Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja milesizdead
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Voisit striimata sun pleijarimatsit 8)

Paineita, paineita...

Teoriassa onnistuisi kyllä, himassa on vain niin vanhaa ompporautaa, että yhteensopivuusongelmat ovat liian suuria. Duunista jos roudaisi PuuCeen himaan niin ehkä...Katsotaan lähempänä jos viiva ei nouse NYR:in yli :)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Noniin nyt on saatu uuskone asennettua, jes !!

Tosiaan Columbuksen Gm peleillä To-Su aikana periaatteessa koko ajan, pistäkää viestiä joko täällä tai Boksilla

Ps. Tuosta joukkueen "uudelleen" rakentamisesta olen päivittänyt tietoa, ketkä on mennyt.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jäljellä Losi ja Toronto onko mahdollista saada pelattuu klo21 aikoihin matsit poes?
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Online!

Noumando, JDinvasion, v1lberto? Sattuisiko kenellekään sopimaan pelit?
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Näköjää ei sitten Noumadin kanssa voitu pelaa, kun peli valitti yhteyden katkeemisesta. Ei auttanu rebuutit. Ei helvetti taas tätä. :confused: Muut matsit on toiminu hyvin. Laitoin botin päälle, että Noumad saa pelattuu sen matsin. Jos kuninqas sulle sopii sunnuntai-ilta matsille nii voidaan sillo ottaa matsii.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Buffalo
2. NYI
3. PHX
4. TB
5. Ducks
6. Devils

2-2-2 ja taistellaan viel pleijareista. Olisi kyllä jo aika saada pitkästä aikaa enemmän voittoja. Viime tickit ovat menneet 50 pisteprossalla. Ihan mukavia pelejä oli ja sitten vähemmän mukavia. Dallasia ja Pittsburghia vastaan veskari ei kyllä antanut mulle minkäänlaista mahdollisuutta voittoon. Molemmissa matseissa vielä pakitkin luistelivat niin hassusti ja vastustaja pääsi jatkuvasti hyville mestoille. Noissa matseissa tuli päästettyä yhteensä 11 häkkiä. Veskan huono peli yhdistettynä pakkien sekoiluun ei oo hyvä dumbo. Kauden alussa tuli paljon 0-1, 1-2 tuloksia ja nyt sitten pelataan 4-6 ja 5-4. En edes jaksa uskoa, että tuo johtuu omasta pelaamisesta.

Devils luottaa kurssin kääntymiseen, sillä useimmissa peleissä pelejä hallitaan, joten eiköhän se viel tällä kaudella näy taulukossakin. Tai sitten nimenomaan vastustajalla uppoaa helpommin, kun ite pyörittää ;)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jepulis. Sonera piti lupauksena ja pääsin tänään pelailemaan. 3 peliä kerkesin seitsemstä pelailemaan 2 voittoa ja yks jatkoaikatappio.

Tikki alkoi matsilla Columbusta vastaan. Hyvää peliä päästä päähän ja Rask oli taas hyvä, ei turhia hötkyilly ja kiekot tarttui. Aikamoisia niittejä Columbuksen väki jakeli ja tästä johtuen sentteri Henrique ja Frattin lasarettiin 5-6 pelin ajaksi. 4 ukkoa kaikenkaikkiaan lasaretissa, tärkeitä hyökkääjiä... ffufu. Tais olla Coyle joka teki ekan häkin ja sitten Columbus tasoitti 1-1. Kamppailun jälkeen tilanne 2-1, sitten viime hetkillä 3-1 Semin miltei nollakulmasta ja jostain patjoista sisuksiin ja viimenen tyhjiin, tais olla lopputulos 4-1.

Sitten oli vastassa Devils ja ensimmäisen seitsemän minuutin aikana oli synkät hetket Devilsin mokella. Aloituksesta Plekanec sitoi (ilmeisesti tämä oli sitten sääntöjen vastainen maali, pahoittelut vielä kerran) vastustajan ja pääsin Alfredsonilla nappaamaan kiekon haltuun, josta pakkien välistä maalin eteen ja takakulmaan veto, 1-0. Uusi aloitus ja mylly päälle, Charlie Coyle vasemmasta laidasta sisään, ois ollu paikkaa levittää oikeelle, mutta lämäri pakin jaloista yläpörsään ja tilanne 2 - 0. Sitten kolmas hyökkäys putkeen ja pakit pööpöili ittensä ulos ja 2-1 hyökkäystilanteessa ei jäänyt paljon vaihtoehtoja, kuin surullisen kuuluisalle takatolppasyötölle ja tilanne 3 - 0. Toisessa erässä taidettiin mennä 4 - 0 tilanteeseen ja sitten alkoi Devilsin vuoro vyörytyksellään tehdä maaleja. Omaa herpaantumista puolustuspelissä ja peli oli pian 4-3. Vähän skarppausta ja tilanne 5-3:een ja ennen kolmannen puoliväliä 5-4. Loppuhetken myllyt ja Devilsin kova vyöry mahdollisti hyvän vastahyökkäyksen ja Coylellä läpi juuri ennen pelin loppua ja pelille sinetti 6 - 4 taululle.

