Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

  • Viestiketjun aloittaja 11
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Ihan vaan tarkennuksena että onko alivoimalla karvaaminen kielletty?

Ei ole, kyllähän sitä oikeastikin annetaan alivoimalla painetta vastustajalle jos mahdollisuus on.


Melko hurjaa vauhtia on oma runkosarja edennyt, 33 peliä takanapäin ja enää 5 matsia jäljellä. Mukavasti on porukkaa ollut linjoilla niin on helposti saanut pelattua näitä alta pois :) Vielä olisi kaksi kertaa Anaheim (Jontigga) ja Boston (lizardo85) kohdattavana sekä yksi reissu Hockeytowniin MiKiMin vieraaksi ja siinähän se sitten olisi omalta osalta.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

On tämä vaan hieno peli. :D Hoikkelin Carolinaa vastaan alkoi peli lupaavasti, kun ekasta hyökkäyksestä maalineduskahakan jälkeen 1-0 Detroitille. Lisää tulee kun Zetteri kaadetaan rankkarin arvoisesti, siitä 2-0 maali ja eka erä vasta aluillaan. Sitten alkaa tapahtua. Hoikkeli vetää ensimmäisen vedon kohti Howardia siniviivalta heti kun alueelle pääsee, ei maskia, ei mitään näköestettä ja sinne uppoaa kuti. Lisää tulee heti perään kun maskin takaa uppoaa toinen helppo ja tilanne ekassa erässä jo 2-2. Saan pidettyä Hoikkelin pois vetopaikoilta ja eka erä päättyy tasan. Toiseen erään Hoikkeli onnistuu saamaan pari laukausta kohti Howardia ja sinne uppoaa taas joka ikinen kuti. Ihan sama mistä vetää ja miten päin niin kaikki menee. Oma hyökkäyspeli toimi hyvin ja samoin puolustuskin ihan suht hyvin, mutta ei auta kun kaikki menee omiin. Loppulukemat 7-4 Carolinalle ja jos joku kehtaa vielä väittää ettei tässä pelissä ole MOMENTUMIA, niin voi vetää vaikka hanskaansa. :D

Harvoin tulee hävittyä peliä jos teen itse 4 maalia, mutta nyt Howardille meni käytännössä kaikki vähänkin maalia päin kohdistuneet laukaukset, kun taas Montrealia vastaan mies oli kuin muuri. Olisi varmaan pitänyt vaihtaa mokkea kesken pelin jos se sitten olisi auttanut. Tuskimpa. Eka kamppailu taisi päättyä mulle 2-1 liigan alkupuolella. EA it's in the game.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Capsien kausi on jatkunut taas neljällä ottelulla.

Caps - Dallas 15 - 0
Caps - Dallas 14 - 0

Lepotilalle plussat peleistä kun kaveri ei missään vaiheessa ruvennut pelleilemään.

Caps - Calgary 5 - 6 RL
HittiHermua vastaan en ollut ikinä pelannut, mutta olin kuullut että varsin kova pelimies on kyseessä. Niinhän se alku näyttikin, ensimmäinen hyökkäys Caps päätyyn ja peli 0-1 Flamesille. Seuraava hyökkäys alotuksen jälkeen Calgaryn päätyyn ja peli 1-1. Joku pari minuuttia pelattu ja kaksi maalia :D Eipä siinä Hermu iskee seuraavastakin hyökkäyksestä maaliin. Peli oli tosi tiukkaa vääntöä ihan läpi ottelun. Viimeisen erän lopussa Semin iskee kiekon reppuun 57 min kohdalla ja taululla 5-4 lukemat. Heti keskialoituksen jälkeen tuomari nostaa käden ja Capsien Johansson istunnolle, sitten Flames vetää lämärin blokkaavaa caps pelaaja päin ja hänen mailastaan Fleuryn puikoista sisään. Ihan muutema ärräpää pääsi Capsien leirissä :D Jatkoajalla Fleury otti pari hyvää koppia ja Seminillä oli unelmapaikka iskee kiekko maaliin, mutta maila poikki.. Rankuissa sitten Flames oli parempi ja voitto liekkipaidoille. Tämmöisiä kaikkien pelien pitäisi olla.

