MudRunner: A Spintires Game

Omenanraato

Well-Known Member
Ja ei käsittääkseni vielä tule, vaan loppuvuoden aikana.

Keväällä/lopputalvesta tuo ilmoitettiin.
Sisältää muunmuassa lisensoidut autot
 

Omenanraato

Well-Known Member
Spintires: MudRunner - American Wilds Spintires: MudRunner - American Wilds - The maximum version of the indie hit Spintires: MudRunner, including all released DLCs, as well as the more American Wilds future, which is designed to diversify the gameplay. Unmount into the driver's seat and take powerful ATVs to ride on extreme landscapes with incredible physics, as well as landmarks, you will not see a map and a compass. American Wilds will come with very popular additions, including 2 new maps inspired from Montana and North Dakota lands, new tests and, most importantly, the 9 most famous American cars from brands such as Western Star, Hummer and Chevrolet. In Spintires: MudRunner - American Wilds, you can manage over 30 powerful machines and equip them with 60 add-ons. Complete your tasks and place logs in 10 unique maps and 11 test maps located in the wilderness of Siberia and for the first time in MudRunner in the northern United States. Overcome dirty areas, raging rivers and other obstacles that realistically respond to the weight and movement of your car on the advanced physics engine of the game. With your map, compass, winch and driving skills, play alone or join the other three players in multiplayer mode. On the PC, download the mods created by the communities to modify the MudRunner game. Supplement American Wilds will be released next October on consoles and PCs. New players will be able to purchase the publication Spintires: MudRunner - American Wilds, which includes the full version of the game and all the DLCs already available (including the American Wilds expansion). Price: 29.95 € (2200 RUR, 930 UAH)

Price list for every platforms:
Became known awards for - Spintires: MudRunner - American Wilds. Spintires MudRunner: American Wilds Edition The price is indicated as follows: Spintires MudRunner + 2 DLC + American Wilds PlayStation 4 - € 39.99 - 3000 rubles - 1200 UAH XBOX ONE - 39.99 € - 3000 rubles - 1200 UAH Switch - 39.99 € - 3000 rubles - 1200 UAH PC - € 29.95 - 2200 rub - 930 UAH
22DC1EF1-9D78-4991-8C2B-4CE93593BBA2.jpeg 11B39238-7704-4364-A319-EE5149C26D78.jpeg 68A517B3-6484-463E-AD66-958F9C93F21C.jpeg BBCC1DD8-003B-4C30-8D29-8BFC73B280D4.jpeg
 

Omenanraato

Well-Known Member
American Wild lisuri korkattu. On se niin eri fiilis vetää lisensoiduilla autoilla. Chevrolet Blazer ja V8 hörötys, Ai että ku hymy tuli huulille.

Toisaalta tää on täysin sitä samaa ja pelimuodollisesti ei mitään uutta, mikä on vähän huono juttu.
Kympin hintaan ihan ok lisuri.

Joskin sanottava, että nää uudet kuorma-autot on yhtä lukuunottamatta vain maantiekäyttöön.

 
Viimeksi muokattu:

Omenanraato

Well-Known Member
Pelin ehkä paras lisäys on tää kärry:
55170892-9589-4D87-85DA-DB2176C705F6.jpeg 339DFBE1-AB85-4126-A819-B2D5B7751D29.jpeg
Voi kuskailla esim hitaampia/rikkinäisiä kalustoja helposti.

Sit huomasin myös että ainakin osa tukkien sijainneista on keskellä ei mitään. Esim keskellä suota, ei tietä tms. Ja nämä jenkki rekat kun oli tosiaan offroad kelvottomia niin jännä ajella niillä suonsilmään.

