Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  • Viestiketjun aloittaja Raimo41
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

SISUNJUOPOT ry hakee hyökkääjää/maalivahtia. Kortti vaatimuksilla ei oo väliä kuhan ny ees vähän omaa pelisilmää ja R2 nappi löytyy ohjaimesta
Ikää sais olla yli 18v ja suotavaa jos olis mahdollisuus käyttää teamspeakkia (oma kanava löytyy) , ku pleikan omat mikit on mitä on

Kyselyjä voipi heittää joko tänne tai PSN:Henneri

Semmonen viä et ei olla mikään elite tason poppoo

Up
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Hei haluaisko joku joka etsii seuraa tehdä seuran minun kanssani
Juu tiedän että tämä on hieman erilainen juttu mutta kummiski. Toivoisin että sinulla olisi kummiskin eashl kokemusta jonkin verran (100 peliä?)
Voimme jatkaa keskustelua YV:llä
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Seuraa etsiville liitykää seuraan NORTH STARS 2012:cool:. Seurassa kaiken maalaisia pelaajia tosin viela aika pieni suomalaisia suurin osa:D. Lähettäkää liitymis pyyntö seuralle tai lähettäkää viesti minulle;). Online tunnus:kirvesmaki
 
.

Juopot Siat EA SPORTS World - Club Overview etsii pelaajia kaikille pelipaikoille aktiivisuuden nostamiseksi.

Muutamien aktiivisimpien pelimiesten karattua kovempiin jengeihin syntyi tarve rekrytoida 3-4 pelaajaa. Pelaamme rentoa peliä ja seurassa ei ole valittajia, eikä sellaisia halutakaan. On mukavaa voittaa pelejä, mutta tärkeintä on hyvä peliseura ja aktiivisuus. Vaatimuksia on tasan kaksi. Pitäisi olla aktiivinen ja itkeä ei saa. Tietysti jonkinlaiset pelitaidot olisi hyvä omata.

Jos kiinnostuit niin minuun yhteyttä mielummin PSN: Papana.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Uusi joukkue JOGA BONITOS etsii pelaajia.
Haetaan seuraan lisää pelaajia, jotta saisimme pelejä isommalla porukalla..
emme ole hampaat irvessä pelaava jengi joka valittaa joka asiasta vaan koitamme pitää rennon ilmapiirin... tietenkin koitetaan voittaa joka peli mutta hauskaahan sen pitää olla..
ihan aloittelijoita emme hae vaan mielellään ainakin supertähti kortti auki meillä kaikilla on legenda kortit...
Hakevilta vaaditaan rentoutta, ei turhaa nipottamista, aktiivisuutta ja kykyä oppia, sekä kehittyä.
tarvitsemme kovanluokan vahvistuksia niin hyökkäykseen kuin pakistoonkin. Joukkueen tavoitteet ovat kovat, eli eliteen ja siitä sit kun alkaa luistaa niin vaikka ihan sinne top 100 joukkoon
Jos kiinnostuit ja katsot, että voisit auttaa joukkuettamme, niin ota yhteyttä, jotta päästään pelaamaan. Yhteydenotot joko yksityisviestinä foorumilla, tai sitten PSN: f5005f , aleinonen, argori
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

HC PROSPECTS ETSII PELAAJIA KAIKILLE PELIPAIKOILLE!

JOS OLET:

- 20-30 -vuotias
- Aktiivinen pelaaja
- Vähintään Veteraani -kortti auki
- Puhekykyinen
- Omaat pelinäkemystä
- Osaat tehdä maaleja
- Olet rento, etkä turhia jännitä

Mitä HC PROSPECTS TARJOAA SINULLE:

HC PROSPECTS on juuri perustettu uusi joukkue, johon haetaan jokaiselle pelipaikalle pelaajia. Tarkoitus olisi pelata hyökkäävää kiekkoa, jossa kaikki myös puolustavat. Mikään joukkue ei menesty hyökkäyspäässä pyörivästä puolustajasta tai puolustuskyvyttömästä hyökkääjästä. Voittavasta maalivahdista voin ehkä vain uneksia, mutta jos sellaisia kyvykkäitä koppareita jossain vapaana pyörii, otan mielelläni maaliin ihmisen, enkä bottia.

