NHL 17 - Yleinen keskustelu

Zetterberg

New Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Tuli ostettua tämä peli Gigantin aleesta ja ny pikkuhiljaa alkaa hermot mennä riekaleiksi tuon hutin kanssa. Ensinnäkin ite oon div 9 ja pelaan vieläkin sillä joukkueella jonka sai ku huttiin meni. Jostain kumman syystä vastustajalla taas on kovanluokan pelaajat ja eivät vissiin ees oo ysi divis vaan saattaavat olla jo 7?!... Rahaakin saa niin hitaasti suhteessa pelaajien hintoihin ettei mitään rajaa. Onko näin et voin suosiolla sanoa hyvästit hutille jos ny ei halua ea:ta rikastusttaa ja osta sit oinealla rahalla peliin rahaa? No muuten yksinpeli puoleen tyytyväinen ja ohjais parantunu mutta tuo online on kyl aivan ********
Halvalla saa kyhättyä ihan ok tiimin,jos yhtään osaa pelata niin alemmissa divareista pitäis pärjätä onlinessakin,pelaa ekaksi muutama offline season ja ostat joka voiton jälkeen tonnin pelaajan.Ei tähän oikeeta rahaa ainakaan enää kannata laittaa,alkaa oleen pikkasen myöhästä siihen touhuun.
Ite tuli offlinea enimmäkseen tahkottua ja lopulta nostin kädet pystyyn 1divarissa,sitä ei varmaan ole edes tarkoitus voittaa??tietokone kyllä pitää siitä huolen ja läksyttää välillä oikein olantakaa.
600000k tuli kerättyä ilman luottokorttia,pelaajat lahjoitin pois ja nyt pelaan vain normi kautta ja pleijareita offlinessa.
Hutti on kuitenkin pohjimmiltaan onlinepeli...ja buginen sellainen.
 

käkikotka

Active Member
Vastaus: NHL 17 – Musta lista (Muistakaa mainita konsoli)

Toisessa ottelussa tänään LA Kingsia vastaan 0-7 tappiossa jo 2.erässä

Se siitä! Taso Professional.
 

Szuper

Active Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Helvetti, jotain 5 kuukautta, satoja pelejä, ellei jo tuhat ja 2. kertaa Be a Pro:ta yritetty juniorisarjaa (nuorimmalla mahdollisella pelaajalla, joka peli pelattuna) alusta loppuun asti, molemmilla kerroilla varaus tokalla kiekalla ja varaaja ylläri, pirun New Jersey Devils, aivan kun se hakis pakosta tuon joukkueen koska ekalla kerralla mut varattiin numerolla 33 ja tokalla 37 ja ekalla kerralla pelasin aivan sairaan paljon huonommin kun tokalla overall... Tämä on siis verrattavissa siihen että McDavid olisi varattu vasta numerolla 40 tyyliin NHL:ään syystä että ?? :D

Tämä pelimuoto on pilattu nyt sillä että ukon arvoina on joko punainen, keltainen tai vihreä, mutta "AHL - Alin hyökkääjä" ja tuo ei muutu, ideana vissiin on ollut kehittää ukosta Eliitti itse pelaamalla, mutta tuo ei ainakaan toimi ja tämä aiheuttaa sen että ei varata ekalla kiekalla teki sitten mitä vaan, saako tuota muutettua mitenkään niin että se alkaisi kuten ennen, eli eliitti tai edes Top6 hyökkääjä, millään tavalla?

Mä kokeilen vielä palauttaa pelin alkuperäisiin asetuksiin, pistää uudet rosterit ja alottaa Be A Pro siitä ja sit vasta pelaamispäivitykset jos se olis se vanha Eliitti" heti alusta vahingossa...(muistaisin että päivitys tuon aiheutti) Mut jos ei toimi niin lähti vesilintua pelillä... (ei toiminut sekään...)

Toinen ongelma on se että NHL-asetukset eivät pysy, eli se lykkää siihen tuon jonkun "oletus" asetuksen jossa esim. hybridipitkää ei ole vaan on ilman kosketusta ja ketjuja voi vaihtaa pitkän kiekon jälkeen :D

Kesäkaudella et voi antaa pelaajalle harjoitustehtäviä jos se on loukkaantuneena ja parantunut siitä playoffsien jälkeen... Aivan vi*un ihmeellistä että näinkin helppoja juttuja ei korjata, aivan käsitämätöntä! :D
 

Szuper

Active Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Ei hitto ei se voi johtua tuosta et varataan aina 2. sijalla, kun nyt alotin suoraan CHL:stä niin kappas kun varattiin numerolla 1. :D Mitä ihmettä, en tajua tuota...

Tuossa tein lisää testejä ja näin käy joka kerta kun pelaat junorisarjaa, eli kun tulee tuo varaustilaisuus ja olet juniorisarjassa jo kaudessa 19-20, niin tulee tauluun "alkaa 2017 varaustilaisuus" :D Eli tuossa joku bugaa ja pahasti. Täytynee vaan jatkaa tuosta 70 ovr. ukolla sitten suoraan CHL finaaleista, ei muukaan auta. Tykkäisin itse kyllä että pohjalta ylös kun pelimuoto on sellaiseksi luotu mutta pitää sitten vaan "kuvitella" pelanneensa juniorisarjasta itsensä ylös... No, en mä onneksi ota vakavasti änäriä, se on van ajankulu.

Tosin, mun ukkoni kasvoi 89 ovr. juniorisarjan aikana, et se ei todellakaan ole kakkoskierroksen varaus jos yhtään ajattelee aivoilla ja onhan tuo vähän överi suuri arvo 18 vuotiaalle tulokkaalle... EA onnistui siis jälleen tehtävässä pilata tämäkin pelimuoto.
 

fcnurmes

Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Onko muille käynyt EASHL:n puolella semmoista, että voittaa ottelun ja tilastoista ei löydy koko ottelua? Joukkueemme on Karhu III ja tänään pelattiin tämä kyseinen ottelu. Jatkoajalle mentiin ja siellä päästiin pelaamaan 5-3 vastaan ylivoimaa koneen vedettyä kiekon katsomoon. Tehtiin maali kyseisellä ylivoimalla, mutta ottelun jälkeen todettiin ettei löydy kyseistä ottelua ollenkaan. Sellainen hämärä muistikuva on, että olisi ollut joku tällainen syncro tai muu vastaava bugi tässä pelimuodossa..
 

Omenanraato

Well-Known Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Tilt
NHL 18 -pelin uudistuksista tihkunut ensitietoa – peliä viedään ainakin osittain arcademaisempaan suuntaan
http://www.tilt.fi/uutiset/nhl-18-pelin-uudistuksista-tihkunut-ensitietoa-pelia-viedaan-ainakin-osittain-arcademaisempaan-suuntaan/

Itse en ole yhtään innostunut ajatuksesta, että vietäisiin arcademaidempaan suuntaan, kun ei tämä nykyinenkään muistuta jääkiekkoa..varsinkaan kun katsoi Istv:stä viikonloppuna Seinäjoen kisoja. Ei edes etäisesti muistuttanut jääkiekkoa.

AI:ta vastaan sentään hiukan, mutta arcadeenpäin jos mennään siitä, niin ei todellakaan hyvä. :(
 

Barca11910

Well-Known Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Tekispä 2K uudelleen kiekko pelin... Sen ostamista vois jopa harkita.
 

lake79

Well-Known Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Niin siis se arcademaisuus on tuo pitkään toivottu 3vs3 hassutteluhoki, jonka itse ainakin ottaisin ilomielin vastaan jos tuo palaisi kiekkoskeneen 3vs3 oli Xbox 360-konsolilla huikeutta kavereiden kesken ja parin oluen kanssa.

Mutta tuo defensive stick kuulostaa siltä, että mailatökkiminen ja mailanostelun viidakko menee entistä pahempaan suuntaan ja itse jääkiekko kärsii tuosta pahasti. Hassua ettei mitään huhua ole vielä pelimoottorin vaihdosta, vieläkö menään samalla vanhalla? Toivottavasti ei. Franchise Moden "täysin uutena" uskon vasta kun sen itse omin silmin näen sitten EA Access Full Versionissa.
 

temmi79

Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Mikä ihme ihme tässä on? Viime viikot ollut ihan kauhean tahmea yhteys vs peleissä. Jokainen peli sellainen kellonajasta riippumatta, että viittä panssarivaunua ohjeilee kentällä. Ennen tuollaista saattoi olla, jos pelaili ns. serverien ruuhka-aikaan. Nyt ihan koko ajan. Ei pelaamisesta oikein voi nauttia. Onko muilla vastaavaa ja oletteko saaneet korjattua?
 

timpe

Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Väänteleekö porukka tässä änärissä noita slaidereita? Vai pystyykö peliä pelaamaan normi asetuksilla? Vois hankkia tän pelin mut ei jaksais kokeilla satoja eri asetuksia[emoji3]
 

Omenanraato

Well-Known Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Väänteleekö porukka tässä änärissä noita slaidereita? Vai pystyykö peliä pelaamaan normi asetuksilla? Vois hankkia tän pelin mut ei jaksais kokeilla satoja eri asetuksia[emoji3]
Googlaan yleensä jonkun "realistic" setin, heitän ne ja sen jälkeen en koske. Korkeintaan parin pelin aikana säädin jotain pientä.
 

