Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mortal Kombat: Deadly Alliance

Reptilen saa kuulemma avaamalla yhden krypt:n unlockattavista 667:sta arkusta, no ei ainakaan tekeminen lopu ihan heti. :)
 
Ssbm:n jälkeen kaikki muut tappelu pelit tuntuu roskalta. Tuskinpa Mortalkombatti tekee poikkeusta. Ssbm on ikuinen peli siihen ei voi kyllästyä koskaan!;) Sempä takia ei tarvi muita mättö pelejä hommatakkaan.
 
Smash bross on kyllä loistava peli mutta ei se silti korvaa tälläistä "perinteistä" tappelu peliä. Ja onhan kombatit niin legendoja jo :D
 
nyt on tullut pelattua kombattia 5 päivää ja ei voi ku sanoa että hemmetin hyvä peli. kaikki hahmot löytynyt ja yli puolet kryptasta tutkittu. parilla ukolla vielä arcade läpi pelaamatta. jos jotain miinusta pitää antaa (sen lisäksi että univelkaa on kivasti), niin fatalityt ei ole kovin erikoisia eikä pieksä veren määrällä kombat kolmosen fatalityjä. mutta haitanneeko tuo. kyllä on ennakko hypen arvoinen peli. ja enemmänkin.


nyt ois arcade ja konquest läpi joka hahmolla. pitäis vaan saaha niitä hemmetin onyx ja platinium kolikoita että sais kryptan auki kokonaan. hullua hommaa se test your might rämpytys. ja kyllä tuohon nintendon paskaan ristiohjaimeen muutaman tunnin ihmettelyn jälkeen tottui.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tarkoitus olisi peli jossain vaiheessa Cubelle hommata.

Mites tuo yksinpeli? Toivoisin hyvää tappelupeliä, jota jaksaa itsekseenkin tahkota.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan ShereKhan
Tarkoitus olisi peli jossain vaiheessa Cubelle hommata.

Mites tuo yksinpeli? Toivoisin hyvää tappelupeliä, jota jaksaa itsekseenkin tahkota.
Tekemistä löytyy "tarina"-moodista joka harjoittaa pelaajia 218 missionin verran ja krypt:sta löytyy 676 avattavaa arkkua, joissa melkein jokaisessa on jotakin secrettiä. Yksin tuota jaksaa pelata paljon ja kaverin kanssa on ihan mukavaa myös.

Ainoa huonompi puoli on, että aika tahtoo vaan kulua liian nopeasti tuota pelaillessa. "Oho ei kai se kello jo noin paljoa ole!?" ;)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Niinpä... sanoinhan mä jo aikoja sitten
että uus mk on hyvä :)

ettekä prkl uskoneet !

noh, saittepa nenillenne :D
 
Sait ylipuhuttua Crisis, nyt varmistui tuon pelin hankinta:). Muutenkin kun tätä ketjua lukee, niin pitkästä aikaa tappelupeli saa meikäläisenkin innostumaan näin paljon.
 
muun muassa Pelit-lehti on ehtinyt jo tuon hyväksi moittia (ps2).
kyllä mk2 oli verrattomasti parempi kuin striit faitter, silloin aikoinaan. toisaalta, tuo deadly alliance pelottaa vaikkapa kombotuksen(?) osalta...
noh, olimitenoli, mielummin sitä cubella rykii verta kuin mätkisi jotain tekkeniä.
vielä jos saisi arcade-tikun, njam
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan ScorpioN
Niinpä... sanoinhan mä jo aikoja sitten
että uus mk on hyvä :)

ettekä prkl uskoneet !
Eipäs nyt yleistetä :rolleyes: Vaikka valitsinkin PS2-version Cube-Kombatin sijaan, on peli todella hyvä alustasta riippumatta. Suosittelen!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom