Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Nöööööy, Elbois come back.. Kiva ku lukee et "Elbois, viimeinen kirjautuminen 1min sitten" :p
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Hartford Wolfpack - Abbotsford Heat 4-3 (rl)

Hartford Wolfpack - Abbotsford Heat 3-2 (rl)

Abbotsford Heat - Hartford Wolfpack 1-7

Abbotsford Heat - Hartford Wolfpack 1-8


Wolfpack jatkoon suoraan voitoin 4-0. Ottelusarjan ratkaisijoiksi nousi loistavan sarjan pelannut Hartford-vahti Chad Johnson, sekä joukkueen ykkösnyrkki Brashear-Locke-Grachev, joka on kauhistuttanut vastustajia koko kauden. Abbotsfordin selkäranka tuntui katkeavan toisen ottelun rangaistuslaukauskilpailuun, jossa Johnson venyi muutamiin huippukoppeihin ja Heatin pelaajat eivät tuntuneet saavan kumiläpyskää verkon perille millään. Loppusarjan pelit olivatkin lähinnä Corey Locken ja Evgeny Grachevin näytöstä. Näin ollen joukkueen GM jatkaa ensi kaudella sarjaporrasta ylempänä.
"Otetaanpa nyt askel kerrallaan. Katsotaan ensin pleijarisarja loppuun susipakan taustalla ja keskitytään sitten ensi kauteen," manageri toteaa.
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Haha, pienet on piirit. Hain tossa aamutuimaan verkon arvopikapeliä, vastustajaks tuli sitten käyttäjä Donkameni. Lähti tosin menee ennen ekan erän loppua mun johtaessa 1-0.. :rolleyes:

Niin ja gendlik, ollaan ilmeisesti toisessa vaiheessa vastakkain? Koskas sulla ois aikaa pelata pelit pois?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

no tänää ois koko päivä aikaa mut eiks kaikkien pidä pelaa pelit loppuu et uus pleijari kierros voidaa alottaa..?:cool:
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

penguin_85, millon sopisi pelata meidän playoffi-pelit? Tänään mulle käy 18-20. Muuten menee ens viikolle..
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Sotalordi ottaa paikan pääsarjasta ensi kaudelle. JIPPO73 kaatui 4-1 erittäin vähämaalisen ja tiukan sarjan jälkeen.

Muille jatkoon päässeille divarilaisille tiedoksi, että ensi viikolla olisi aikaa pelata jatkopelit pois (divarin mestaruus), sitten alkaa ansaittu kesäloma.
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Sotalordi liittyy pääsarjaan... Katoppa!No nyt on ens kauden pisteautomaatti nro. 1 löytynyt :D
Ei vais, tervetuloa pääsarjatasolle, varmasti ansaittu suoritus!

Kaba, Jaahas & Donka

Katsausta ensi kauteen? NHL 11 ilmestyy taasen joskus syys-lokukuun paikkeilla. Olisi hyvä jo etukäteen miettiä, että esim. 2-3 viikkoa julkaisusta olisi kiva aloittaa jo pelit, mahdollisesti aikaisemminkin.

Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin eiköhän julkaisupäivänä saada taas pientä hässäkkää ja pelit loppuu kesken ja seuraavat toimituksen perus 2 vk päästä...

Kiitos Youngbloo_d :lle peleistä oli vähintäänkin mielenkiintoinen sarja.

Itse palailen asiaan taas ensikaudella! Holla!
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Oli aika menoa itselläni viime viikko. Ootko mikekki tänään tai huomen iltana linjoilla jos väännettäs sarja poes?
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Voisko mynde ja coivu pelata noi 2 peliään pois niin päästäis toiselle kierrokselle divarissakin?
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Calgaryn jatkoon meno on kiekkokontrollin voitto - Sanoo Johtava jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen

Mitä mieltä Sihvonen oli Calgary - Carolina sarjasta?

- Itseni yllätti kuinka tiukoille runkosarjan voittanut Calgary sarjassa joutui. Sarja ei itsessään noussut sille tasolle, mitä itse oisin odottanut.

Miten niin? Sarjahan meni aina kuuluisaan "Game Seveniin" asti?

- Johtavana analyytikkona en voi katsoa sarjaa pelkästään tuloksen pohjalta, aina pitää nähdä tuloksen taakse. Olin todella pettynyt Carolinan pelitapaan tässä sarjassa. Odotin molempinpuolista, kiekkokontrollipohjaista peliä, mutta sitä en nähnyt kuin vain osittain toiselta joukkueelta. Carolinan hyökkäyksissä ei ollut juurikaan ideaa. He yrittivät hyökkäysalueelle päästyään pelkästään ns. bugimaaleja, joita nykypäivän maalivahdit eivät osaa vielä torjua. Toivottavasti jatkossa näihin keskityttäisiin jo juniori-iästä lähtien, jotta maalivahdit olisivat valmiita niihin kun maailman parhaaseen sarjaan pääsevät.

Mitä tarkoitat noilla "bugi-maaleilla"?

