NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Tjujunelja

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

hc LA CHAUX DE FONDS 1919 hakee 2-4 pakkia ja mahdollisesti 1 hyökkääjää riveihinsä.
Tämän kauden tilastot 95-25-8 ja ollaan eliten sijoilla 34 ja yleissijoitus 63.

Vaatimukset:
-Aktiivinen
-Vähintään legenda kortti
-Ei kakkos ukkoja
Mikki on plussaa

Yhteydet mulle psn Tjujunelja tai täällä YV.
 

Matzgu96

Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Terve!
Pakki etsii seuraa!
Kokemusta löytyy Eliten TOP100 runsaasti.
Entisiä seuroja on: Team Komarov, EXG, NHT, PIL ja muita kovia.
Kortti on Legenda2
Pelejä on 153, maaleja 37 ja syöttöjä 104. +/- 195
Pyrin tekemään nopeita ja tarkkoja avauksia. Syöttelen paljon ja maaleja myös onnistun tekemään.
OP pelaan mieluiten, mutta kyllä se VP onnistuu myös.
Skype ja mikki löytyy.
Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä joko tänne, tai PSN: Matzgu96
( Jotain varmaan unohtui sanoa, niin rohkeasti kyselemään! )
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

SitiCola

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Morjes!

Toiselle acolle tiimiä etsiskelen! Tällä hetkellä taskussa on Super3-kortti jolla peli on alkanut sujua jo mallikkaasti. Tilastoja en jaksa alkaa kirjoittelemaan, voitte kysyä erikseen jos halua on. Olen ns. joka paikan höylö elikkä kaikki paikat menevät (myös mv)

Ottakaa yhteyttä paahtis71 ja jutellaan lisää :)
 

oku83

New Member
TEAM EXTRAORDINARY etsii 1-2 kovanluokan pakkia sekä yhtä hyökkääjää.

Pakkivaatimukset:

-Suht aktiivinen
-ikää mielellään 18+
-mikki plussaa ei pakollinen
-osaat avata pelin nopeasti ja fiksusti ennen kuin vastustaja kerkee pokettaa kiekon pois ja pääsee yksinläpi :D
-peliäly on kohillaan(osaat lukea peliä siten että maalivahdimme työ helpottuu) juuri nämä yksinläpitilanteet pitäs pitää minimissä kaikki muut meijän veska kyllä napsii ;)
-Muistat että olet pakki etkä hyökkääjä! :D
-Et ota tosissaan kaikkea saamaasi kritiikkiä koska tarkotuksena on vaan kehittää joukkueen peliä ja täähän on vaan videopeli ni ei kannata ottaa ihteesä vaik joskus muutama ärräpää pääsee :D

Hyökkääjältä vaadimme:

-Suht aktiivinen
-ikää mielellään 18+
-mikki plussaa ei pakollinen
-Peliälyä löytyy ja tiedät missä on syöttönappi, mutta osaat myös tarpeenvaatiessa ratkaista itse.
-Pelityyli meillä on muuttunu tässä nhl13 aikaa aika tradikaalisti ja nykyään kaikki hyökit puolustaa rajusti eikä jäädä kyttäämään siniviivalle mahdollista läpiajoa. Osaat mukautua tähän.
-Et ota tosissaan kaikkea saamaasi kritiikkiä koska tarkotuksena on vaan kehittää joukkueen peliä ja täähän on vaan videopeli ni ei kannata ottaa ihteesä vaik joskus muutama ärräpää pääsee :D

Eiköhän siinä nyt jotain tähän hätään. Tervetuloa "koeajolle" :D Laita viestii psn: oku83 ei mielellään tänne koska harvemmin täällä käyn.
PS:joukkue pyörii eliitin 10-50sakissä ja overal taitaa olla jotain 50 tällä hetkellä, pelaamme myös EHL:ää ja menemme seuraavaanki turnaukseen.
 

Sivellin65

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Joo taas vapaaa pelaaja...

Vanha seurat Hc Taikurit ja EXG
Tietoa

P: 64
+/-: 90
Psteet:65
S:46
M:19

Lisä tietoa saa kysymällä täällä tai PSN: Sivellin_65

Rohkeasti yhteyttä :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Raisinger

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Woodhands

Puukäsillä haussa 1-2 sentteriä tai sentterilaituria. Myös kakkosmolarille saattaa olla paikka rosterissa.

