Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Sen siitä saa kun oon niin kokonaisvaltainen pelaaja, enkä vain yhden alueen ekspertti. ;)

Näin on, itsekin olisin tuosta puolustuksesta mieluusti siirtänyt pari pykälää maalintekoon...

Sovitaan näin lennosta, että otetaan Allstar-pelin varajäsenet runkosarjan mukaan :)
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Sen siitä saa kun oon niin kokonaisvaltainen pelaaja, enkä vain yhden alueen ekspertti. ;)

Tuntuu että fiksut ja filmaattiset GM:t ovat vain ymmärtäneet mimmosesta kuplasta puhutaan kun puhutaan St.Louis Bluesista ;)
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Tuntuu että fiksut ja filmaattiset GM:t ovat vain ymmärtäneet mimmosesta kuplasta puhutaan kun puhutaan St.Louis Bluesista ;)

Unohtui täysin, mutta pokaalipostaukseen on lisätty kunniamaininta Winnipegin suuntaan oivasta foorumikirjoittelusta. Kiitos lisäväristä :)
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Meikäläinen näköjään ihan jostain puskista hypänny tonne peukku-osioon. :D
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Näytä liitetiedosto 10438

GAME 1: Pahin pelko toteen ja Pavelec humalapäissään maaliin

2-5

Ennen ottelua ravasin hermostuneesti pitkin pukuhuonetta ja näpräsin taukoamatta paikalliselta huoltoasemalta mukaan tarttunutta kuulakärkikynää. Suurin syy hermostuneisuuteeni oli lievä viinan kätky, joka leijaili pukuhuoneen perimmästä nurkasta. Nurkasta, jossa joukkueemme tshekkivahti Ondrej Pavelec piti pientä pesäkoloaan. Ottelua ennen kysyin vielä Pavelecilta että onko hän varmasti pelikunnossa ja mies nyökkäili samalla ruiskuttaen pullovettä tummille hiuksilleen. Mikään varsinainen ennustaja minä en ole ja uskoin kaveria ja laitoin Kladnon pojan tolppien väliin. Ottelun henki näytti hyvin nopeasti että tein rankan arviointi virheen kun kiekot painuivat kerta toisensa jälkeen verkon perukoille. Hyökkäsin ja taistelin mielestäni loistavasti, mutta aina Ottawan hyökätessä vastaan saatiin kiekkoa poimia maaliverkosta. Ehdoton hatunnosto täytyy antaa kuitenkin Senators GM:lle, joka selvin pelimiehen elkein selvästi huomasi ja aavisti Pavelecin räpsäkäden ja käytti tätä häikäilemättömästi hyväkseen. Ottelu meni ja tuli, mikään ei riittänyt tai auttanut kun kovan oman yrityksen ja luomisen jälkeen kiekko on verkossa ja yleisö heittelee Pavelecia märillä lompakoilla.

Itse keskityin oikeastaan viimeisen erän viimeiset 10min viheltelemään päätykatsomon kauniille blondille ja siinä samalla aloitin valtavan joukkueen psyykkaamiseen seuraavaan otteluun. Tämä ottelu hävittiin, mutta sydämmessä viilsi tunne että mikäli omassa päässä veskari ottaa edes joka kolmannen kiinni ollaan vahvoilla. Ottelun jälkeen Pavelecin torjuntaprosentti näytti lukemaa 58. Tästä suivaantuneena löin Pavelecin rintataskun täyteen ilmaisia drinkkilippuja ja poistuin muuta joukkuetta tsempaten paikalta.

Näytä liitetiedosto 10439
Pelin jälkeen pukuhuoneesen kompuroinut tshekkivahti, joutui välittömästi median tentavaksi.

Game 2: Bolivian tiikeri maaliin ja serpentiiniä kentälle


2-1

Olin siis pakotettu heti ensimmäisen ottelun jälkeen koviin ratkasuihin, joita en myöskään epäröinyt tehdä. Ekassa ottelussa alleen ja koko joukkueen päälle kussut Pavelec penkin päähän miettimään tekosiaan ja maaliin jo runkosarjassa loistavasti torjunut (23-5) Al "Bolivian tiikeri" Montoya. Ottelu oli mielestäni pelillisesti ensimmäistä matsia tasaisempi, mutta nyt kun omassa päässä oli maalivahti joka torjui muutaman hankalankin tilanteen onnistuttiin raapimaan todella tärkeä voitto lukemin 2-1. Peli oli erittäin intensiivinen ja kaikesta huomasi että nyt mennään erittäin tosissaan. Todella nautittavaa ja yleisöön menevää kiekkoa. Omaan peliini ja kokonais ilmeeseen olen erittäin tyytyväinen ja uskon että mikäli pystytään jatkossakin luomaan ottelun aikana näin monta hyvää maalipaikkaa niin paras seitsemästä sarja riittää kääntämään homman minulle. Ehdotonta tunnustusta täytyy edelleen myös jakaa Senators GM:lle, joka pelaa erittäin hyvää kiekkoa ja on hyökkäysalueella todella tehokas. Ottelun jälkeen olin helpottunut ja kävelin pukuhuoneeseen huomattavasti kevyemmällä askeleella kuin ensimmäisen ottelun jälkeen. Tsemppasin, huusin, kiroilin ja lopuksi löin nyrkit jokaisen jäsenen (myös Pavelecin) kanssa ja kehotin jokaista äijää menemään kotio katsomaan televisiosta huumoria ja sitä kautta pikkuhiljaa siirtämään focusta huomiseen. Itse kurvasin vanhalla Opel merkkisellä autolla suoraan lähimpään markettiin ja hain kolme askia mynthonia lievittämään pahinta vihlontaa kurkussa.