Paras tilanne olisi se, että saataisiin täytettyä kaikki pelipaikat ihmisillä. HC PROSPECTS voisi olla joukkue, jolla kuun lopussa olisi mahdollisuus taistella pro-sarjan pytystä? No, mennään kuitenkin askel kerrallaan.

Muutama sana itsestäni:


Olen pelannut NHL-pelisarjan pelejä vuodesta -90 asti, eli kaikki EA Hockeystä, Blades Of Steelistä - unohtamatta kuitenkaan PC:llä ollutta kiekkopeliä, jonka nimi nyt on hukassa, ovat tulleet enemmän kuin tutuiksi. Oma EASHL -kokemukseni ei ole kovin kaksinen. Vaikka olen näitä pelejä hakannut aina, on nettipelaaminen sytyttänyt vasta tänä syksynä / keväänä.
Kävin muutamassa joukkueessa try-outilla, ja taso niissä oli liian hyvä mulle. Kiitos kuitenkin näistä mahdollisuuksista ja kokemuksista YH Pamputtajat sekä HC Keijot ja toki menestystä molemmille jatkossa.

Opiskelen Helsingissä, mutta olen syntyperäinen turkulaine. Jos se on este jollekkin, niin olkoon. Siis se turkulaisuus.

Jos haluat liittyä uuteen porukkaan, jonka peliasua kannat *****n ylpeänä, pyydä mua kaveriksi PSN: reijhdad_2nd_ :)

Itse pystyn pelaamaan sekä pakkia että hyökkääjää - joten sullekin monipuolisuus pelipaikoissa olis plussaa.


Terkuin,

"Arvis Talvendes"
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
MIGHTY MINERSSILLE PELAAJIA!

Mighty Miners etsii osaavia pelaajia! Vapaita paikkoja olisi puolustuksessa ja hyvälle maalivahdille olisi tarvetta. MM on perustettu kaveriporukalla ja kokoonpanon ollessa pieni, olisi muutamalle lisävahvistukselle paikka auki. Pelaamme tällä hetkellä Elite-tasolla. Kokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä 9 pelaaja, joten uusille pelaajille on tarvetta. Pelaamme yleensä illalla, 18:00 - eteenpäin.

Hakevilta vaaditaan rentoutta, ei turhaa nipottamista, aktiivisuutta ja kykyä oppia, sekä kehittyä. Pelisilmä ja R2 painaminen lasketaan eduksi. Pelaamme EHL:ssä, joten kokemus hyvästä joukkueesta olisi plussaa.

Yhteydenotto: Täällä foorumilla yksityisviestillä tai pleikkarin puolella, PSN: Pixp

Yhdelle hyökkääjälle voi myös löytyä paikka.

Linkki joukkueeseen: EA SPORTS World - Club Overview
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Uusi seura The Legacy etsii hyökkäykseen ja puolustukseen 1-2 aktiivista pelaajaa. Tällä hetkellä meillä on jokaiselle pelipaikalle 1 huipputason pelaaja. Rosteri koostuu tällä hetkellä KEC:in kovimmista pelaajista jolla nostettiin OVR rank sinne 26 tietämille, kuitenkin KEC:ssä oli niin paljon eri pelaajia millä peli ei toiminutkaan ja ovr rank laski niin päätettiin perustaa joukkue jolla se ovr pysyy korkealla. Tällä joukkueella on potentiaalia top15 sakkiin.

Vaadimme että sinulla on runsaasti EASHL kokemusta kerhopeleistä ja hyökkääjiltä pitäisi olla noin 2-3p/peli tahdissa. (Pisteet eivät kerro kaikkea kylläkään eikä me sokeasti niitä katsota, mutta kyllä ne suuntaa antaa)
Puolustajilta vaatimuksena omassa sekä hyökkäyspäässä fiksu pelaaminen. Ei taklaile turhaan, estää syöttölinjat hyvin, osaa hakea laukaisupaikkaa jne.
Maalivahdin paikka on myös avoinna, jos jostain huipputason maalivahti löytyy.

Ja tietenkin etsimme joukkuepelaajia jotka jakavat kiekkoa ja isona plussana jos on pelannut jossain huippuseurassa missä kiekko liikkuu hyökkäysalueella ja se peli on jo tuttua, pakeille tullaan jakamaan kiekkoa tässä seurassa. Joukkueella on jo selkeä pelitapa, eikä tässä seurassa tarvitse heti lähteä omaan päähän kun ollaan vasta päästy vastustajan päähän.

Jos sinulla on runsaasti kerhopeleistä kokemusta ja tunnet pystyväsi joukkuepeliin ja pelaamaan kovalla tasolla niin yhteydenotot: Psn: Hooneli/yksityisviestiä minulle kfinissä tai Quakenetissäkin voi Mirc:ssä käydä katsomassa kanavalla LCY jos on porukkaa paikalla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

update

SISUNJUOPOT ry hakee mille tahansa peli paikalle ukkoja. Kortti vaatimuksilla ei oo väliä kuhan ny ees vähän omaa pelisilmää ja R2 nappi löytyy ohjaimesta
Ikää sais olla yli 18v ja suotavaa jos olis mahdollisuus käyttää teamspeakkia (oma kanava löytyy) , ku pleikan omat mikit on mitä on

Kyselyjä voipi heittää joko tänne yv:nä tai PSN:Henneri
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Iltaa.

Etsin joukkuetta. Vaatimukset joukkueelta ovat täysi-ikäisyys & tavoitteellisuus. Itse olen 23 - vuotias jannu ja pääasiassa pelailen iltaisin!

Pelipaikkana OP. VP myös voin olla, mutta 90% pelannut oikean puolustajan paikalla.

Olen aloittanut tämän pelimuodon pelaamisen vasta pari kuukautta sitten, alkuun meni vähän höntsäillessä ja nyt sitten alkanut pelailemaan aktiivisesti. Tällä hetkellä korttina on Veteraani 3, pari peliä niin Supertähti 1. Yleisarvosana A-.

Ottakaa yhteyttä, jos haluatte ottaa vaikka testiin. PSN: JaniPetterii

:eek:
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Moikka! Jälleen olisin seuraa vailla ja EHL kiinnostaisi myös kovasti. Nyt on kuukauden verran tullu säädettyä monenlaisessa joukkueessa tän norjalaisen top-5 pelaajan kans, viimeisimmän seuran pelit päättyi eliitin sijalle 11. Vasenta/oikeeta laitaa pääosin pelailen, mutta voin yrittää comebackia sentterin paikalle jos tarve vaatii. KH paikalla pelejä reilusti kuitenkin eniten. Ikää lokakuussa 17, opiskelen tällä hetkellä ensihoitajaksi, mutta aikaa riittää tarpeeksi änärille, joten minua aktiivisempaa kaveria saa hakea:p. Mikki löytyy ja asiallinen kaveri olen (pääosin) :p.

KH Otteluita:741 Tilastot: 1010+906 Plus/miinus +617

VL Otteluita:67 Tilastot: 106+201 Plus/miinus +121

OL Otteluita:389 Tilastot: 453+923 Plus/miinus +270.

Kysy lisää pleikkarilla: Paramedic12
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tämä rupeaa jo käymään noloksi mutta taas oltaisiin joukkuetta vailla. Jos ei sukset mene ristiin pienistä asioista, niin sitten joukkue menettää melkein koko runkonsa ja taas ajaudutaan vapaaksi agentiksi etsimään kilpailukykyistä joukkuetta.

Jos EHL trade deadlineen (koska se sitten mahtaa ollakaan) mennessä ei sellaista löydy niin sitten lienee parasta ruveta rakentamaan jotain uutta. Toisaalta EHL kiinnostuskin on pikkuisen laskemaan päin koska sillä ei historiankaan valossa ole joukkueisiin kovinkaan hyvä vaikutus.

Mutta jos joku EHL menestymään lähtevä joukkue kaipaa vahvistusta veskariosastolle niin ottakaapa yhteyksiä, viimeaikainen joukkuehistoria on lukumäärältään kaikkea muuta kuin luottamusta herättävä täytyy myöntää mutta kokeillaan.

