Musiikkisuositukset ja yleinen musiikkikeskustelu

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Oasis-Gallagher-veljekset tekevät kyllä tahoillaan kumpikin hyvää musiikkia. Tuo Liamin kappale oli yksi omista viime vuoden eniten kuunnelluimmista ralleista ja tää Noelin (vanha viimein julkaistu) uutukainen on kyllä myös mainio. Sääli miten Oasiksen kävi, mutta nää uudet viisut ovat kyllä mainioita.-

Näin samalla voisi mainita, että oon kuunnellut jonnin verran tätä Meek Millin ja Justin Timberlaken kappaletta ihan kysymysmerkkinä. Vähän harmittaa, että muuten noin hyvä kappale kertosäkeineen on hukattu ymppäämällä Meek Mill tähän yhtälöön. Yksi kuppaisimmista artisteista mitä mieleen tulee. Kaverin äänenkäyttö ei kuulosta omaan korvaan minkään vertaa hyvältä. Ei toi puolihuutoräppi innosta minkään vertaa. Meh.

 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Kyllä huomaa, että en seuraa musa maailman tapahtumia ollenkaan.
Cradle of filth on oma suosikki bändi enkä tiennyt, että bändin laulaja Dani on laulanut myös devilmentissä jo vuosia.
Ennen tuben random suositusta en edes tiennyt, että tuollainen bändi on olemassa.


edit:

Johtuu varmaan mun babymetallin kuuntelusta, että tube heitti suosituksiin ladybabyn joka potkii vähintään yhtä kovaa.

 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ehkäpä suomen kovin metalli bändi omasta mielestäni on julkaissut uuden sinkun, tämä vaatii hivenen sulattelua koska on erilainen kappale mihin bändiltä on tottunut. Viimevuosina ei paljon ole tapahtunut kun viimeisen 10 vuoden aikana tullut yksi levy ulos, mutta sitten kun tapahtuu niin se iskee ja kovaa.

 

Ketunloikka

Active Member
Ehkäpä suomen kovin metalli bändi omasta mielestäni on julkaissut uuden sinkun, tämä vaatii hivenen sulattelua koska on erilainen kappale mihin bändiltä on tottunut. Viimevuosina ei paljon ole tapahtunut kun viimeisen 10 vuoden aikana tullut yksi levy ulos, mutta sitten kun tapahtuu niin se iskee ja kovaa.

Ei oo pitkään aikaan tullu kuunneltua Diablo, varmaan viimeks Eterniumin aikoihin. Oikein alkoi hymyilyttää ku oli sen verran kova tämä.
 

pelle

Well-Known Member
Angel on edelleen se oma suosikki diablolta ja sattuu olemaan myös eka bändin biisi jonka kuulin.
Kyllä tuo vaan edelleen potkii hemmetin kovaa.

 

pelle

Well-Known Member
Uutta Eisbrecheria. Jos joku ei ole kyseistä bändiä koskaan kuullut niin hieman yleistäen voisi sanoa, että jos rammstein iskee niin aika varmasti iskee tämäkin.

 

tomine11

Active Member
Itse tuli varmaan Kasabian bongattua jostain PESsistä ekan kerran ja sitten oli FIFAn soundtrackillä kans, vielä aikaan kun ne oikeasti panosti niiden soundtrackeihin ja sieltä löytyi oikeasti aika mielenkiintoisia indie bändejä… toki Kasabian nyt sitten löi itsensä briteissä oikein kunnolla läpi.

Mut FIFA 17 oli jonkin verran niitä bändien itsensä suunnittelemia paitoja joita FUT pelitilaan saattoi saada. Niin Sergio Pizzorno, toinen Kasabian niistä pääjepeistä suunnittelu tuon kyseisen paidan peliin, esiintyivätkin muutaman kerran livenä ne päällä.. itse tuli sellainen t-paita sen pohjalta painatettua :D ja toki itse pelissä käytettyä kans virtuaalisessa muodossa… pittääpä myöhemmin kuvat noista tähän lisäillä vaikkapas..

Bändi on Leicesteristä lähtöisin ja innokkaita futisfaneja ja oli pari vuotta takaperin mukana siellä Leicesterin mestaruus happeningeissä tottakai.

Ovat joitain tehneet akustisen kanssa välillä, niin ne on aivan helkkarin loistavia, sopii käsittämättömän hyvin ne akustiseksi versioiksi monet noista kappaleista ja sillain pelkistettynä.

Club Foot

Shoot the Runner (live)

Fast Fuse (live)

Fire (live)
 
Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
On kyl naiselle mainio ääni suotua, laulamista varten…

Vultures

The Way It Is

Maybe Tonight

Who Killed The Moonlight?
 

tomine11

Active Member
Erikoinen ääni, joka ainakin erottuu kivasti joukosta jos ei muuta :) toki varmasti jakanee aika vahvasti myös siitä pitääkö vai etooko.

Written in the Water

New Rush

Black Sheep

Hey Ho
 

tomine11

Active Member
Globus, näil on eräästä biisistä aika erikoisesti kun on niin miehen kuin naisen laulama versio, ihme kyllä kumpikin toimii äärimmäisen hyvin ! :) siis ihan erikseen laulavat, eikä ole mikään duetto.

Europa

Orchard of Mines

One Truth

In Memoriam
 

pelle

Well-Known Member
Nostan kyllä hattua tuolle äijälle. Harvalla miehellä olisi pokkaa vetää mekko päälle ja esiintyä parin teinitytön kanssa ja nuo on myös kuvanneet musavideoita julkisilla paikoilla.
Sen enempää en ole bändiin perehtynyt, mutta tube kommenttien mukaan äijällä tuli jotain erimielisyyksiä bändin managerin kanssa ja lähti pois ja nyt porukka koostuu neljästä mimmistä.


Edit:

Lisää electro swingia.
Tää on just sellaista musaa jonka haluaisi kuunnella ihan lp levyltä eikä jostain tubesta.

 
Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
Ihan jäätävän kova bändi toi Kasabian kyl livenä :) Hyvin muistaa vielä ajan kun olivat tosiaan aikamoisen täysin tunmaton indie rock bändi. Sitten sai vähän jalansijaa mutta aika hyvin ovat pitäneet oman persoonallisen tyylinsä ja otteensa, vaikka viimeisimmällä levyllä muutama vähän valtavirrempaakin biisiä ovat, mut tykkään niistäkin kyllä tosi paljon.. mut varsinkin siel alkunpään tuotannossa tosi paljon aivan huikeaa rockkiä jollaista ei vaan toista samanlaista ole :)

Bumblebee (live)

LSF (live)

Empire

Switchbalde Smiles
 

Mewna

Toimitus
Ylläpitäjä
Eikö täällä kukaan muu kuuntele Ruotsin lahjaa metallimusiikille eli Ghostia? Mie oon joskus ohimennen kuullut Ghostia radiosta, mutta en koskaan kiinnittänyt siihen sen kummempaa huomiota. Mut muutama kuukausi sitten aloin kuuntelemaan tätä vähän enempi, ja ai että sentään kun on hyvää musiikkia! Oon tosi huono genrejen kanssa, mut tykkään Ghostista, koska tää on selvästi metallia, mut tähän on lainattu kaikkea kivaa muistakin genreistä.

Tänään min lemppari biisi Ghostilta on tämä:

 

tomine11

Active Member
Legendaarista :) tämän olis kyllä pitänyt ehdottomasti olla aikoinaan Suomen Euroviisuilu-biisuilu :D kun ei Mattiakaan sinne laitettu :mad:

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
In Flamesin Clayman albumi täyttää 20 vuotta ja siitä tulee pian uudelleen äänitetty EP, syntympäivän kunniaksi oli koostettu video missä melo metallin isot nimet toivottaa onnea pojille ja suomikin edustettuna kahden upean bändin toimesta.


Tuossa vielä linkki yhteen EPn kappaleista.

 
Ylös Bottom