Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

TIEDOTUSASIA

Otamme liigaan alustavasti 30 pelaajaa liigaan ja 30 divisiooniin, jotka jaamme 3 eri lohkoon.

En kahlannut koko ketjua läpi ja oon pahoillani siitä jos tulee tyhmiä kysymyksiä. Siis kuinka monta pelaajaa pääsee yhteensä mukaan? 30 liigaan + 3x30 divareihin = 120 pelaajaa? Ja jos tulee mukaan tulokkaana, eli ei ole aikaisempina kausina pelannut, saa alottaa varmaan divarista? Pelataanko divareissakin kaksinkertainen sarja, eli 58 matsia /joukkue? Ja pelataanko divarit AHL-joukkueilla?

Kiitos niille, ketkä vaivautuvat vastaamaan. Mielenkiinto kovatasoseen ja tiukkaan änäriliigaan olis kova. Kuitenkin 58 matsia kahen kuukauden (?) aikana kuulostaa kovalta. Ja itteeni kyllä inspirois aika paljon enemmän jauhaa pelejä änärijoukkueilla, kuin pullamössö-AHL-joukkueilla.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

En kahlannut koko ketjua läpi ja oon pahoillani siitä jos tulee tyhmiä kysymyksiä. Siis kuinka monta pelaajaa pääsee yhteensä mukaan? 30 liigaan + 3x30 divareihin = 120 pelaajaa?

Tämä menee käsittääkseni niin, että liigaan 30 pelaajaa. Divariin toiset 30 pelaajaa, jotka sitten jaetaan 10 pelaajan lohkoihin.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Hmm... ilmoittauduin eilen illalla mukaan, mutta jostain syystä omaa psn-tunnusta ei näy ilmoittautuneiden joukossa... Sen sijaan jälkeeni on useampi ilmoittautunut listattu, muutamat jopa kahteen kertaan.

Oliskohan sitä nyt kuitenkin mahdollista päästä kokeilemaan taitojaan?

psn: forrest_hump79
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Ystävällinen huomautus ylläpidolta.

Muiden pelaajien haukkuminen, pelitaitojen nälviminen tai muu huono käytös ei kuulu tähän liigaan eikä tälle foorumille. Taidot tulevat varmasti esiin itse peleissä.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Elikkäs täällä on tullut pienimuotoinen sekaannus erään henkilön takia.
Liiga tullaan pelaamaan 60 pelaajan voimin, joista 30 pelaa liigaa ja 30 divisioonaa kolmessa eri lohkossa.

edit. Liiga siis täynnä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Ei vissiin vanhat liigat paina enää uuen änärin suhteen? No ilmottaudutaan varalle sitte jos vaikka jostai 3 dirrestä pääsis nousemaan;D
psn: nispekt
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Ehdottomasti mukana. Toivottavasti joku peruuttaa että pääsen mukaan :D. Oletteko vielä suunnitelleet pelaajamäärän maksimia nostettavaksi, koska halukkaita alkaa olemaan jo? Ja PSN: Zhaace
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Voisin tulla varalistaan, jos sattuu tulemaan peruutuksia.

PSN ID: SliVee
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Meikäläinen tuolla jo kolmossivulla ilmottautui mutta syystä tai toisesta en päässyt koskaan tohon ykkössivun listalle..? PSN id siis rankasija
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga

Ilmoittaudun mukaan! Tässähän siis kaiketi pelataan omalla Be a Pro hahmolla?

PSN: Miiw007

Vielä sen verran, kun en ole koskaan ollut tälläisessä liigassa mukana, että teenkö hahmoni ihan normaalisti tuolla My Nhl creation zonella ja millaisin rajoituksin? Kun kaiketihan kaikki attributet pystyisi pistämään tappiin, niin mitkä on rajoitukset? Vai pitääkö tää netissä oleva hahmo tehdä jossain muualla? :)

Oon kyllä änäriä pelannut paljonkin, mutta nää be a pro hommat on jääny vähemmälle.

-edit, eikun eihän tuolla creation zonella edes voi tehdä be a pro hahmoa. Mutta kysymys mikä vielä jäi mieleen. Voiko tuon oman be a pro hahmon siis imporatata sitten nettiin ja liigaan, vai pitääkö nettipeleihin tehdä uusi hahmo?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom