Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 [Hype ja hankintalässynlää]

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: NHL 14 [Hype]

EA tosiaan trailereissa ja yleisissä tiedotteissaan aina mainostaa vain sitä perjantaijulkaisua, vaikka peli julkaistaan torstaina kaikissa niissä Euroopan maissa, joissa se vähänkään enempää ketään kiinnostaa.

Niin onko se näin, että kysymykset tulee vain englanniksi? Onhan nytkin NHL 13 Be A Pro:ssa kaikki "keskustelut" vai miksi niitä edes voi kutsua myös suomeksi. Osaako joku vastata?
Eiköhän ne suomenneta kaiken muun tapaan, mutta suomennoksen laadusta taisi 10Messi tuossa olla huolissaan. Itse olen pelannun englanninkielisillä valikoilla NHL 09:stä lähtien, mutta ei sitä suomennosta sentään ihan Google-kääntäjää taideta tehdä, vaikka jotkut sanat onkin suomennettu asiayhteydessään väärin. Varmasti tulee virheitä noiden Live the Life -kysymysten ja vastausten suomennoksissakin, mutta eiköhän niistä selvää saa.

Eiköhän niitä ole ainakin puolet tota vähemmän, ja niiden valitsemista vaikeuttaa se että niissä on vakiona joku ihonväri, joten sen saa aina vaihtaa jos haluaa nähdä miltä se näyttää. Niistä tummaihosista kun ei edes oikeen mitään kasvonpiirteitä tunnista ennenku on väriä vaihtanut.
Päitä joihin voi suppeasta valikoimasta valita haluamansa karvoituksen, ihonvärin, silmien värin ja arvet on 24 kappaletta, mutta niiden lisäksi valittavissa on 183 crazy-boyn mainitsemaa "Generic Head"-vaihtoehdon alta löytyvää päätä. Ne ovat niitä päitä, joita EA käyttää pelaajilla, joilla ei oikeita kasvojaan pelissä ole, eli siis todella suurella osalla pelaajista. Niitä ei ei voi muokata mitenkään. Niin, ja onhan toki lisäksi mukana myös kaksi geneeristä naisen päätä!
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Vieläkään (!"#?!?!!!) ei voi muokata pelaajan naamaa, vaan on ne samat default pärstät joista joutuu valita. Ei varmaan olis vaikeata napata muokkaus systeemiä fifasta, ja kaiken huipuks se, että pelaajan ulkonäköä pystyi jo muokata tyyliin jossain 2004:ssa :mad:

On perseestä kyllä!
Oma pärstä se tunnelman luo!

Jahas, eipä tule ainakaa itellä pelattua tuota Live the Life pelimuotoa. Menee vaan rasittavaksi, jos teet jonkun päätkösen ja sitten yhtäkkiä huomaat että -20 nopeuteen...? Ei näin, ei todellakaan näin. Millähän järjellä sulla muuten sitten on pitää kaikki nuo neljä kategoriaa tyytyväisinä, kun tuntuu että jokaisella päätöksellä on huonot puolensa? Ehkä tuota vois pelata, jos siinä ois jotain ylilyöntejä tyyliin "sait aivokasvaimen -50 kaikkiin osa-alueisiin" sitten vuoden myöhemmin tuut takas jäille kuin Koivu konsanaan. :rolleyes:

Pelatkaa ensin 5-6 kautta sitä be a pro:ta ja sanokaa sitten vasta! -20 ei tunnu arvoissa missään vielä bap:issa...
Yhtä lailla onnistuu kaikki tekeminen.Kokeilin tuota 36 kaikki arvot ja sillä,sillä vasta oli eroa johonkin 70 ovr. ukkoon ja siitä ylöspäin :D
Muistaisin että siinä 90-91 on semmonen "overall-katto",eli tämän jälkeen ei ole arvojen nousulla enään vaikutusta pelaajan liikkeisiin yms.(huomioithan että tämä on offlinessa,ei siis onlinessa)
Ennemmin ihmetyttää nämä : "sinulla on jalka murtunut joten lepää 5 päivää",mitä ihmettä!? eikö se olisi jo irl. 5 kuukautta lasarettia ? :D

Huvittava muuten tuo Live the Life-muodon traileri. Pelaaja on syömässä joukkuekaveriensa kanssa ravintolassa. Sitten fani tulee paikalle ja kysyy nimmaria. Videossa pelaaja ei kuitenkaan halua nimmariaan antaa, vaan pyytää ravintolan henkilökuntaa poistamaan nimmarinkyselijän ravintolasta. Samalla kun miestä viedään ulos, hän tönäisee pelaajaa ja tämä kaatuu. Samalla ranteeseen tulee lievä vamma, joka laskee rannarin laatua tarkkuuden ja voiman osalta 15 tason verran. Aika kaukaa haettua ainakin omasta mielestäni :D

