Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Muut futispelit (eli ei PES tai FIFA)

Championship Managereista, niissä oli käytännössä aina Mitren pallo kannessa ! sit homma hivenen muuttui kun nimi vaihtui Football Manageriksi.. olikohan niillä kyseisen firman kanssa jokin yhteistyösopimus..

..itselleni tuo kurapallo iskee paljon paremmin silmään kuin tuo uutuuttaan hohkaava..
20240216_113123.jpg


Tämä oli aikoinaan erään Championship Manager pelin mainos, oikeasti tuossa alalaidassa oli sit pelin nimi ja muita tekijöiden logoja sun muuta.. tuli kuitenkin itse muokattua ne pois jotta jäi tuollainen sitten wallaperiksi aikoinaan :)
ChampMan.jpg
 
Demoja menneisyydestä sekä LEGOilua..

..korppusella näyttäis olevan Manchester United Premier League Champions pelin demoa.

CeeDeellä toi Story of the World Cup 1930 to 1994 juttu vois kiinnostaa, siis tuo tuskin mikään peli on mutta millaista infoa se sisältää, vois vaikkapa tsekkailla.

Asiasta sitten aivan toisaalle.

Käsittääkseni on tulossa tai tekeillä kait jokin LEGO jalkapallo peli nyt, voisi olla ihan hupaisa arcade tykittely onnistuessaan.

Ei muuten ole edes eka kerta kun LEGOt on bittiviheriöllä vauhdissa ! nimittäin LEGO Soccer / Football Mania (2002) siinä olis LEGOt kentällä futiksen parissa.. on ilmestynyt ainakin PC:lle sekä PS2:lle.
 

Liitetiedostot

  • 20240217_141107.jpg
    20240217_141107.jpg
    1,9 MB · Lukukerrat: 0
  • Lego.jpg
    Lego.jpg
    391,2 KB · Lukukerrat: 0
Kait sitä vois tälle Sensible Soccer 2006 antaa vielä kertaalleen mahdollisuuden.. muistaakseni olin tosi pettynyt kun tätä aikoinaan tuli pelattua. Fanit ovat kait väsänneet tähän valtavan oman megapatchin ja kajonneet itse koodiinkin siinä ja pelin väitetään muuttuvan ihan reilusti parempaan päin, jotta ilman sitä tuskin kokeilemisen arvoinen olisi.. tuskin kuitenkaan ovat mihinkään ihmeisiin sentään hekään pystyneet omalla korjausreissullaan...

....toki osana syynä miksi tätä viel vois kokeilla (vaikka kenties taas pettyisi) tuo kun tosiaan John Harelta itseltään kysäsin aiemmin että olikos mies tässä mukana ja millaisessa roolissa jos oli, niin mieshän vallan auliisti kertoili enempikin juttuatämän SS2006 osalta kuin myös sen SS98 tiimoilta kun siitä samalla kyselin.. vaikka aika miehellä kortilla tällä hetkellä kun huseeraa Sociablen Soccerin tahtiin.

Tässä on muuten paitsiot, jotka on Sensin maailmassa aika harvinaista sääntöä.

Pelipaikkoja on kans tässä yllättävän paljon merkattu.

Eurogamer vieä arviossaan kehui tätä tosi paljon, kuten tuosta kannestakin näkyy (laitan kannen kuvat sit tähän kans).. mutta aika metsään rysähti mielestäni heidän arvionsa.. sama kuin aikoinaan IGN kehui kun PES 2008 ilmestyi niin sitä kaikkien aikojen parhaaksi kyseisessä pelisarjassa.. omasta mielestäni se oli kenties heikon siihen mennessä ilmestyneistä.