PSN: Raisinger

 

SitiCola

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Carlsberg HC etsii 1-2 aktiivista hyökkääjää ,olet sitten VL, KH tai OL.

Vaatimuksia (ei kummoiset)
-Syöttötaito.
-Joukkuepeli, puolustetaan joukkueena!
-Jonkinlaiset kädet.
-Seurauskollisuus.
-Mikki on plussaa

Olemme mukana EHL-turnauksessa jossa pelit ovat sujuneet hyvin. Pelaamme periaatteessa pelkästään 6v6 pelejä jossa kokonaissijoitus on 6. Muuten sijoitus on 40. Joukkue on pelannut NHL12 asti melkein samalla nipulla eli ei kaaduta hetkessä alas :)

YHTEYDENOTOT psn: paahtis71 tai täällä yv:llä
 

antananarivo87

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

ns. seurauskottomuuden takia jouduttiin poistamaan joukkueesta yksi avain pelaajista, joten nyt etsimme yhtä hyökkääjää Miracle on Icen riveihin...

Kovantason hyökkääjät ottakaa yhteyttä ja tulkaa tryoutille kokeilemaan!

PSN: antananarivo87
 

_wickedtah69

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Punakone hakee riveihinsä paria pelimiestä. Erityisesti maalivahtipelin salat tunteva kaveri olisi enemmän kuin tervetullut, sillä tavoitteena on pelata mahdollisimman usein kuudella ihmispelaajalla. Myös hyvä kenttäpelaaja otetaan vastaan try-outin muodossa. Molemmissa rankeissa (kuukausittainen ja "all-time") ollaan jossain sijan 30 paikkeilla, mutta aivan terävimmässäkin kärjessä ollaan toisinaan majailtu.

Joukkueen pelityyli toteuttaa nöyrästi legendaarisen Neuvostoliiton Punakoneen pelitapaa. Valtavassa syöttömyllyssä vastustajilta hyvänä suorituksena voi pitää sitä, jos pääsevät edes koskemaan kiekkoon.

Hyökkäysalueella pyöritetään peliä siihen tapaan, ettei ensimmäisestä tyhjästä maalista lauota, vaan nöyryytetään vastustajaa muutamalla poikittaissyötöllä ja lopulta nakataan kiekko ohi täysin sekaisin olevan maalivahdin. Keskiarvona pelin jälkeisissä tilastoissa on noin 20 minuuttia hyökkäysaikaa ja korkeintaan kymmenen laukausta.

Kaikki maalit, jotka eivät synny vähintään viiden seinäsyötön seurauksena ovat helvetin rumia, ja rangaistuksena tällaisesta osumasta kanssapelaajat huitovat maalintekijää pelikatkolla sukukalleuksille. Eipä tule tuollaisille kusipäille jälkeläisiä, shaatana.

Tosissaan puhuttuna hakijalla saisi olla legenda -tai vähintään supertähti-kortti avattuna, sillä niin on melkein koko muullakin joukkueella. Tilastot ja EASHL-kokemus olisi myös hyvä mainita hakemuksessa. Mukaan ei oteta puhtaita aloittelijoita, vaan hakijalla saisi jo olla jonkin verran meriittejä EASHL-kaukaloista. Poikkeus voi olla esimerkiksi kova 1vs1 pelaaja, joka hakee vaihtelua tämän pelimuodon kautta.

Hyökkääjältä vaaditaan hyvää pelisilmää, edes jonkin verran henkilökohtaista taitoa päättää hyökkäykset ja myös halua puolustaa ja pelata joukkueen eteen. Puolustajalta odotetaan hyvää ensimmäistä avausta ja varmaa oman maalinedustan suojelua. Myös viivassa täytyy olla muitakin vaihtoehtoja kuin lämätä suorilta jaloilta kärkikarvaajaan. Maalivahdin torjuntaprosentin pitäisi olla yli 80 ja jo aukaistu supertähti-kortti olisi hienoa.

Osa jengistä on pelannut yhdessä jo NHL 09:stä lähtien ja seura on muutenkin vankalla pohjalla. Punakone syntyi edellisen version alussa aurinkokuninkaiden ja Sielun Veljien yhdistettyä voimansa. Tuloksena oli yksi Suomen kovimmista EASHL-sakeista, jonka tavaramerkiksi muodostui maksimaalisen syöttelevä hyökkäyspeli ja todella tiivis joukkuepuolustaminen.