Näytä liitetiedosto 10440
"It`s playoffs time - Andrew Ladd"


Huomenna mennään taas!

TÄÄLLÄ KAUKANA POHJOISESSA,
WINNIPEG JETS GM
Jakke La Motta
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Anaheimin innoittamana lyödään myös Devilssin kausi lukkoon pelaajakohtaisella arvioinnilla.


Maalivahdit


Mike Smith po 66 T% 90,07 pmk 1,62 np 11

Deadlinen ynnyksellä Phoenixista hommattu Smith on pelannut aivan maagisesti. Napsii kiekot varmasti kiinni. Joskus vaan tykkää lähteä turhan kauaksi vastaan. Tähtihetket ovat osuneet Washington ja Winnipeg peliin, joista Smithin ansiosta saatin pisteet.

Johan Hedberg po 7 t% 87,72 pmk 2,33 np1
Pelasi pelejä ennen Smithin tuloa, koska Bäckström oli niin paska. Torjui ihan hyvin pelaamissaan otteluissa. Nollapeli tuli muistaakseni aika heppoisesti, kun torjuntoja pelissä kertyi alle 10.


Hyökkä
ys

Steve Bernier po 79 2+6 -2
Kauden aikana pääosin jakeli kovia taklauksia. Saisi olla vähän nopeampi. Päätethtävänä olikin fyysinen peli eikä pisteiden napsiminen.

Gilbert Brule po 81 8+11 +8
Vuoden 2005 Columbuksen 1. varaus. Pienikokoinen 3. kentän sentteri. Hoiti hyvin aloituksia ja sai vastuuta joskus jopa ylivoimalla. Vahvuuksia nopea lusitelu, jonka ansiosta pääsi monesti läpiajoihin. Syttyi vasta loppukaudesta joten vire toivottavasti jatkuu pleijjareihin.

Alexandre Burrows po 84 8+13 -8
Deadlinen kynnyksellä hommattu Burrows vakiinnutti paikanssa 1. kentässä. Tehoja ei paljoa ole tullut, mutta on hoitanut hyvin hommat myös puollustus päädyssä. Burrowsilta odotetaan hyvää esiintymistä pleijjareissa.

Bobby Butler po 66 5+3 +3
Seilasi ennen loukkaantumistaan 3. ja 4. kentän välillä. pelasi ajoittain ihan hyvin. Tulee palaamaan kokoonpanoon ensi kaudella.

Tim Connoly po 81 17+26 +9
Nopea Connoly pelasi ennen Staalin ja Richardsin tuloa 1. kentässä. Kun parempi senntteri kuitenkin nostettiin 1. kenttään Connoly vakiinnutti paikkansa 2.kentän keskellä. Tehopisteitä on tullut paljon ja siihen pitää olla tyytyväinen.

Marian Gaborik po 82 41+24 +7
Gaborik tuli joukkueeseen, kun peläjä oli jäljellä noin 30. Gaborikilla oli kasassa alle 15 maalia ja alle 15 syöttöä. Liigan nopein luistelija rupesi paukuttamaan maaleja kuin liukuhihnalta 1. kentän laidassa ja nousikin maalipörssin 4. paikalle. 10 viimeisessä pelissä syntyi 16 osumaa. Gaborikin odotetaan siivittävän Devils jatkoon pudotuspeleissä.

Jacob Josefson po 70 9+5 -3
3.kentän laituri, joka pelasi hyvän kauden. Tehoihin täytyy olla tyytyväinen. Tähtihetkenä kypärätemppu yhdessä pelissä.

Chad Larose po 84 3+7 -14
Deadlinen lopussa Carolinasta Boyleen vaihdettu Larose ei montaa peliä kerennyt pelata, mutta vakuutti sille esityksellään 3. kentän laidassa. Huonot tilastot johtuvat alkukauden ongelmista Carolinassa.

Harri Pesonen po 16 0+0 -2

4. kentän keskelle Butlerin loukkaantumisen takia nostettu Pesonen ei tehoista nauttinut, mutta kahmi hyvin aloituksia ja hoiti myös puolustuspäässä tehtävät. Kilautti pari kertaa myös tolppia.

Brad Richards po 81 16+19 -22
Deadlinen lopussa Rangerssista matkannut Richards hoiti hyvin tehtävänsä 1. kentän keskellä. Jakeli Gaborikille paljon syöttöjä ja ratkaisi itsekkin muutaman pelin. Huonot tilastot alkukauden syytä.

Derek Stepan po 81 9+10 -24
Matkasi yhdessä Richardsin kanssa Deadlinen lopussa Devilssiin. Ensin 1. kentän laitaan asetettu Stepan ei saanut paljoa aikaan. Lopulta 2.kenttään tiputus sai Stepanin taas pelaamaan ja maalejakin alkoi syntyä. Vastuuta tulee myös 1. Ylivoimassa.

Mattias Tedenby po 51 6+3 +4
Loistavan loppukauden 4. kentän laidalla pelannut Tedenby on ansainnut paikkansa kokoonpanossa. Nopea ruotsalainen tuo viimeistely voimaa myös 4. kenttään.

Dainius Zubrus po 82 16+11 0
Hirmu märin omaava Zubrus vakiinnutti paikkansa 2. kentässä. Ratkaisi monta peliä märillään ja isona pelaajana pystyi myös hyvin taklaamaan.

Puolustus

Cam Barker po 81 6+7 +5
Perus varmaa puolustusta. Nopea pakki, mutta ei kovinkaan fyysinen. Vakiinnutti paikkansa 2. pakki parissa.

Mark Fayne po 82 3+8 +6
Iso kokoinen Fayne pelasi läpi kauden 3. pakkiparissa ja keräili paljon taklauksia. Kehittyy luultavasti ensi kaudeksi.

