Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 [PS3/X360 Hype ja hankintaveuhkaaminen]

Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Luojalle kiitos että saa omiakin biisejä laittaa...itse laitan ylensä heti 5-6 sellasta jotka soi oikeissa matseissa ja sinne sekaan hiukan omia valikkomusaksi.Tosin nämä (KIN!) bugittivat 12:ssa aika pahasti :D

Itsehän rippailen tuolta omasta levyhyllystä noita levyjä (n. 150 levyä) boxille, ja teen niistä soittolistan sitten. Sitten pelikatko musiikiks tulee jotain noita HMP-Sound packeja, joita on tullut joskus latailtua joltain sivustolta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Näytä liitetiedosto 9893

Kurri, Wickenheiser, Hasek, Lindros, Gilmour

Näin väitettiin olevan fakta, mutta huomenna selviää sitten varmaks, kun EA virallisesti julkistaa sen...
(Paitsi jos ei julista heti kaikkia kerralla)
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Hieman erikoisesti ne kyllä noita Legendoja ottaa...

Itse olisin halunnut nähdä mm. Bure, Messier, Sakic, S.Stevens, Shanahan, Mogilny R.Francis, Leetch, Sundin, Hull, MacInnis ja veskoista Fuhr ja oma lemppari Potvin, vaikkei koskaan oikein mitään voittanutkaan :( ...
Eli lähinnä hieman tuoreempia legendoja, joilla oli merkitystä omiin nuoruusmuistoihin NHL.stä...
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Itsehän rippailen tuolta omasta levyhyllystä noita levyjä (n. 150 levyä) boxille, ja teen niistä soittolistan sitten. Sitten pelikatko musiikiks tulee jotain noita HMP-Sound packeja, joita on tullut joskus latailtua joltain sivustolta. Vissiin blokattu nykyyään?


Ymmärränkö oikein että esim: pelikatkoille ei saa omia biisejä enää?
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Jos Bobby Orr ei ole yksi legendoista, jää peli ostamatta, ihan varmasti.

Kuvan mukaan 3 rightin puolista pelaajaa, sekä yksi lefti. Gilmour käsittääkseni "varma" legenda, ja hän pelaa leftin puolelta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Jos nyt ihan totta puhutaan, niin kuka edes pelaa näillä legendoilla? Jos ei muutamaa läppäpeliä kaveriporukalla lasketa?
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Aa, nyt tajusin. Joo siis meinasin sitä, että se sivusto on blokattu jolta latailin niitä Sound Packeja. :D
Kyllä niitä musiikkipaketteja on edelleen saatavilla vaikka Operation Sportsin foorumeilta ihan omasta osiostaan. Aiemmin ne oli laitettu ladattavaksi Megauploadiin, joka mahdollisesti on tarkoittamasi blokattu sivu, mutta nyt ainakin yksi iso paketti on saatavilla toimivasta osoitteesta, ja eiköhän sieltä taas joku uusikin paketti tule NHL 13:n julkaisun lähettyvillä.
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Legendat julki! :D Miehet: Jari Kurri, Dominik Hasek ja Doug Gilmour. Naiset: Hayley Wickenheiser ja Angela Ruggier.

Lähde: Jarri Kurri kiitää virtuaalikaukaloon NHL 13:n legendapelaajana / Uutiset / Pelaajalehti


Hasek ja nuo naiset eivät kuulu tuonne! Hasek, miksi? Hän pelaa vielä, ja nuo naiset eivät ole NHL Legendoja ja kyseessä kuitenkin NHL 13! Nojoo onhan se hyvä että Hasek siellä on mutta olisivat jonkun muun laittaa, esim. Mike Vernon tai joku muu.

[Edit]: "Mukana on myös niin sanottuja legendajoukkueita. Pelaamaan pääsee niin Legends Teamilla, Team Ruggierolla ja Team Wichenheiserillä, jotka koostuvat sekä nykyisistä että legendaarisista lätkäpelaajista." Sitten vielä naisten mukaan nimetään Legenda jengit! Ei helvetti EA!! Eikä mukana ole Sakickia tai Forsbergia?! Haistakaa paska!

