittaja, kun taas Hollanti voi sortua ennakkoluuloihin kuten aiemminkin on nähty (laiha oljenkorsi, mutta oljenkorsi kuitenkin) vaikkakin toisinaan on häikäisevä kuten kotiottelu Skotlantia vastaan osoitti. Itse uskon täysin Suomeen mursusta huolimatta, mutta kyllä rehellisesti sanottuna Romania on aika paljon edellä. Varmasti kaadettavissa, mutta kovan työn takana. Romania kuuluu näihin slaavimaihin jotka pelaavat paljon fiiliksen varassa kuten suomalaisille tuttu Serbia-Montenegro on osoittanut. En suostu silti vaipumaan synkkyyteen, koska ei ole mitään niin hienoa kuin mennä kannustamaan joukkuettaan voittoon ja uskoa heidän yltävän historiallisesti MM-kisoihin. Eikä mikään ole niin perseestä kuin se asenne "ei me voida pärjätä. Ollaan jo hävitty" ennen kuin ensimmäinenkään peli on alkanut.
 
Pöllöliiton pitäisi olla hereillä otteluohjelmaa laatiessa. Pistepotti olisi hyvä avata ekassa pelissä, mutta mikään "pakko voittaa"- peli se ei saisi olla. Joten karsinta olisi parasta aloittaa ottelulla Romania-Suomi tai Tshekki-Suomi. Kotiottelu Hollantia vastaan tulisi pelata karsinnan loppuvaiheilla Hollannin ollessa mahdollisesti varma lohkovoittaja. Suomellahan on kuitenkin loppujen lopuksi aika pieni päätösvalta ohjelmaa laatiessa, joten vaikeaa tulee olemaan.
 
Vopite haista vitu Schumacher ja Colina. Tärkeintä oli, ettei kakkoskorista tule Hollantia ja mikäs kumma se sieltä sitten tulla tupsahti. Ykkösestäkin yritti tyrkyttää Ranskaa, mutta kun säännöt kielsivät tyrkkäsi sitten pahimman mahdollisen.

Noh, tässä otsikossa suunnitellaan silti matkoja Amsterdamiin, Tsekkiin, aina yhtä eksoottiseen Andorraan ja tietysti Saksaan!
 
Ei stana, kylläpä kävi taas hyvä tsäkä. Tsekki ja Hollanti kumminkin tällä hetkellä melkeen parhaat joukkueet, mut onneks tohon on vielä aikaa.
Miettikääs Turkki ja Kreikka joutu samaan lohkoon! Siellä tulee sota...
 
Ylös Bottom