Henrik Tallinder po 82 3+26 +29
Pelasi loistavan kauden 2. pakkiparissa. Keräsi joukkueen parhaan +/- tilaston. Taklauksiakin kertyi jonkun verran.

Fedor Tyutin po 82 5+25 +17
Eniten tehoja ja Taklauksia kerännyt pakki. Varmaa suorittamista koko kauden. Selvä 1. pakkiparin pakki.

Keith Yandle po 81 6+18 -12
Tuli Smithin kanssa Phoenixista ja osottautui heti hyväksi hankinnaksi. Teki eniten maaleja kaikista pakesita ja tulee kehittymään ensikaudeksi. Loppulauden perusteella selvästi paras puolustaja.

Marek Zidilicky po 79 5+17 +8
Vanha tsekki, joka pelasi hyvän kauden 3. pakkiparissa. Kokoa saisi olla enemmän

Kiitos vielä kaikille Managereille ja Milesille hyvästä liigasta!







 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Huhhuh, palkintogaalastahan tuli saatua ihan järjetön määrä pystejä ja ja kunniamainintoja! Enpä nyt ihan uskonut että lähes joka kategoriasta löytyisi oma nimi. Näistä palkinnoista osaa tottakai arvostaa niin peukku- kuin sikariosasto-pystejäkin, mutta kyllä loppujen lopuksi mieltä eniten lämmittävät Huberdeaun loistokauden palkitseminen kauden yllättäjänä, sekä henkilökohtainen menestyminen myös realismikategoriassa. Kohtuullisesti voi pärjätä ihan lätkän näköisesti pelaamallakin :) Mukavaa myös, että Miles sai pari palkintoa mukaansa, koska komissaarin duuneista ei voi tarpeeksi kiitosta antaa. Ehkäpä änärikin tajuaa tuollaisen Lester Patrick Trophyn (omistautumista ja työtä jääkiekon eteen tms.) komissaarille sitten virtuaalipystien ohessa myöntää. Paremmin hoidettuja liigoja tuskin montaa on, jos on yhtäkään!


Ennakko Itäisen konferenssin puolivälierät: Washington Capitals (1. 60-16-6) - Montreal Canadiens (8. 43-25-14)

Hyökkäys:

itäisessä konferenssissa eniten maaleja takonut hyökkäys tulee varmasti playoffeissakin olemaan vaarallinen. 252 tehtyä maalia ja 3,07 maalia/ottelu keskiarvolla runkosarjan läpi selvittänyt Washington omaa 4 maalintekoon kykenevää kentällistä ja 3 pakkiparia jotka myös hallitsevat hyökkäyspelin salat. Stamkosin ja Bäckströmin johtama orkesteri antaa Montrealin puolustukselle haasteita jokaisessa ottelussa. 49 pistettä runkosarjassa tehnyt Pierre-Alexandre Parenteau huilaa loukkaantumisen johdosta ensimmäiset neljä ottelua. Montreal teki runkosarjassa maaleja 189, (2,3 maalin keskiarvolla) jolla se selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon idässä. Canadiensin hyökkäys ei ole huono 30 maalin Paciorettyn ja ykkössentteri Plekanecin johdolla, mutta laajuudessa ja pakkien tehokkuudessa se jää auttamatta konferenssin voittajien varjoon. 65-35 Capitals

Puolustus:

Molemmilla joukkueilla päästettyjen maalien keskiarvo näyttää alle kahden per ottelu ja päästetyissä maaleissa yhteensäkin on vain 10 maalin ero. Top-4 puolustajat ovat molemmilla joukkueilla tasaisen hyvät ja niitä tukemaan on molemmissa joukkueissa puolustavia hyökkääjiä. Eroa syntyy vain hyökkäysoään tehoissa, joissa Capitalsin pakit ovat Montrealin vastaavia Mike Greenin johdolla edellä. Se ei kuitenkaan poista tasavahvoja asetelmia tällä osa-alueella. 50-50

Maalivahdit:

GM:t äänestivät Montreal kassari Pricen aina top-3 saakka joten Kanadassa ei voida puhua maalivahti ongelmasta. Washingtoniin hankittiin siirtotakarajalla Ryan Miller, joka saa nyt näyttää miksi hänet hankittiin. Runkosarjassa Miller näytti ailahtelevia otteita. Mielenkiintoisen asetelman sarjaan tuo Canadiensin kakkosveskari Peter Budaj. Budaj kyykytti runkosarjassa Washingtonia kahteen otteeseen ja saa nähdä heittääkö Montrealin valmennusjohto jälleen Budajn tolppien väliin pysäyttämään Capsit. Tämä hieman Montrealille. 55-45 Canadiens

Erikoistilanteet:


Capitals ylivoima oli idän parasta 23,8% tehokkuudella kun taas Montrealin ylivoima ei herätä suurta pelkoa vain 16,8% yrityksistä päättyessä maaliin. Alivoimatilastoissa joukkueet ovat peräkkäin, prosentit 85 molemmin puolin. Erikoistilanteiden suurin ero syntyy jäähyjen määrässä. Montreal on istunut boksissa 144 kertaa kun Washingtonin vastaava lukema on 90! Avainasemaan voikin hyvinkin nousta, sortuuko Canadiens jäähyilyyn runkosarjan tapaan ja Capitals pääsee pyörittämään ylivoimaansa. 55-45 Capitals

Vire:

Capitalsin edelliset täydellä ajatuksella pelatut pelit ovat jo lähes kuukauden päässä, voiko tämä olla näkymättä otteissa sarjan alussa? Montreal vastaavasti sai taistella loppuun asti paikastaan auringossa ja on varmasti valmis jatkamaan samoilla höyryillä playoffeihin (Kings kevät -12). Henkinen yliote on myös Canadiensilla parin viimeisen ottelun runkosarjassa käännyttyä kanadanranskalaisille Capitals hallinnasta huolimatta. 60-40 Canadiens