GOGista löytyy kans kyseinen peli…
https://www.gog.com/en/game/sensible_soccer_2006

Toki sieltä löytyy myös se yksi kaikkien aikojen jalkapallopeleistä myöskin :)
https://www.gog.com/en/game/sensible_world_of_soccer_9697

Etu- sekä takakansi Sensible Soccer 2006… sit mitä pelipaikkoja pelaajille löytyy muodostelmista...
20240219_184602.jpg
20240219_184608.jpg
20240220_043345.jpg
 
Viimeksi muokattu:
International Superstar Soccer Pro (1997)
Aikoinaan tuli jostain arvostelusta luettua kun PESsillä oli ikään kuin hämäävästi jokin ”spin-off” futispelisarja kans siinä rintarinnan.. siinä oli mukana myös filmaamis”nappi” ainakin sen arvostelijan mukaan silloin että pystyi yrittää niin sanotusti ”filmata” ja huijata tuomaria… olisikohan se ollut tämä sitten… kun tämäkin on Konamin tekemä kans.

Kun kahtoo nettilästä niin näitä International Superstar Soccereita näyttää olevan ties ja kuinka ja vaikkapa ’98 kun laittaa tuohon litannia nimen jatkoksi niin tulee peli jossa on kannessa Carlos Valderrama.

Näyttääpä Konamilta tulleen myös jokin Goal Storm niminen jalkapallo peli myös.

Wikipedia sanoo seuraavanlaista…
”Se on hieman paranneltu versio Japanin yksinoikeudella pelattavasta J-League Jikkyō Winning Eleven 97:stä.”



ISS2.jpg


Takakansi...
ISS3.jpg

--------------------------------------------------------

Top 10 Forgotten PS1 Football Games
 
International Superstar Soccer Pro (1997)
Aikoinaan tuli jostain arvostelusta luettua kun PESsillä oli ikään kuin hämäävästi jokin ”spin-off” futispelisarja kans siinä rintarinnan.. siinä oli mukana myös filmaamis”nappi” ainakin sen arvostelijan mukaan silloin että pystyi yrittää niin sanotusti ”filmata” ja huijata tuomaria… olisikohan se ollut tämä sitten… kun tämäkin on Konamin tekemä kans.

Kun kahtoo nettilästä niin näitä International Superstar Soccereita näyttää olevan ties ja kuinka ja vaikkapa ’98 kun laittaa tuohon litannia nimen jatkoksi niin tulee peli jossa on kannessa Carlos Valderrama.

Näyttääpä Konamilta tulleen myös jokin Goal Storm niminen jalkapallo peli myös.

Wikipedia sanoo seuraavanlaista…
”Se on hieman paranneltu versio Japanin yksinoikeudella pelattavasta J-League Jikkyō Winning Eleven 97:stä.”



Näytä liitetiedosto 14696


Takakansi...

--------------------------------------------------------

Top 10 Forgotten PS1 Football Games

Ai perskeles, mulla oli tää. Harmi kun olen mennyt myymään. Ihan päällikkö fudispeli vaikka en niin urheilupeleistä välitäkään
 
Mitkäs on porukoiden suosikkikannet näin futispelien saralla ?

Itselleni jotenkin noi piirretyt ja taiteillut uppoaa keskimäärin huomattavasti paremmin kuin ne missä on vain pelaaja tai pelaajia suht tylsästi (on siel yksi poikkeus Fifa 97 ja David Ginola).. okei Fifa Street 3:ssa on karikatyylisesti sentään piirretty niitä oikeita pelaajia, eikä vain tylsästi valokuvattu sit.. toki ”valokuvallisista” on siellä poikkeuksena tuomari Pierluigi Collina (PES3) kivasti piristämässä sitä pelaajien ruuhka rykelmää omalta osaltaan..

..ja tuomareista vielä puheen ollen ja siellä kannessa paistattelusta niin Kick Off 2:sen lisärissä joka erillinen levyke, kansi jne… The Final Whistle niin siinä on kans tuomari kannessa !

Muutoinkin Kick Offien kansista laitoin vähän enempi juttua tuonne Komein pelikansi? ketjuun.

Yksi ihmeellisimmistä on taas Goal! pelin kansi, jostain syystä se on tehty sellaiseksi "suttuiseksi", mikähän ihme siinä on taustalla toteuttaa se sillä tavalla.

Microprose Soccer ..jotain tässä vaan on :)
Microprose Soccer.png

..tosin siitä on myös kauheampikin versio tehty..
MiroposeS2.jpg


Tuossa olis mm. Footballer of the Year, Konami’s Soccer, Italia 90..
Footballeroftheyear.jpg
konamis soccer.jpg
Italia90.jpg


Tässä on sopivaa tyylikkyyttä ja selkeyttä arvokisoihin...
WCBrazil.jpg

...ja tässä World Cup 98 kenties arvokkuutta vielä enempi..
World Cuo98.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Viime aikojen arvokisojen kansista niin aika samaa rataa ovat puskeneet.. vallankin noissa MM-kisapeleissä kansien puolesta… eikä EM puolellakaan mitään kovin erikoisuuksia.

Toki toi Euro 2012 siinä mielessä että kisojen logo on päässyt kerrankin oikein kunnolla paistattelemaan keskipisteenä..

..ja tokihan toi Euro 2016. Siinä mielessä että PES pelisarja julkaisi keväällä uuden kansipainoksen tuosta pelistään, siihen asti se oli vain PES kansi mutta tuossa sitten pääsi myös EM kisat erikseen mainostteuna tuohon kanteen ja kuvakin aivan eri sit sen vuoden PESsiin verrattuna..

..tosiaan kuitenkin eri menoa se oli vaikkapa siellä 90 Italia ja 94 USA:n kisojen kansitaitelussa.

Niin juu Euro 96 pääs kans kisojen logo mukaan messiin :) pelihän tosiaan oli Actua Soccer mutta tuossa siis vain kyseiset kisat.

EDIT
Olisivat tehneet tuosta 2010 kisoista niin Vuvuzela soundtrackin :D ois voinut olla aika yksitoikkoista kuunneltavaa :D olikohan ne tuossa pelissä itsessään muuten mukana, ei muista enää.

Näköjään kans MM-kisat vuonna 2018 oli kans tuollain EM-2016 tyylinen vetäsy EA:n toimesta.. liekö ottaneet Konamista mallia pari vuotta aiemmin.. samalla tavalla tuli kahdella eri julkaisulla kyseinen peli.

Euro 2000 on kans linjaa että kisojen logo kunniaan ! tuossa muuten kisojen virallinen musalevy kans.. tuossa on hauska kun CD-levyn kanteen painatettu toi virallinen kisapallo ! :) olisivat saaneet tehdä tuolla tavalla noi arvokisapelit että levynä siinä painatuksena olis aina ollut virallinen kisapallo.. ois aika makeata ollut ja sillain keräilyn kannalta aivan huikea asia olis kyl.

20240223_084729.jpg
Euro96.jpg
20240223_085902.jpg
20240223_091354.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Tämä seuraava dokumentti on näköjään ollut Football Manager 2016 Limited Editionin se juttu !

An Alternative Reality: The Football Manager Documentary
A feature-length film which examines Football Manager's impact on the culture of football, its enduring appeal and its influence within the professional game. With contributions from the game's creators, football experts and a host of famous fans, this is a film for everyone who knows how it feels to lead Grimsby to European glory... The documentary was first released in UK cinemas and simultaneously across TV channels in 47 countries in October 2014.”


Todella mainio ja hauska on tämä mainos joka Football Manager Liveä varten tehtiin aikoinaan… :D


FM2016 Limited Edition kansi- ja takakansi…
20240224_082652.jpg
20240224_082643.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Legendary Eleven
Tämä on aika vinkeän näköinen tapaus, pelaajat ovat melkoisia hontelia honkkeloita tässä tapauksessa. Jopa tikku-ukkelimaisen oloisia rimppakinttu ruikuleita, paitsi sitten päät ja kampaukset.. kuulemma viiksetkin.

Jotensakin itse peliosuus niin siitäkin tulee fiilis, päämäärätön koikkelehtiminen, vois olla se tunne mikä valtaa meikäläisen kun tätä pelaa..

