Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 24

Eiköhän tää 24 oo hyllys siihen saakka kunnes tulee Hybridit..peli vaikuttaa kyl noin muuten ihan hyvältä!
 
Tuli änäri hankittua taas muutaman vuoden tauon jälkeen. Oon siis täysin kasuaali-pelaaja, niin heitänpä mun nopsat mietteet pelistä.

- Maalien tekeminen on älyttömän hankalaa. Maalivahdit on melkoisia yli-ihmisiä ainakin HUTissa, tuntuu että vain ilmaveivit uppoaa (joita en todellakaan osaa). Sama meno ollu myös kun YouTubesta seurannu tubettajien klippejä. Maaleja tulee, mut vain tavoilla mistä nyyppämeikäläinen voi vain haaveilla.

- Taklaaminen on outoa. En tiiä johtuuko kontrolleista vai mistä.

- pressure-systeemi tuntuu ihan ok idealta, joskin mun makuun mittari täyttyy liian helposti.

- Be a Pro on hämmästyttävästi edelleen ihan identtinen kuin vuosia sitten.

- HUTtia aloitin ekaa kertaa elämässäni. En osaa siis verrata aiempaan. Ainaki offline-pelit on ollu ihan jees. Moments on vaikeaa ku tavoitteet välillä turhan hankalia ku pitäs maaleja tehdä 5 kpl ja puoli tuntia menee yhden saamiseen. Varmaan skill issue.

- Total Control... Ööh joo. No nyt voi tehdä ilmaveiviä yhdellä napin painalluksella. Hybridiä odotellessa.

- Uusinnat menny huonompaan suuntaan. Haluan tv-tyylin takas. Parin vuoden päästä änärissä on tällä menolla omat emotefortnitetanssit ruudulla maalin jälkeen. Lyön tästä vaikka vetoa.
 
Eiköhän tää 24 oo hyllys siihen saakka kunnes tulee Hybridit..peli vaikuttaa kyl noin muuten ihan hyvältä!
Eipä huomannut muutoksia pelillisesti, vain kosmeetttisia muutoksia. Hyllyyn jää. Melkein tuntu jopa huonommalta, kuin viime vuoden versio.
 
Pelin valikot on kyl sellainen läppä ettei tiedä itkeä vaiko nauraa. Modernien pelien paskimmat valikot.
 
hyvin on kyllä änäri maistunut täällä, eilen vasta aloitin Rivalit itse, kun teami alkaa näyttämään ihan kohtuulliselta ykköskenttä on kenttä on kyllä hirveetä timanttia, ja tekee ihan älytöntö tuhoa mr Selänne iski viime pelissäkin 4 maalia. no tältä se teami nyt näyttää tällä hetkellä 2 ekaa ketjua on aika mintissä mutta sitten tuleekin vähä hajontaa no teami on hyvin roolitetty tällä hetkellä, no Kessel tuosta lähtee varmaan seuraavana kun ajattlein et jos tekisi sen Hemskyn, tai sitten tosiaan kerään rahat Headliner Ovechkiniin, sitten Barzal kolmoseen ja Ovechkin Hughesin kanssa kakkoseen, vaikka kyllähän Barzal on overaalinsa nähden todella kova eli täyttäny paikkansa paremmin kun hyvin. muutenkin käynyt aikamoinen tuuri noiden X-factorien kanssa kun satuin saamaan kaksi X-Factor korttia joilla on Golden Wheelsit käytössä, 87 Selänteellä on myös Golden Wheelsit :)


IMG_20231009_114654__01.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Yksinkertaisesti ja lyhyesti: Tämä on tuunatumpi versio NHL15-pelin julkaisusta. Aika moni varmaan tietää mitä tarkoitan.
 
Tulipa tätäkin nyt kokeiltua kun tuo EAplay on ja täytyy sanoa että yllätyin miten hyvältä peli tuntuu jäällä. Siinä on sellaista jääkiekon tuntua ja maalit tulee luonnollisista tilanteista. Alottaa en osaa joten ne häviän 100-0 mutta muuten tykkäsin. Sitten niiden kenttätapahtumein ulkopuolella peli on aika heikko esitys kun valikot on edelleen hitaat kuin nälkävuosi. Kaikki cutscenet on 30 fps joten se on vähän häiritsevää.

Mutta kyllä tämä lähtee ostoon hyvästä alesta jossain välissä.
 
Pakko iteki nyt vajaan viikon tahkonneena todeta, että hyvältä on ruvennu tuntumaan, just nimenomaan kentällä ja AI:tä vastaan. HUTtia oikeastaan ainoastaan nyt oon pelaillu, ku oman joukkueen kasaaminen on melko koukuttavaa puuhaa. Pelaan tosin vain offlinea, eli Squad Battleja ja sit Rushia. Onlinea kävin pari matsia pelaamassa päivätehtävien vuoksi ja tukkaan tulee kyl nii paljo että ei sinne vapaaehtoisesti mieli tee takas.

En tiiä tasapainottaako peli joskus myöhemmin noita vastuksia, mut nyt ainaki tulee sellasta tiimiä ja hikoilijaa vastaan että meno oli ku jostain sirkuksesta. Kaverit veivaa ja kikkailee niin ettei se enää ees jääkiekolta näytä toi peli. Botteja vastaan sen sijaan meno on melko realistisen oloista, ja ilokseni huomasin että vaikka maaleja on vaikea tehdä, niin niitä uppoo kyl monipuolisesti just viivalta, läheltä jne. Ei oo vaa jotain tiettyä tyyliä millä häkki heiluu. Edelleen mun mieleen maalivahdit on vähä turhan hyviä, mut onneks omaki on melkoinen Hasek ollu välillä.

Valikot on kyllä sellasta kuraa että alta pois. Kankeat, hitaat ja rumat. Rushissa kans ruudulla vilkkuu vaikka ja mitä mustaa viivaa ja laatikkoa kesken pelien. Mut kyl tätä pelaa ku ei liian tosissaan ota.
 
Itse taas parin viikon jälkeen alkanut tuumia että miksi hitossa tuhlaan aikaani tähän copypastepökäleeseen. Maailmalla on niin paljon parempiakin pelejä ja kun futispuolen vastaava rahastuspelimuotokaan ei enää houkuttele, taitaa olla aika siirtyä ihan muualle pelimaailmassa ja sitten futista/jne katsoessa pelailla Football Manageria.

Katsotaan sitten uudestaan, kun EA on patchannut tämän täysin toimivaksi betafiiliksen sijaan, jos se nyt mitään siltikään muuttaa innostuksessa.
 
Latasin Hybridit..jäähyjä tulee itelle paljon ja niistä CPU rankasee..peli vaikuttaa muutenki vaikeemmaltaku aiemmat versiot!
 
Näköjään 48€ hintaan myös diginä, jos menee NHL23 pelin mainoksen kautta. Ollut ainakin jo viikon -40%, mutta luulin sen tarkoittavan jotain kallista yli 100€ Super Duper-versiota niin en edes vilkaissut sen enempää.

Vähän houkuttaisi ostaa, kun oli kaksinpelinä ihan hauskaa EA Playn 10h kokeilussa. Yksinpelinä jotain imua jäi uupumaan, vaikka oli parempi kuin NHL23.
 
Latasin Hybridit..jäähyjä tulee itelle paljon ja niistä CPU rankasee..peli vaikuttaa muutenki vaikeemmaltaku aiemmat versiot!
Samaa huomasin itsekkin kun pelaan Hybridillä ja tekoäly käy päälle kuin yleinen syyttäjä. Täytyy laittaa toi tekoälyn agressiivisuus minimiin muuten menee hermot
 
Samaa huomasin itsekkin kun pelaan Hybridillä ja tekoäly käy päälle kuin yleinen syyttäjä. Täytyy laittaa toi tekoälyn agressiivisuus minimiin muuten menee hermot

Joo vois iteki kokeilla jotain slidereita..peli ollu vähän pettymys,vaik esim.pelattavuus on suht hyvällä mallilla!
 
Ylös Bottom