Anteeksi kielenkäyttöni mutta oli pakko.
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Pelaa Hasek vielä tai ei niin kyllähän mies NHL-legenda on. Mutta noita naisia en kyllä ymmärrä minäkään... viime vuonna tais tulla ne naispelaajat muutenkin ja nyt sitten muka NHL legendoja. Aika vitsi. :D

***

Muuna huomiona ihan että itse pelin on pakko olla jo aika hyvä kun suurimmat huolenaiheet tuntuu olevan onko jonkun joukkueen paidassa kaksi vai kolme punaista raitaa, tuleeko joku yksittäinen pelaaja legendana ja saako omia musiikkeja ympättyä peliin. Siis oikeesti hei tosi tärkeitä seikkoja itse pelaamisen ja pelistä nauttimisen kannalta. ;)
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Mitä ''mitä'' ? Oli niissä Oilersin logo kyllä..
Nojoo, piti oikein googlella etsiä mistä ihmeestä tässä Kings/Oilersin logossa on kyse. :D

Vaikka Kingsillä alotin pelaan tän julkasussa niin eipä oo osunut silmään. Taitaa vaatia jotain hidastuksen stillkuvan superzoomausta että toi edes näkyisi, itse pelissä aika hiljaista...Joten olipa taas jäätävän ISO BUGI tämä! :p
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Miten hviä sit nää nais "legendat" on? jos ne on semmosia stamkosia, malkinia ja kumppaneita kyykyttäviä taitureita sit ei muuta sanoa kuin " mitä ****** ja heipä hei todellisuus"
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Hitto saa kyllä hyvät naurut, jos nais"legendat" ovat käytössä Ultimate Teamissa. Tulevat varmasti olemaan pelin kalleimmat pelaajat, jos näin käy. :D
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Nojoo, piti oikein googlella etsiä mistä ihmeestä tässä Kings/Oilersin logossa on kyse. :D

Taitaa vaatia jotain hidastuksen stillkuvan superzoomausta että toi edes näkyisi, itse pelissä aika hiljaista...Joten olipa taas jäätävän ISO BUGI tämä! :p

Itseäni ihmetyttää kun todella monet ottaa tän pelisarjan bugit kevyesti. Eihän se joo peliin vaikuta hirveästi, että jollain on väärä logo housuissa, Ilvekseltä puuttuu paidasta logo kokonaan, peli kaatuilee naurettavan paljon, netti-liigaa ei pysty pelata sen jälkeen kun EA:lta tulee kokoonpanopäivitys ja valikkomusiikit joutuu laittamaan joka kerta uudestaan kun eivät jostain syystä tallennu (bugaavat silti).

Sitten kun tuli tämä hieno uusi tracker-toiminto, josta pystyy kelata kaikkia uusintoja pelin jälkeen... Niin nettipeleissä jos kaveri keskeyttää niin jostain syystä uusintoja ei pysty tallentaa. Sääli, sillä on jäänyt monta todella hienoa maalia laittamatta EA Sports -sivulle sen takia, että vastustaja on ragequitannut ja se siitä sitten. Muutaman kerran oon hienon kassin jälkeen himmaillu ja päästäny kaverin peliin mukaan vaan siks, että ei lähtisi.

Joo, pieni vikoja, mutta kyllä näin isolta peliltä ja pelisarjalta voisi olettaa, että tälläiset asiat JUMALAUTA VOISI TOIMIA. Joutuu vieläkin arpomaan tilaako tätä peliä vai ei, demo on ainakin kaikkien katkoanimaatioiden ja tuuletuksien osalta ihan törkeän näköistä meininkiä, mutta itse pelattavuudeltaan ihan ok. Ei todellakaan mikään mullistava.

Taidan odottaa pari viikkoa julkaisun jälkeen kun selviää, mitkä ovat ne pienet bugit joiden kanssa pitäisi tulla vuosi toimeen ja päätän sitten.
 
Ylös Bottom