Edit: Nyt tuli työaikalaki vastaan, pakko vetää unet. :D
87BD383C-F257-4FC6-B9BD-45468E720CD2.jpeg
 
Viimeksi muokattu:

Omenanraato

Well-Known Member
Ei ollut yksin ajellessa mikään nopea kartta läpäistä, kun käytin vain niitä ”ei offroad”-kelpoisia autoja.
B1A5F757-4D12-4D2E-8626-E2A9741B06DA.jpeg
 

Wilbur Wals

Active Member
Tulee muuten laitettua tämä MudRunner tilaukseen maanantaina, sen verran hyvältä näyttää. Tykkäsin älyttömästi Farming simulaattorista(275 tuntia pelattuna :D ) ja tämä näyttää hyvin samantyyliseltä. Civ6:nen tuli kanssa tilattua ja samalla siskon lapsille Labo variety Kit. Jouluaattona sitten pelaillaan muksujen kanssa vielä Mario Partya, Smashiä ja Pokemoneja. Ei saaketti kun Switchille ei ole pelattavaa ;)
 
Viimeksi muokattu:

Omenanraato

Well-Known Member
Mielettömän hyvä peli on kyseessä, mutta ei kyllä ole mitään yhtäläisyyttä Farming simun kanssa. Muuta kuin se, että Mudrunnerin jälkeen kaipaisi Farmingin maastoon samaa elävyyttä. :D
 

Wilbur Wals

Active Member
Mielettömän hyvä peli on kyseessä, mutta ei kyllä ole mitään yhtäläisyyttä Farming simun kanssa. Muuta kuin se, että Mudrunnerin jälkeen kaipaisi Farmingin maastoon samaa elävyyttä. :D
Onhan siinä moottorilaitteet ja työnteko niillä. Eli isojen poikien leikkikaluilla touhuaminen:)
 

Barca11910

Well-Known Member
No juu. MudRunner on sitä kirjaimellisesti. Farming simu lähinnä työkone pornoa millä ei oikeasti tehdä kovin ihmeellisesti yhtään mitään. :D
Se vähä mitä mä oon farmaus pelejä pelannu niin niissä varsinki fysiikkka on toista luokkaa. Mudrunnerissa on kaikista ajopeleistä omaan tyyppiinsä paras ajomalli. Tämmösiä muta pelejä ei ole niin hirveästi.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Juu ei ole kyllä mitään vastaavaa tarjolla ja itsekin haluaisin melkein ostaa Switchille uusiksi tän. Vaikka pleikkarilla onkin.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Onko MudRunner 2:sta mitään tietoja/huhuja?
Olen pojan kanssa innostunut pelailee ykköstä ja äsken koitin yksinkin. Se on pitkän tauon jälkeen kyllä kivaa, mutta kun niin pirun helppoa hardcorellakin.

Polttoaineen täytyisi kulua paljon nopeammin, jotta olisi järkeä pistää neliveto pois päältä, toisaalta mihinkään ei oikeastaan voi kiinni jäädä edes takavedollakaan, saati etuvedolla.

Tän pelin päälle saisi niin hienosti rakennettua uramoodin missä käydään kaatamassa ja hakemassa ihmisten pihalta puita, roskia, vanhoja autoja. Tai hinaamassa/nostamassa pystyyn muita jne.
 

Terrori

Member
Ei ole kuulunut mitään. Mutta hommaa peli PC:lle, Steamissa on satoja hyviä pelaajien tekemiä karttoja joissa ihan toisenlainen vaikeusaste kuin normi kartoissa. Monet kartoista on jopa paremman näköisiä ja lisäksi peliin on paljon myös ladattavia kulkuneuvoja.

Tällä hetkellä taitaa olla ennätys n. 9 tuntia mitä meni yhden kartan läpäisyyn ja tämä netissä kolmen kaverin kanssa, kun tuli pari muuttujaa.
 

pelle

Well-Known Member
Tuli tämäkin korkattua tänään broidin kanssa ja jäin miettimään, että jos täytyy lopettaa kartta kesken niin jatkuuko se siitä mihin jäi (save ilmoituksia näkyy välillä) vai pitääkö se vetää kerralla läpi.
 
Ylös Bottom