Uuteen versioon joukkue kasattiin pienen kesätaukoilun jälkeen yhteen ja muutamalla lisähankinnalla pyritään takaamaan tällä hetkellä hyvän aktiivisuuden jatkuminen. Ykkösprioriteettina tosiaan maalivahdin löytäminen, sillä joukkueessa ei ole vakituista maalivahtia.

Yhteydenotot mieluiten PSN:ssä nimimerkeille mikekki, Mako_81 tai wickedtah69. Jos et jaksa näpytellä viestiä pleikan "näppäimistöllä" niin voit myös kirjoittaa mulle täällä KFINissa.
 

TurhaJannu

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Laitahyökkääjä hakee seuraa tän hetkinen kortti on ammattilainen 3 koska vaihdoin konsolia tällä viikolla. EASHL kokemusta on n.2000 peliä ja yhteis peli määrä onlinesta on n. 3500 elikkä on tullu tahkottua pelejä riittävästi. olen joukkue pelaaja henkeen ja vereen joskus jopa liian puolustava pelaaja aina auttamassa omia pakkeja ja siksi myöhässä hyökkäyksestä.osaan syöttää kaverille sekä kokeilla itsekkin maalia tehdä sekä myös antaa kiekkoa pakeille jos on mahdollista. ikävä kyllä vielä ei oo mikkiä mutta hakusessa on kun kerkee.pelailen lähes päivittäin eri aikoihin johtuen vuorotyöstä.


SEURA LÖYTYNYT
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Wertyman

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vanha viesti, mutta nostellaan silti. Eli kerho olisi hakusessa.

Täällä olisi yksi vapaa agentti kerhoa vailla. Pelasin NHL13:n alussa Power Play Heroezissa, jonka hajoamisen takia jäin ilman jengiä. Muistakin kovista joukkueista löytyy kokemusta jo ihan NHL09:stä asti. Joukkueelta odotan, että on kovatasoinen, pyrkii pelaamaan pääasiassa 6vs6 pelejä ja on rento meininki.

Mieluisin pelipaikka on kh, jossa olen mielestäni parhaimmillani. Laidassakin on joskus tullut pelattua ja se sujuu ihan ok. Pisteitä on tullut muistaakseni noin 2,5/peli, mutta tarkempia tilastoja en muista. Mikit sun muut härpäkkeet löytyy. Yhteyttä YV:llä jos kiinnostus heräsi.
 

Sikajaska

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

TIIMIÄ VAILLA!

Tilastot:
119 ottelua
103 maalia
75 syöttöö
+/- 48

Hakuses olis joukkue missä pääsis pelaileen 3vs3 ---> oon totaalisen kyllästyny 2vs2 joita oon aika pitkälti pelaillu. Oon eniten pelaillu KH mut kaikki muutki paikat menee kyllä. Pakkina pärjään mut vahvuudet on hyökkäyspääs ja syötän mielummin ku ratkasen itse. mokkenakin oon jonku verran pelannu mut vähä tarvii viä harjotusta. Toivoisin pitkäaikaista yhteistyötä seuralta :)

Yhteydenottoo mielummin PSN jasseri_
 

Januri98

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Moro vaan kaikille! Niin elikkä pidin 1-2 kuukauden tauon EASHL:sta ja änäristäkin ylipäätänsä ton FIFAn takia. Eli haluaisin taas palata EASHL pariin. Etsin tiimiä joka on aktiivinen ja eikä mitään sellaista tiimiä, joka häviää kokoajan, tärkeintä mulle ois nyt saaha pelejä alle ja pärjätä sitten. Eli pelaan VP/OP ja menee muutkin paikat tarvittaessa. Oon leftin pelaaja. NHL 12 pelejä n. 160 ja pisteitä vähän enemmän ja olin supertähti 3. NHL 13 pelejä n. 30 ja vähän vähemmän pisteitä ja oon amm1. Ikää 14 ja psn: JANURI98. Nyt plussat ja miinukset:

Plussat:
Osaan syöttää hyvin
Poikittais syötöt osaan ottaa
Osaan pitää kiekkoa tarvittaessa
Aktiivisuus

Miinukset:
Mikki puuttuu
Pelaamattomuus eli aluks saattaa olla vähän hakemista
Joskus saattaa tulla turhia virheitä

Noniin eiköhän tossa ollu kaikki. Laittakaa ihmeessä viestii jos ootte kiinnostuneita minusta.
Psn siis JANURI98
Edit: Niin try-outitkin käy ja oonkin amm 2 ja kohta amm 3
Edelleen etin tiimiä!
 

