Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  • Viestiketjun aloittaja Raimo41
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Mighty Miners etsii osaavia pelaajia! Vapaita paikkoja olisi puolustuksessa ja hyvälle maalivahdille olisi tarvetta. MM on perustettu kaveriporukalla ja kokoonpanon ollessa pieni, olisi muutamalle lisävahvistukselle paikka auki. Pelaamme tällä hetkellä Elite-tasolla. Kokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä 9 pelaaja, joten parille pelaajalle on tarvetta. Pelaamme yleensä illalla, 18:00 - eteenpäin. Viikonloppusin sitten enemmän.

Hakevilta vaaditaan rentoutta, ei turhaa nipottamista, aktiivisuutta ja kykyä oppia, sekä kehittyä. Pelisilmä ja R2 painaminen lasketaan eduksi. Osallistumme EHL:ään, joten kokemusta kovista peleistä tarvitaan!

Yhteydenotto: Täällä foorumilla yksityisviestillä tai pleikkarin puolella, PSN: Pixp

Linkki joukkueeseen: http://www.easportsworld.com/en_US/c.../88107/members
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Moro! Nyt olis aktiivinen hyökkääjä (LW/C/RW) vapaana ja seuraa etsimässä. Tässä vähän tilastoja:

Ottelut: 796
Voitot/Häviöt: 487/289
Maalit: 874
Syötöt:1157
+/-: 745

Mainitaan nyt vielä, että mikki löytyy ja ikää tulee tänä kesänä 17v.
Jos on paikkaa on vapaana tai jää jotain kysyttävää niin laita YV:tä tai PSN viestiä tulemaan!

Terv. Latexiii / PSN: Latexiii
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

ETSITÄÄN PUOLUSTAVAA PUOLUSTAJAA!

Kunhan legenda-kortti löytyy, ja todella todella mielellään mikki (ellet ole aivan maaginen pakki), ja pystyt blokkaamaaan bugiranteet, ja katkaisemaan one-timer syötöt hyvällä prosentilla, etkä päästä läpiajoja, olet etsimämme pakki =)

En tässä paljasta seuran nimeä, koska haluamme pysyä pois julkisuudesta, mutta sen verran voin sanoa, että reilusti top100 joukossa ollaan, kaikki hyökkääjät ovat pelipaikoillaan pelaajatilastoissa top 50:ssä, jopa 15 sakissa ollaan oltu, mutta yksi reilu vuorokausi ilman pelejä näin kauden alussa rokottaa sijoja, ja pari hyökkääjää on ollut jo NHL10 lähtien seasonalissa koko pelaajatilaston top 10:ssä monta kertaa, emme ole pelin paras seura, ainakaan vielä, mutta siihen ois tavote päästä, mutta puolustusongelma estää sen, ei ne botit oikeen pysty auttamaan maalivahtia tarpeeksi (Niin ja jos olet HUIPPULUOKAN MV, voit myös tiedustella paikkaa) Eliittimestaruus pitäisi olla selviö kauden lopulla, mutta kaikkeahan voi sattua =P Jos olet pelannut paljon NHL pelejä parin viime vuoden aikana, tiedät varmasti ainakin pari kaveria joukkueestamme, joiden kanssa, joko olette piesseet porukkaa, tai jotka ovat piesseet teitä oikeen urakalla, näet sitten =D Jos kuulet tämän todella hämärän oloisen viestin kutsun, pistähän privaa täällä.

Kiitos ja anteeksi.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Organic Butchers etsii kovanluokan vahvistuksia niin hyökkäykseen kuin pakistoonkin. Olemme juuri perustaneet uuden tiimin Luomuteurastajien rungolle, mutta pari täsmähankintaa kaivattaisiin vielä. Joukkueen tavoitteet ovat edellisen tiimin tapaan kovat, eli top 30 ja siitä ylöspäin.

Puolustajilta vaadimme nopeita avauksia ja turhien kiekonmenetysten välttämistä, eikä kiekollisista avuistakaan olisi haittaa. Kiekko pitää saada vaivattomasti omista pois. Toki nämä pätee myös hyökkääjiin.

Hyökkääjiltä vaadimme vähintään kohtuulliset kädet, kiekko liikkuu eikä maalipaikoista jäädytä täysin. Hyökkäys on aika hyvällä mallilla jo nyt, mutta jos helmi löytyy niin mahtuu kyllä.

Pyrimme pelaamaan hyökkäysalueella melko paljon pakkien kautta peliä eli onetimerit sekä nopeat syötöt olisi hyvä osata.

Mikkejä emme vaadi, mutta olisi kuitenkin suotavaa, kun joukkueen jokaisella jäsenellä sellainen on. Ikähaitari 21-36 eli ikää vähintään se 18. Tästäkin voi neuvotella jos tiukka paikka tulee.

Pelaamme rennosti, mutta aina lähdetään joka peli voittamaa. Peliaikamme sijoittuu yleensä ilta 18-03 väliselle ajalle. Painottuen ehkä myöhäisiltaan ja yöhön. Pelit pelataan jatkuvasti viidellä tai kuudella pelaajalla.

Osallistumme EHL:ään, mutta emme voi luvata paikkaa niissä karkeloissa.

Otahan yhteyttä täällä yyvellä tai psn: CalciChew69
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Terve, rakettireijo ja Xx-hockey-Fin-xX ilmottautuvat seuranhakuun,
hockey pelaa paikkaa VL, pelejä pelannut;169 M;255 S;224 =479 plus/miinus; 279 (LEG2)
rakettireijo pelaa OL, mutta VL ja Pakit onnistuvat hyvin myös; pelejä;107 M;163 S;155 =318 plus/miinus; 199

meillä on tällä hetkellä oma seura Belle Belottomat jolla yllettiin viime kaudella eliteen asti, mutta kyllästytty nyt pelaamaan 2x2 pelejä,
jonka takia haettaisiinkin seuraa joka on AKTIIVINEN, tullaan mielellämme auttamaan myös amatööri tason seuraa huikeissa nousuhaaveissanne jos huolitte :)

HUOM, nämä ovat meidän 2käyttäjiä, 1 käyttäjä menee aina 2 edelle mutta, aina kun siellä ei pelejä ole tai on täyttä pukkarissa, olemme 2accoilla pelailemassa, ollahan melko aktiivisia :)

mikit ja skypet löytyy ja ikääkin 19 ja 22.

Mahdolliset yhteydenoto PSN! ; rakettireijo & Xx-Hockey-fin-xX
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Hei, olen vapaa pelaaja!

Pelipaikkani on joko puolustaja tai vasen laita.

Puolustajana olen peliä avaava pakki, eli avaussyöttö lähtee lavasta napakasti heti kun paikka on. Kiekollinen pelaaminen on haskassa myös. Ajelen surutta jos paikka tulee, mutta osaan myös pitää maalinedustan kiinni. Tehoja ei valtavasti ole kertynyt, pelejä alla kuitenkin NHL 12:ssa alta 200. Tehoja puolustavana puolustajana on 8+11=19. Miinuksella tehoissa olen paljon, koska edellinen joukkue otti tukkaan joka pelissä -10 maalilla.

Hyökkääjänä minusta saa oivan vasemman laidan. Tällä tasolla olen nakutellut pisteitä 27+25 = 52 ja syöttötaidot ovat hallussa. Kahdensuunnan hyökkääjä joka siis myös puolustaa eikä kärky avaussyöttöä keskialueella. Jotkut teistä ovat saattaneet kanssani pelatakin. Turhia jäähyjä ei tule liiemmälti otettua, tappelutaidot ovat kyllä tarvittaessa hanskassa.

Olen kolmekymppinen opiskelija, jolla on kaikki illat aikaa pelata joten aktiivinen (ja mielellään menestyvä) peliseura kiinnostaa. Luurit löytyy ja kiroilen turkulaisella aksentilla. Älkää antako häiritä! :)

TRY-OUTIT kelpaa. Tulen, ja teen pari yläbörsää ni se on sitten siinä.

Ei mulla muuta.
YV:lllä tavoittaa psn: reijhdad_2nd_ tai sitten täällä.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tämä haku on edelleen ajankohtainen. Erityisesti pakkeja ja maalivahtina mielellään pelaavia lahjakkuuksia etsii IPB edelleen. Kaikille pelipaikoillekin toki otetaan vielä mielellään testiin päteviä pelureita. Loistavia kavereita on jo jokunen täältäkin kautta saatu, mutta lisää vielä kaivataan. Tervetuloa tryoutille! :)


Tervehdys rakkaat änäristit! :D

Uusi joukkue International Playboys etsii pelaajia. Kyseessä on itse asiassa Nordic Hockey Tigersin yhteistyöjoukkue, joten kummankin seuran välinen pelaajavaihto voi tulla joskus kyseeseen, jos joukkueiden pelaajilla itsellään tällaista kiinnostusta löytyy. Pakkosiirtoja ei kuitenkaan kummankaan tiimin välillä tehdä, joten farmijoukkueesta ei missään tapauksessa ole kyse, vaan tämän joukkueen on tarkoitus kehittyä änärin top-100 tiimiksi. Haemme IPB:hen lahjakkaita ja aktiivisia änärin pelaajia. Valmis pelaaja sinun ei tarvitse olla, mutta jotain pelikokemusta odotamme jo ehdottomasti. Vähimmäisvaatimuksena lähtökohtaisesti superstar 3 kortti sekä aktiivisuus yleensä viikoittaista. Joukkueen tarkoituksena on pelata aktiivista koko viisikon puolustuspeliä sekä nopeaa ja oivaltavaa syöttöpeliä koko kentän alueella.

Pakeilta odotamme nopeita, tarkkoja ja oivaltavia avauksia, tarkkaa oman pään peliä maalin edusta hyvin siivoten. Hyökkäyspeliinkin saa tottakai osallistua, kun paikka tulee, mutta maltti kuitenkin riittävästi mukana. Hyvä, mutta maltillinen taklauspeli on pakille plussaa IPB:ssä.

Hyökkääjiltä odotamme aktiivista peliä myös omassa päässä, eikä pelkkä pisteiden keräily siis saa olla tavoitteena, vaan joukkueen auttaminen kaikissa tilanteissa myös omassa päässä. Jatkuva kikkailu ja yksilösuoritusten haku eivät kuulu tähän tiimiin, vaan perustamme pelin siihen, että kiekko liikuu nopeasti pelaajalta pelaajalle ja onetimereitä haetaan tehokkaasti.

Etsimme myöskin hyvää maalivahtina pääsääntöisesti pelaavaa kaveria, jos sellainen vapaana jossakin tallustaa. Mokkena torjunta % saisi mielellään olla ainakin lähellä 80%, mutta jos nyt jonkin verran alle on, niin voimme mahdollisesti tryoutille ainakin ottaa.

Porukassa on hyvä ja rento meininki ja haemme nimenomaan hurtilla huumorilla varustettuja tiimin eteen pelaamaan tottuneita taitopelaajia kehittymään kanssamme. Mikkejä ja Skypeä käytämme joskus, mutta välillä tyydymme myöskin chättäilyyn erätauoilla tai pelien jälkeen. Riippuu vähän fiiliksistä ja keitä sattuu olemaan pelaamassa.

IPB:ssä ei ole ikärajoja. Tosin nyt tiimissä olevat kaverit ovat suurimmaksi osaksi selkeästi yli parikymppisiä. Henkinen kypsyys ei kuitenkaan tule suoraan iän pohjalta, joten annamme käytännössä kaikille mahdollisuuden, jos fiksuutta ja taitoja löytyy riittävästi.

Jos kiinnostuit ja katsot, että vastaat edellä mainitsemaani änäristiä, niin ota yhteyttä, jotta päästään sopimaan tryoutista. Yhteydenotot joko yksityisviestinä foorumilla, tai sitten PSN: Ippenaattori
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Uusi joukkue JOGA BONITOS etsii pelaajia.
Haetaan seuraan lisää pelaajia, jotta saisimme pelejä isommalla porukalla..
emme ole hampaat irvessä pelaava jengi joka valittaa joka asiasta vaan koitamme pitää rennon ilmapiirin... tietenkin koitetaan voittaa joka peli mutta hauskaahan sen pitää olla..
ihan aloittelijoita emme hae vaan mielellään ainakin supertähti kortti auki meillä kaikilla on legenda kortit...
Hakevilta vaaditaan rentoutta, ei turhaa nipottamista, aktiivisuutta ja kykyä oppia, sekä kehittyä.
tarvitsemme kovanluokan vahvistuksia niin hyökkäykseen kuin pakistoonkin. Joukkueen tavoitteet ovat kovat, eli eliteen ja siitä sit kun alkaa luistaa niin vaikka ihan sinne top 100 joukkoon
Jos kiinnostuit ja katsot, että voisit auttaa joukkuettamme, niin ota yhteyttä, jotta päästään pelaamaan. Yhteydenotot joko yksityisviestinä foorumilla, tai sitten PSN: f5005f , aleinonen, argori
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Ei tarvitse enää sekoilla, joukkue löytynyt....

ei ku..........ei sittenkään, no eiköhän se syy peilistä löydy miksei pysyvää joukkuetta meinaa löytyä. Siltikin
haluan tarjota maalivahdin palveluksia joukkueelle joka uskoo menevänsä pitkälle tulevassa EHL turnauksessa. Edelleenkin
voittava veskari kunhan ihan hulluin määrä läpiajoja pysyy poissa, ne eivät vain meinaa kiinni jäädä.

Eli joukkueen pitää olla juuri alkavassa EHL turnauksessa mukana, sekä olla valmiutta menemään pitkälle turneessa. Kovat on
vaatimukset joukkueelta, etenkin näin myöhäisessä vaiheessa, mutta näillä mennään tai sitten laitetaan änäri hyllyyn:D
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Moi. Oliskos missään EHL jengissä tilaa? Itsellä kyllä kerho on mut jengi ei lähteny mukaan.
Pelejä nyt 389, pisteitä vähän reilu 1500, syöttöjä noista taitaa olla sellanen reilu 1000 kappaletta. Hyökkäyksessä kaikki paikat luonnistuu. Eli ainoastaan EHL jengiä etsin. Mutta toki mahdollista jäädäkkin tiimiin myös. Voin mahdollisesti tulla varamieheksikin EHL:ään jos kokoonpano muuten täynnä. Ei niin väliä.

Easy dudes:)

PSN : yesbutnou
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Moi. Oliskos missään EHL jengissä tilaa? Itsellä kyllä kerho on mut jengi ei lähteny mukaan.
Pelejä nyt 389, pisteitä vähän reilu 1500, syöttöjä noista taitaa olla sellanen reilu 1000 kappaletta. Hyökkäyksessä kaikki paikat luonnistuu. Eli ainoastaan EHL jengiä etsin. Mutta toki mahdollista jäädäkkin tiimiin myös. Voin mahdollisesti tulla varamieheksikin EHL:ään jos kokoonpano muuten täynnä. Ei niin väliä.

Easy dudes:)

PSN : yesbutnou

Eikös ilmottautuminen pitäny tehdä viimeistään lauantaina?
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Nii saattoi olla. Käsittääkseni on mahdollista lisätä pelaajia kokoonpanoon kunhan jengi on ilmoittautunut? en ole aivan varma asiasta....?
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Nii saattoi olla. Käsittääkseni on mahdollista lisätä pelaajia kokoonpanoon kunhan jengi on ilmoittautunut? en ole aivan varma asiasta....?

Minäkään en ole satavarma, mutta tällainen mutu on, että pelaajia voi lisäillä/vaihdella kunhan pelaajalla on profiili EHL-servuilla. Alla otteita säännöistä koskien pelaajasiirtoja.

Trades / Transactions:

- Players can move between teams only before the trade deadline (around one week before the end of the group stage). All invites must be accepted by TGMA. They can also be declined by TGMA.
- A traded player cannot return to his old team in an EHL tournament.
- A team GM cannot be traded.
- If there is a problem with a trade or if you feel a trade is unfair, please contact TGMA for further review.
- If a team plays an EHL game with a player not in the EHL roster (on website), TGMA will review the case.
- Only one North American player is allowed to play in a team due to connection issues. He cannot be a captain or assistant captain. (this point can be changed in tournament appendix). He cannot be host of an EHL game.
- EHL rosters are the only official rosters.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Olen hakemassa seuraa joka pelaa lähes joka päivä,pelaan mieluiten jompaa kumpaa laitaa, minulla on pelisilmää ja osaan mennä maalipaikoille.
Pelaajani tiedot
kokonaisuus
kh:72 M:5 S:1 (P:6)
vl:72 m:4 s:6 (p:10)
ol:71 m- s- +\-:1
p:74 m:1 s:2 (p:3)
mv:76 (ei yhtään sarjaottelua)
voin myös pelata pakkina kiekollisessa roolissa.

yhteyden otot yv:nä tai psn:JTyyppi (psn:n kautta nopeampi vastaus)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Melko tuore seura HC Turmion Rillaajat hakee 1-4 aktiivista ja kovaa pelaajaa riveihinsä try outin kautta. Tällä hetkellä pelaillaan ammatilais-divaria, viime kausi lopettettiin eliten 120 tienoilla ja tulihan sieltä eliten viiri (toki haittaa taitaa enemmän olla). 1-2 hyvä hyökkääjä ja 1-2 kovaa pakkia olisi tervetullut lisä jengiin,kova veskarikin olisi tietenkin hieno löytää. Pelit pyörii päivittäin lähinnä 19 jälkeen, pyritään täydellä kentällä pelaamaan ja sen takia nyt haetaan uudestaan pelaajia kun aktiivisuus ollut laskussa.

