Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Need for Speed Payback

Routa

Well-Known Member
Nimi: Need for Speed Payback
Alustat: PC, PS4, XOne
Kehittäjä: Ghost Games
Julkaisija: EA
Julkaisupäivä: 10.11.2017

[video=youtube;kc-OcOduEx0]https://www.youtube.com/watch?v=kc-OcOduEx0[/video]

Tarina tulee seuraamaan pelin sankareiden kostoretkeä The House -kartellia vastaan. Organisaatio pitää otteessaan koko Fortune Valleyta kasinoista poliisivoimiin.

Kehittäjät lupaavat kaikkien aikojen syvällisimmät tuunausmahdollisuudet niin menopelien suorituskyvyn kuin ilmeenkin osalta.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Olen varovaisen toiveikas tämän suhteen, tykkäsin kyllä edellisestäkin. Pidin jopa niistä live-action välivideoista, vaikka näyttelyn taso oli melko kamalaa. Ainakin päästään ajamaan päivänvalossa :)
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Edellinen peli näytti tajuttoman hyvältä, ajomalli oli kiva, tehtävät ihan ok. Periaatteessa tykkäsin ja kaikki oli ok. Mutta kaupunki oli tylsä ja mitäänsanomaton. Jaksoin betaa pelata tovin, kyllästyin, ostin alesta lähes ilmaiseksi ja pari tuntia siinä enää jaksoin pelata.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Traileri on kyllä upea ja kannustaa ostamaan. Katsotaan nyt miltä se pelikuva näyttää. Nfs on kivoja pelejä, niiden ongelma vain että niihin kyllästyy aika nopeasti.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Tilausta olis kyllä toiminta-ajopelille, jossa olis hyvä yksinpeli ja moninpeli. Toivottavasti ps4lle tulee rattituki. Vois ehkä jopa thrustmasterin h-kaavion ostaa tätä varten, jos vaan sitä tukee. Midnight Club:LA oli joskus ihan huippu ps3lla h-kaavion kera.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Kunhan välivideot saa skipattua.

Onhan ne todella kliseisiä joo ja juonenkäänteet arvaa monta tuntia ennakkoon. Oikeita B-C-luokan "leffoja". Tosin kyllä ne kertaalleen katsoo ihan sen takia, että voi naureskella niiden kliseisyydelle ja "tasolle".

Itseä kyllä kiinnostaa peli. Kyllä tällainen open world arcade kaahailu kerran kahteen vuoteen on ihan mukavaa. Siihen kylkeen tuunailua ja erilaisia haasteita, niin kyllä parikymmentä tuntia kuluu ihan mukavasti ja rahoille saanee vastinetta. Project CARS 2 kuitenkin on ensisijainen autopeli loppuvuodelle, joten jos ovat samassa julkaisuikkunassa, niin NFS jää kyllä sitten myöhemmäksi.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Hyvältähän toi näyttää että kyllä menee ostoon. Viimeisin NFS olikin Rivals kun skippasin edellisen koska vihasin sitä pakollista nettiyhteyttä.

Onko tullut tietoon että tarvitseeko Payback pakollista nettiyhteyttä taikka pakollista rekisteröitymisiä EA:n Originiin?
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Yksinpeli ei vaadi nettiyhteyttä tällä kertaa. Saivat niin paljon kuraa niskaan edellis kerralla.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

[video=youtube;K-5EdHZ0hBs]https://www.youtube.com/watch?v=K-5EdHZ0hBs[/video]

Palasivat sitten Burnout touhuun, huoh.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Mulle tuollainen leffastuntti meininki kelpais. Mielestäni se ongelma on vain siinä, että kaikki vaikuttaa todella scriptatults. Lisäksi jokainen auto hajoaa tismalleen samalla tavalla vaikka osuma olisi erilainen. Sit tuossa ilmalennossa puskuri lepatti todella tökerösti.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Trailerin perusteella oikeinkin kivannäköistä avoimen maailman autorälläystä! Jonkunlainen ihan oikea tarina, jota seurata, paljon hienoja autoja, todennäköisesti kaikenlaista haastetta päihitettäväksi yhteisön kesken jne., joten kyllä tämä varmasti maistuu kivana kevyenä "välipalana" paria astetta vakavamman Project CARS 2:n lomassa!

Pääseepä taas tuunailemaan ja virittelemään autoja ja tekemään omasta Bemarista kulmakunnan eli pelimaailman komeimman ja pelätyimmän rassin! ;)
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Kivalta tuo näyttää ja kova Fast Furious meininki tuntuisi olevan.
Tarinalla vain tarpeeksi pituutta, myös mielenkiintoinen ja vaihteleva ympäristö ratkaisee meneekö hankintaan.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Näyttää aivan kamalalta. En halua ajopeliltäni skriptattuja action kohtauksia. Tuo voisi olla hetken ihan kivaa, mutta kyllä se ratakiskon paksuinen kumilanka ja överiksi vedetty kolarointi alkaa nopeasti puuduttaa. Lisäksi näyttää tosiaan siltä, että tarinapelin kohtaukset ovat purkitettuja ja ne voi ryssiä kymmenessä kohtaa, mutta onnistuminen lykätään väkisin aina johonkin lopun cliffhangeriin. Kolaroi vihuja ja väistele esteitä, kunnes tehtävä päättyy. Toista joka tehtävässä. Jee.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Ei tuokaan haittaisi, jos ne olisi luonnollisia, eikä totaalisen skriptattuja. Olisi joka kerta sattumanvarainen ja "luonnollisesti" kehittyvä kohtaus, niin olisi ihan eri tilanne.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Näytti tuo minustakin kohtuu paskalta ja mulla on sentään kaikki F&F leffat hyllyssä ja kaikki aiemmat need for speedit tullut pelattua.
Ehkä se koko peli voi olla parempi, mutta tuo traikku oli kyllä todella huonosti tehty jatkuvine leikkauksineen eri autojen välillä ja hidastuksineen.

Toivottavasti ajettavuutta ei ole tehty burnout tyylillä vaikka se hieman siltä vaikuttaakin taas kerran.
Olihan tässä välissä yksi peli jossa sai painaa jarrua ilman, että auto vetää kauheaan sladiin.

Ja nuo killcamit on kyllä turhinta ikinä ja toivottavasti ne saa pois päältä.
Jo ekoissa burnouteissa ärsytti kun ajetaan liikenteen seassa 300km/t ja peli pakottaa katsomaan sitä, kun vastustajan auto törmää vaikka seinään.
Tietenkin usein tuon jälkeen naaman edessä on auto / seinä ja aikaa reagoida alle seku..."Crashed".
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Edellinen hyvä NFS taisi olla Porsche vuodelta kypärä ja miekka, nämä konsolijulkaisut ovat olleet kaikki enemmän tai vähemmän sitä itseään.
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Kustomointi ottaa askeleen eteenpäin tässä. Forza Horizonin lato löydöt tuotu tähän myös.

[video=youtube;rjPUq4Hs5UM]https://www.youtube.com/watch?v=rjPUq4Hs5UM[/video]
 
Vastaus: Need for Speed Payback

Customointi ja autojen löytyminen näyttää suoraan kopiolta the Crew:stä.
 
Ylös Bottom