Tjujunelja

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

hc LA CHAUX DE FONDS 1919 hakee 2-4 pakkia ja mahdollisesti 1 hyökkääjää riveihinsä.
Tämän kauden tilastot 95-25-8 ja ollaan eliten sijoilla 34 ja yleissijoitus 63.

Vaatimukset:
-Aktiivinen
-Vähintään legenda kortti
-Ei kakkos ukkoja
Mikki on plussaa

Yhteydet mulle psn Tjujunelja tai täällä YV.
Hyökkääjän paikka on viety , mutta pakkeja mahtuu vielä mukaan ja mahdollisesti yksi maalivahti!
Tässä olisi meidän tilastot sitten : EA SPORTS World - Club Overview
 

Jarnosa

Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Olen täysin kyllästynyt bottipeleihin, joten hakusessa olisi aktiivisesti 5vs5 ja 6vs6 pelejä rennollla mielellä pelaava kerho

TIETOJA MINUSTA:

- mikki löytyy ja facebookis on tunnus
- legenda 3 kortti
- ikäni 25v
- top100 jengeissä enimmäkseen pelannut
- pelityli melko puolustava ja joukkuepelii pyrin pelaa
- KH/VP/OP paikoilla tullut enimmäkseen pelattua, mutta laidatkin onnistuu. Maalivahtinakin pelailen mielellään välil, vaik en oikeen hyvä siinä olekkaan :)
- pisteitä en muista iha tarkkaan, mut jotai 1,5-1,6 ppg tahdissa olen kaikki pelipaikat yhteenlaskettuna

Yhteyttä voi ottaa tänne konsolifiniin tai PSN: jarnosa
 

erppi1

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Terve vaan kaikki. Täällä yksi perustason molari hakee joukkuetta. Sijotuksella ei ole niin väliä kunhan pelaatte joukkupeliä ja ette sentään jokaikistä peliä häviä. Minulta ei löydy mikkiä, mutta eihän molari sellaista tarvitse?

Tilastoja ja tietoja itsestäni:


O:43
V:17
NP:1
T% 0,835
PM: 133

Yleisarvosana: a-

Ammatilais 3 kortti kohta veteraani 1

PLUSSAT

Läpiajoissa muitakin ratkaisuja kun maaliviivalla seisoskelu

Kaukovedot eivät mene usein maaliin

Osaan tarvittaessa palauttaa kiekon vastustajan päähän omasta päästä

MIINUKSET

Vanhanaikaiset uppoaa helposti..

Jos kiinnostaa, ota yhteys PSN: UusiRaipe
 

Hhelinakeiju

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Juuh, elikkäs monet sparrien pelailijat varmaan minut tietääkin. 15v poika, henkinen ikä monien mielestä korkeampi. Leg2 kortti löytyy, tosin pian leg3. Sparreja tullut pelattua siis aikalailla, kenttäpelaajana yhteensä pelejä 432, joista hyökkääjänä 323. Pelipaikat KH, VL, OL ja maalivahtina tykkään seilata myös aina välillä. Maalivahdilla vet3 kortti ja 78ovrl. Pelattuna sillä noin 120peliä about 83 torjunta%:lla.

Pelipaikka kohtaiset tilastot:

KH

Pelatut pelit: 161
Pisteitä: 199 + 119 (1,98p/ottelu)
+/- +26

VL

Pelatut pelit: 110
Pisteitä: 149 + 87 (2,15p/ottelu)
+/- +23

OL

Pelatut pelit: 52
Pisteitä: 50 + 31 (1,56p/ottelu)
+/- +39

yht. 1,96p/peli
+/- +88


Kyseisissä tilastoissa mukana myös ne noin 130 EASHL peliä!


Nykyään pisteiden tehtailu on vähän kovempaa mitä alku aikoina joten tuo tilastohan tuosta on tällä hetkellä kokoajan nousussa. Mikki löytyy, sekä fb. Ottakaa yhteyttä täällä tai sitten PSN: Hhelinakeiju
 

roudari91

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Kaija Koo Toyboys joukkue hakee edelleen puolustajia ja hyökkääjiä(mut enemmän puolustajia). Joukkueellamma on tää kausi edenny ihan mukavasti alussa oli pientä haparointia mut nyt on voittoja alkanu tulee ja peli kulkee! ! . Tällä hetkellä joukkueessa on 9-10 pelaajaa mutta varsinkin pakkeja tarvitaan(kyllä on tervetullutta try-outille myös 1-2 hyökkääjää ja muutama maalivahti.) Joukkueen uusien pelaajien ja aktiivisuuden takia tämä kausi on lähinnä mennyt penkin alle ainakin tuo alku kausi, mutta nyt on alkanu kyl peli sujumaan! ... Kun joukkueeseen saada hyvä runko alkaa pelitkin sujua ja läppä lentämään. Pelejä on tarkoitus saada joka päivä mahd.paljon ja vkloppuna sit vähä enemmänkin :) Ja siinä pelaamisen ohessa muutaman Virkistys juoman nauttiminenkaa ei ole kiellettyä :D

Try-outille pääsee kyllä kokeilemaan jos vaan kiinnostusta riittää,mutta tuossa hieman jtn vaatimuksia.

-Mikki(Kommunikointi helpompaa!)
-Pelisilmää ja joukkuepeliä . Ei mitään yksinyrittäjiä!
-Vaikka oltais häviöllä nii ei mitää lopetuksia kesken pelin!
-Mahdollisen aktiivinen pelaaja! 17-02 Ois ihanne aika yleensä!
-Ikää sais olla sen verran ettei kuulosta että ois mikin äänenmuunni päälllä :D

Yhteyden otot täällä yv:llä tai sitte PSN: Roudari91

Toivottavasti Palaillaa kaukalossa! ;)

Tän kauden tilaston on 97-48-11!

Siitä linkkiä käy tsekkaa jos kiinnostaa!-->EA SPORTS World - Club Overview

 
Viimeksi muokannut moderaattori:

lude

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

HC TALOTAIKURIT hakee pelimiehiä!

Olis tarvetta hyökkääjille ja pakeille, myös maalivahti olisi tervetullut. Etsitään aktiivisia pelaajia ja seurauskollisuutta!Ollaan pelattu jokaisella kaudella elite:ssä siellä top 100 hujakoilla ja kärki lähestyy kovaa vauhtia (tällä hetkellä sijoitus elite 31). Ehl olisi tulevaisuuden tavoite. Tarkoitus olisi pelata hyviä pelejä viidellä tai kuudella kenttäpelaajalla. Pyritään pelaamaan aina noin klo 15-23. Viikonloppuisin on useimmiten koko päivä aikaa pelata.

Vaatimuksina:
Ikä +20 (nuorisokin voi hakea, kunhan on asiallista toimintaa)
Pelisilmää
Syöttötaitoa
Mikki ois hyvä lötyä, niin kommunikointi toimisi paremmin :)

Hakemukset voi laittaa psn: toosa49, oukkigg

http://www.easportsworld.com/en_US/c.../5949/overview
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Holpi

New Member
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Hätsäläivää, tiimiä vailla olis tää jantteri.

Pelitapa peliätekevä hyökkääjä, keltä irtoo syötöt, sekä löytyy tilanteen mukaan jonkinlaista malttia ja kyllä, verkkokin heiluu joskus. Mutta noin lähtökohtaisesti, maalit hienojen syöttökuvioiden päätteeksi kuin ns. roskismaaleilla. Pelasin Carlsbergissa, mutta aikaa jäi pelaamisen niukasti viime aikoina muiden kiireiden takia, mutta nyt on kalenterissa tilaa nhl-väännöille. Etsin siis seuraa missä kiekko liikkuu ja kaikilla on mukavaa. :D

Tilastot : 151 ott. 91+161=252

Yhteydenotot mielummin pleikkarin puolelle. psn: Holpi33 Laita viestiä jos kiinnostuit.
 
Ylös Bottom