Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Musiikkisuositukset ja yleinen musiikkikeskustelu

Tämä on kyllä varsin hyvää aikaa olla metallin ystävä. Ensin varsin kova judas priestin firepower levy ja sitten tulee toukokuussa uusi Dimmu Borgir ja Amorphis. Kesäkuussa vielä uusi Kataklysm.







 
Kai olette KAIKKI huomanneet, että Five Finger Death Punchilta on tullut uutta. When the Seasons Change (spoilereissa) sekä tämä Sham Pain, joka istuu omaan makuun totella hyvin. Moodyn laulanta kertsissä etenkin uppoaa.


 
Jaaha menee näköjään jo aika pitkälti tuonne "mtv-rokin" suuntaan. Ei oikein vielä ainakaan itselleni iske, täytyy vielä kuunnella Hifi-laitteilla, jos vaikka olisi hyvä äänimailma.

Niiden se hittilevy on kyllä ollut paljon kuuntelussa jo vuosia. Se ei kuulosta pelkästään tuotetulta tavaralta vaan siellä on sitä sielua mukana (totuus voi kyllä olla ihan jotain muuta).
 
Jaaha menee näköjään jo aika pitkälti tuonne "mtv-rokin" suuntaan. Ei oikein vielä ainakaan itselleni iske, täytyy vielä kuunnella Hifi-laitteilla, jos vaikka olisi hyvä äänimailma.

Niiden se hittilevy on kyllä ollut paljon kuuntelussa jo vuosia. Se ei kuulosta pelkästään tuotetulta tavaralta vaan siellä on sitä sielua mukana (totuus voi kyllä olla ihan jotain muuta).

Ihan hyvä tämä Five Finger Death Punchin uusin levy, mutta samaa mieltä yhden arvostelijan kanssa, että ihan liikaa näitä "balladeja" tällä levyllä.
 
Kuunnellut lisää noita kolmea singleä viikolla, kun silloin ei vielä ollut levyä julkaistu. Täytyy laittaa myös koko levy kuunteluun. Singlet oli ihan perus laadukasta, jokaisessa oli hyviä sekä huonoja kohtia. Tyyli ei silti itselleni edellenkään oikein uppoa ja tuskin jää levy enempään kuunteluun.

Tuli kuunneltua bändin War Is The Answer levyä taas pitkästä aikaa ja olihan se aivan perkeleen hyvä edelleen. Siinä on sitä tiettyä raakuutta oli sitten kappale herkempi tai rajumpi.
 
Amorphisin uusin levy Queens of Time vaikuttaa todella kovalta. Pari kertaa kuuntelin eilen läpi ja tänään pitää varmaan kuunnella lisää.
 
Toivottavasti saan itsekin huomenna hakea amorphiksen postista. Eipä tuota ole tullut tales from thousand lakes levyn jälkeen kuunneltua.
Uudelta levyltä julkaistut videot olen kerran kuunnellut ja tykännyt. Nimenomaan kuunnellut enkä katsonut sillä huomasin, että ne biisit vaan toimi paljon paremmin ilman sitä videota.

Itsellä on nyt viime torstaista asti pyörinyt uusin dimmu borgir levylautasella ja onhan se hemmetin hyvä levy vaikka ilmeisesti "tosi fanit" pahoitti mielensä ainakin tube kommenttien perusteella.
 
On tuolla Five Fingerin levyllä pari kappaletta, jotka voisi karsia pois. Pitää kuunnella vielä uudestaan, mutta vaikka Blue on Blackista diggailen.


Ihan muusta genrestä näin samalla: Anderson .Paakin Bubblin' on aika mainio, joka on nyt jostain syystä jäänyt melkein loopille soimaan. Videoonkin on ihan panostettu.
 
Uusin Kataklysm tuli äsken korkattua. Nyt neljäs biisi menossa ja ainakin vielä erittäin mainio levy.

 
Pari viikkoa sitten tuli mielenkiinnosta klikattua tubessa videota ihan vaan nimen perusteella.
Kyseessä on babymetal joka ilmeisesti yhdistää metallin ja japanilaiset pop idolit tai jtn.
Ainakin on erilaista ja ovatpa nuo käyneet myös ainakin britanniassa kiertueellaan.
En osaa päättää ostanko molemmat levyt vai en sillä useampi biisi kuulostaa kyllä hyvältä, mutta hetken päästä tuosta on jo saanut tarpeekseen.

 
Babymetallilla on muutama oikeasti hyväkin biisi, mutta onhan tuo lava-akti aika nähty jo...

Nine Inch Nailsilta tuli muutama päivä sitten uusi puolituntinen julkaisu nimeltä Bad Witch, joka kuulostaa tosi hyvältä ja monipuoliselta, perinteisemmästä industrial-rokista Quakemaiseen synkkään fiilistelyyn.
 
Halestorm julkaisi uuden levynsä heinäkuun lopussa, Vicious on ihan hyvää perusrokkia. Lizzy Hale!
 
Korpiklaanilta julkaistiin eilen perjantaina uusi levy nimeltään Kulkija. En oo vielä kovin syvällisesti ehtinyt tutustumaan uuteen tuotokseen, mutta ihan yhtä hyvältä tää kuulostaa kuin aina ennekin!

Henkselipoika-biisin musiikkivideo on kaunista katseltavaa, suomalainen maalaismaisema <3

 
Voisi vähän lisätä täytettä tähän ketjuun, jos muutkin innostuisivat. Zella Daysta lähtien on monta mainiota artistia tullut bongattua tätä kautta.

Eminem ja Joyner Lucas tuntuu hyvältä yhdistelmältä. Kappale on Eminemin äskettäin julkaistulta yllätysalbumilta, joka on kosolti parempi kuin sitä edeltävä tuotos.



Yksi omista suosikeistani on australialainen Hilltop Hoods, jolta on tulossa uutta albumia. Ohessa ensimmäinen sinkkulohkaisu Clark Griswold. Jos kappaleen nimi kummastuttaa, niin sillä viitataan National Lampoon -elokuvien Clark Griswold -hahmoon.



Legendaarisen UGK-duon Bun B on julkaissut uuden levyn justiinsa. Kunnon etelän räppiä. Jos sellainen maistuu, niin pistäkää kuunteluun.



Hozier on nimenä itselleni ihan vieras, mutta pitää tämän perusteella ottaa tarkempaan tarkkailuun. Mahtihyvää laulantaa!



Hieman samanmoinen saateteksti Seinabo Seyn uutukaisalbumille. Saapuu kohta muuten Suomeen hän.
 
Vihdoin näiltä kavereilta saadaan uutta musiikkia. Toki EP vasta, mutta toivoa uudesta levystä. Japania ei voi olla rakastamatta.

Uutta


Ja vanhaa
 
En ole tiennytkään, että machinae supremacy on tehnyt zeldan gerudo valley musiikista oman versionsa.



Vihdoin näiltä kavereilta saadaan uutta musiikkia. Toki EP vasta, mutta toivoa uudesta levystä. Japania ei voi olla rakastamatta.

Kuulosti kyllä hemmetin hyvältä.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom