Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

ModNation Racers [PS3]

Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Minä taas en pysty tätä ostamaan heti, vaikka saisi kuinka hyvät arvostelut. Uuteen tietsikkaan meni sen verran paljon rahaa, että on hiukan kerättävä varoja. Hoo. Mutta onneksi siinä odotellessa pääsee ainakin selville siitä mitä pelaajat ovat mieltä koko rallipelistä. Virallisten arvostelijoiden mielipiteistä viis veisaan. :D No joo. Ei nyt sentään. Kyllä ainakin Konsolifinin ylimystön mielipiteet ovat yleisesti ottaen olleet varsin osuvia. Pelaaja-lehteen olen jo menettänyt uskoni.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Enää kuukausi...
Tuo viikko tulee olemaan aika jännittävä kun viikon sisään tulee 3 ajopeliä(modnation racers, blur, split second

Kovaa kamppailua tulee varmaan olemaan pelaajista.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Onkohan tähän millasia lisähärpäkkeitä luvassa tilauksen bonuksena? Play lupaa jotain Kratos koodia, eos toimiiko täällä kun on joku UK liite siinä. Mutta jos näätte noita tuolla tilaillessa niin pitäskää toki tännekin niitä :)
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Onkohan tähän millasia lisähärpäkkeitä luvassa tilauksen bonuksena? Play lupaa jotain Kratos koodia, eos toimiiko täällä kun on joku UK liite siinä. Mutta jos näätte noita tuolla tilaillessa niin pitäskää toki tännekin niitä :)

no tässä blogissa kerrotaan parista ulkomaisesta kaupasta tilauslinkin ja niissä saa kaupanpäälle "skini"paketin...
EDIT. tietysti unohdin linkin. sori :) playstation blog

Ja pitää vielä todeta että verkkokauppa.comista lähti peli ennakkotilaukseen :) 45.40 ja nopeimmille vielä uncharted latauskoodi... jännitystä jännitystä
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Noniin nyt on uutta traileria ja jopa uusi hahmo saatu peliin...
ModNation Racers: Mystery Mods Revealed! – PlayStation Blog
En tiiä sitten onko ainoastaan usan juttuja mutta sackboyhan se siellä :) ja sen voi saada ilmaiseksi:
Please welcome the latest addition to the ModNation Racer family….SACKBOY! Congrats to everyone who guessed correctly.
It’s only fitting that hero that started the Play, Create, Share movement joins the cast of ModNation. Now the question is, how do you get him?

Well, that part’s easy!

On May 25th, look out for specially stickered copies of ModNation Racers for PS3!
Inside those copies you will get a PSN voucher good for the Sackboy Mod and his sweet Cardboard kart. Early pre-ordered copies will come with a packed-in Sackboy voucher. This offer is valid only while supplies last, so you’ve gotta be quick!
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Säkkipoika! Woohooo! \o/

Eniten tosin pidän tuosta kratos-hahmosta. Hauskan oloinen pikku kovanaama. =D


Olisi kiva jos nuo kaikki "bonus hahmot" saisi ainakin sitten ostettua PSN:stä itselleen, jossei spessu tai muussa versiossa tule mukana tänne eurooppaan(hinta per hahmolla mielellään siinä alle euron).

Huhhahhei. Kohta tämäkin on kaupoissa. Mukavan nopeasti tuo aika kulkee.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

IGN arvosteli pelin ja tykkäsivät kovasti. Miinusta tuli lähinnä vain pitkistä latausajoista, mutta muuten paketti täyttäisi odotukset kiitettävästi. LittleBigPlanet kohtasi Mario Kartin.



Yleisarvosana: 9
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Miinusta tuli lähinnä vain pitkistä latausajoista, mutta muuten paketti täyttäisi odotukset kiitettävästi.
Tämä tuli aamulla pelin esittelytilaisuudessa huomattua. Latausajat olivat melkoisen pitkät. Oliverin mukaan olivat previkkaversioissa vieläkin pidemmät, joten ehkä pystyvät päivityksillä vielä napsimaan sekunteja kellosta pois enemmänkin.

Noin muutenhan tuo oli varsin veikeä peli. Toveri jryin kanssa pelattiin jaetun ruudun kaksinpeliä kuuden tekoälykuskin kanssa. Paras ihmispelaajan sijoitus taisi olla neljäs, eli kyllä AI pisti varsin kovaan kampoihin.

Update! Myös The Sixth Axis antoi ModNation Racersille arvostelussaan ysin. Latausajoista myös tässäkin tuli miinusta, samoin kuin siitä, että ruudunpäivitysnopeus on "vain" 30 fps.

Lähde: The Sixth Axis
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Toveri jryin kanssa pelattiin jaetun ruudun kaksinpeliä kuuden tekoälykuskin kanssa. Paras ihmispelaajan sijoitus taisi olla neljäs, eli kyllä AI pisti varsin kovaan kampoihin.
Ohjaus tuntui ainakin alkuun melko kiikkerältä. Saa nähdä, kuinka tuohon tottuu enemmän pelaamalla, parin kisan perusteella vielä vähän sellainen fiilis että kärryjä on vaikea saada käännettyä oikeaan suuntaan, kun pienikin ohjausliike kääntää nokkaa aika runsaasti.

Autoja ja hahmoja saa muokattua jonkin verran, mutta se rataeditori oli nerokas: tavallinen aamulla kadulta poimittu heppu (jonka jutut olivat aika levottomia) oli oppinut radan suunnittelutyökalut niin hyvin, että kokonaan uusi rata syntyi muutamassa minuutissa. Täytyy tehdä aiheesta havainnollistava video jossain välissä.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Ohjaus tuntui ainakin alkuun melko kiikkerältä.
Sitä kyllä, mutta jo tuossa parin kisan aikana siihen alkoi tottua. Ja noita ajovärkkejähän ilmeisesti pystyy tuunaamaan muutenkin kuin pelkän ulkoasun puolesta. Joten kaikki kiesit tuskin käyttäytyvät samalla lailla.

...tavallinen aamulla kadulta poimittu heppu (jonka jutut olivat aika levottomia) oli oppinut radan suunnittelutyökalut niin hyvin, että kokonaan uusi rata syntyi muutamassa minuutissa.
"Tavallinen kadunmies" vaikutti kyllä hämmästyttävän paljon stand up -koomikko Markku Pajariselta. ;)
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

parin kisan perusteella vielä vähän sellainen fiilis että kärryjä on vaikea saada käännettyä oikeaan suuntaan, kun pienikin ohjausliike kääntää nokkaa aika runsaasti.
Mutkat on pääosin tarkoitus painaa driftaamalla, mikä samalla lisää boostia mittariin.

Latausajat eivät tosiaan vieläkään ole ihan lyhimmästä päästä ja pelin ensiasennuskin vie noin 10 minuuttia, mikä kannattaa ottaa huomioon, jos peliä tuo kaupasta kotiin levottomien lasten riemuksi. Tilaa kovolta menee vajaa 4 gigaa.

EDIT: Niin, ja pelissä pitää ensimmäiseksi ajaa yksi uramoodin eli yksinpelin kisa, ennenkuin pääsee käsiksi moninpelin saloihin. Ekassa kisassa käydään läpi kontrolleja yms.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Näyttää kyllä niin saamerin lupaavalta! Minua ei pienet lataus-ajat haittaa, kunhan niitä ei tule itse kisan aikana. Himputti... IGN:nän revikka-video ei kertonut sitä minua kiinnostavinta asiaa, eli pystyykö radoille kirjoittelemaan omia sepustuksia tuolla editorilla. Eikö toimitus voisi nyt vähän edes heltyä ja kertoa onko tässä sellainen mahdollista? Camoon. Kevään kunniaksi vähän lepsumpi meno. :D
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

...pystyykö radoille kirjoittelemaan omia sepustuksia tuolla editorilla. Eikö toimitus voisi nyt vähän edes heltyä ja kertoa onko tässä sellainen mahdollista?
ModNation Racersin embargo päättyi tänään, joten nyt voi kertoa ihan mitä vaan. Eri asia, osaako joku vastata.

(Näkemäni perusteella rataeditorissa ei sinällään pysty tekstejä kirjoittamaan, mutta esim. Oliver on tutustunut aiheeseen huomattavasti paljon syvällisemmin.)
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Noniin. Oliveria sitten vaan kovistelemaan hereille. Betassa oli editoripuolella sellainen Spray-purkin logo näkyvillä työkalulistassa(Hahmo ja auto-editori osiossa). Sitä tosin ei pystynyt valitsemaan mutta luulisi tuolla onnistuvan ainakin jonkin sortin "taiteilu" mikäli sitä voi käyttää niin kuin luulen. Toivottavasti se on koko versiossa käytettävissä(tai ylipäätään mukana) myös kenttäeditointi puolella.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Se spray-purkki tarkoittaa vain eri värien valintaa, ei varsinaista spreijaamista.

Mutta ainakin autoihin löytyy kirjaintarroja, joilla voi kärsivällisesti säätämällä kirjoittaa menopelin kylkeen, mitä mieleen juolahtaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että muut pelaajat voivat tehdä valituksen törkeyksistä.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Oliver: Jaahas... Ei sitten ollutkaan unelmieni väripurkki.

Tietenkään minulla ei ole mitään aikomusta vääntää jotain idiootteja kirjain yhdistelmiä, kuten: Pippeli-Kaara, tai muuta sellaista. Ihan fiksua huumoria ajattelin kyhäillä kirjain muodossa. Jos nuo tarrat kattaa kaikki aakkoset, (myös Ä:n ja Ö:n sekä pisteen, että huutomerkin) niin ne käy ihan hyvin samasta asemesta kuin varsinainen kirjoitustoiminto. Harmillista ettei mitään erillistä "pensseliä" ole työkalujen joukossa(piirtely jää siis haaveeksi). Noh, kaikkea ei voi saada... Ainakaan heti.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Löytyykös pelistä jonkinlaista "tarinamoodia" ja pystyykö sitä pelata jaetulla ruudulla?
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Ääkkösiä ei löydy, mutta piste löytyy ja sillä saa tarvittavat pisteet myös kirjainten päälle. Huuto- ja kysymysmerkki löytyvät suoraan.

@Akutsi: Ura-moodissa on tarinaa, mutta sitä ei voi palata kuin yksinpelinä. Sen pelaaminen myös avaa lisäosia, -asusteita ja muuta sälää mod-hahmojen, autojen ja ratojen muokkaukseen.

Ja jos ei jaksa itse muokkailla uutta hahmoa tai autoa, voi antaa koneen arpoa sopivan kokoonpanon tai käyttää muiden jakamia luomuksia. Muiden tekemiin tai koneen arpomiin luomuksiin voi myös itse tehdä lisämuutoksia, jos inspiraatio yllättäen iskeekin.

Jos jonkun muun tekemään luomukseen perustuvan modin tai auton laittaa edelleen jakeluun netissä, niin alkuperäisestä tekijästä jää muistaakseni kyllä mainita.
 
Vastaus: ModNation Racers [Hype]

Kai pelissä voi pelata sohvalta kavereiden kanssa monen kisan turnauksia, josta pisteet lasketaan yhteen? Ja toivottavasti voisi tehdä omia turnauksia, jossa ajettaisiin oma tekemiä ratoja haluttu määrä. Siis joku Custom Cup
 
Ylös Bottom