Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NASCAR-pelit

vompatti

New Member
Nimi: NASCAR The Game 2011
Lajityyppi: Ajopeli
Julkaisu: Helmikuu 2011
Alustat: PlayStation 3, Xbox 360 ja Wii
Julkaisija: Activision
Kehittäjä: Eutechnyx
Moninpeli: 16
Pelin kotisivut: NASCAR, The Game 2011


Activision and Eutechnyx today announced the February 2011 release of NASCAR The Game 2011 for Xbox 360, PlayStation 3 and Wii. With a fresh infusion of real world detail and blistering racing action, NASCAR The Game 2011 completely redefines what fans can expect from a NASCAR racing game.

NASCAR The Game 2011 has been built from the ground up to make a thoroughly new experience. The team started by speaking with the people who know NASCAR best – the fans – and took that insight to the teams, drivers and officials to completely embrace what makes NASCAR America’s #1 motorsport.

Players can choose to play as themselves or as one of the sport’s real-world drivers as they battle it out for the NASCAR Sprint Cup Series Championship. Each pro driver has the AI characteristics of his or her real world counterpart, setting the stage for intense rivalries played out on the track. Damage is meticulously detailed and multi-car wrecks are the most extreme ever experienced in an officially licensed racing game. From the 22 real world tracks to full pit stop strategy action, NASCAR The Game 2011 captures the real atmosphere, sense of speed and spectacle that embodies NASCAR. Players can even feel the thrill of a win with the interactive celebration mode.

The game also includes in-depth multiplayer modes which allow up to 16 players to battle it out for the win online. In both online and offline races, players earn NASCAR experience points which help unlock rewards such as decal packs or special car designs, as well as career sponsorships and special races throughout career mode. Everything you do on the track counts!


Ominaisuuksia:
  • Ura-moodi
  • 22 rataa
  • 43 autoa yhtaikaa radalla
  • Varikkokäynnit
  • Polttoaineen kulutus
  • Renkaiden kuluminen
  • Varoitusliput
  • Edistyksellinen vauriomallinnus
  • Jaettu ruutu
  • Kuljettajien ajokäyttäytyminen mallinnettu oikeasta elämästä
  • Autojen maalaus


Kuvakaappauksia:
photo005.jpg

x360t-52-image18.jpg

x360t-52-image12.jpg

x360t-32-image538-copy.jpg

x360t-32-image540-copy.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Papyruksen Nascar pelejä on aikanaan tullut pelattua paljonkin ja nyt vihdoin tulee peli firmalta joka varmasti ajomallin saa kohdalleen. Tosin AI huolettaa kovasti.

Jos AI on hyvä tai edes kelvollinen niin kyllä odotuksia on peliä kohtaan ja varmasti hommattua jossain välissä tulee.

Hienoa et saatiin tääkin sarja EA:lta pois ja tekijäksi taitava tiimi.
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Jaa ensimmäinen nascar konsoleille jota voisi jopa koittaa. Tähän asti vetänyt vain iRacingin nascar autoilla.
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Tämä voi olla ihan mielenkiintoinen tuttavuus! Sääli vaan, että kuvat ovat sellaista pr bullshot höttöä, että niistä ei oikein voi vielä mitään päätellä. Tiimin aikaisemmat pelit kun ovat loistaneet muilla osa-alueillaan kuin grafiikoillaan. Mutta mielenkiinnolla odotellaan.

Activisionin taika toivottavasti tulee mukaan nettipelissä, ainakin Bluriin lisätyt COD tyyliset kokemuspisteet toivat mukavan lisän pelaamiseen. Tosin luultavasti tämä tapahtuu perinteisen serverihaun kustannuksella.
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Näyttää kyllä ihan hyvälle. Toivottavasti vaan tolla automäärällä on ruudunpäivitys pelattavaa.

Kyl ehdottomasti on hankintalistalla aika korkealla, mut jos ei demoa tuu, ni kyl sit täytyy arvosteluita melkee oottaa. Sokkona ei kyl uskalla ostaa.
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Pari kuvaa joissa näkyy vähän vauriomallinnusta:

179387814.jpg


2lxxmp1.jpg
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Oijoi näyttää todella hyvältä :). Jos on ajettavuus kohdallaan niin ostoon menee
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Ei vielä kirvestä kiveen. Odotetaan ihan rauhassa parempaa ja syvällisempää matskua. Nuo mittarit voi hyvin olla uustolloille, jotka tarvii kaikki avut. Toivotaan, että peliin saadaan HC-moodia mukaan.
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

joku dev diary ja demopätkä tuolla kotisivulle oli tullut ennen joulua.
Ja sitten 2 pitkää 20-30 min podcastia.

Damagea kehutaaan olevan ja täydellinen vapaus tuunata.

Tuo draft-lukema näyttäisi olevan siellä ylälaidassa, ihan en ymmärä miksi pitää tuossa ala-laidassa keskellä olla tuo autojen sijaintirypäs??

En tiedä onko se valinnainen:
HUD and race controls are fully customizable

Ei ollu noissa kyllä paljoa itse pelikuvaa.
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Huonoja uutisia, Activision on ilmoittanut, että peli julkaistaan ainoastaan jenkkilässä. Saahan sen tietysti importattua tänne, mutta tuo kyllä auttaa pelin jäämistä marginaaliryhmän tietoon vanhalla mantereella. Lähde.

Pari pätkää, mitä itse en ainakaan ole nähnyt aiemmin.



 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Perhana kun näyttää jopa hyvältä. Jenkeistä taitaa olla vaan kallis ostella tota? Alko tulee jopa semmonen "ton mä haluun" fiilis.

55sekan kohdalla tos ekas videos kyl tulee rengasvalli siihen mutkaan ihan tyhjästä sen kanttarin viereen. Ei piirtoetäisyydellä kyl juhlita. Mut kyllä kelpais...
 
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

Höpsis. Videogamesplussasta tilaukseen. Maksaa about 40€. Itselle lähtee ainakin. Satasen valokaapelilla pysyy pingitkin riittävän pieninä meren toiselle selälle.

BTW. PS2 aikoina ostin vartavasten modatun koneen toiseksi, että sain hankittua Nascar: Dirt to Daytona. Papyruksen poikien tekemä ja kyllä oli hyvä. Suosittelen kokeilemaan, mikäli mahdollisuutta vain on. Erityisesti toimiva uramoodi Dirt-autoista avonassejen ja lava-autojen kautta pääluokkaan oli helmi. Etenkin kun vierailevana tähtenä sai osallistua halutessaan alempiin sarjoihin, niistä noustuaan. Damage oli myös loistava. Kerran pieni harmiton töytäys rikkoin jäähdyttimen(näytetään prosentteina eri komponenteille) Vaikka prosentit oli aluksi vain 5, niin kisan aikana ne vain nousi nousemistaan, vaikken törmännyt enää mihinkään ja lopulta oli pakko keskeyttää, kun rikkoutunut jäähdytin aiheutti koko koneen hajoamisen.

Taidanpas muuten aloittaa uuden uran muisteloiksi.

Edit. Jos Mäksä haluat, niin tilaan noita kaksin tein, niin saat sitä kautta omasi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NASCAR The Game 2011 [PS3 Hype]

En juuri noista busineksistä ole kovin perillä, mutta kun peli julkaistaan vaan siellä usassa niin sitä ei sitten kaupoissakaan täällä euroalueella ollene? Siis britit/ahvenanmaa, joista itse tilaillut.
Tuli vaan mieleen kun nuo monialakaupat myyvät myöskin noita importti DVDeetä ja silleen.
Samapa tuo tosin mistä tilaa jos hinta on tuollai kohdallaan.
 
Ylös Bottom