- Minut yllätti se, että Carolinan valmentaja Paul Maurice käytti yksinkertaista taktiikkaa Calgaryä vastaan eikä ottanut pelaajistaan sitä suurta hyökkäyspotenttiaalia irti. Tuntui, että hyökkääjiltä oli luovuus kielletty kokonaan. Joukkue loi hyviä rintamahyökkäyksiä vastustajan siniviivan ylitse, mutta sen jälkeen hyökkäykset päättyivät siihen, että hyökkääjät yrittivät heti siniviivan jälkeen "syöttää suoraan maalivahtia päin" reboundin toivossa. Jos kiekkoon ei päästy ja se saatiin mahdollisesti riistettyä takas joukkueelle kulmapelin kautta, oli melkein aina ratkaisuna pelkästään rystypuolen vanhanaikainen. Tämä ei ole se suunta, johon jääkiekkoa tulisi kehittää eikä sellainen tyyli, jota markkinoida ihmisille.

Mites Calgary onnistui omassa kiekkokontrollissaan?

- Suhteellisen hyvin, mutta ei vielä tarpeeksi hyvin, jos meinaavat menestyä vielä kauden playoffeissa. Calgaryn pelistä välittyi kolmen rytmin hyökkääminen eli käytettiin niin nopeaa, puolinopeaa sekä viivelähtöä, mutta syöttöketjut tuppasivat jäämään liian lyhyeksi, joka hankaloitti joukkueen pääsyä Carolinan alueelle. Tämä ei kuitenkaan ollut pelkästään Calgaryn huonoutta, vaan kuten Calgaryn valmentaja Juhani Tamminen ja GM Youngblood sanoivat, johtui tämä vaikeus myös Carolinan loistavasta puolustuspelistä, jolle kyseinen kaksikko nostikin hattua sarjan päätyttyä. Kiekonmenetyksen jälkeen, Carolina organisoi oman joukkueensa aina tosi nopeasti tiiviksi paketiksi, joka vaikeutti Calgaryn hyökkäyksiin lähtöjä, jotka usein pysähtyivät jo vastustajan siniviivan tuntumaan.

Jos Carolinalla oli ongelmia hyökkäyspäässä, niin miten he onnistuivat johtamaan sarjaa jo 3-2 ja mihin sarja sitten ratkesi?

- Carolinan peli kulminoitui erittäin tiiviiseen puolustuspeliin ja tehokkaseen maalintekoon. Pelit jotka he onnistuivat voittamaan, olivat sellaisia, joissa omiin ei mennyt kuin 0-1 maalia ja vastustajalle saatiin tehtyä pari kolme maalia. Tuntuikin, että Calgaryllä oli vaikeuksia löytää ratkaisuja Carolinan tiiviiseen viisikkopeliin, jonka johdosta Carolina pääsi johtoon sarjassa ja yrittämään ratkaisua kotikentällä.

- Niin kuin tämän kauden sm-liigassa niin myös tässäkin sarjassa kävi lopulta niin, että se kummalla joukkueella on pelikirja nykypäivän vaaditulla tasolla, usein voittaa sarjat pitkässä juoksussa ja näin kävi tälläkin kertaa. Suuri hatunnosto Calgaryn valmentajalle Juhani Tammiselle, että hän ei tappioasemasta huolimatta hätääntynyt ja alkanut muuttamaan pelikirjaansa vaikka varmasti oli vaikea paikka lähteä 3-2 tappioasemasta hakemaan jatkoa sarjalle Carolinan mylvivän kotiyleisön edestä.


Mitä olet muuten mieltä tämän kauden playoffeista?

- Näyttää siltä, että Kokemus on sittenkin valttia ja oppirahat on maksettava. Viime vuonna ykkös divisioonassa dominoineet joukkueet ja tällä kaudella pääsarjassa hyvin pärjänneet joukkueet eivät kuitenkaan ole playoffeissa pärjänneet. Varmasti yksi syy tähän on kokemattomuus playoff peleistä, joita muilla tämän kauden playoff joukkueilla jo on.

Onko vielä muuta kommentoitavaa?

- Jo ennen Calgaryn ja Carolinan playoff sarjaa paljon jutustelleet ja hieman kiekkopiireissä ystävystyneet GM Elbois ja GM Youngblood tulevat edelleen toimeen sarjan tauottuakin. Gm Youngblood sanoikin haastattelussa, että:

Erittäin hieno sarja ja hienoo taistelua GM Elboisin joukkueelta, he tulevat varmasti olemaan ensi kaudellakin kova joukkue. Onhan se kuitenkin aina mukavaa näin Tampesterilaisena, kun saa yhden stadilaisen pudotettua ja näin varmistaa, että on yksi kilpailija vähemmän yrittämäs saada mestaruuspokaalia Nordenskiöldinkadulle tai Ilmalaan ;)

GM Youngblood yrittää repiä kaikkia irti joukkuestaan, jolle ei menestystä povattu!

- Calgaryn hyökkäyskalusto ei kestä vertailua muiden jäljellä olevien joukkueiden hyökkääjiin, mutta näistä 80 miehistä on vaan revittävä se mitä vaan voidaan - sanoo GM Youngblood

- Koko siirtorajan ajan myynnissä olleet Higgins, Ladd, Tavares, Langow on vaan pystyttävä vastaamaan haasteeseen ja oltava valmiina kun konfrenssin finaalit alkavat.