Seuraa heitä:

Jonathan Huberdeau: Junnu latoi runkosarjassa yli 20 maalia ja lähes 50 pistettä, jatkuuko lähes varmalla Calder-voittajalla sama meno playoffeissa?
Steven Stamkos: Isossa kohukaupassa pääkaupunkiin siirtynyt nuori mies saa tilaisuuden näyttää olevansa valmis astumaan voittajien joukkoon.
Max Pacioretty: Tuotteliaan 30 maalin kauden pelannut laituri kantaa suurimman osan Canadiensin maalinteko vastuusta. Onko hän valmis siihen?
Peter Budaj: Saako Budaj jälleen mahdollisuuden Capitalsin pysäyttämiseen, ja jos saa, tekeekö hän itsestään Washingtonin kaupungin vihatuimman henkilön?

Yhteenveto:

26 pisteen ero runkosarjassa, materiaalietu, organisaation saamat pystit jo ennen kauden tärkeimpiä pelejä ja niin edelleen. Washingtonin odotetaan kävelevän Montrealin yli, mutta asia ei todellakaan ole niin yksinkertainen. Nuori ja kokematon joukkue on kaikkea muuta kuin valmis tällaisiin paineisiin heti ensimmäisellä kierroksella. Erikoinen huomio on myös siinä, että molemmat joukkueet ovat esiintyneet runkosarjassa paremmin vieraskentillä. Lyhyet avainkysymykset sarjasta vielä loppuun:

Kestääkö Washingtonin nuori ryhmä paineet?
Montako ottelua Budaj pelaa?
Koti- vaiko sittenkin vierasetu?
Montako kertaa Jeff Schultz lanaa Brian Giontan kylmäksi?
Pysyykö Canadiens poissa jäähyltä?
Kykeneekö Capitals olemaan hereillä ensimmäisestä ottelusta lähtien?


Kevät on parasta aikaa vuodesta, It's time to rock the Red![video=youtube;zp-YZyPG3Wk]http://www.youtube.com/watch?v=zp-YZyPG3Wk[/video]
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Florida Panthers voisi vielä antaa laajemman katsannon kuluneeseen kauteen ja kaluston edesottamuksiin.

Joukkuedraftin huonon onnen johdosta Floridan Gm lähti kauteen epätoivoisin tunnelmin tuijottaessaan käsiinsä saamaa pelaaja laumaa.

Ykkösmaalivahti Jose Theodore oli liigan huonoin aloittava maalivahti.

Puolustuksessa ainoita yli 80 pelaajia Campbell ja Kulikov. Filip Kubaa ei lasketa sillä hänen kääntyessään oli jo yksin läpi maali tehty vastustajan toimesta.

Hyökkääjiä yli 80 tehoilla tai minkäänlaisilla käsillä oli ainoastaan ykkösketjun kolmikko Weiss Versteeg Fleichmann sekä sitten käsittämättön hitaaksi (80) luokiteltu P.Mueller.

Muiden rostereita katsoessa tuli aikalailla epäreilu tunnetila gm:n puseroon mutta tästä päästiin pelien alkaessa jollain tavalla yli. Sarjasijoitus oli melkein koko runkosarjan sijojen 5-10 välissä. Maaleja tuli tehtyä yllättävän paljon per peli mutta tämä oli pakollista sillä Jose Theodore piti otteillaan huolen siitä että vähintään 2 maalia oli pelissä tehtävä että voittoon olisi mitään mahdollisuuksia. Puolustustaktiikaksi muodostui vetojen minimointi sillä jokainen veto tuntui gm:n silmissä vaaralliselta.

Lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen runkosarjan päätteeksi tuli Idän 7. sija (46-27-9). Kova suoritus gm:n mielestä kovatasoisessa liigassa. Kovia joukkueita jätettiin viivan alle kohtalaisen kehnolla materiaalilla. Kausi kului sykleissä joissa välillä tuntui ettei mistään mene maaliin ja välillä kaikki onnistui. Pistepörssiä katsoessa kyllä selviää että niillä miehillä keillä kädet ja vedot ovat 85 luokkaa syntyy pisteitä huomattavasti enemmän kuin 80 kavereilla.

Suurin mysteeri on sitten tuo miksi kotitilastot oli 27-8-6 ja vierastilastot 19-19-3. Onko kyseessä EA:n tapa jakaa pelimojoa kotijoukkueelle vai mistä moinen voi johtua kun peukaloissa ei tuo pelipaidan väri ainakaan tunnu...

Seuraavassa vielä pelaajakorttityyppinen tiivistelmä pantterien taistelijoista:

Maalivahdit


Kari Lehtonen (86) GAA 1.75

Kari tuli pelastamaan Floridan maalivahtiosastoa siirtorajan umpeutuessa ja ehtikin pelaamaan mm. n.10 kpl nollapelejä floridan paidassa. Taisipa Kari voittaa myös koko liigan nollapeli pörssin.

Pascal LecLaire (80) GAA 2.23

Hankittiin ykkösmaalivahdiksi Josen tilalle. Ehtikin torjumaan ykkösenä n. 30 peliä vuorotellen Josen kanssa. Kumpikaan ei vakuuttanut otteillaa gm:ää missään vaiheessa

Puolustajat


Brian Campbell (83) 5+30, +30

Joukkueen ylivoimaisesti tärkein pelaaja. Lukematon määrän kiekonriistoja ja aina ehti joka paikkaan. Taklauksia Brian ei jaellut mutta eipä niillä ainakaan allekirjoittanut mihinkää osu. Ykköspakkiparissa sekä muutaman viikon myös ykköshyökkäyskentässä. Keräsi myös suurimmat minuutit joukkueesta kauden aikana.

Keith Ballard (81) 3+20, +15

Pakollinen hankinta puolustusosastolle heti kauden alussa. Vankkaa luutimista kakkosparissa ja pääsi myös hyvin tehopisteille. Loppukausi Campbellin parina ykkösparissa.

Keaton Ellerby (77) 2+8, +12

Tulevan kauden toivo. Tällä kaudella jo vakuuttava järkäle. Ainoa kaveri millä pystyi taklaamaan ja vastustaja edes vähän horjahti. Kehittynee paljon ja luultavasti ensikaudella jo ykköspakkiparissa.

Brett Lebda (76) 1+8, +4

Tuli Iginlan kanssa Columbuksesta ja istutettiin ensiksi kolmospariin ja sieltä sitten Kulikovin lähdön jälkeen kakkospariin Ellerbyn seurauksi. Pari oli ns. Majakka ja Perävaunu jossa Brett luonnollisesti "sulkapäässä 170cm" varrellaan poketteli ja pörräsi parhaansa mukaan. Paikka löytynee myös ensi kaudella jossei kakkosparista niin sitten kolmosesta

Ed Jovanovski (79) 1+3, -1

Ed oli juuri niin pelottavan hidas että paikka kolmosparissa oli ainoa mahdollisuus. Suurimmat minuutit Ed saalisti alivoimalla suuren peittävyytensä johdosta sekä ylivoiman kakkospakistossa (kun ei muitakaan samaan päätyyn osuvia ollut)

Colby Robak (74) 1+1, +-0

Robak nostettiin farmista ylös siinä vaiheessa kun gm:lle selvisi keltaisten tähtien tarkoitus. Sai minuutteja Edin kanssa alivoimalla muodostaen lihatiskin maalivahdin eteen. Tulevalla kaudella toivottavasti kehittyy ja mahdollisuuksia kakkospariin löytyy

Lähtijät

Dimitry Kulikov (83)

Katkeraa oli Kulikov lähtettää Calgaryyn mutta ykkösmoke oli saatava. Pelasi vakuuttavasti Campbellin parina ykkösessä ja kehittyy liigan superpakiksi tulevalle kaudelle

Filip Kuba (82)

Filippiä on haukuttu tarpeeksi. Toimi hyvänä syöttinä siirtomarkkinoilla järjettömän ovl arvonsa johdosta ja täten auttoi floridaan eteenpäin



Hyökkääjät:



Jarome Iginla (85) 37+24, +14

Joukkueen ehdoton supertähti saapuessaan. Raatoi ykköskentässä eka laidassa ja lopulta keskellä kun ei hävinnyt aloituksiakaan. Kovia minuutteja myös alivoimalla. Teki tärkeitä maaleja ja piti joukkuetta pystyssä. Kova suoritus ikääntyvältä ex-staralta.

Stephen Weiss (83) 22+31, +16

2/3 kautta ykkössentterinä ja teki tehoja tasaiseen tahtiin. Todellinen playmaker. Erikoisuuten alkukaudella tehdyt 8 kpl ylivoimamaaleja ohjauksilla ja karoilla joita ei sitten lopuissa 60 pelissä tullut yhtään? Olikohan tunerseteissä jotain ihmettä tuolloin.

Peter Mueller (81) 19+30, +18

Käsittämätön kaveri ja kovat tehot kun katsoo hänen alirankattua nopeuttaan. Tehot huippuluokkaa kun otetaan huomioon vähiin jäänyt jääaika kun aina ei kerinnyt joka paikkaan. Tulevalla kaudella toivottavasti nopeusarvot nousee ja Peter pelaa ykköskentässä koko kauden.

Jannik Hansen (80) 25+18, +16


Tarvittavaa nopeutta tuova hankinta alkukaudesta. Jannik laukoi jokkueesta toiseksi eniten. Tämä johtui lähinnä siitä että hän oli kokoajan yksi läpi tai pääsi laukomispaikkaan nopeudellaan. Paremmilla käsillä maalimäärä olisi ollut korkeampi, ehkä sitten ensi kaudelle kehittyisi? Tyytyväinen täytyy silti olla esityksiin. Alivoiman takuumies myös.

Daniel Alfresson (84) 15+24 +10

En tiedä kuka Danielia oli raiskannut alkukauden tehottomuuden muodossa mutta siirtorajan taitteessa saapuessaan tehot oli luokkaa 8+8. Daniel purki paineitaan n. pisteperpeli tahtiin floridassa ja toivottavasti jatkaa ensi kaudella uraansa.

Marcel Goc (79) 21+15, +19

Alkukauden komeetta jonka tehoilut katkaistiin 20 pelin ja 11+6 kohdalla julmasti loukkaantumisella. Marcel huilasi sitten 17 peliä ja tämän jälkeen tehoja ei enää tullut vanhaan tahtiin. Monipuolinen kaveri jolla paikka ainakin kakkoskentässä tulevallakin kaudella ellei tule vahvistuksia.

Mathieu Perreault (74) 12+8, +1

Vaihdettiin kauden alussa vuoden tulokas pystin voittaja Huberdeauhun kun floridan gm ei ollut lukenut keltaisia tähtiä koskevaa pykälää. Perreault teki heti ekaan 30 peliin 11+5 ja näillä tehoilla pyöri sitten melkein koko loppukauden lisäten vain 4p loppupeleissä. Pieni väkkärä josta voi odottaa tulevalla kaudelle kolmoskenttään pelintekijää.