Ranksu

New Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Huomenna sunnuntaina klo 17.00 alkaa striimi Summer Cup draftista. Alla infoa sekä täältä pääset stiimiin.


https://nhlgamer.com/community/news/nhlgamer/summer-cup-presented-by-webhallen-heres-what-you-need-to-know-r138/Huomenna sunnuntaina klo 17.00 alkaa striimi Summer Cup draftista. Alla infoa sekä täältä pääset stiimiin.


https://nhlgamer.com/community/news/nhlgamer/summer-cup-presented-by-webhallen-heres-what-you-need-to-know-r138/


Huomenna sunnuntaina klo 17.00 alkaa striimi Summer Cup draftista. Alla infoa sekä täältä pääset striimiin.
[url]https://nhlgamer.com/community/news/nhlgamer/summer-cup-presented-by-webhallen-heres-what-you-need-to-know-r138/

[/URL]
 

Miqz

Active Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Pelasin kokonaisen kauden ja sain urakan pudotuspeleineen vihdoin loppuun. En ole juuri muuten pelannut, kuin yksinpelinä kautta. Koko urakasta sain kaksi pronssitrophyä ja yhden hopeisen. Tuli kuitenkin voitettua runkosarja, stanley cup sekä pokattua valtaosa pelaaja- ja joukkuepalkinnoista. Olin kuvitellut että joku trophy tulee pitkän kauden päätteeksi mutta ei. No nyt sit peli naftaliiniin ja odottelemaan NHL'18 peliä syksyllä...
 

lake79

Well-Known Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Kovin erikoista ettei NHL18-pelistä ole kuulunut yhtikäs mitään, kun sitä Tiltin jotain huhua ei lasketa mukaan + EA:n kysely tullut pelaajille. Kohta on kuitenkin EA Playt jne lähenemässä ja kyllä tähän asti jo ne kyselyt ovat lähteneet aikoja sitten pelaajille tulevista pelimoodeista ennen (tammikuussa jo) ja jotain teaseria/juttua tullut jo pelistä. Mua haittaisi tasan ei yhtään välivuosi ja uudella pelimoottorilla kunnon NHL19 sitten vuoden päästä, mutta kattellaan mtä EA Play nyt tuo tullessaan. Eiköhän sieltä taas se rahastusversio tule, jossa on samat syncrobugit jne edelleen.
 

käkikotka

Active Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Kovin erikoista ettei NHL18-pelistä ole kuulunut yhtikäs mitään, kun sitä Tiltin jotain huhua ei lasketa mukaan + EA:n kysely tullut pelaajille. Kohta on kuitenkin EA Playt jne lähenemässä ja kyllä tähän asti jo ne kyselyt ovat lähteneet aikoja sitten pelaajille tulevista pelimoodeista ennen (tammikuussa jo) ja jotain teaseria/juttua tullut jo pelistä. Mua haittaisi tasan ei yhtään välivuosi ja uudella pelimoottorilla kunnon NHL19 sitten vuoden päästä, mutta kattellaan mtä EA Play nyt tuo tullessaan. Eiköhän sieltä taas se rahastusversio tule, jossa on samat syncrobugit jne edelleen.
Jospa ne pitää välivuoden??Vois tehdä ihan hyvää??
 

Miqz

Active Member
Vastaus: NHL 17 - Yleinen keskustelu

Jospa ne pitää välivuoden??Vois tehdä ihan hyvää??
Sehän nyt olis ihan daijua, kun pelkällä rosteripäivityksellä leimaamalla NHL'18 myy joka tapauksessa sen vähintään miljoona kappaletta. 50 Miljoonaa euroa nyt varmaan kelpaa kuitenkin ea sportsille.
 

Omenanraato

Well-Known Member
En oikeastaan ymmärrä miksi näitä pelejä ei julkaista kahden vuoden välein täyteen hintaan. Siitä rahat pois kaksi vuotta. Sit siihen myydään season passilla rosteripäivityksiä jne pientä lisää esim 30euroon.
Kehittämiskulut olisi pienempiä ja myynti olisi suhteessa sama.

Sit kahden vuoden välein voitaisiin viedä oikeasti eteenpäin pelisarjaa. Kaikki voittaisi.

Edit: olihan täälläkin jo aikaisemmin mainitussa uutisessa mainittu, että E3:ssa lisätietoa:
http://www.tilt.fi/uutiset/nhl-18-pelin-uudistuksista-tihkunut-ensitietoa-pelia-viedaan-ainakin-osittain-arcademaisempaan-suuntaan/
 

MAINOS

Ylös Bottom