Onhan se realistista että kaukalon ulkopuolella on tapahtumia ja ne vaikuttaa kaukalossa tapahtuviin asioihin.Mutta että haluan sitten saada ajaa Ferrarilla tolppaan kuten aikanaan D.Heatley ja saada siitä trauma jonka jälkeen mun overall on max. 85 koko lopun uraa... Mitä tohon nyt sanoisi...en oikein osaa sanoa mitään hyvää tai huonoa.Se menee liian pitkälle jos noita kuvataan jossain raflassa oikeasti,tuohon minusta riittää jo ihan vanha viestiboxi jossa vain ilmoitetaan asiasta :)


Kapteenihan be a pro-ukko on voinut olla ainakin NHL10 eteenpäin jokasessa versiossa.NHL12 se tuli myöhään,jossain 4-5 kaudella vasta ja yhtään peliä ei ole saanut simuloida tai muuten kapteeniksi ei päässyt (muistaisin että jokin bugi?)
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Liekköhän valmentajan kommentteja/palautetta kesken ottelun on muutettu/paranneltu Live the Life -moodissa lainkaan?
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

mitämitä?! Siis eihän änärissä pysty kuin valitsemaan jostain 10stä(en muista tarkkaa lukua) valmiista päästä, jota voi muokata vaan vaihtamalla hius- ja partamallia, ihon ja silmien väriä, ja jotain arpia!? Saatoin unohtaa jotain?
Varsinkin noita naispäitä olis kiva saada lisää. Otatko yön Tiinan, bruneten vai blondin? Parrakas blondi siis... Noi miespäät näyttää niin hölmöiltä, että naispää sopii itelle paremmin vaikka nakki löytyykin.
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Liekköhän valmentajan kommentteja/palautetta kesken ottelun on muutettu/paranneltu Live the Life -moodissa lainkaan?

Toivottavasti muutettaisiin! Vähän tyhmää, että, kun vedät ja toinen tekee reboundista maalin valmentaja sanoo "hieno syöttö". Onhan siellä muitakin älyttömiä kommentaja. Olisi myös hyvä jos joskus syöttö ei menisi ihan perille, niin voisi valmentaja sanoi esim. "Hyvä yritys" eikä aina "vältä kiekonmenetyksiä". Tuskin kuitenkaan näitä voidaan muuttaa, koska EA :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Ensimmäinen kuva Liigasta NHL 14:ssä on julkaistu!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=456256354472900&set=a.414267758671760.1073741830.391134240985112&type=1&theater

Kuvassa Rauman Lukko pelaa Hartwall Areenalla kotipeliään Kalpaa vastaan. Lukon paidat ovat vähän eri näköiset kuin melko epäonnistuneet NHL 13 -paidat. Hienoa on myös huomata, että Lukon sinisessä kypärässä on edelleen punainen pelinumero, johtuen siitä, että se vähän niin kuin unohtui EA:lta värjätä. Panostusta näyttäisi siis olevan aivan yhtä paljon kuin aiemminkin. Se suuri juttu oli ilmeisesti se, että pelissä on mukana entisen SM-liigan uusi nimi. Toki voihan siellä vielä oikeat areenat joltain Bluesilta ja TPS:ltä löytyä, mutta typerää etteivät sellaisella kuvalla peliä mainostaneet, jos sellaista olisi tarjolla.
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Hahaha, SM-Liiga vaihtamassa nimensä Liigaksi? :D

Näytä liitetiedosto 11285

Kuitenkin liittyy jotenkin siihen EA:n ja SM...köh, siis Liigan huikeaan tulevaan uutiseen. :rolleyes:

Lähde: SM-liiga vaihtaa nimensä Liigaksi - SM-LIIGA - 09.08.2013 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

EDIT: Sooo slooooow.
Tämäkö se oli nyt se mullistava uutinen peliäkin ajatellen? Nähtävästi siis kultakypäröitäkään ei ole mukana, eikä KalPan vierasasun "sukkiakaan" ole tajuttu muuttaa mustaksi (kuten oikeasti ovat).
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Liekkö sitä uutista kukaan suureksi uudistukseksi on hypettänytkään, paitsi nimeltämainitsematon FB-postaaja :)
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Nyt kun vielä tarkemmin luin, niin eipä se yksi sankari mistään peliin liittyvistä uudistuksista SM-liigan osalta puhunutkaan, mutta helposti sen pystyi väärin ymmärtämään. SM-liigan kannet yhdistettynä siihen väärin luettuun/ymmärrettyyn kommenttiin sitten saivat nämä turhat toiveet aikaan.

Tieto ei siis liittynyt mitenkään peliin, eikä siitä vihjailu muutenkaan ollut ilmeisesti ihan ohjeiden mukaista, mutta silti oli pakko päästä olemaan ensimmäinen, joka hommasta vihjaa ja tietää. Se alkuperäinen viestihän on poistetukin jo Facebookista, tiedä sitten miksi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Iltalehden mukaan SM-Liigan nimi ei ole vaihtumassa, mutta logo kylläkin. Mielenkiintoinen tuo EA:n logon valinta SM-liigalle. Mitä jos se ei olekkaan kyseinen logo ja sit tuo jää kummittelemaan seuraavaan 3 peliin "Liiga" -nimellä ja tuolla logolla. :D

Tai sit EA ei ole saanut solmittua SM-liiga -lisenssille jatkoa.. :D
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Noh itseä nyt ei sinäänsä edes haittaa ettei Sm-liigan uudistuksia tule. Tietysti kiva olisi edes hallit oikeiksi.
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Jaaha, tämä taisi vahvistaa nyt sen, että peli jää tältä vuodelta omalta osaltani hankkimatta. Ei ***** sentään, EA! Värisokeakin erottaa, että Lukko ei pelaa noin kirkkaissa väreissä, joita paita antaa ymmärtää.. Sininen ja keltainen ovat molemmat sävyltään tummempia ja jopa oranssi on lähempänä totuutta kuin tuo ruotsinkeltainen väri.