Chuck Kobasew (77) 13+6, +6

Hankittiin tuomaan nopeutta kolmoskenttään. Jääaika jäi ehkä turhan vähille eikä paikoista tuntunut mökkejä tulevan. Hyvää taistelua silti

Mike Santorelli (78) 10+5, +-0

Koitettiin vaihtaa gm:n toimesta monia kertoja kauden aikana. Aina tämän kuultuaan tuli 4 kentän keskeltä kutsumatta jäälle ja teki maalin. Todella kovat tehot kun minuutteja kertyi alle 500 ja veto% 25. Pitänee laittaa korkeille minuuteille ensikaudeksi

Ryan Johansen (77) 5+4, -10

Tulevan kauden kehitystä silmällä pitäen hommattu lupaus. Kehittynee kyvykkääksi sentteriksi.

Jerred Smithson


Aloitusten erikoismies joka ei kuitenkaan voita aloituksia. No silti 4. kentässä ja ylivoimalla josko voittaisi joskus

Jason Blake


Tämä veteraani vaihdettiin John Maddeniin jossain vaiheessa kautta. Jälkeen päin turha hankinta siinä vaiheessa kun pikkupygmejä oli Ennis ja Perreault myös.

Lähtijät:

Tyler Ennis

Vaikea oli lähettää T.Ennis myös pakkaamaan mutta ei voi mitään. Ensi kaudella kova luu Calgaryssa.

Sean Bergenheim

Ylivoimainen jäähykuningas. Ainakun Sean poketti tuli penaltti. Yleensä vielä vastustajan maalintakana pakkia takaapäin. Teki silti tehoja ainakin 25p ennen lähtöään kauden puoli välin jälkeen.
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Näytä liitetiedosto 10442

Colorado oli koko NHL:ssä 7. mutta lännessä oltiin kuitenkin kakkosia. Maaleja mätettiin 2.66 ottelua kohden ja vastustaja 1.84. YV oli koko kauden huonoa ja eri yhdistelmiä kokeiltiin, mutta mikään ei oikein toiminut. AV oli taas vielä kauheampaa, 78.9% sillä päästään sijalle 24. koko sarjassa. Erikoistilanteita lukuunottamatta tyytyväinen runkosarjaan.

Pelaajista:

Hyökkääjät:

Matt Duchene 82gp 27+26=53p +21
-Alkukaudesta pimennossa ollut ykkössentteri syttyi vasta joulun jälkeen, kun B. Ryan tuli ketjukaveriksi.

Bobby Ryan 83gp 32+19=51p +14
-Anaheimista Coloradoon joulun jälkeen siirtynyt voimahyökkääjä sopi hyvin Duchenen vierelle ja pelasi hyvän loppukauden.

Loui Eriksson 81gp 23+23=46p +12
-Detroitista trade deadlinella tullut snaipperi napsi ihan hyvät tehot loppukaudesta. Jos olisi koko kauden pelannut Duchenen ja Ryanin rinnalla olisi varmasti rikkonut 30 maalin rajan.

David Jones 82gp 27+17=44p +19
-Ehdottomasti isoin yllättäjä. Alkukaudesta Jones mätti maaleja melkein joka pelissä ja nousi nopeasti ykkösketjuun pelaamaan. Loppukaudesta tahti hiipui ja tippui takaisin alempiin kenttiin. Hänelle olisin toivonut 30 maalin rajan rikkomista ensimmäistä kertaa urallaan, mutta ehkä ensi kaudella.

Ryan O´Reilly 82gp 12+19=31p +16
-Tasaista suorittamista koko kauden, mutta tehoja olisi pitänyt paikkoihin nähden tulla enemmän.

Milan Hejduk 78gp 14+13=27p +11
-Tsekki Veteraani ei oikein missään vaiheessa löytänyt entisaikoijen virettään.

Marcus Johansson 67gp 11+11=22p +8
-Kesäkaudella sovitun treidin yhteydessä Washingtonista siirtynyt ruotsalaislupaus ei täyttänyt odotuksia, mutta hoiti puolustushommat kolmosketjun keskellä ja alivoimalla.

Mike Knuble 82gp 5+15=20p +8
-Jenkki hyökkääjä ei tehoilla mässäillyt, mutta taklaushommat hoiti hyvin. Toivottavasti ei ollut hänen viimeinen kautensa.

Scottie Upshall 82gp 10+10=20p +9
-Floridasta tullut vikkelä hyökkääjä väläytteli välillä kolmosen laidassa. Enemmän odotan häneltä ensi kaudella.

Cal O´Reilly 80gp 8+7=15p +17
-Hänen veljensä Ryan vinkkasi minulle, että hän löytyisi vapaista agenteista ja ei huono vinkki ollut. Loistavasti hoiti hommansa nelosketjun sentterinä ja tietenkin alivoimalla. +/- tilasto kertoo kaiken.

Steve Downie 34gp= 2+9=11p +4
-Loukkaantumiseensa asti piste/peli tahtia vääntänyt laituri ei enää löytänyt virettä loppukaudesta.

Jamie McGinn 81gp 3+7=10p +14
-Neloskentän duunari hoiti hommansa, ei valittamista.

Aaron Voros 49gp 5+4= 9 +4
-Vapaista agenteista löytynyt duunari iski eniten alivoima maaleja joukkueesta. Välillä tuntui kylläkin, että jalka painaa turhankin paljon.

Michael Sgarbossa 19gp 1+2=3p +4
-Junnu joka pelasi loppukaudesta, ei riittänyt taidot vielä änäriin.

Cody McLeod 1gp 0+0=0 +0
-Loukkaantumisen takia joutui pelaaman yhden pelin.

John Mitchell 1gp 0+0=0 -1
-Kerran kokeili, eikä vakuuttanut.

Puolustajat:

Roman Hamrlik 81gp 13+24=37p +19
-Tsekki oli toinen yllätys. Myrkyllinen lämäri ja perusvarmaa duunia puolustuspäässä.

Erik Johnson 82gp 8+27=35p +29
-Iso kokoinen jenkki oli jäähypörssin 3. ja taklauspörssin 4. Eli kulmatilanteissa selvityi melkein aina voittajana. Vaarallinen lämäri, kun osui kohilleen.

Stefan Elliot 70gp 12+16=28p +16
-Yksi yllättäjistä oli myös nuori kanukki joka teki todella tärkeitä ratkaisu maaleja ja erittäin vaarallinen ylivoimalla.

Jan Hejda 82gp 5+13=18p +24
-Perus pakki joka piti oman pään puhtaana.

Greg Zanon 35gp 0+10=10 -1
-Tehoja tuli, mutta omassa päässä soi liikaa ja sen takia pelejä ei kertynyt hirveästi.

Shaone Morrisonn 79gp 0+5=5p +31
-Puolustupäässä hoiti hommat hyvin, mutta järjetön puukäsi viivalla. +/- kertoo taas paljon.

Cameron Gaunce 20gp 0+3=3 +4
-Loppukauden pelannu junnu suoriutui ihan hyvin.

Tyson Barrie 27gp 1+0=1 +0
-Ei riittänyt ihan vauhti änäriin, mutta sai silti aika paljon peliaikaa.

Shane O´Brien 13gp 0+1=1 +6
-Loukkaantumisen takia sai pelata muutamat pelit

Maalivahdit:

Semyon Varlamov 54gp 1.71 90.2% 13np
-Alkukaudesta aloin miettimään jo kaverin treidaamista, mutta loppukauden ehdottomasti paras pelaaja.

Jacob Markström 18gp 1.91 88.8% 4np
-Floridasta kun hommasin Markströmin niin meinasin jo, että tässä on uusi ykkösveskani, mutta sitten sattui pari huonoa peliä hänelle ja Varlamovi syttyi ja eipä Jacobbia enää sen jälkeen nähty muaalla kun luukkulla.

Jean-Sebastien Giguere 12gp 1.77 90% 0np
-Alkukauden luukkuvahti joka oli ihan kohtalainen niissä peleissä mitä pelasi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Taotao edellä antoi erittäin hyvän analyysin otteluparistamme.

Montreal lähtee haastajana tähän pariin, mutta kuten Capitalsin GM totesi, niin runkosarjassa pelit menivät Montrealille (CPU-peli ei ole tietenkään vertailukelpoinen) suurimmaksi osaksi Peter Budajn ansiosta. Washingtonissa odotetaan pelon sekaisin tuntein sitä, kumpi veskareista asettuu mökkiä vartioimaan. Muuta ei Montrealista paljasteta kuin, että molemmat saavat mahdollisuutensa.

Vierasvoittosarake näyttää molemmilla erikoista lukemaa, joten mielenkiintoista nähdä, kuinka pleijareissa homma jatkuu.

Montrealin avainpelaajia ovat maalivahdit, P.K. Subban ja Max Pacioretty. Totuus on kuitenkin se, että Washingtonia vastaan kolmos- ja nelosketjut ovat olleet tehokkaita, "starojen" jäädessä puolustamaan Stammeria ja kumppaneita.

Montrealissa olemme ottaneet linjan, jossa emme katso Washingtonin rosteria, koska se alkaa itkettämään. Nostetaan sieltä kuitenkin esiin pari pelaajaa. Ryan Miller oli Capitalsille loistava hankinta ja hänen pelinsä tulee ratkaisemaan tämän sarjan. Puolustuksessa Washingtonilla on kovia miehiä joka parissa ja heitä johtaa muuan Mike Green, jonka kiekollinen peli on pelottavan hyvää. Eikä omassa päässäkään ongelmia ole tietääkseni kovin paljoa ollut tällä kaudella. Hyökkäyksessä onkin sitten sellainen arsenaali, että hirvittää. Steven Stamkos ja Niklas Bäckström toimivat kapelimestareina tässä orkesterissa. Lienee turhaa sanoa, että Montrealin on tukittava vetopaikat tyystin.

Kaiken pitäisi olla kunnossa. Pelaajat ovat terveinä, valmennusjohto on terveinä. Ainoa, josta on vähän huolta on GM-osasto, täällä ei aina olla ihan terveitä, mutta ei sen väliä.
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

EA:lle täytyy antaa palautetta, että ensi vuoden versioon täytyy saada mahdollisuus seurata näitä pelejä livenä. Huikean jännittävät playoff-taistot olisi mukava seurata paremman puutteessa vaikka katsomosta käsin :p
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Flyers antoi GM:lle potkut!


Koko viime kauden alisuorittaneen Philadelphia Flyersin omistaja porras on antanut tällä päivämäärällä Toimitusjohtajalleen potkut. Pieni surffaus ja ailahtelevat otteet kuului olennaisena osana brändiimme, joten emme ole pettyneitä liiga sijoituksestamme. Nyt potkitulla GM:llä ei vaan aika riitä näin suuren organisaation pyörittämiseen täyspäiväisesti, joten on aika toimia nyt eikä sitten kesken kauden. Uudelta Gm:ltä haemme suurta sydäntä ja omistautumista joukkueelle. Olemme todella ylpeitä, että nyt poistunut GM sai pidettyä joukkueen vielä suht nuorekkaan rungon kasassa läpi kauden, eikä hän lähtenyt myymään joukkueensa tärkeimpiä palasia hädän hetkellä. Vaikkakin tätä monen GM:n toimesta yritettiin, mutta hänellä löytyi selvää luottoa Flyersin tulevaisuuteen. Työhaastattelut pestiin on jo alkaneet ja tiedotamme seuraajasta aivan lähiaikoina.


Jep eli aika jättää kuviot omalta osalta. Aikaa saattais riittää uuden kauden läpiviemiseen, mutta tästä en ole yhtään varma, joten helpoin ratkaisu jättää pesti jollekkin muulle. Kiitos ja anteeks kaikille tasapuolisesti.

ps. Capitals vie kannun (ansaitusti)
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Kiitos Hevis hyvästä kaudesta, ja ajoissa jätetystä lopetusilmoituksesta :)
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Kiitokset myös Ottawalta Hevisille kaudesta. Olisi ollut mukavaa, jos olisit ollut myös ensi kaudella mukana, mutta jos ei aika riitä niin ei sille mitään voi :(
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

St. Louis Bluesin kausi paketissa


Seinä tuli vastaan Edmontonia vastaan ja viimeisessä pelissä edettiin taas tutusti Blues-johdossa viimeiseen erään, jossa Blues ryhmä paskoi housuihinsa ja Edmonton voitti viidennen ottelun lukemin 4-3. Oilers oli todella kova porukka ja oikeastaan jokainen peli olisi voinut päättyä kumpaan suuntaan tahansa. GM Tonps on loihtinut aika vahvat käärmesopat pleijareihin ja uskon Edmontonin menevän konferenssifinaaleihin. Niin valmiin oloista tuo peli on!

Blues otti sitten heti ensimmäisenä kautenaan 'runkosarjajyrä' -leiman otsaansa ja tätä lähdetään muuttamaan ensi kaudelle. GM Hirrmun tavoite St. Louisin GM-pestiä ottaessa oli todella selvä: ensimmäisellä kaudella rakennettaan, toisella voitetaan. Ja täten ollaan edelleen hyvin aikataulussa. Tottakai tippuminen ensimmäisellä kierroksella oli silti iso pettymys ja varmasti tätä tullaan korjaamaan lähiviikkoina pullon ääressä. GM Hirrmu uhkasi laittaa Robert Johnsonin vinyylin soimaan ja astua useamman korkin hajalle tulevien viikkojen aikana.

Treidiehdotuksia voi lähetellä faxilla Mound Cityn suuntaan ja vastailen niihin sen mukaan mitä humalaltani kerkiän. GM Hirrmu aka El Ganador laittoi Playoff-pettymyksen niin vahvasti kapteeni David Backesin syyksi, että myös hän on ensimmäistä kertaa myyntilistalla.

GM Hirrmu
City of St. Louis


Tässä vielä biisi, joka tulee soimaan GM Hirrmun levysoittimessa useaan otteeseen tauon aikana: Robert Johnson - Crossroad
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Voisikos komissaari laittaa vähän tietoa mainitusta "pelikaapparista", niin saatais semmoset jokasen jampan konsoliin. Voi sitten jälkeen päin katsella varsinkin playoff-pelejä ja muutenkin skoutata muita joukkueita. Omankin joukkueen peliä on hyvä katsoa katsojan silmistä, niin näkee omat ongelmat paremmin.
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Avermedia - C281 - Boitier d'enregistrement sans PC pour XBox360/PS3/Wii: Amazon.fr: Informatique

Tuollaisella itse pelejä tallentelen, eli varastaa komponenttisignaalin konsolin ja näytön väliltä. Jos haluaa HDMI-kaapparin niin hinta nousee noin tuplaksi tuosta (ja vaatii yleensä PC:n riittävillä graffakorteilla toimiakseen).

Eli ei muita laitteita vaadi, minulla on muistitikku avermedian kupeessa ja PuuCeellä konverttaan videot hieman ystävällisemmän kokoiseksi jonka jälkeen uppailen Utubeen. Simple.
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Avermedia - C281 - Boitier d'enregistrement sans PC pour XBox360/PS3/Wii: Amazon.fr: Informatique

Tuollaisella itse pelejä tallentelen, eli varastaa komponenttisignaalin konsolin ja näytön väliltä. Jos haluaa HDMI-kaapparin niin hinta nousee noin tuplaksi tuosta (ja vaatii yleensä PC:n riittävillä graffakorteilla toimiakseen).

Eli ei muita laitteita vaadi, minulla on muistitikku avermedian kupeessa ja PuuCeellä konverttaan videot hieman ystävällisemmän kokoiseksi jonka jälkeen uppailen Utubeen. Simple.

Itse tallentelen tämmösellä; Elgato Game Capture HD videotulosovitin | Tuotekuvasto | Verkkokauppa.com
Hinta on tosiaan aika reilusti enemmän, ja vaatii sen PC:n samanaikaisesti päälle. Saapahan ainakin full hd kuvaa :D.

Noita löytyy myös paljon halvempia vaihtoehtoja, jos se kuvanlaatu ei ole kaikki kaikessa. Voin linkitellä pari eri vaihtoehtoa illemmasta.
 
Vastaus: NHL 13 GM Connected-liiga (360) "Greatest Show On Earth"

Avermedia - C281 - Boitier d'enregistrement sans PC pour XBox360/PS3/Wii: Amazon.fr: Informatique

Tuollaisella itse pelejä tallentelen, eli varastaa komponenttisignaalin konsolin ja näytön väliltä. Jos haluaa HDMI-kaapparin niin hinta nousee noin tuplaksi tuosta (ja vaatii yleensä PC:n riittävillä graffakorteilla toimiakseen).

Eli ei muita laitteita vaadi, minulla on muistitikku avermedian kupeessa ja PuuCeellä konverttaan videot hieman ystävällisemmän kokoiseksi jonka jälkeen uppailen Utubeen. Simple.


olen kanssa yrittänyt metsästää samaista laitetta, mutta en ole löytänyt mistään suomesta tuota ja tuo ranska ei oikein taivu itseltäni nii ja jokin peikko aina sanoo että älä tilaa ulkomailta.
 
Ylös Bottom