Caps - Kings 6 - 5 RL
Washington vei ensimmäisen osaottelun selvinnumeroin 10-0, mutta toinen peli alkoi ihan erillailla. Ensimmäinen Kings hyökkäys ja suora rannelaukaus sisään. Sitten rankkari Kingseille ja 0-2. Seuraavassa vaihdossa suora lämäri siniviivalta sisään, taululla jo 0-3. Fleury sai vaihtua Neuvirthiin joka teki liigadepyyttinsä. Ensimmäinen erä päättyi 0-3 lukemiin. Vedot taisivat olla 6-5 Capseille. Sisuuntunut punalauma tuli toiseen erään ja peli olikin seuraavalla erätauolla 2-3 ja toisen erän vedot menivät 6-0. Kolmanteen erään Bergeron tasoitti pelin onnekkaalla osumaalla Kingsin moken puikoista. Mutta sitten Brownin rannelaukaus suoraan maaliin, seuraava Kings hyökkäys ja ohjurimaali sisään, Taululla 3-5. Caps leirissä rupesi kädet hikoilemaan. 59.30 kellossa kun Kessel pääsee lämäämään viiksien välistä ja peli 4-5, peini toivonkipinä hiipi takaisin Caps leiriin. Seuraavasta hyökkäyksestä kukapa muukaan kuin Semin tasoittaa One-timerillä takatolpalta sisään ja JA on edessä. Se on maaliton, joten siirrytään rankkareille missä Caps vei pidemmän korren. Vaikka tolpat kilisi Kings päädyssä ja välillä tuntui että Caps pelaa ilman maalivahtia, silti saatiin kumminkin voitto taisteltua.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Capsia vastaan tosiaan hamittava tappio, vaikka piste jäikin odotusen vastaisesti taskuun.
Mainitaan tuohon NParven tekstiin lisäyksenä, että tuomarivirheen ansiosta jäi päivänselvä rankkari viheltämättä Losille. Tuloksetonta ylivoimaa pääsin vääntämään jatkolla lähes kahden minuutin ajan. Rankkareissa ratkaisun avaimet olivat myös käsissä, mutta tyhjän maalin ollessa edessä nousi laukaus suoraan ylärimaan. Jälkimmäiseen peliin NParvi tosiaan muutti pelityylinsä hieman monipuolisemmaksi ja haki maalia vähän kauempaakin, joka oli oikein tervetullutta. Pelin mukavuusarvo kasvoi ainakin roimasti, kun ei tarvinnut niitä samaa kolmea yritystä vain yrittää blokata, vaan sai yllättyäkin välillä. Kiitokset tästä herralle.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Caps - Dallas 15 - 0
Caps - Dallas 14 - 0

Lepotilalle plussat peleistä kun kaveri ei missään vaiheessa ruvennut pelleilemään.

Täytyy kyllä sanoa että pelitavat eivät nyt kohdanneet. Pääsääntöisesti kaikkia muita vastaan lentokenttäpuolustukseni on pitänyt, ettei omissa ole soinut samoja määriä kuin nyt tässä. Ja sen lisäksi muita vastaan olen muutaman maalinkin aina saanut survottua perille asti. Nyt ei. NParvi pyöritti puolustukseni aivan seinille lähes jokaisessa hyökkäyksessä. Toisessa matsissa sain sentään pidettyä yhden maalin verran vähemmän loppulukemat.
Mutta hauskaa oli :)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Pääsääntöisesti kaikkia muita vastaan lentokenttäpuolustukseni on pitänyt, ettei omissa ole soinut samoja määriä kuin nyt tässä. NParvi pyöritti puolustukseni aivan seinille lähes jokaisessa hyökkäyksessä.

Itse hämmästelin samaa asiaa, yleensä saan suurimman osan syötöistä puolustusalueella katkaistua, mutta NParvea vastaan tuntui, että CPU puolustajat eivät osanneet yhtään pitää miehiään, ja onetimer paikka löytyi oikeastaan aina... Liekö kaverilla vaan niin uskomattoman hyvät itsetehdyt hyökkäystaktiikat???
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Jaahas, tänään pelit NParvea ja lizzardo85:a vastaan pelattu, tuloksena 4-1 tappiot NParvea vastaan, 3-1 tappio ja 6-5 jatkoaikavoitto lizzardoa vastaan. Tarvitsee kyllä sanoa, että NParvi teki maalit paikoista todella tehokkaasti. Vaikka lähes kaikki tulivat onetimereilla, niin ainakaan itseä se ei häirinnyt, koska suorista hyökkäyksistä tulivat kaikki. Lizzardoa vastaan käytiinkin mielenkiintoiset kamppailut, ensimmäisen tosiaan hävisin 3-1, vaikka laukaukset voitinkin noin 28-18, Thomas oli maalillaan kuin muuri, eikä jättänyt pingviinilaumalle voiton avaimia ulottuville. Toinen peli olikin sitten tyystin erilainen. Pingviinit karkasivat jo 3-0 johtoon, mutta takaa tultiin ohitsekkin jo. Suustani harvinaisesti pääsi muutamia rumia sanoja, kun oma pakki päätti laittaa ilmasta omiin tasoitusmaalin. Onneksi parikymmentä sekuntia ennen loppua sain tehtyä tasoituksen ja jatkoajalla lizzardo ei päässyt edes koskemaan noin 2.30 aikaan kiekkoon, kun Sid the kid täräytti vapauttavan ratkaisuosuman. NParvea vastaan pelatessa meinasi muuten keskittyminen herpaantua, kun kissa päätti toisessa erässä alkaa käyttämään jalkapöytää jonkinsorttisena hampaidenteroittimena:)

Itsellä taitaa nyt liiga olla melkolailla puolessavälissä pelattujen pelien osalta. Voittoja ja tappioita on napsahdellut yllättävänkin tasaiseen tahtiin, sillä lähinnä on pelejä pelaamatta sarjataulokon perusteella itseä heikompia vastustajia vastaan. Playoff-paikasta taistellaan siis kynsin ja hampain vielä:)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

ootkos pedro nyt linjoilla jos pelataan matsit pois?
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

4 matsia tälle päivälle saa riittää. 1 voitto ja 3 tappiota, joista yksi rankuilla.

Ensimmäiset pelit Pedrofonia vastaan olivat totutusti ja luotetusti rehtiä vääntöä alusta loppuun. Pedro joutuu rikkomaan jäähyn arvoisesti ekassa erässä peräti kolme kertaa mutta ahkera karvaaminen tuottaa tulosta ja Vokoun hoitelee loput lähentelyt. 2 erää pelataan maaleitta, mutta kolmannessa tärähtää kun Pedro avaa maalihanat maskin takaa komealla pommilla. Peli näyttää menevän jo uhkaavasti pedrolle, mutta niin vain detroitin ykkösketju onnistuu ajamaan lähelle maalia ja saamaan tasoituksen. Jatkoajalla molemmilla on vielä paikkansa, mutta ei onnistu. Maalivahdit ovat tässä ottelussa hyviä. Rankkareille mennään ja ratkaisua haetaan viimeisestä parista, kun siihen mennessä kaikki olivat onnistuneet. Minä epäonnistun viimeisellä ja Pedro heittää lätyn tylysti sisään ja näin voitto tiukan taiston jälkeen Penquinsille 2-1rl.

Toinen ottelu alkaa samoissa merkeissä, pedro rikkoo, mutta en saa maalia. Tolpat kyllä kolisee ahkeraan ja taas vokoun hoitelee loput. Avausmaali nähdään taas pedron toimesta kun kova kuti uppoaa sisään ilman suurempaa maskia. Detroit painostaa mutta edes onnetar ei ole puolella. Tolpat kolisee ja tyhjistä vedellään ohi. Sitten tapahtuu kun aloitusvoiton jälkeinen laukaus uppoaa täysin tuurilla sisään Orpikin keskivartalosta. Tasalukemissa 1-1 päätöserään ja sama tiukka vääntö jatkuu. Ovechkin vetää suoraan syötöstä maaliin ja peli näyttää menevän taas uhkaavasti pedrolle. Viimeiset minuutit käynnissä ja Detroit saa mylläkän päälle. Hivuttautuminen maalin lähelle ja viime hetken syöttö taas Orpikin jaloista takakulmalle josta tulee myös tasoitusmaali 2-2. Jatkoaika lähestyy ja Detroit pääsee vielä hyökkäämään, Kiekko pyörii maalinedessä josta Bertuzzi nappaa sen ja vetää kiekon varusteiden kautta sisään. Tasoitusta ei enää tule ja näin peli loppuhetken maalilla 3-2 Detroitille.

Seuraavat koitokset Bostonia vastaan alkavat täysin päinvastaisissa merkeisssä. Detroit joutuu rikkomaan, mutta Lizzardon ylivoima on tehotonta. Avausmaali nähdään kun Lizzardo ajaa keskelle b-pisteiden väliin ja heittää veiviranteella avausmaalin. Heti perään paha munaus kun Howardin avauskiekko menee omiin ja peli jo 2-0. Lisää tulee vielä parin maalin verran ja tyyli on sama, b-pisteiden väliin hakeutuminen ja siitä veiviranne samasta kohdin kaksi kertaa sisään ja homma valmis. 4-0 eka matsi.

Toiseen matsiin puolustus tiivistää ja takaosumia ei tule kahteen erään eikä oikeastaan mitään kovin vaarallisia paikkojakaan. Kolmannessa erässä Detroit saa maalihanat auki kun ylivoiman jälkeinen Lizzardon hanakka karvaus tuottaa Detroitille pienoisen ylivoimahyökkäyksen ja sen päätteeksi 1-0 maali. Tasoitus tulee kun Lizzardo voittaa kulmaväännön, toimittaa kiekon nopeasti maalin eteen ja siitä sutaisulla maaliin. 1-1. Peli lähenee jo loppuaan ja taas nähdään sama kikka. B-pisteiden väliin ja siitä rannekiepautus ja johtomaali 2-1. Detroit ei saa tasoitettu peliä turhautuneena vastustajan pelaamiseen ja näin pisteet molemmista matseista Lizzardolle. Näissä kahdessa viimeisessä matsissa omiin meni 6 maalia, joista 4 tuolla ranneveivillä ja 1 oman maalivahdin toimesta ja yksi maalin edestä. Jes.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Ilmoitan vain, että liveaikani on loppu joten pariin päivään ei näy mua lives. Yritän kyllä ens viikon alkuu hommata lisää :).
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Itse hämmästelin samaa asiaa, yleensä saan suurimman osan syötöistä puolustusalueella katkaistua, mutta NParvea vastaan tuntui, että CPU puolustajat eivät osanneet yhtään pitää miehiään, ja onetimer paikka löytyi oikeastaan aina... Liekö kaverilla vaan niin uskomattoman hyvät itsetehdyt hyökkäystaktiikat???

Eipä minulla mitään erikoisia taktiikoita ole. Pyrin vain vastustajan pelityylin mukaan muokkaamaan omaa tyyliäni hänelle mahdollisimman vaikeaksi. :D Kyllä minutkin pystyy puolustamaan pois kunhan löytää oikeat keinot siihen, Taotao onnistui siinä hyvin kauden ensimmäisissä otteluissa.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

MiKiMia vastaan eilen tosiaan jälleen pari "yhden maalin peliä". Aina yhtä hauskoja vääntöjä, joiden jälkeen on hermot riekaleina. Sen verran tarttee korjata toisen ottelun raporttia, että Ovie ei nakannut maaliaan suoraan syötöstä, vaan napakasti ranteella ylämummoon. Ensimmäisen ottelun ensimmäinen erä vaikutti menevän molempien puolesta enemmänkin tunnustellen, kuin ratkaisuja hakien. Tuo MiKiMin toisen pelin pomppumaali oli tosiaan jotain aivan käsittämätöntä, itketti ja nauratti hemmetisti samanaikaisesti. Pakin veto Hudlerin kautta Orpikiin ja siitä ohi täydellisesti hölmistyneen Vokounin:D Olikohan se joku glitchi;)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Löytyykö tänään vastustajaa klo 17.00-20.00? Sano joku aika tolta väliltä niin ei tarvii koko ajan linjoilla päivystää.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Kaksi vuotta olen hillinnyt itseni mutta nyt on aika valittaa.

Meni mielenkiinto koko liigaan. Näiden muutaman tyypin pelissä ei ole enää mitään järkeä. Joka maali syntyy noin 30cm päästä maaliviivasta. Hinkataan vain ja ainoastaan takatolppaa eikä mitään muuta edes harkita. Lähes jokaisessa suorassa hyökkäyksessä pyörähdetään niin että pakit ajautuu vähän ohi tilanteesta ja sitten haetaan syöttöä sinne takatolpalle. Minulle joskus kauan sitten valitettiin takatolpista ja olenkin liigan takia muuttanut hyökkäystyyliäni, mutta tässä ei ole enää mitään järkeä.

Ote liigan säännöistä:
- Pyritään pelaamaan monipuolista kiekkoa, yhden tai kahden maalintekotavan jauhaminen koko pelin ajan ei ole hauskaa kenellekään.

Muutamaa pelaajaa vastaan peli on ollut kaikkea muuta kuin monipuolista.

-ja erästä toista se että peitin syöttöjä menemällä polvella jäihin tai laittamalla mailan jäähän suorinjaloin, josta seurasi kiekonriisto satunnaisesti :) tämä on ollut ihan sallittua ainakin ennen

-pari sankaria tullut vastaan jotka on tätä hyökkäyspäänheittäytymisiä kiekonriistoja varten käyttänyt (aika aidon näköstä hokia):rolleyes:
(ei ainakaa omasta mielestäni kovin suotavaa ole), jos siis tätä herrasmiessääntö periaatetta noudutetaan, en tiedä sitten miten muiden laita on tähän ?

Tämä syötönkatkon käyttö kiekonriistoihin on kenties idioottimaisin puolustustapa mitä voin kuvitella. Täällä liigassakin sitä on näkynyt ja muutama käyttää sitä kokoajan. Raivostuttavinta on kun pääset maalin eteen ja maali näyttää varmalta, mutta edessäpä onkin takapuoli kohti hallin kattoa osoittava vastustajan pakki jonka jäässä olevan mailan varteen kiekko liimautuu ja se tilanne on sitten siinä. Aika aidon näköistä hokia.

Itse vilperin en muista tätä käyttäneen eli älä ota nokkiisi.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Tämä syötönkatkon käyttö kiekonriistoihin on kenties idioottimaisin puolustustapa mitä voin kuvitella. Täällä liigassakin sitä on näkynyt ja muutama käyttää sitä kokoajan. Raivostuttavinta on kun pääset maalin eteen ja maali näyttää varmalta, mutta edessäpä onkin takapuoli kohti hallin kattoa osoittava vastustajan pakki jonka jäässä olevan mailan varteen kiekko liimautuu ja se tilanne on sitten siinä. Aika aidon näköistä hokia.

Tähän on pakko sanoa, että itsehän käytän tätä taktiikkaa jos joku on tulossa maalin sivustalta maalille ja siellä maalin edessä on joku odottamassa syöttöä. Eli ihan syötön katkaisemiseen yritän käyttää itse. Muistaakseni kolme kaveria väärinkäyttää tätä liikettä sen verran, että ärsyttää. Monet vetää tämän kun itse tulee sinisen yli yhdellä yhtä vastaan. Pari käyttänyt hyökkäysalueella avaussyötön katkaisuun. Sehän on kuitenkin niin, että kun tuohon jäässä olevaan mailaan luistelee, niin kiekko riistetään sillä. Aika vastaava juttu kun heittäytymällä katkaisu kun hyökkäyspäästä puhutaan.
Hittihermu puhui kyllä ihan asiaa nyt kaikinpuolin. Veiviranteet kun vielä sais pois. =) Monipuolisuuskin on monilla ollut kateissa. Tiedän kyllä, että itsekin välillä olen aika yksitoikkonen kun en pärjää ja heittelen vaan viivalta ja muista epätoivoisista paikoista kiekko maalille. Ei mulla muuta, kiitti ja kuitti.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Pari käyttänyt hyökkäysalueella avaussyötön katkaisuun.

Itse myönnän satunnaisesti hyökkäysalueella käyttäväni kärkikarvaajalla tätä "polvi jäähän" tyyliä yrittäessäni katkaista syöttöä, enkä näe tätä epäreiluna tyylinä, en kuitenkaan yritä kiekkoa riistää tällä tavalla suoraan puolustajalta, toisin kuin joillain on tapana...
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Se oli sitten meikäläisen osalta tämä liiga tässä. Viimeinenkin motivaatio meni kun ei toimi niin ei toimi. Kfilaa vastaan molemmat pelit pätki siihen malliin ettei mitään saumaa pelata kunnolla. Potkikaa pois liigasta ja jatkakaa ilman minua. Ensi vuoden versio jää aika varmasti väliin jos ei jotain mullistavaa tapahdu. Riittää tämä EA:n paska. Kaikki muut pelit toimii ilman lagia mutta tämä peli ilmeisesti arpoo milloin toimii ja milloin ei. ***** hienoa yrittää jotain kun kaikki tapahtuu sekunnin tai parin viiveellä ja siinä vaiheessa onkin jo kiekko vastustajalla.

Toiseksi hiukan palautetta muutamille,jokainen varmaan tietää miten pelaa joten en ala täällä ketään erikseen syyttelemään. Jos säännöissä kehotetaan pelaamaan monipuolista ja rehtiä kiekkoa, se ei jumalauta tarkoita sitä, että käytetään niitä ulkoa opeteltuja pelin heikkouksia hyväksi tai sellaista mitä ei yleensä jääkiekkoon kuulu. Esimerkkinä muutamia: 1. Se jatkuva takatolpalle syöttäminen, jokainen vammaisinkin apina osaa varmasti syöttää sinne takatolpalle itsestään luistelevalle äijälle joka hyökkäyksen päätteeksi ja välillä menee maaliin ja välillä ei. Pyöritään kulmassa ja odotellaan että sinne takatolpalle tosiaan menee joku jos ei vielä ole. Onko monipuolista: EI. Eri asia on tilanteet, joissa saat selvän ylivoimahyökkäyksen esim. 2vs1, mutta jokainen hyökkäys ei varmasti ole ylivoimahyökkkäys. 2. Maalivahti jättää tässä AINA etukulman auki, sitä käyttää jotkut armotta hyväksi aina kun paikka tulee. Onko monipuolista: EI. 3. Hittihermu kertoikin viime viestissään seuraavan asian, joka tähän listaan kuuluu, jatkuvat heittäytymiset jne. 4. Pysähdytään tai himmaillaan sen verran että tekoälypelaajat menee ohi ja sen jälkeen taas syöttöä sinne takakulmalle. Varmasti paljon pystyy omalla puolustamisella pelaamaan näitä paikkoja pois, kyllä vain, mutta monipuolisuus loistaa poissaolollaan kun tietää etukäteen mitä vastustaja tulee koko ajan yrittämään ja hinkkaamaan. Vituttaa kun ensin tullaan kovalla innolla mukaan pelaamaan ja sitten unohdetaan kokonaan minkä takia tätä liigaa pelataan.

Sen takia, että voidaan pelata JÄÄKIEKKOA. Ei ole tarkoitus pelata mitään liigaa, jossa katsotaan kuka on opetellut parhaiten pelin bugit (tai millä kivalla nimellä näitä epäkohtia sitten haluaakin nimittää) ulkoa tai montako takatolppa maalia ehdit tekemään yhden pelin aikana. Kylläpä näyttää kivalle tilastoissa kun on latonut vähintään kymmenen maalia taululle ja kaikki samalla kaavalla, jes. Ja kaikilla oli kivaa? Niinpä. Niitä pelejä saa vääntää ihan kyllästymiseen asti online versus peleissä tai ihan missä muussa muodossa vaan. Näköjään täysi mahdottomuus saada kunnollista porukkaa kasaan, jossa yksikään ei voitonhimossaan kusettaisi. Parhaimpia pelejä olleet ehdottomasti ne, joissa molemmat osapuolet ovat noudattaneet sääntöjä ja siihen olen mielestäni itsekin pyrkinyt. Näissä peleissä on saanut koko ajan jännittää kummalle peli kääntyy ja erikoistilanteet tai hetken herpaantuminen ovat saattaneet kääntää matseja. Maaleja on tullut ja paikkoja molempiin päihin ja pelit ovat päättyneet usein maalin tai kahden erolla jommalle kummalle. Toiseen äärilaitaan menee sitten taas ne pelit, joissa vastustaja käyttää sitä yhtä tai kahta tapaa joka hyökkäyksessä ja vie omankin motivaation pelaamiseen. Ei näitä tarvitse tosissaan ottaa, mutta on siitä hauskuuskin kaukana jos ei kaikki pelaa saman sääntökirjan mukaan. Kiitos 11 että jaksoit järjestää näitä ja kiitos myös kaikille niille jotka pelasivat sääntöjä kunnioittaen, kivaa oli. Se on loppu nyt. Eipä sinne montaa matsia olisi jäänyt, mutta en jaksa joka vapaa ilta päivystää änäri päällä, milloinka puuttuva vastustaja sattuisi olemaan linjoilla. :)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Täytyy sen verran osallistua keskusteluun ja todeta että mikim puhuu täyttä asiaa noista pelitavoista. Tuntuu tosiaan että osalle porukkaa kaikkein tärkeintä on se voitto ja tahkotaan niitä samoja maaleja vaan koko ajan. Hyvä esimerkki eiliseltä kun pelasin tampa baytä vastaan, kaveri voitti vissiin 12-3 ja vissiin 6-8 maalia tuli siitä että haettiin suoraansyötöstä varma maali. Ja n.80% hyökkäyksistä päätty siihen että yritettiin tolla samalla kaavalla. Kiinnosti niin v***sti pelata... Laitoinkin kommentia pelin jälkeen että olisit varmaan voittanu ilman noita onetimereitaki. Ja tosiaan paljon on ollu rehtejä ja mukavia vääntöjä vaikka ite oonkin suurimman osan peleistä hävinny, mutta hauskaa on ollut.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

MiKiMi puhuu kyllä asiaa. Näitä sankareita valitettavasti löytyy, jotka eivät osaa lukea sääntöjä, tai eivät yksinkertaisesti vain ymmärrä niitä. Näille kavereille voisi joku perustaa vaikkapa "änärin kovin onemies"-liigan, jos ei osaa muulla tapaa toimittaa kiekkoa maalille, kuin suoraan syötöstä. Suosittelenkin kaikille näitä pelin heikkouksien hyödyntäjiä menemään joskus halliin katsomaan edes yhden jääkiekko-ottelun, niin näkisi ja ehkä jopa ymmärtäisi, kuinka kaukalossa oikeasti toimitaan. Voisi siitä sitten ottaa hieman mallia omaan pelityyliinsä. Itseäni kyllä jää MiKiMin poistuminen liigasta harmittamaan, koska juuri häntä vastaan on kaudesta toiseen ollut erittäin tiukkoja ja viihdyttäviä matseja, joihin on toden teolla tarvinnut keskittyä pysyäkseen pelissä mukana.

Itseä tarvitsee kyllä myös hieman kritisoida siitä, että tuossa oli jokin aika sitten kolmen pelin putki, joissa kussakin ottelussa käytin vain yhtä maalintekotapaa. Ei vaan saanu kuin yhden sisään kussakin:) Nyt onkin kaikkia sarjataulokossa edellä olevia vastaan pelit pelattu omalta osalta, joten tästä alkaakin julmettu taistelu kohotakseen playoffeihin.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Hyvää jatkoa sitten Mikimille. Harmi sinällään, sillä herra on ollut ehdottomasti yksi lempivastustaja, juurikin tasaisten vääntöjen takia. (vaikkakin tällä kaudella pääsi TUURILLA vähän kouluttamaan :D). No ens syksy koittaa, niin eiköhän se kiekkokuume kasva sen verran, että uusi peli löytyy :eek: (been there done that). Kiitos näistä ja eiköhän jatkossa kuitenkin vielä joskus kohdata.
 
Ylös Bottom