NHL 24

lake79

Well-Known Member
Alkuperäinen julkaisupäivä: 6. lokakuuta 2023
Pelityyppi: Videomoninpeli/Urheilupeli
Kehittäjä: EA Vancouver
Julkaisija: EA Sports
Sarja: Jääkiekon sarjat
Traileri ja pelin muut julkaistut viralliset videot: https://www.youtube.com/@easportsnhl
Pelin kotisivut: https://www.ea.com/fi-fi/games/nhl/nhl-24

Uudistukset voi lukea kotisivuilta tai katsoa trailereista/deep diveista. Vielä on tulematta Franchise Moden ja EA:n kultakaivoksen HUT:n deepdivet. Ultimate Editionilla voi pelata rajattomasti ja EA Play versiolla 10 tuntia alkaen 3.10. Keskustelkaa.

Isoimpana päivityksenä itselleni ainakin tulee Puck räggäyksen jäähyttäminen, eli jos luistelet vaan johtotilanteessa kenttää ympäri kiekon kanssa, saat siitä jäähyn. Myös fyysinen peli mm mailatönimisessä ja etenkin lonkkataklauksissa on erittäin tervetullutta. Gameplay kuulemma muuttui aika radikaalisti ja sen sai kokea suljetussa betassa. Itse olin tuolloin lomamatkalla, joten en voinut pelata betaa.
 
10h trialia odotellessa. Jostain syystä nyt ennätys suuri hype uutta lätkäpeliä kohtaan. En nyt sano että mitenkään sikana odotan mutta pitkästä aikaa kiinnostaa tosissaan.
 
10h trialia odotellessa. Jostain syystä nyt ennätys suuri hype uutta lätkäpeliä kohtaan. En nyt sano että mitenkään sikana odotan mutta pitkästä aikaa kiinnostaa tosissaan.
Sama täällä. Olen pitkään kaivannut tätä fiilistä, kun oikeasti odottaa NHL-pelisarjan peliä. Viimeiset onlinen pelitkin on NHL18-pelistä.
 
Peli näyttää aina vaan täysin samalta. Eikä nyt kenenkään tarvitse tulla kertomaan, että jääkiekko näyttää tuolta. Pelaajat tuntuvat ennemminkin "juoksevan" jäällä vuodesta toiseen ja kiekon liike lavassa on jotenkin hyvinkin liimattua.

Toivoisin suuresti, että jokin kilpaileva pelisarja tulisi sörkkimään markkinoita, jolloin tähänkin saataisiin jotain oikeita uudistuksia (vaikka jonkinlaiset oikeat kiekko/maila-fysiikat) fleksausten sijaan.

Välianimaatiot näyttää kivoilta, mutta pelin aikana ulkoasu (lähinnä liike) ei taas ollenkaan. Voihan se olla, että luisuminen ja liukuminen jäällä aiheuttaa omat haasteensa, ja peli olisi jotenkin kasuaalipelaajille liian hankala ja turhautta, jos pelaajien liikkumista muutettaisiin.
 
Ylös Bottom