Kolmas peli Galgaryä vastaan olikin samaa rataa alkuun kuin Devilsiä vastaan maali-iloittelu. Galgary löi tauluun 1-0 ja 2-0 Raskin epämäärästen pomputtelujen seurauksena ja piti veivata asetuksia tosissaan, että sai edes vähän pelistä kiinni. 2-1 kavennus ja heti perään luulot pois ja kaveri kuittaa 3-1 taululle... toisessa erässä 3-2 tauluun ja sitten kolmoserässä painamaan kovasti tasotusta..Tiukalle meni, 30 s ennen loppua pakkilupaus Hamonic viritti hyvän maskin takaa siniviivan tuntumasta lämärin ja sinne uppos takayläkulmaan lämäri. Jatkoerään mentiin ja hyviä paikkoja puolin ja toisin, sitten reilu minuutti ennen loppua jonkinsortin taklaus siellä oman maalin takana sattui ja sitten siellä oli oma sekä vastustajan äijä ilman mailaa. Toinen minun pelaaja tuli tilanteeseen ja enpä huomannu että ei sillä vastustajalla mailaa ollut ja niittasin laitaan ukon ja tästä sitten jäähylle huilaamaan. Puolustus pelitti hyvin ja Raskikin oli alun haparoinnit toistaiseksi unohtanut ja näytti jo että rankkareille mennään. 20s ennen jatkoerän loppua Galgaryn miehet haparoi viivalla ja pääsin AV:lla laidasta hyökkäämään, mutta eeeeiii maalia. Tästä Galgary teki vastahyökkäyksen ja viritti lämärin b-pisteen kaarelta yläpörsään. SAATANA kajahti ilmoille tässä vaiheessa, pelikelloon jäi aikaa 1,2s.... :D Mutta tästä on hyvä jatkaa! Reilun viikon kun on painanu remppaa talossa 12-16h päivässä ni tuntu hyvältä istua sohvalla ja pelata :D Huomenna illasta otan karhua ja paneloin saunaa, mutta saatanpa istahtaa sohvallekkin sitten pelaamaan pelin pari!

ps. tulipas turhaa lätinää mitä jaksa kukaan lukea, mutta tätä se mökkihöperyys teettää kun viettää laastisankon kanssa kylpyhuoneessa yön pimeitä tunteja!
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Juu Agihin kanssa saatiin toimiin, kun hän boottasi boxin. Muiden kanssa on toiminut hyvin. Tiedä siitä sitten.

Ei ole kyllä pekoni sentään helppoa! Viisi ukkoa pihalla peleistä ja keitäpä muitakaan, kuin ykkös- ja kakkoskenttien ukkoja. No, näillä mennään mitä on, eli siellä on tänään vetänyt huoltaja vermeet päälle. Nakkikikkarin myyjäkin haettiin penkille istumaan, että saatiin täysi kokoonpano. Helpotusta tuli sen verran, että Carlson saatiin takaisin. Kolme peliä jäljellä, eiköhän ne huomisen aikana suttaannu. Dallas, Boston ja Shikaka jäljellä. Dallasia vastaan klo 16, Tonps ja Vilperi vois samoihin aikoihin olla huudeilla! Liikkeellä on sen verran kesytetty lauma kuninkaita, että pisteitä on luvassa.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Buffalo
2. NYI
3. PHX
4. TB
5. Ducks
6. Devils
7. Kinks

Jos peli voi olla raivostuttava niin tämä on. Neljä hyökkääjää taas kylmiössä, no ei se mitään. Peleissä jatkuvasti huonompi voittaa. Jos itse pelaat hyvin ja kaikki onnistuu, niin peli ei ainakaan maaleja anna tehdä. Jos taas itse pelaat harrastelätkää, niin kyllä voittoja tulee ja viisi maalia peliin. Peli päättää niin selkeästi voittajajoukkueen välillä, että ei voi kun hattua nostaa. Onhan tätä ollut joka vuosi, mutta nyt tuntuu ero näkyvän liian räikeästi.

