Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NBA 2K11 [PS3]

Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Jos Jordan-haasteet ovat tuottaneet päänvaivaa, niin silloin kannattaa lukea OperationSports-sivuston ohjeet niiden suorittamiseen. Tässä on strategiaoppaan ensimmäinen osa ja loppuihin peleihin tulee opas myöhemmin.

Besting The Jordan Challenges (Part 1) - Strategy Guide - Operation Sports

PS.

Pelaakos tätä kukaan enää? Ja mitäs pelimuotoja tässä löytyy? Ainakin "My Player" :D.

Tottakai tätä vielä pelataan ja pitkään. ;) Tästä löytyy paljon erilaisia pelimuotoja, esim. Association, Jordan Challenge, Black Top ja My Player.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Tänään ostin pelin ja oon kyllä ihan hukassa. Pelaan helpoimmalla tasolla ja tiukkoja pelejä mutta turpiin tulee silti.

Puolustus on ihan surkeeta, enkä pääse hyökkäyspäässä puolustajasta ohi, en osaa käyttää taktiikoita, jotta saisin kaverin leikkaamaan korille. Ärsyttävää kun tietäisi mitä haluaa tehdä, mutta ei tiedä miten saa tietokoneen sinne mihin haluaa tai ei osaa harhauttaa.
Osaisko joku neuvoa?

Pelaamisesta löytyy infoa jo tästä ketjusta. Katso viestit #27, #22 ja #37. Niistä löytyy linkkejä videoihin, joista löytyy esimerkiksi perustaktiikoita hyökkäämiseen, puolustamiseen ja erilaisten liikkeiden tekemiseen.

Tottahan se on, että tässä pelissä riittää kyllä opeteltavaa, mutta samalla mitalla löytyy sitten myös sitä syvyyttä. :)
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Aloitin eilen uuden Associationin uusilla slidereilla ja rostereilla höystettynä ja täytyy sanoa, että peli tuntui paranevan entisestään! :D Suosittelen kokeilemaan seuraavaa yhdistelmää

Sliders:
The Purist(s) NBA 2K11 Sliders (Post-Patch) - Operation Sports Forums

Roster:
Association Creation - Updated Roster for Association Use (PS3) - Operation Sports Forums

Tosin tuossa on sellainen bugi, että Association saattaa jäätyä aloittaessa. Ongelma ratkeaa sillä, että:
1. käynnistää pelin
2. lataa living rosterit
3. lataa tämän custom-rosterin.

Lisäinfoa jäätymisestä:
Geebo's Essential Rosters for Association. - Operation Sports Forums

Itse tein ainoastaan sellaisen muutoksen slidereihin, että nostin donkkausta muutaman pykälän. Monilla pelaajilla on donkkaus laskettu rosterissa todella alas ja sliderit laskevat sitä entisestään. Tästä syystä joiltain pelaajilta saattavat donkit puuttua kokonaan. Mutta kuten sanottu, asia hoituu slideria nostamalla.

Kokeilkaa ihmeessä! ;) Kaikki löytyvät tietenkin 2ksharen kautta.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Mors..
Sellaasta vaa kyselisin että. Onko tässä pelissä mahdollista pelata noita ns kerho pelei? tai jonkinlaisia 5 vs 5 matseja? sais kaverien kaa pelailla samas tiimis jne..
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Mors..
Sellaasta vaa kyselisin että. Onko tässä pelissä mahdollista pelata noita ns kerho pelei? tai jonkinlaisia 5 vs 5 matseja? sais kaverien kaa pelailla samas tiimis jne..

Käsittääkseni pystyy, vaikka en ole itse tuota käytännössä kokeillut.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

My Playerissä 2. kierroksella Washington Wizardi varasi, trade requesti 15 pelin jälkeen, ja kukapa muukaan kun lakers iski kiinni, PG:nä washingtonissakin peliaika vähissä, mitenhän menee lakersissa ...
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Tuli peli korkattua eilen ja hyvältä vaikuttaa (edellinen korispelini oli EA Sportsin NBA Live 10). Mutta kyssäriä pukkais...

Onko kukaan saanut sitä My Player-pelaajaansa ykköskierroksen varaukseksi? Huomasin jotta oli sellainen trophy. Itellä ei ole mitään mahiksia sellaiseen. Teammate grade (vai mikä se oli) putoaa heikoksi (ekassa pelissä F, tokassa D) vaikka mitä tekis. Oma ukko on PG ja tarkoituksena olla sellainen syöttöjä jakava pelimies. Ekassa pelissä 10 pistettä ja 8 syöttöä, 5 levypalloa. Toisessa pelissä 12 pistettä (yli 70 prosentilla), 8 syöttöä ja 2 levypalloa. Ongelmana tohon arvosanaan on kai se, että en saa pidettyä omaa vartioitavaa tarpeeksi hyvin aisoissa. Ihan kuin oikeassakin koriksessa, mulla on ongelmia puolustamisessa :) Eli pistetilastoilla (tai tilastoilla yleensäkään) ei ole niin väliä jos vaan puolustat hyvin ja joukkuekaverit arvostaa tms. Ja ois kannattanut noi alkupelit pelata 10-12 minsan jaksoilla niin ehtis ehkä enemmän parantaa suorituksiaan jos jää jälkeen. Enpä tiedä. Pelasin itse 8min jaksoilla muistaakseni.

Tuli mieleen, että olisi varmaan pitänyt valita ihan toisen pelipaikan mies. Kävi noissa kahdessa ekassa pelissä jo ketuttaan se, että jaan omille ukoille syöttöjä avopaikkoihin eikä niistä ole koreja tekemään. Sitten varmaan niistä kummiskin tulee ykköskierroksen varauksia :)

Joka tapauksessa tuntuu, että pelin parissa tulee helpostikin vietettyä monta iltaa niin, että yhtäkkiä huomaakin kellon olevan 03.00 tai jotain ja pitäis nukkuakin ennen seuraavaa työpäivää. Varsinkin toi myplayer innostaa. Managerina toimiminen ois kanssa jees, oliko sellaista? Pitääkö kumminkin pelata itse pelit? Jordan Challengeja en oo lähtenyt edes kokeilemaan. Pitää tottua noihin kontrolleihin jne.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Mors ruuvi. Meikä o tuon nissanin ukko. Noin vaa tieroksi.
Olihan se puollustus aluuksi melekoosta hepreaa mutta kyl se siit lähtee. olikohan L2 ko piti pohjassa ni se ukko asettuu sillee korin ja pallollisen miehen väliin. neliöl koittaa riistää ja kolmiol blokata. Niilläkin ny jotenki pärjää. ja ainahan saa botti pelaajaa pyydetty avuksi estään sen läpirynnimisen. Oikeella tatillakin tuli joitai liikkeitä mut ny yhtäkkii muista mitä. Ja sitä ns be a gm hommaa, ni se tais olla nimel accocion/ accention mikä lie. ei voi muistaa.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Nyt kun on pelin omistanut pari viikkoa ja pelannut varmaan päivittäin, en voi olla kehaisematta peliä. Tekstin laadusta jo etukäteen pahoittelut, on tullut pelattua taas koko yö:eek:.

Kyseessä on kiistatta, paras urheilupeli ikinä, mitä olen pelannut(IMO). Ja niitähän on tullut pelattua, mm. useita tuhansia otteluita EA:n NHL sarjaa.

Olen käytännössä pelannut pelkästään pelin kuningasmuotoa, My playeriä ja se on koukattanut täysin. Sain tulokaskauden runkosarjan päätökseen ja mikä päätös se olikaan! Kauden viimeisenä otteluna edustamani Celtics vastaan Knicks, panoksena ei enempää eikä vähempää kuin divisioonan mestaruus jonka voittajajoukkue sai matsista. Voitto tuli, ja pleijerit alkaa viimeisenä kotiedun omaajana :D... Ja mikä tärkeämpää, vältin kohtaamasta ensimmäisellä kierroksella Miami Heatin, joka dominoi runkosarjaa.

Yllättäen minut kruunattiin vuoden tulokkaaksi runkosarjan päätteeksi. Liigaan pääsin ensimmäisen kierroksen viimeisenä varauksena Washingtoniin, jossa peliaikaa herui niin vähän, anoin siirtoa Celticsiin jossa sitten jollain kumman tavalla onnistuin viemään Rajon Rondolta aloittavan PG:n paikan :eek:.

Huhhuh
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Mistäs löytäis uudet rosterit kun ei ilmeisesti enää päivity normaalisti ku on uutta peliä puskenu jo kaupan hyllyille? Oishan se kiva pelata Clipperseillä ku ois kunnon pointtikin.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Eikö niit jonku valikon alta saanu ladattuu. Eikö ne jenkit ite väkää niit uusia rosteria tasaasesti.
 
Vastaus: NBA 2K11 [PS3]

Toimiiko kenelläkään tuo '''RANKED'' netissä? Muutaman päivän ei ole toiminut itselläni.


Osaisiko joku selittää miten ''pick and roll'' ja pick and pop'' toimii? En ymmärrä sitä vieläkään.
 
Ylös Bottom