Playoffit jatkuvat ja samoin Hossan Sir Stanleyn tavoittelu. Aikasempina vuosina hyytymisen merkkejänä näyttänyt mies on tällä kaudella kuin uudesti syntynyt. Tämän kauden keskitason joukkueella (pelaajien suhteen) ei voi Hossakaan enää piiloutua tähtinimien taakse vaan vastuuta on otettava. Hän on myös tähän vastannut, kuten joukkueen ollessa voitoissa 3-2 tappiolla painoi Hossa kahteen viimeseen peliin 6 maalia, joista 4 viimeisessä..

Joko tämä olisi SE kausi..


Elbois, kiitos hienosta taistelusta ja sarjasta, taistelu jatkukoon ensi kaudella. Yllä olevia kommentteja ei kannata ottaa sitten liian tosissaan, huumorilla ne heitin =)
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Jaahas! Huomenna vois päivällä laittaa meijän sarja poikki. Oo langoilla!
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)



Elbois, kiitos hienosta taistelusta ja sarjasta, taistelu jatkukoon ensi kaudella. Yllä olevia kommentteja ei kannata ottaa sitten liian tosissaan, huumorilla ne heitin =)


Hienoa päivitystä! :D

Yks sellanen bugi eli rysty liru maalille ja veska sylki eteen ja tyhjiin.. katottiin hidastuski kahteen otteeseen sun toimesta ja ymmärsin yskän.. muutoin pelasin mielestäni kiekkoa hienoilla lyötilaukauksilla maalille ja jos siitä alkaa taas kitinä niin alkakoon, mielummin väännät maalit sellaisista tilanteista missä maalille saada hässäkää kun perus maaleilla joita onlines näkee koko ajan.

Ens kaudella revanssia ! :D Laitan heti ekassa aloituksessa mailas poikki!
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Sotalordi liittyy pääsarjaan... Katoppa!No nyt on ens kauden pisteautomaatti nro. 1 löytynyt :D
Ei vais, tervetuloa pääsarjatasolle, varmasti ansaittu suoritus!

Kaba, Jaahas & Donka

Katsausta ensi kauteen? NHL 11 ilmestyy taasen joskus syys-lokukuun paikkeilla. Olisi hyvä jo etukäteen miettiä, että esim. 2-3 viikkoa julkaisusta olisi kiva aloittaa jo pelit, mahdollisesti aikaisemminkin.

Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin eiköhän julkaisupäivänä saada taas pientä hässäkkää ja pelit loppuu kesken ja seuraavat toimituksen perus 2 vk päästä...

Kiitos Youngbloo_d :lle peleistä oli vähintäänkin mielenkiintoinen sarja.

Itse palailen asiaan taas ensikaudella! Holla!

Juu seuraile foorumia niin pysyt kärryillä sitten -b
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Nii mites mynde pelattaisko tänää vikat pelit? Eilen olin pois kotoota melkee koko päivän ni en ollu huomannu sun viestiis. Mut tänää kävis ittelle ainaki klo 16 tai klo 20 jälkee?
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

muutoin pelasin mielestäni kiekkoa hienoilla lyötilaukauksilla maalille ja jos siitä alkaa taas kitinä niin alkakoon, mielummin väännät maalit sellaisista tilanteista missä maalille saada hässäkää kun perus maaleilla joita onlines näkee koko ajan.

Ens kaudella revanssia ! :D Laitan heti ekassa aloituksessa mailas poikki!

Ei niistä kitinä ala, playoff kiekkoahan se on, kiekkoa maalille ja tekeen niitä räkämaaleja, joita kukaan ei enää muista miten ne tehtiin, kun pyttyä nostellaan =)

Sen kun keskityt aloituksessa mailan rikkomiseen, siinä vaiheessa kun sää vedät mailaa taakse lyödäkses sillä niin mä vedän siinä vaiheessa muuvit kuin Calgaryn valmentaja Tamminen konsanaan

YouTube - Tamin ensimmäinen SM-sarjamaali

;)
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Nii mites mynde pelattaisko tänää vikat pelit? Eilen olin pois kotoota melkee koko päivän ni en ollu huomannu sun viestiis. Mut tänää kävis ittelle ainaki klo 16 tai klo 20 jälkee?

Mulle käy tänään vasta klo 23.00. Jouduinkin lähtee töihin iltavuoroon. Huomenna käy myös vasta klo. 23. Torstaina klo. 15 jälkeen 22 asti ja pe en ehdi ensinkään.
 
Vastaus: NHL 10 -liiga 5 (pääsarja, 1 divisioona ja 2 divisioona)

Mulle käy tänään vasta klo 23.00. Jouduinkin lähtee töihin iltavuoroon. Huomenna käy myös vasta klo. 23. Torstaina klo. 15 jälkeen 22 asti ja pe en ehdi ensinkään.

No saattaa olla, että olen vielä linjoilla tänään tuon 23.00 jälkeen. Jos ei tänään, niin sitten myöhemmin.
 
Ylös Bottom