Olipahan mullistava veto EA:lta ja "Liigalta".

Jos päätät pelin ostosi smliigan perusteella niin odota että nhl28 ilmestyy :)

Nämä ns. "uudistukset" ovat jääneet melko suppeiksi tämän vuoden osalta, ja nautin pelata SM-liigaa siinä määrin missä NHL:ääkin. Tämä siis oli ainoa, josta odotin edes jotakin hyvää, mutta ei.. Noh, pessimistisesti kun suhtautuu EA:n toimintaan, niin eipä joudu ainakaan pettymään
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Jaaha, tämä taisi vahvistaa nyt sen, että peli jää tältä vuodelta omalta osaltani hankkimatta. Ei ***** sentään, EA! Värisokeakin erottaa, että Lukko ei pelaa noin kirkkaissa väreissä, joita paita antaa ymmärtää.. Sininen ja keltainen ovat molemmat sävyltään tummempia ja jopa oranssi on lähempänä totuutta kuin tuo ruotsinkeltainen väri.

Olipahan mullistava veto EA:lta ja "Liigalta".

Jos päätät pelin ostosi smliigan perusteella niin odota että nhl28 ilmestyy :)
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Ja jos joku nyt ei tiedä tai on mennyt ohi korvien, niin tässä vielä tarkasti se FINSeren kommentti FB:ssä: "-SM-liiga ja tähän liittyen NHL 14 tulee tekemään myöhemmin ison ilmoituksen liittyen SM-liigan, josta olen ensimmäisinä maailmassa selvillä. Ikävä kyllä minulla (eikä muilla) ei ole lupaa puhua tästä kellekkään, joten joudutte odottamaan tätä ainakin hetken aikaa."

P.S. NHL14 -haastattelussa tuottaja Andy Agostini - YouTube <- Ei oo kai vielä ollut täällä. Ei mitään uutta varsinaisesti, mutta siinä on siis tuottaja Andy Agostinin haastattelu koskien NHL 14:sta.
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

Toivottavasti saataisiin vielä "Liigasta" ne lentokenttäkaukalot pois. Niissä ei vain ole yhtikäs mitään järkeä. Ja kultakypäräthän näyttävät vieläkin loistavan poissaolollaan.
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

crazy-boyn kanssa samoilla linjoilla. Uudistetun BaP:in parannukset olivat jo itsessään niin suuri pettymys, että vain parannukset SM-liigaan (tai mikälie Liiga nykyään onkaan) olisivat saaneet ostamaan pelin. NHL 13 kelpaa ihan hyvin ennen seuraavan konsolisukupolven pelejä. Alelaarista saatan ostaa jos tuo paranneltu luistelu ja muut parannukset (rystyt, maalivahdit jne.) saavat paljon kehuja ja ylistystä.
 
Vastaus: NHL 14 [Hype]

crazy-boyn kanssa samoilla linjoilla. Uudistetun BaP:in parannukset olivat jo itsessään niin suuri pettymys, että vain parannukset SM-liigaan (tai mikälie Liiga nykyään onkaan) olisivat saaneet ostamaan pelin. NHL 13 kelpaa ihan hyvin ennen seuraavan konsolisukupolven pelejä. Alelaarista saatan ostaa jos tuo paranneltu luistelu ja muut parannukset (rystyt, maalivahdit jne.) saavat paljon kehuja ja ylistystä.

Näin juuri.. Lainatakseni Juhani Tammista, "Veli" TL7 täydensi tällä kommentilla edellistä viestiäni. NHL 13:lla pärjää aivan loistavan hyvin omasta mielestäni vielä vuoden verran, sen verran tyytyväinen olen edellisvuoden painokseen.

Seuraava vuosi meneekin armeijan harmaissa, joten NHL 15:n ja uuden sukupolven konsolin ostaminen menee palvelusajan jälkeiselle ajalle, mutta silloin olisi tarkoitus päivittää itsensä seuraavaan sukupolveen uuden änärin merkeissä. Taidanpa ruveta väsäilemään tämän kauden "Liiga" - rostereita NHL 13:lle. Monta vuotta olen seuraillut nyt EA:n touhuumista ja joka vuosi langennut aina ostamaan uuden painoksen julkaisupäivänä, mutta nyt on rima alitettu niin pahasti, että ennemmin säästän opiskelijabudjetistani 60€ vaikka baari-iltaan kuin menen mukaan tähän "kusetukseen".
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom