Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NBA 2K11 [PS3]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja iTzNolife
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Ihan samalla tavalla, mutta se onnistuu aika harvoin. Asiaan vaikuttavat luonnollisesti varastavan pelaajan ja pallollisen pelaajan kyvyt. Itse yrittäisin varastaa vain kun vastustaja tekeen jonkin dribblen, sillä silloin onnistuminen on varmempaa.

Mutta nyrkkisääntönä voisin sanoa, että palloa ei kannata yrittää riistää suoraan käsistä. Usein tuloksena on vain "reaching in" -rangaistus. :( Eli kannattaa keskittyä vain niiden syötettyjen pallojen katkomiseen. ;)
Juu kiitos Tahlalas:)

Mitä sitten tarkoittaa deny ball? Eli oikeasta tatista vastustajaa päin kun sillä on pallo, mut ainakin itsellään se vaan nostaa kädet.

Miten lähellä koria tehdään ''hook''-heiton?

Kiitos jos joku vielä noihin vastailee:o
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Juu kiitos Tahlalas:)

Mitä sitten tarkoittaa deny ball? Eli oikeasta tatista vastustajaa päin kun sillä on pallo, mut ainakin itsellään se vaan nostaa kädet.

Miten lähellä koria tehdään ''hook''-heiton?

Kiitos jos joku vielä noihin vastailee:o

Deny ball pitää tehdä pallottomalle pelaajalle. Pallolliselle tehtynä tulee "contest shot" tms. Hook heitot tehdään muistaakseni L2+ oikea tatti vasemmalle tai oikealle.

Kannattaa muuten lukaista Operation Sports -sivuston hyvä "Demystifying the post game" -artikkeli.

Linkki:http://www.operationsports.com/eDotd/blog/11043-demystifying-the-post-game-in-2k/
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Just lähti tilaukseen jouluksi, joten lisätkää ihmeessä niin tulen pelaamaan kun pääsen peliin käsiksi joulupyhinä :)
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Kirjoitellaanpas nyt taas hieman tunnelmia pelistä.

Aloitin Associationin uudelleen, kun onnistuin huonoilla vaihdoilla tuhoamaan Celticsin joukkuehengen täysin. Kemia oli lopussa alle 30 prosenttia ja tappioita tuli tasaista tahtia.

Aloitin sitten uuden Associationin Kingseillä ja lupasin itselleni, etten tee hätiköityjä pelaajakauppoja. Kausi on alkanut ihan kohtalaisesti ja nyt on kasassa kolme voittoa ja viisi tappiota (pelaan 29 ottelun kausia). Kaikki ottelut ovat olleet yhtä Lakers -peliä lukuun ottamatta tasaisen tiukkoja. Pelaajavaihtoja en ole tehnyt yhtään, mutta apulaisvalmentaja ja treenari saivat molemmat kenkää. Joukkueen kemia on n. 57 %.

Tästä on hyvä jatkaa ja saa nähdä mihin Kings vielä venyy. Tulevina vuosina sijoitukset varmaan kohoavat, sillä joukkueessa on paljon hyviä tulevaisuudenlupauksia, joiden varaan joukkuetta on hyvä rakentaa.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Kyllä pistää vihaksi nuo playcallit My Playerissa. Patchin mukana tulivat ja mistään ei niitä pois saa. Jää kyllä varmaankin peli hyllyyn, kunnes saa valittua, että saa nuo pois päältä. En muutenkaan ole minköään askelmerkkikoriksen ystävä, niin tämä on aivan järkyttävää. Pari peliä testasin ja molemmissa tuli turpaan. Kiva seisoskella sinisessä ympyrässä PF:lla, kun pointti vaan pomputtaa palloa sen 20 sekkkaa ja sit joku hätäinen ratkaisu.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Tänään tuli hommattua. Syvällisyyttä löytyy. Tuntuu jotenkin raikkaalta pelata jotain muutakin kun EA Sportsin tekelettä. Fifat ja Nhl:t on taottu aikalailla puhki ja on mukava pureutua uuden pelisarjan pariin. Erittäin hienoa että vanhoja legendaarisia 90 luvun finaalijoukkueita löytyy pelistä. Niitä me pikkupoikana veljeni kanssa katsottiin ja oli upeaa pelata samoilla sankareilla jota silloin ihailtiin tv:stä. Sankari Jordan aivan omaa luokkaansa ja huikea pelaaja!

On nimittäin paljon tekemistä. Kontrollit ovat erittäin monipuoliset jotenka opettelu on aivan alkuvaiheessa. Itse en vain innostunut aloittamaan my player pelimuotoa vai mikä nyt olikaan. Vaan aloitin San Antoniolla kauden. Se on suosikki joukkueeni. Taktiikka puolella olen aivan hukassa. Voiko niitä reenata mitenkään. Kuvioita? Näin jossain videossa jossa oli sinisiä nuolia mitä pitkin piti liikkua taktiikan mukaan. Itse en ole saanut sellaisia päälle. Vain jonkun blokki systeemin että kavari tekee screenin ja itse juoksen ohi. (Termit todella hukassa).
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Tässä tällainen kolmiosainen paketti, jossa käydään läpi muutamia pelin perusasioita. Tuli tuolta muutama uusi tiedonjyvä myös itselleni. ;) Esimerkiksi jos defensive settingiksi laittaa "sag off", niin silloin oma pelaaja pitää vastustajaan hieman etäisyyttä ja myös screenien kiertäminen onnistuu. Toisaalta "play tight" estää helpot heitot, mutta silloin oma ukko juuttuu juuri noihin screeneihin.

Learn to play 2K11 the right way - VIDEO TUTORIAL for OFFENSE -DEFENSE -PASSING - 2K Sports Forums
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Millä kuvakulmalla muuten pelailette. Itse pelailin ihan alkuperäisellä enkä ole yrittänytkään vaihtaa.Nyt opin hyökkäyskuvion rakentelua. Eli L1 ja sitä kautta aukeaa vaihtoehdot. Opettelin vasta kahta erinlaista hyökkäys komplikaatiota. Toinen oli kolmosheitolle tarkoitettu taktiikka ja toinen korille juoksu taktiikka. Loistava peli. Taktinen puoli avautuu hiljalleen mutta työtä riittää paljon vielä. Kun saan joukkueeni taktiikat hiottua kuntoon niin tulosta alkaa varmasti tulla. Kun ei ole näitä koripalloja hirveästi pelannut niin tuntuu että opeltavia asioita on aivan valtavasti. Toisin kun uuden Fifankin saadessa käsiin peliä osaa pelata suoraan kun sen saa käsiin.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Jos jotain vielä kiinnostaisi online-suomipelit niin lisätkää kaveriksi:
Truecorb
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Vieläkö MyPlayerissa on pakotetut pelikuviot, joita ei saa pois? En meinannut peliä pelata ennen kuin ovat ne poistaneet. Ilmoitusta, kun moinen tapahtuu (jos ei vielä siis ole tapahtunut).
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Kuinkas monipuolinen/syvä on pelin Franchise-moodi? Peli sinänsä kiinnostaa, vaikka edellinen korispeli minkä ostin(ja pelannut enemmän) on joku NBA Live 03... ainoastaan tuo Franchise moodina kiinnostaa sinänsä.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Kuinkas monipuolinen/syvä on pelin Franchise-moodi? Peli sinänsä kiinnostaa, vaikka edellinen korispeli minkä ostin(ja pelannut enemmän) on joku NBA Live 03... ainoastaan tuo Franchise moodina kiinnostaa sinänsä.

Kyllähän tuosta Association pelimuodosta syvyyttä löytyy. Oman joukkueen luotsaaminen on mukavan haastavaa ja palkitsevaa, sillä esimerkiksi pelaajien luonteet vaikuttavat joukkueeseen todella paljon. Kaksi tuittupäistä tähtipelaajaa samalla pelipaikalla tietää taatusti ongelmia ja joukkuehengen laskiessa myös muute pelaajat kärsivät. Tänä vuonna pystyy myös tekemään helpommin vaihtoja eri joukkueiden välillä. Ja itselleni tärkeä asia oli se, että kauden pelien määrän pystyy säätäämään. Aikani kun ei yksinkertaisesti riitä yli 80 runkosarjaottelun pelaamiseen kaudessa.

Jotain asiasta kertoo ehkä sekin, että esimerkiksi Operation Sports -urheilusivustolla tehdyn kyselyn mukaan suurin osa pelin pelaajista tahkoaa nimenomaan tuota Associationia.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

NBA 2K11:n jenkkiversion saa ensi viikolla, tarkemmin sanottuna 16. päivä, 3D-tuen päivityksen muodossa.

For those of you who missed out on the 3D retail exclusive at Best Buy released back in November, this Sunday, January 16th, we will be offering a free title update to your NBA 2K11 game that will allow PlayStation 3 users, who have a 3D television and online connectivity, to experience NBA 2K11 in 3D! Just pop your game in and it will update before the title screen. From there, you can turn on your TV’s 3D capabilities, grab those awesome 3D glasses, and experience the NBA game you love with an extra layer of depth (an extra dimension even!) to what many have hailed as the deepest, most immersive, and best sports game of this generation.

Mahdollisesta Euro-julkaisun päivityksestä ei ole annettu tietoa, mutta päivityksen muut korjaukset huomioon ottaen lienee varsin ilmeistä, että 3D:stä päästään myös täällä nauttimaan.

I’d be remiss to mention that some other minor tweaks, including some updates to our online experience, are also included in this update. These changes should enhance the experience.

Lähde: PS.Blog (US)
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

On kyllä huikea peli, etenkin tuo My player.. muutamaa väkianimaatiota lukuunottamatta. Oppimiskynnys on kyllä vedetty tosi korkealle, mikä on koukkuna todella hyvä verrattuna Ean peleihin. Mitään ei saa ilmaiseksi, mut kone ei myöskään kuse silmään aina kun saa paikan. 7 peliä NBA:ssa ja on kyllä rehti meininkin koneelta.. Wadelta ja LeBronilta nyt on turha hirveästi syöttöjä odottaakaan :D
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Itse olen pelannut Jordan challengee ja vasta ensimmäinen on mennyt läpi. Tuossa on jo mukavasti puhaa minulle! Loistava peli!


Edit: nyt on Jordan challengen kolme ensimmäistä läpi Pro tasolla! Olipa edellinen tuskan takana missä piti hawksin wilkings pitää alle 25 pisteessä. Vihdoin läpi. Ja yrityskertoja noin 20 :) Kertokaas muut millä tasolla pelaatte peliä? Minulle tuo Pro näyttäisi olevan sopivan haastava. En tiedä mikä pelaamisessa mättää mutta normaalisti urheilupeleissä pelaan aina vaikeimmalla tasolla. Tietysti enpä ole ennen pelannut korispelejä ennen tätä joten se varmaan johtuu siitä. Tämä pelisarja on tullut jäädäkseen hyllyyni. Tekoälyä pelaaminen kun on niin mukavaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Itse olen aiemmin paljon korispelejä hakannut, mutta tätä tulee väännettyä pro:lla, ainakin eka kausi MY PLAYERiä. Jotenkin sopivan haastavaa ovr 50 kaverilla :D Tiedä sit ku alkaa olemaan kokonaisuus 80 niin tason vaihtopaikallaan.

Ruvennut hirveästi jurppimaan pelin animaatiot, siis pelatessa. Esim. hyökkäyslevypallotilanteissa jätkä pysähtyy kesken juoksun ja alkaa käveleen. Jumittaa vastapelureihin jotka vaan seisovat paikallaan, tai lähinnä ne imaisevat oman kaverin iholle. Päätyrajaa pitkin juostessa rupeaa halaileen vastustajia ku tarkoitus olisi päästä nopeaa ohi, yms yms. Pieniä asioita, mut hyvin rassaavia ku yleensä noissa tilanteissa olisi tärkeitä levypalloja, syötön katkoja tai heittopaikkoja tarjolla.

17 matsia takana ja pisteka. 10.5, levyrika 3.8, eli aika vaatimaton 6.mies kyseessä. Yritän vääntään mahdollisimman realistista korista SF 3.pt spessulla. Piste-ennätys 24, samassa pelissä myös 11levyä ja 6syöttöä. Eihän noi häävejä ole mut jostain on lähettävä. Paremmat kuin Möttölällä :D
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Uhkasi viikonloppuna mennä usko koko peliin, kun Association hyytyi täysin. Pystyn pelaamaan ottelusta ensimmäisen erän, jonka jälkeen koko peli kaatuu. :mad:

En ole yksin ongelmani kanssa ja yhdeksi ohjeeksi on annettu otteluiden simuloiminen all-star-ottelun jälkeiseen aikaan (tai jopa koko helmikuun loppuun). Täytynee testata tänään, toimiiko vinkki. Jos ei toimi, niin peli lähtee kyllä vaihtoon. Raivostuttavaa, kun kyseessä on kuitenkin todella hyvä peli. :mad:

Eräs keskustelu aiheesta videon kera:

YouTube - NBA 2K11 - Association Mode Freeze Glitch
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Uhkasi viikonloppuna mennä usko koko peliin, kun Association hyytyi täysin. Pystyn pelaamaan ottelusta ensimmäisen erän, jonka jälkeen koko peli kaatuu. :mad:

En ole yksin ongelmani kanssa ja yhdeksi ohjeeksi on annettu otteluiden simuloiminen all-star-ottelun jälkeiseen aikaan (tai jopa koko helmikuun loppuun). Täytynee testata tänään, toimiiko vinkki. Jos ei toimi, niin peli lähtee kyllä vaihtoon. Raivostuttavaa, kun kyseessä on kuitenkin todella hyvä peli. :mad:

Eräs keskustelu aiheesta videon kera:

YouTube - NBA 2K11 - Association Mode Freeze Glitch

Onneksi tuo vinkki toimi. :) 5 ottelua jäi kyllä välistä, mutta pääasia on että Associationia voi vielä jatkaa.

Tuo on kyllä harvinaisen iso ja raivostuttava bugi. Eikö näitä enää testata ennen markkinoille tunkemista? :mad:
 
Ylös Bottom