Parit kriteerit uusille pelaajille:

- Ikää yli 20 v
- Aiempi kokemus eashl-peleistä
- Joukkuepelin salojen sisäistäminen
- Reilu pelaaminen (ei bugiranteita, kesken pelin poistumisia, yms..)
- Mielellään ainakin supertähti 3 kortti avattuna.
- Ei 2 nickkejä

Mikkiä on plussaa, vaikka ei pakollinen puolella joukkuetta sellainen jo löytyykin. Chat-huoneessa kirjoittaen hoidetaan muut jutustelut.

Yhteydenotot omistajalle täällä nick Wuorio (ps3-nick Wuorio) tai oikealle kädelle (ps3-nick dima-) pleikkarin puolelle.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Hei! Löysin sitten itselle joukkueen ja nyt haluttais vähän lisää porukkaa mukaan.

Berliininmunkittajat

Etsii keskushyökkääjää, vasenta- ja oikeaa puolustajaa ja maalivahtia. Kokemusta tulisi olla sen verran, että pysyttäis ammattilaistasolla ja kenties noustas jopa eliteen.

Olethan:

1. Henkisesti kypsä.

2. Osaat pelata omalla pelipaikalla.

Laita YV:tä tai PSN: PetriP89 tai ankisti_ahne

EA SPORTS World - Club Overview
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Hei,olen vapaa pelaaja Etsin uutta seuraa itselleni NHL 12:sta.Pelaan vasentalaitahyökkääjän paikkaa,tehoja löytyy ottelut:516 ja pisteitä:584:)Osaan myös pelata oikeetalaitaa mutta vasempi olisi parempi.Kikkailua löytyy ja syöttötaitoa.ilmotelkaa jos pääsen tryoutille:D. PNS:X_jalmari98_X
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Vapaana oleva ol, mutta muutkin paikat menee. Eliitti kerhosta lähdin menemään muuton vuoksi eli ei yksinkertaisesti riittänyt aika. Nyt olisi kuitenkin taas aikaa pelailla ja mieluiten eliitti kerhossa.
Ennen muuttoa pelasin suurimman osan peleistä man loversissa.

pisteitä on yhteensä arviolta joku 540 ja pelattuja pelejä 205.

Mikäli jollain kerholla on tarvetta minulle niin pistäkää viestiä psn: vemppa
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

HC Keijot etsii maalinnälkäistä OL:llää. Supertähti 3 kortti, mikki ja mielellään yli18v vaatimuksina.

Lisää tietoa yv:nä tai psn

Haku päättynyt.


EA SPORTS World - Club Overview
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Eikös ilmottautuminen pitäny tehdä viimeistään lauantaina?

Nii saattoi olla. Käsittääkseni on mahdollista lisätä pelaajia kokoonpanoon kunhan jengi on ilmoittautunut? en ole aivan varma asiasta....?

Minäkään en ole satavarma, mutta tällainen mutu on, että pelaajia voi lisäillä/vaihdella kunhan pelaajalla on profiili EHL-servuilla. Alla otteita säännöistä koskien pelaajasiirtoja.

Trades / Transactions:

- Players can move between teams only before the trade deadline (around one week before the end of the group stage). All invites must be accepted by TGMA. They can also be declined by TGMA.
- A traded player cannot return to his old team in an EHL tournament.
- A team GM cannot be traded.
- If there is a problem with a trade or if you feel a trade is unfair, please contact TGMA for further review.
- If a team plays an EHL game with a player not in the EHL roster (on website), TGMA will review the case.
- Only one North American player is allowed to play in a team due to connection issues. He cannot be a captain or assistant captain. (this point can be changed in tournament appendix). He cannot be host of an EHL game.
- EHL rosters are the only official rosters.

Pelaajia voi listätä rosteriin vielä vaikka kuinka kauan. Ymmärtääkseni Trade-Deadline olisi viikkoa-kahta ennen play-off pelien alkua. Joten pelaajia voi siirrellä kyllä aivan miten huvittaa vielä tässä vaiheessa kautta.
 
Ylös Bottom