Nykyisellään kiekot tarttuvat taas jotensakin paremmin kun on kaikki kortit tullut aukaistua ja sopiva buildi on löytynyt.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

No niin. Se olisi ehkä aika hakea ykkösaccolla uutta kerhoa. Pitkäikäisessä BeachBoysis pelailen tällä hetkellä mutta alkaa nuo 2vs2 pelit maistua siellä aika puulta. Eli muutama jengin kovimmista pelaajista on siirtynyt enemmän muiden pelien pariin. Suurimman osan olen centteriä pelaillut, mutta VL ja OL sujuvat yhtä hyvin. Pakkina aina tarvittaessa. Pelailen yleensä sitä paikka mitä jengi tarvii. Pelejä kertynyt 990 ja tilastot jotain 1100+2100. Ikää tulloo 28v. Mikki löytyy. Emmä nyt rupee sen kummemmin elämäntarinaa kertomaan tässä. Kysykää sitten, jos jotain muuta kiinnostaa tietää. Vastailen.

Eli aktiivista kerhoa haetaan.
PSN: nakki84
Easy dudes.....
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

No niin. Se olisi ehkä aika hakea ykkösaccolla uutta kerhoa. Pitkäikäisessä BeachBoysis pelailen tällä hetkellä mutta alkaa nuo 2vs2 pelit maistua siellä aika puulta. Eli muutama jengin kovimmista pelaajista on siirtynyt enemmän muiden pelien pariin. Suurimman osan olen centteriä pelaillut, mutta VL ja OL sujuvat yhtä hyvin. Pakkina aina tarvittaessa. Pelailen yleensä sitä paikka mitä jengi tarvii. Pelejä kertynyt 990 ja tilastot jotain 1100+2100. Ikää tulloo 28v. Mikki löytyy. Emmä nyt rupee sen kummemmin elämäntarinaa kertomaan tässä. Kysykää sitten, jos jotain muuta kiinnostaa tietää. Vastailen.

Eli aktiivista kerhoa haetaan.
PSN: nakki84
Easy dudes.....

Meille kyllä kelpais :)
Laitoin psn puolella viestiä
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Morjes!

Elikkä vp/op etsis uutta seuraa. Tilastoista en viitti kamalasti puhua kun tuli noin 100 peliä pelattua konsolifin pro clubissa ja siellä tuli välillä turpaan tosi pahasti, mutta siitä huolimatta pisteitä on kuitenkin syntynyt noin piste per peli tahdilla. Lopulta sain kutsun eliittiin, mutta sitte seura meni nuri ja nyt tosissaan ettisin uutta seuraa. Legenda 3 on auki. Tykkään liikuttaa kiekon nopeasti hyökkääjille koska mielestäni hyökkääjillä on se ensisijainen vastuu siitä kiekon ylösviennistä. Mutta en itsekkään ihan ''kädetön'' ole, eli jos paikka aukee niin onnistuu se multakin. Eli uutta seuraa etsisin eliitti tasosta tai uutta joukkuetta joka on nousussa ja mielellään aktiivista seuraa koska pelaan päivittäin. Ikää on 18v ja mikki löytyy. Ottakaa yhteyttä nii saadaan kenties jo tänään tryoutit käyntiin.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

No niin. Se olisi ehkä aika hakea ykkösaccolla uutta kerhoa. Pitkäikäisessä BeachBoysis pelailen tällä hetkellä mutta alkaa nuo 2vs2 pelit maistua siellä aika puulta. Eli muutama jengin kovimmista pelaajista on siirtynyt enemmän muiden pelien pariin. Suurimman osan olen centteriä pelaillut, mutta VL ja OL sujuvat yhtä hyvin. Pakkina aina tarvittaessa. Pelailen yleensä sitä paikka mitä jengi tarvii. Pelejä kertynyt 990 ja tilastot jotain 1100+2100. Ikää tulloo 28v. Mikki löytyy. Emmä nyt rupee sen kummemmin elämäntarinaa kertomaan tässä. Kysykää sitten, jos jotain muuta kiinnostaa tietää. Vastailen.