..kenttä tuntuu tosi isolta ja voi toki ottaa pitkiä spurtteja tässä.. viime aikoina pelannut Sociable Socceria niin tuhottomasti niin siihen verrattuna tämä tuntuu äärettömän ”hitaalta”.. on toki eFootball 2024 kans pelattua mutta sekin tuntuu sähikäiseltä tähän verrattuna vaikkei sekään mitään supernopeaa palloilua ole nähnytkään. Animaatiot ovat kuin rautakankia ja todella kankeanoloisia.

Ei meinaa oikein saada sellaista kunnon tatsia peliin ja kontrollia omista pelaajistaan, tuntuu että tässä jokainen on vähän kuin oman onnensa seppä ja koettaa taikoa yksikseen ihmeitä ja sillain joukkuepeli fiilis jää jotensakin uupumaan. Sitten löytyy jotain superlaukausia, tosin ne taitaa saada pois niin halutessaan.

Ei tämä nyt oikein tunnut pelilliseltä puolelta valitettavasti irtoavan, jotenkin sellaiseksi väkisin tahkoamiseksi tuntee olonsa tämän parissa viheriöllä. Ulkoisesti omalla tavallaan ihan hupaisan vivahteikas ilmestys.

Arcademaisen bittifutailun suuri päämäärä pitäisi olla, jolloin se on osunut maaliinsa, jos sitä on hauska pelata, tätä ei valitettavasti ole, hymy on kateissa huulilta tämän parissa.

Jonkisen sorttinen tarrojen keräily tässä pitäis olla kans mukana.. se on kait ihan hauska idea ja hyvin toimiva kokonaisuus (ainakin jotkut niin väittävät) ja sillain kiva lisä… harmi vaan että itse pelillinen anti ei napostele meikäläistä siihen sen enempiä tutustumaan..
”Kampanjatilan pelaaminen avaa tarroja, joita voit käyttää joukkueesi ominaisuuksien tehostamiseen tai moraalin parantamiseen, ehkä jopa muiden erikoisetujen hankkimiseen.”

”Legendary Eleven on eeppinen arcade-jalkapallopeli, jonka inspiraationa on toiminut jalkapallon kultainen aika 70-luvulta 90-luvulle saakka. Valitse 36 joukkueesta täynnä mahtavia kampauksia, viiksiä ja legendoja lyhyissä shortseissa. Johda joukkue kunniaan ja voita maailmanmestaruus!”


Muutama kuva...
20240224092550_1.jpg
20240224092807_1.jpg
20240224092815_1.jpg
20240224092849_1.jpg
20240224093244_1.jpg

-----------------------------------

Golazo!
Jotenkin saman oloinen kuin tuo aiemmin mainittu peli tuossa yllä mutta tämä oli astetta positiivisempi tapaus..

..vaikkei nyt mihinkään ylettömiin hurraa huutoihin tämän tapauksessa voida lähteä, tai standing ovationia antaa aina pelin päätteeksi että oli jotain todella nautinnollista tullut koettua..

..ei tämä pelillisesti kuitenkaan niin vastakarvaan silittämistä ole kuin edellinen tapaus.

Tässä pelaajia on vain kuusi kentällä ja maalivahti, joten sillain lähdetään vieläkin arcademaisempaan menoon mukaan, astetta nopeampi tempoisempi tämä mutta ei mikään supernopea tai ylinopea tykittely ole vaan sillain pysytään ruodussa että salamoiden lailla pelaajat eivät onneksi kiidä.

Tässä saa sitten vedellä täysin vapaasti liukutakleja takaapäin ilman ”joulukortin” saamisen pelkoa tai käsillä ihan rehdisti työntää vastustaja kumoon oikein animoinnin kera.. sääntöjä tässä ei rikkeiden muodossa ole millään tavoin..

..maalivahdit tuntuivat olevan melkoisia tapauksia luokkaa hasardi ja omani tuntui olevan melkeinpä vastustajan paras pelaaja.

Visuaalisesti tuollainen aika erikoinen tapaus, vantteria voimanpesiä pelaajat tuntuvat olevan ripauksella sarjakumaisuutta.

Tästähän on tullut Kakkonenkin, jos se tästä parantaa ? niin se vois olla vallan pelattavaa arcadeleikittelyä ! siihen taitaa olla lisäksi vielä saatavilla Pixel DLC joka muuttaa pikselimäisen retroksi sitten grafiikan.. harmi ettei tuota ole tähän Ensimmäiseen peliin tarjolla.

Argentiinalla on ainakin valmentaja varsin tutun oloinen heppu.

“Golazo is a dynamic arcade football game with a medium-sized fields, no fouls and offsides whistled. Just pure fun! You just grab your pad, sit on the couch and play!”

Muutama kuva...
Desktop Screenshot 2024.02.24 - 09.54.57.84.png
Desktop Screenshot 2024.02.24 - 09.57.03.61.png
Desktop Screenshot 2024.02.24 - 09.59.48.24.png
Desktop Screenshot 2024.02.24 - 10.03.36.42.png
Desktop Screenshot 2024.02.24 - 10.03.59.05.png
 
Viimeksi muokattu:
Nyt jysähti kans hyvä yllätys ja positiivisessa mielessä ja kohteena on Sensible Soccer 2006

Nimittäin kun asentaa tuon Megapatch 4.0 kyseiseen peliin.. niin toki se tuo pelaaja rosteria halutessaan vähän uudempaan mutta voi alkuperäisilläkin pelailla edelleen.. sitten tuo uutta kamekuvakulmaakin tarjolle.. muutoinkin kivasti tässä noita kamerakulmia (alkuperäistä Sensiä, Kick Offia jne…) mutta se tärkeimmistä tärkein elikkäs pelattavuus ! siinä piileekin todellinen megaylläri ! :)

Sensihän on aina ollut aivan puhdas arcadetykitys ja hyvä niin, on siinä kuitenkin jalkapalloilullisia asioitakin pohjana.

..mutta mutta…

..tämä patch tekee siitä oikeasti simulaatiomaisen Sensibl Soccerin, joka on jotain todella uutta, innostaa ja häkellyttävää !

Tässä pitää nyt oikeasti rakentaa peliä ja kenttä on tässä iso ja pelaajat siihen suhteutetuna suhteellisen pieniä joten täysin päinvastoin mitä sarjan peleissä on totuttu. Tässä ei olla hetkessä ja silmänräpäyksessä kentän päästä toisessa päässä. Myös paitsiot ovat pelissä mukana ja sil viisiin.. pallo ei ole liimattu pelaajan haltuun, vaan jos tekee todella nopeita ja äkkinäisiä ohjausliikkeitä vastakkaiseen suuntaan niin pallo voi karata pelaajan jalasta.. tämä on taas aivan uutta juttua mutta toimii oikeasti ”tässä versiossa”.

Tämä on siis todellakin täysin erilainen Sensible Soccer, ollen kuitenkin pohjimiltaan SS.. siis mitä pelaamiseen tulee, silti se ydin on siellä silti olemassa mutta siinä ympäriltä tuotu hieman vaihtelevuutta pelisarjaan, joka on samalla raikas tuulahdus pelaajan kasvoilla..

..hyvällä tavalla todellinen piristysruiske tässä muotissaan ja tähän kyllä löytää peli-intoa ! mutta ilman patchiä se on kateissa .. onneksi tuli tuolle annettua mahdollisuus ja todettua että toimii nyt tämä visio ja näkemys :)

MP4.png

MegaPatch v.4.0 Update 2009/10
For a clean install, the patch should be very easy to get going:
* Install Sensible Soccer 2006
* Install the MegaPatch v4.0 Season Update 2009/2010
* Start the game by double-clicking the "Sensi Starter" shortcut on your desktop, (or the Sensi Starter application in your install directory)
* Select the Team Data mod, Difficulty level, and camera view you want, then click start
* The game should start "as new", so choose the graphic setting you want, (the Sensible Soccer 2006 "default" seems to be 640x480, so you would probably want to change this!), configure your controller, then click save and QUIT. (Don't worry if you don't quit here, just exit the game and continue). Next start the Sensi Starter again, and you're away!
---

Sensi Starter is a utility based on Snader's excellent "Sensible Socks", a mod starter/launcher for Sensible Soccer 2006.

This is version 2.0 of this utility, and differs a little from the original. One of the main reasons I've created version 2 of this application is because of the release of the absolutely BRILLIANT team data mod from Sganton & Muzzer, the Season Update 2009/2010 featuring a huge amount of updated and current teams, and some other excellent additions like three-colour kits!

By now, most people still playing probably play with only one main "AI mod". The "Classic Teams" Team Data mod from Muzzer, and the excellent new "Season Update 2009/2010" mod from Sganton and Muzzer both use a specific AI mod with their data. For this reason, you no longer have a large, (and sometimes confusing), selection of AI mods.

This version of the Sensi Starter/MegaPatch now has two "Difficulty" levels for each of the Team Data mods: Medium and Hard. The "Hard" AI was made to make Sensible Soccer more challenging, with faster game-pace, faster depleting speed bar, more aggressive AI etc, as well as a few new settings that should make the game even more challenging. Some new features and tweaks have benn made for this version of the MegaPatch. The "Medium" AI is still challenging, but has a slower overall pace, easier kicking power, more aftertouch, and other tweaks. The Medium AI is also good for a two player "Human" controller game. Try them out and find which suits your style better!

You can still choose the different camera views, disable/enable the intro movies, (default is disabled), and you can now disable/enable the in-game custscenes, and "Toon" effects on Player models.

NOTE: This utility should have come as part of the MegaPatch v 4.0 - Season Update 2009/2010, and is designed specifically to work with this patch. For more info visit Tommyboo's excellent site dedicated to mods and files for Sensible Soccer 2006:
 
Viimeksi muokattu:
Mainio kyllä tuo Mega Patch 4.0 tuohon Sensi2006Socceriin..

..noista kuvakulmista ehdottomasti ja selkeästi paras on kyllä tuo uusi patchin default.. Kick Off ja alkuperäistä 2006 kamera sekä alkuperäinen Sensi kamera… siis noissa alla olevissa kuvissa sitten kuvakulmana kans…

Sensible Soccer 2006 Screenshot 2024.02.26 - 13.05.51.64.png
…hitusen lisää kuvia…
(toi lumi on kyllä semmoinen, pidemmän päälle voipi tuosta lumisokeus kyllä tulla siinä sivussa)
Sensible Soccer 2006 Screenshot 2024.02.26 - 13.05.29.02.png
Sensible Soccer 2006 Screenshot 2024.02.26 - 13.02.37.37.png
Sensible Soccer 2006 Screenshot 2024.02.26 - 14.28.50.80.png
Sensible Soccer 2006 Screenshot 2024.02.26 - 14.32.33.23.png
Sensible Soccer 2006 Screenshot 2024.02.26 - 14.35.45.08.png
Sensible Soccer 2006 Screenshot 2024.02.26 - 14.38.16.70.png
----------------------------

Yeah ! tässä on sitten Roversilla joukkueessa mm. Steven Reid sekä Morten Gamst Pedersen

Tämä SR:n tajuton laukaus kun ois läsähtänyt jonkin naamatauluun niin ois voinut olla vähän tillin tallin sen jälkeen olotila…


MGP oli kyllä huikea taituri vailla vertaa osa miehen maaleista oli enemmänkin Artea kuin Laborea.
 
Charrua Soccer
Se olis tänään tälläinenkin ilmestynyt.

Näyttää siltä että vois ihan hupaisakin tapaus olla kyseessä je rennon letkeää arcadepotkiskelu ... äärimmäisen vaikea kuitenkaan pelkästään videokuvan perusteella jalkapallopeleistä oikein sanoa että iskeekö se pelattavuus lopulta vai ei ja onko sitä oikeasti hauska, mukava, miellyttävä pelata vaiko eikö.

Maalivahti lienee motion captured by Rene Higuita ! Nimittäin moke tekee tuossa trailerissa legendaarisen “skorpion potkun” kun torjuu maaliviivalta palloa :D melkein vois jo tuon takia ostaa kyseinen peli !


Goalkeeper René Higuita's Incredible Scorpion Kick
 
Viimeksi muokattu:
Aikoinaan jossai pelihallissa tai laivalla oli Super Sidekicks-pelisarja..mutta kyllä Virtua Striker oli parempi!
 
Striker ’96
Ei ole tälläistä ikinä tullut pelattua, siänsä ihan mielenkiintoisen näköinen, noi pelaaja ikän kuin tuollaisia ”pahviukkeleita”.

Ajassa 4.58 täräyttää päin tuomaria pallolla, niin tuomarihan siitä lukua ottaa !

Noista virtuaalisista tuomareista tuli mieleen niin tais olla FIFA (95) niin eikös siinä pystynyt juoksemaan tuomaria karkuun kun se tuli korttia keltaista tai punaista näyttämään, jos onnistui siinä tarpeeksi pitkään.. niin jäi kortti saamatta :D

pelivideokuvaa…


------------------------------------------------

Virtua Striker 2
Eipä tätäkään ole ikinä tullut pelattua.. graafisesti näyttää 1997 vuoden peliksi aikamoisen nätiltä.. kameranlinssi vähän suppean oloinen, kovin hirmuisesti ei ympärillee ja varsinkaan eteenpäin näe että onko siellä omia vai vastusjia, jotta Barcan tikitaka voi olla tuossa aika haastava tapa pelata :D

pelivideokuvaa…
 
Viimeksi muokattu:
Striker ’96
Ei ole tälläistä ikinä tullut pelattua, siänsä ihan mielenkiintoisen näköinen, noi pelaaja ikän kuin tuollaisia ”pahviukkeleita”.

Ajassa 4.58 täräyttää päin tuomaria pallolla, niin tuomarihan siitä lukua ottaa !

Noista virtuaalisista tuomareista tuli mieleen niin tais olla FIFA (95) niin eikös siinä pystynyt juoksemaan tuomaria karkuun kun se tuli korttia keltaista tai punaista näyttämään, jos onnistui siinä tarpeeksi pitkään.. niin jäi kortti saamatta :D

pelivideokuvaa…


------------------------------------------------

Virtua Striker 2
Eipä tätäkään ole ikinä tullut pelattua.. graafisesti näyttää 1997 vuoden peliksi aikamoisen nätiltä.. kameranlinssi vähän suppean oloinen, kovin hirmuisesti ei ympärillee ja varsinkaan eteenpäin näe että onko siellä omia vai vastusjia, jotta Barcan tikitaka voi olla tuossa aika haastava tapa pelata :D

pelivideokuvaa…


Toi Striker 96 oli muistaakseni kans pelihalleissa..ainaki Itiksessä!
 
Täytyypi sanoa että en kyllä tiennyt että senkin niminen virtuaalifutispeli on tehty kuin Peter Shilton’s Handball Maradona

The 7 weirdest football video games you’ve never heard of
https://www.cultkits.com/blogs/news/the-7-weirdest-football-video-games-you-ve-never-heard-of

PSMDHandball.png


Mikseihän Jan Vennegoor of Hesselink ole saanut omaa nimikko peliään, siinä ois ollut tekemistä saada miehen sukunimi mahtumaan kanteen :D jos ottaa jätkän nimen painatuksella, niin lieneeköhän siitä tullut suurimmat lisäkustannukse, vaikea keksiä että enempää kirjaimia jonkin pelaajan sukunimessä siellä selkämyksessä olis...
VenHesse.png
 
Intro-videot futispeleissä.

Täytyy sanoa että tällä saralla on PES ja FIFA pariin otteeseen loistanut .. toki Sensible Soccerin tekijöiden humoristinen ote on omalaatuista ja monesti esiintyvät niissä itse ja Goal scoring super star hero on mahtava biisi !

Sanotaanko että FIFA ei 2000-luvun alkupuolella monesti ollut kovin kummoinen peli (toki on siellä seassa aina muutama mainio poikkeuskin) jos vertas PESsiin mutta vuosina sanotaanko vaikkapa karkeasti noin 2006-2015 aikaväliltä niin monesti niissä oli aivan huikeat Soundtrackit, todella monipuolista ympärimaailmaa, monesti vähän pienempiä ja tuntemattomampia bändejä mutta teki monesti aivan huikeita löytöjä, sellaisia mistä ei ollut koskaan kuulutkaan aiemmin.

Tuossa muutama mitä nyt ihan tältä istumalta, todella nopskaan mieleen juolahtaa tulemaan...

Fifa Road to Word Cup 98Blurin biisi on huippu ei siitä pääse yli eikä ympäri :) .. tämä oli kans erikoinen esipeli itse suurella tapahtumalle ja sille ihan viralliselle kisapelille..

..myös itse pääpelissä World Cup 98 on kans kiva rallatus taustalla ja muutoinkin video ihan kivaa katseltavaa kun maskotti pääsee siinä kunnolla esille kerrankin ! :)

FIFA 2000 erikoisuus kun Robin Williams siihen kans mallinnettu ja samalla laulaa tunnaria.

FIFA 06 tässä on todella mainio ! The Beautiful Game :)


FIFA 15 vähän erilainen kun paljon tunarointeja ja epäonnistumisiakin tässä mukana.


Pro Evolution Soccer 2 Itsensä Queen vetää kunnolla legendaarista biisiä ja kuvallinen anti komppaa hyvin mukana, aivan huikea tunnelma ! tämä peli käytännössä pakotti ostamaan Pleikkari 2:sen aikoinaan.


PES 2007 kiva taiteellinen ote tässä, aika erilainen, sellainen kikkailullinen, kuin mitä yleensä ovat olleet.

PES 2008 tässäkin on mainio visuaalinen irtiotto vähän samaan tapaan kuin edellisenä vuotena mutta visuaalisuus vielä nostaa rimaa entisestään.

PES 2013 tämä on Telkkarimainos pelille, musa jytää todella huimasti taustalla, muutoin sellainen kivan positiivinen yleisfiilis tästä välittyy.. tämä tais olla sitä aikaa kun PESsillä oli Ronaldon naama aina jolla peliä mainostettiin ja FIFAlla taas Messi.. kummatkin olivat useamman vuoden satsin sitten.. joten tälläiselläkin puolelle sitten "kiivaasti kinastelivat" kumpi ompi parempi tai suurempi nimi katsojien huulilla niin sanotusti...
 
Sociable Soccer 24
On sitä tähänkin tullut tähän mennessä 230h tuntia kulutettu elämästä.
20240302142619_1.jpg


Career moodissa ihan kelpo ryhmä kyllä tullut kasaan, tosin on ollut jo pidemmän aikaa tuollaisessa kuosissa, laajuutta riittää kyl vaihtopenkillekin asti.

Mitä Blackburnin pelaajiin tulee niin Aynsley Pears on kyllä aikamoisen alakanttiin laitettu overall jutskaltaan. Kivasti noi pelipaidat on kans suht aidon näköisiä ja kaikki BRFC:n kolme paitaa kyllä tunnistaa ja väritykset niissäaivan oikeat.

Tuossa siis mm. noita yllämainittuja asioita kuvina…
20240302142350_1.jpg
20240302143907_1.jpg
20240302142946_1.jpg
20240302143132_1.jpg
20240302142601_1.jpg
20240302142548_1.jpg
20240302142529_1.jpg
20240302142535_1.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom