Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

MOH: Rising Sun

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja dragon
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
No keskustelua! Aion ostaa tämän ja haluan teidän mielipiteitä pelistä. Näytti Playssa ainakin kurkolta. Vähän Vietcongin tapaselta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Gangster75
No keskustelua! Aion ostaa tämän ja haluan teidän mielipiteitä pelistä. Näytti Playssa ainakin kurkolta. Vähän Vietcongin tapaselta.
ihan mukavaa räiskimistähän tuo on...niinkuin aiemmatkin ;) ...tuo online puoli on samanlaista kuin esim. bondeissa tai red factionissa ne kaksinpelit!...peli oli kyllä ärsyttävän lyhyt :mad: meni kevyesti päivässä!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan patriko
ihan mukavaa räiskimistähän tuo on...niinkuin aiemmatkin ;) ...tuo online puoli on samanlaista kuin esim. bondeissa tai red factionissa ne kaksinpelit!...peli oli kyllä ärsyttävän lyhyt :mad: meni kevyesti päivässä!

Oh f**k! No taitaa sitten jjäädä alekorista ostettavaks kun noin lyhyt on.
 
Kyllähän ton päivässä tahkoaa eli vähän lyhyenpuoleinen on, tosin silloin ei tuu suoritettua kaikkia bonusobjektiiveja eikä hankittua kultamitaleita kaikista tehtävistä.

Tehtäviä arvostellaan kokonaisuutena ampumatarkkuuden, omien osumien ja bonusobjektiivien suhteen. Eli ihan helpolla kaikkia kultamitaleita ei saa kerättyä.
Esim. Pearl Harborissa yksi bonusobjektiivi on tiputtaa 75 lentokonetta, oma enkkani on 51 konetta.

Peli kokonaisuutena on taattua MOH-meininkiä eli sarjan faneille hyvää viihdykettä. Graffa menettelee, Fall of the Philippines on tylsän näköinen mutta myöhemmät kentät kuten In Search of Yamashita's Gold ja Bridge of River Kwai ovat paikoin hienon näköisiä. Äänimaailmaan on taas panostettu kybällä eli nupit kaakkoon! Valitettavasti vihollissotilaiden tekoäly loistaa välillä poissaolollaan.
 
2 kysymystä:

1. Pelasitteko myös Frontlinen läpi päivässä?
Itselläni meni kuukausi.

2. Onko pelissä paljon yksinpelaamista ilman joukkuekavereita, vai onko melkein joka kentässä tekoälytovereita mukana?
 
1. No ei Frontlinessa sentään kuukautta mennyt mutta sehän riippuu siitä paljonko päivässä pelaa. Kaikkien bonusten avaamisessa meni kyllä aikaa.

2. Joukkuekavereita on melkein joka tehtävässä/kentässä. Paitsi, että ei niistä hirveästi apua ole.

RS on kuitenkin mun mielestä Normal-vaikeustasolla helpompi kuin Frontline.
 
Minulla meni aika ahkeralla pelaamisella 3 viikkoa Frontlinen läpi vetämiseen. Pelasin noin 1 tehtävän päivässä ja aika pitkiä ne tehtävät oli!
 
Pelasin Rising Sunia Citymarketin kuuluisassa peliosastolla, ja hieman ristiriitaiset tunteet jäi.

Ensinnäkin kismittää taannoisten Pelaaja-lehtien (ja parin muun) ennakot pelissä, jossa tekijät lupaavat tuntuvaa vapautta kenttäarkkitehtuuriin ja tekoälyyn. Ja pyh, tekoäly on edelleen todella, siis todella huonoa ja kerran löysin peräti kaksi reittiä, muuten täysin selvää putkissa juoksentelua ryntäävien vihollisten eteen kentästä toiseen.

Ainoa massasta kohoavat asiat ovat edelleen aseet (mallinnus, äänet) ja äänimaailma. Grafiikka kelpaa mutta se ei yllätä. Ehtisin pelata myös pikkuosan paljon puhuttua Pearl Harborin taistelua, jossa olin jossakin taistelun tiimellyksessä... :rolleyes:

Harmillisesti kunnian himoisen alun ongelma paikoittain jopa hyvästä toteutuksesta on sen epäuskottavuus. On suorastaan nauretta tunne, kun Japsien Zerot putoavat parista - joskus jopa yhdestä osumasta. Peli on edelleen ramboilua, vaikka pari kaveria olisikin mukana. Harmillisesti em. takoäly sotkee senkin osin.

Ei miun hyllyyn kitoos.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Gangster75
Minulla meni aika ahkeralla pelaamisella 3 viikkoa Frontlinen läpi vetämiseen. Pelasin noin 1 tehtävän päivässä ja aika pitkiä ne tehtävät oli!

Oliko siinä niinkin monta tehtävää? :eek:
 
Todetaan nyt vielä, että kokonaisuutena RS on lievä pettymys. Peli tuli pelattua läpi kolmen päivän aikana (3-4h/päivä) ja nyt parina iltana olen kerännyt extroja (mutta en vielä kaikkia). Frontlinessa oli paljon enemmän haastetta kuin RS:ssa, vaikka ei Frontlinen tekoälyssä välillä hurraamista ollut mutta hakkaa se nyt kuitenkin RS:n "tekoälyn" 6-0. Kehitystiimin vaihtuminen ei ole ainakaan tehnyt hyvää konsoli-MOH-sarjalle. Jospa Rising Sun part 2 paikkaa mokat? ;)
 
Nyt täytyykin miettiä kunnolla ostamista, mutta sitä ennen haluaisin kuulla MOH-sarjan superfanin, Lt. Pattersonin mielipiteen pelistä. Kai oot sen jo ostanut Patterson?
 
Muuten hyvä peli, mutta pelasin läpi 4,5 tunnissa normaali-tasolla. Muutamia pahanpuoleisia pugeja, jouduin lataamaan pari kenttää uudestaan, kun ei päässyt eteenpäin. Esim. oma tankki jäi eteen, ettei päässyt ohi ym.
 
jos se toimii hiirella ja näppiksela niin uuh peipi ku mulla on kotona usb-hiiri ja usb-näppis.

Ja siinä näppiksessä on vielä kaks usb-paikkaa niin headsetillekkin on paikka.

Mutta epäilen että toimii...
 
Päivän otti pelata RS läpi normal-tasolla. Ennemmin en ole MOH-sarjan pelejä pelannut ja nyt olis muutama kysymys. Mitä ne passwordit on mitä niiden sotilaiden pitäis jättää kenttiin ja mitä niillä tekee?
 
Tietääkö kukaan nettisivua missä olis noiden MOH: RS:n mitalien vaatimukset ja mitä ne tarkoittavat (kuvien kera) ja muuta sälää peliin liittyen?
 
Piss on the punchbole

Juu, että tämmönen peli. Jo viime vuonna haukuin Frontlinen, en nyt pystyyn, mutta kuitenkin. No tähän Riceing Suniin verrattuna Frontline on pituudeltaan, tekoälyltään sekä muiltakin ominaisuuksiltaan huomattavasti parempi.

Välianimaatiot ovat kehnoja tai oikeastaan ärsyttäviä. Pelissä pääsee pelaamaan mm. Pearl Harbourin, Thin Red Linen ja Kwai-joen sillan maisemissa. Mukana on roikkuu lähes jatkuvasti joku ärsyttävä kersantin jämä joka latelee isällisellä äänellä kunniallisia totuuksia sodasta tyyliin - vanhat jenkki propaganda elokuvat.

Niin kuin muissakin osissa- tässäkin edetään putkessa, lukuun ottamatta muutamia piiloteitä jotka löytyvät kuitenkin kohtuu helpolla, vähän kun katselee ympärilleen.

Pari hyvää kohtaa pelissä on, esim. kenttätykin valtaaminen kukkulalla sekä Midnight rade on guadgagamolia (tjsp)- kentässä sen rantautumisen jälkeinen kohta jossa pitää vallata kk-pesäke.

Muuten pelissä mennään eteenpäin ja ammutaan japseja, ei niitä tarvitse ede s hirveästi väistellä, eteen päin vaan ja pum-pum.

Arvosana: */*****

MOHin taso on laskenut samaan tyyliin NHL-pelien sarja.
- ei mitään uutta
- lyhyempi kuin ennen
- pelkkää rahastusta
 
Ylös Bottom