Eli aktiivista kerhoa haetaan.
PSN: nakki84
Easy dudes.....

Muroon saa tulla kaikki pelimiehet kokeilemaan, kuten aina.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tämä haku on edelleen ajankohtainen. Sillä lisäyksellä, että pelaajia etsitään sekä International Playboysiin että myös Nordic Hockey Tigersiin. Erityisesti pakkeja ja maalivahtina mielellään pelaavia lahjakkuuksia etsitään. Kaikille pelipaikoillekin toki otetaan vielä mielellään testiin päteviä pelureita. Loistavia kavereita on jo jokunen täältäkin kautta saatu, mutta lisää vielä kaivataan. Tervetuloa tryoutille! :)


Tervehdys rakkaat änäristit! :D

Änäriyhteistyöjoukkueet International Playboys ja Nordic Hockey Tigers etsivät pelaajia. Kyseessä on itse asiassa eräänlainen kahden tiimin muodostama änäriyhteisö, joten kummankin seuran välinen pelaajavaihto voi tulla joskus kyseeseen, jos joukkueiden pelaajilla itsellään tällaista kiinnostusta löytyy. Pakkosiirtoja ei kuitenkaan kummankaan tiimin välillä tehdä, joten farmijoukkue-systeemistä ei missään tapauksessa ole kyse, vaan kummankin joukkueen on tarkoitus kehittyä änärin vakio top-100 tiimiksi. Tarkoitus on myös molemmilla joukkueilla tulevaisuudessa osallistua myös EHL-turnauksiin, kunhan ollaan saatu tarpeeksi treeniä yhdessä. Osa pelaajistamme pelaa molemmissa tiimeissämme kahdella accolla. Tämä mahdollistaa kerhopelejä useammin, eivätkä pelaajaruuhkat vaivaa myöskään niin helposti. Jos sinulla on kaksi accoa änärissä, niin tervetuloa vaikka molemmilla tiimeihimme, jos tryoutti menee putkeen. :) Edellytämme, että sinulla ei kuitenkaan ole 1. accoa missään muussa tiimissä, jos meille olet kumpaankaan tiimiin tulossa.

Haemme kumpaankin tiimiin lahjakkaita ja aktiivisia änärin pelaajia. Valmis pelaaja sinun ei tarvitse olla, mutta jotain pelikokemusta odotamme jo ehdottomasti. Vähimmäisvaatimuksena lähtökohtaisesti superstar 3 kortti sekä aktiivisuus yleensä viikoittaista. Peliaikamme painottu arkisin iltapuolelle. Viikonloppuisin pelejä saadaan yleensä pitkin päivää. Kummankin joukkueen tarkoituksena on pelata aktiivista koko viisikon puolustuspeliä sekä nopeaa ja oivaltavaa syöttöpeliä koko kentän alueella.

Pakeilta odotamme nopeita, tarkkoja ja oivaltavia avauksia, tarkkaa oman pään peliä maalin edusta hyvin siivoten. Hyökkäyspeliinkin saa tottakai osallistua, kun paikka tulee, mutta maltti kuitenkin riittävästi mukana. Hyvä, mutta maltillinen taklauspeli on pakille plussaa kummassakin tiimissä.

Hyökkääjiltä odotamme aktiivista peliä myös omassa päässä, eikä pelkkä pisteiden keräily siis saa olla tavoitteena, vaan joukkueen auttaminen kaikissa tilanteissa myös omassa päässä. Jatkuva kikkailu ja yksilösuoritusten haku eivät kuulu tähän tiimiin, vaan perustamme pelin siihen, että kiekko liikuu nopeasti pelaajalta pelaajalle ja onetimereitä haetaan tehokkaasti.

Etsimme myöskin hyviä maalivahtina pääsääntöisesti pelaavia kavereita, jos sellaisia vapaana jossakin tallustaa. Mokkena torjunta % saisi mielellään olla ainakin lähellä 80%, mutta jos nyt jonkin verran alle on, niin voimme mahdollisesti tryoutille ainakin ottaa.