No, ensi tikkiin taas vajaalla miehistöllä. Onneksi on julkkiksia Staples Center täynnä, otetaan sieltä joku Beckham penkille istumaan. Hienoahan se on, kun tulee loukkaantumisia, mutta jos joka joukkueella on koko ajan sairaalapaikat täynnä ykkös- ja kakkosketjujen äijiä, ampuu peli taas hieman yli. Suurin osa omista loukkaantumisista kun vielä tapahtuu pelin ulkopuolella, tilanteissa, joissa Selänne törmää vastustajan varjoon. Todella raivostuttava tämän vuoden painos ja monella tavalla huonompi, kuin edellinen. (ja tähän kohtaan tulisi suuria suomalaisia sananlaskuja mananmajoilta)


Ihan hyviä pelejä noin muuten ;)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Buffalo
2. NYI
3. PHX
4. TB
5. Ducks
6. Devils
7. Kinks
8. Bruins

5-0-1

Tiukkoja pelejä jälleen ja maalin erolla tais joka ottelu päättyä. Islanders voitti pilkkukisan. Viimeinen peli Kingsia vastaan oli kyllä tuskaista. Alivoimalla lähes koko peli. Botti Chara päätti alivoimalla omanmaalin edessä heittää Kings mieheen sivuun, seurauksena 5 min estämisestä ja pihalle! Botti Ryan päätti myös ottelun aikana huitaista Kings pakkia naamaan hyökkäysalueella. Toki sinne muutama itseaiheutettu jäähy mahtui myös joukkoon. Lehtosen lähemmäs 30 koppia ja nollapeli toi kuitenkin pisteet Bostonille.

Millä noita bottien estämis ja huitomisjäähyjä voi vähentää ? Kurinalaisuudella jonkun näköinen merkitys vissiin, kun yleensä Chara, Byfuglien tai Valabik päättää sen jäähyn ottaa.


 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Buffalo
2. NYI
3. PHX
4. TB
5. Ducks
6. Devils
7. Kinks
8. Preds

4-2-0 ?

Nashville taas tykkää tämän vuoden painoksesta hyvin paljon kun näkyy pärjäävän paskemmillakin peukuilla iha ok :D vielä kun ottaa huomioon että nämä tickin n. 7 peliä suurinpiirtein ainoat mitä allekirjottanut ehtii tätä peliä pelaamaan yleisesti. Vilperiä vastaan ainakihuomas että ilmeisesti herra hieman reenannu alotuksia ja kaikkee muutaki ku välil tuli aika rutiinilla alotusvoitot ja maalit :D eiks se niin me et lahjattomat reenaa? :D


Barret Jackman (ovl 85) edelleen vaihtuu kernaasti johonkin vaikka huonomman overallil omaavaan pakkiin. Tai lupaavaan junioriin jos jollai pulaa juuri nyt hyvistä pakeista
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Hienoahan se on, kun tulee loukkaantumisia, mutta jos joka joukkueella on koko ajan sairaalapaikat täynnä ykkös- ja kakkosketjujen äijiä, ampuu peli taas hieman yli. Suurin osa omista loukkaantumisista kun vielä tapahtuu pelin ulkopuolella, tilanteissa, joissa Selänne törmää vastustajan varjoon. Todella raivostuttava tämän vuoden painos ja monella tavalla huonompi, kuin edellinen. (ja tähän kohtaan tulisi suuria suomalaisia sananlaskuja mananmajoilta)

Itse olen varsin tyytyväinen tämän vuoden painokseen, uuden fyysisyyden ainoa huono puoli on jäähyjen puute myöhäisissä taklauksissa, ja pelikieltojen puuttuminen törkeistä niiteistä. Tosin olen ollut oppivinani sen, että osa vastuusta noihin niitteihin ja loukkaantumisiin on taklausten vastaanottavalla osapuolella. Jos harrastaa viime hetken syöttöjä, niin isoja niittejä tulee paljon. Jos kiken pistää liikkeelle ajoissa, syötöllä tai rännikiekolla esim, pelaajat tuntuvat ottavan niitit vastaan paljon paremmin, ja taklaus muuttuu pelaajaa horjuttavaksi "tönäisyksi". Samoin a-napin käyttö ennen niittiä on pelastanut monelta aivotärähdykseltä omia pelaajia. Kiekollisena siis.

Vaikka omat vaikutelmat olisivatkin ihan hatusta vedettyjä joidenkin mielestä, on nämä loukkaantumiset ja överiniitit mielestäni silti pieni hinta siitä, että nyt on mahdollisuuksia muuhunkin kuin pokecheck-puolustukseen. Nyt voi käyttää koko arsenaalia; pokella vauhti pois kun vastustaja siirtää kiekon oikealla tatilla turvaan vauhdin samalla hidastuen, stickliftillä datsuykmainen kiekonriisto tai kehoa kehiin jos siihen on mahkuja. Jokaiselle puolustuskeinolle on paikkansa, ja ne toimivat, toisin kuin viime änärissä.

Joka vuosi peli on hieman erilainen, ja uudistukset sopivat toisille paremmin kuin toisille tottakai. Meikä ei juuri koskaan taklannut 09-13 aikana, koska kaikenlaiset suojakentät ja bugit tekivät niiteistä liian riskaabeleja, nyt on ollut pakko opettaa itsensä hieman fyysisempään kiekkoon koska nyt risk/reward-yhtälö on ensimmäistä kertaa suosiollinen. Tosin en nytkään hae taklauksia niiden itsensä takia, vaan ainoastaan silloin kun toinen tekee itsestään liian helpon maalitaulun jopa meikän huonolle taklaustaidolle.

Jos pelimuoto toimisi, niin voisi slidereita säädellen ehkä hieman pudottaa injuryjen määrää, ja taklausten tehokkuutta, mutta eihän EA siihen kyennyt vaikka sama slider-bugi oli olemassa jo viime hokissa.

Oh well, yritähän jaksaa kuitenkin, ehkä nextgen15 on miellyttävämpi :)

Millä noita bottien estämis ja huitomisjäähyjä voi vähentää ? Kurinalaisuudella jonkun näköinen merkitys vissiin, kun yleensä Chara, Byfuglien tai Valabik päättää sen jäähyn ottaa.

Itse havaitsin eron bottien jäähymäärissä kun pudotin sitä ketjujen intensiteettiä alas "virransäästämismoodiin".

P.s. NYR ehti pelaamaankin eilen, vierailemalla Consol Energy Centerissä Pingviinien vieraina. Peli rullasi hyvin (vierasyhteyskin oli mainio) ja jostain syystä vierasjoukkueen pelaajat olivat todella skarpilla päällä molemmissa päissä jäätä. Pingviinit olivat hieman alakynnessä ja sortuivat jäähyihin yrittäessään pysäyttää Rangersin hallitsemaa laitapeliä. Ylivoimalla taidettiin rokottaa kolmesti, pelin päättyessä 4-1 vierasjoukkueelle.

Linkki peliin
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Carolinalle passaa pelit nyt vähän vajaa 16 asti ja sitten n. klo. 19 jälkeen aika pitkän aikaa.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Buffalo
2. NYI
3. PHX
4. TB
5. Ducks
6. Devils
7. Kinks
8. Preds
9.WSH
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Buffalo
2. NYI
3. PHX
4. TB
5. Ducks
6. Devils
7. Kinks
8. Preds
9.WSH

10. Carolina
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jooh, mun jätkät on niin herkkiksiä, et jos yksikin helppo uppoaa, niin jätkät sekoaa täysin. Asia ei siis johdu minusta :)


Mikimin kuvailemaa maalia olen siis näillä takatolpilla tarkoittanut. Läpiajoista, joissa ei välttämättä kyetä harhauttamaan, koska kiekon pääsisi luultavasti tökkäämään pois. Noista osa pelaajista ei lähde vetämään vaan kiepauttaa ties mihin, jotta voi syöttää toiseen aaltoon. Noh, koska näköjään muilla ei pahemmin oo tuota ongelmaa eikä tuo vaivaa, niin mä kestän tota niin kauan kuin kestän ja lopetan sitten, kun en enää jaksa tota. En tiedä olenko ainoa, mutta mua nakertaa tämän kauden liiga huomattavasti enemmän pelityylin takia kuin viime vuotinen. Myöskään menestyksestä tuo ketutus ei johdu, koska viime vuonna pärjäsin yhtä hyvin/huonosti.

mä tuun sitten ens änärissä takas. Olettaen että gm ottaa takas ja kaikki ei osta uutta konsolia. Muistaakseni minua ei aikoinaan hirveesti syytelty bugi ranteista sun muista.
 
Ylös Bottom