Kummassakin porukassa on hyvä ja rento meininki ja haemme nimenomaan hurtilla huumorilla varustettuja tiimin eteen pelaamaan tottuneita taitopelaajia kehittymään kanssamme. Mikkejä ja Skypeä käytämme joskus, mutta välillä tyydymme myöskin chättäilyyn erätauoilla tai pelien jälkeen. Riippuu vähän fiiliksistä ja keitä sattuu olemaan pelaamassa.

Tiukkoja ikärajoja meillä ei ole. Tosin nyt tiimissä olevat kaverit ovat suurimmaksi osaksi selkeästi yli parikymppisiä. Henkinen kypsyys ei kuitenkaan tule suoraan iän pohjalta, joten annamme käytännössä kaikille mahdollisuuden, jos fiksuutta ja taitoja löytyy riittävästi.

Jos kiinnostuit ja katsot, että vastaat edellä mainitsemaani änäristiä, niin ota yhteyttä, jotta päästään sopimaan tryoutista. Yhteydenotot joko yksityisviestinä foorumilla, tai sitten PSN: Ippenaattori (IPB:n acconi) tai Ippenator (NHT:n acconi)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Kai sitä voisi itsekkin alkaa joukkuetta katselemaan. Kuten jami tuossa vähän ylempänä sanoi, BeachBoysseissa ei nyt saada kunnon pelejä aikaan ja muutenkin itseä ei oikein nappaa pelit pienellä porukalla. Vaatimuksina hyvä kiekollinen tiimi eliitistä, jossa EHL on kova juttu. Itse olen pelannut pääasiassa sentteriä, mutta laidatkin menee tarvittaessa. Pelejä tähän versioon on tullut lähemmäs 500, kokemusta löytyy kyllä aiemmilta versioilta päälle 2500 ottelua. Pisteitä taitaa olla jotain 2,5-3 per peli, syöttöjä tietenkin suurempi osa. Viestiä vaan tulemaan täällä tai PSN, jos kiinnostusta löytyy. Tiimiä nyt en kuitenkaan vielä sitoudu vaihtamaan.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Elikkäs olen nyt vapaa pelaaja konsolifinin elite klubin romahduksen takia.


Juu elikkäs pelaan mallivahtia, pelejä on vasta tullut 69 :))). Yleisarvosana on A-
Menee jotenkin näin Sij. A- Joukkuepeli: B ja Tilastot B+
Voittoja 31 ja häviöitä 38. Kai 60 pelistä on sparreja ja T% 0,822 PMK 2,51 T 950 (en nyt ihan muista)


Jos kiinostuit niin lähetä YV:eetä, niin saat tietää lisää.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

VP/OP (tarvittaessa myös sentteri paikka onnistuu ihan hyvin) etsii uutta seuraa kun tuo Konsolifin club meni reisille.

Veteran 3 kortti löytyy ja superstar kohtapuolin. Pelejä on puolustajana takana noin 60.

Sijoittuminen A, Joukkupeli B ja Tilastot B.

Muita statseja en tähän edes viitsi laittaa koska suurin osa peleistä on sparripelejä ja noin 20 Konsolifin amatööreissä jossa turpaa tuli ihan tarpeeksi. Mutta piste per peli tahtia mennään. Pelaan mielelläni puolustusvoittoista peliä, pyrin hyviin avaussyöttöihin, toimitan kiekkoa nopeasti hyökkääjille ja yritän pitää maaliedustan puhtaana.

Ikää tällä ukolla on jo 35 joten hakusessa olisi suurinpiirtein samanikäinen porukka. Pelejä pystyn pelaileemaan vaihtelevasti työni takia. Välillä menee viikko että tuskin ehdin tulla linjoille mutta välillä taas on 3-4 päivää putkeen jolloin pystyn pelaaman vaikka aamutunneille.

Mikki löytyy tarvittaessa mutta en ole mikään kova puhumaan. Putkiaivot kun on niin ei pysty pelaamaan ja puhumaan samaan aikaan. :rolleyes:

Ottakaa yhteyttä YV:llä tai PSN: EagleHeart

Edit: Seura löyty, kiitos kaikille jotka osoittivat mielenkiintoa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom