NHL 24

lake79

Well-Known Member
Alkuperäinen julkaisupäivä: 6. lokakuuta 2023
Pelityyppi: Videomoninpeli/Urheilupeli
Kehittäjä: EA Vancouver
Julkaisija: EA Sports
Sarja: Jääkiekon sarjat
Traileri ja pelin muut julkaistut viralliset videot: https://www.youtube.com/@easportsnhl
Pelin kotisivut: https://www.ea.com/fi-fi/games/nhl/nhl-24

Uudistukset voi lukea kotisivuilta tai katsoa trailereista/deep diveista. Vielä on tulematta Franchise Moden ja EA:n kultakaivoksen HUT:n deepdivet. Ultimate Editionilla voi pelata rajattomasti ja EA Play versiolla 10 tuntia alkaen 3.10. Keskustelkaa.

Isoimpana päivityksenä itselleni ainakin tulee Puck räggäyksen jäähyttäminen, eli jos luistelet vaan johtotilanteessa kenttää ympäri kiekon kanssa, saat siitä jäähyn. Myös fyysinen peli mm mailatönimisessä ja etenkin lonkkataklauksissa on erittäin tervetullutta. Gameplay kuulemma muuttui aika radikaalisti ja sen sai kokea suljetussa betassa. Itse olin tuolloin lomamatkalla, joten en voinut pelata betaa.
 
10h trialia odotellessa. Jostain syystä nyt ennätys suuri hype uutta lätkäpeliä kohtaan. En nyt sano että mitenkään sikana odotan mutta pitkästä aikaa kiinnostaa tosissaan.
 
10h trialia odotellessa. Jostain syystä nyt ennätys suuri hype uutta lätkäpeliä kohtaan. En nyt sano että mitenkään sikana odotan mutta pitkästä aikaa kiinnostaa tosissaan.
Sama täällä. Olen pitkään kaivannut tätä fiilistä, kun oikeasti odottaa NHL-pelisarjan peliä. Viimeiset onlinen pelitkin on NHL18-pelistä.
 
Peli näyttää aina vaan täysin samalta. Eikä nyt kenenkään tarvitse tulla kertomaan, että jääkiekko näyttää tuolta. Pelaajat tuntuvat ennemminkin "juoksevan" jäällä vuodesta toiseen ja kiekon liike lavassa on jotenkin hyvinkin liimattua.

Toivoisin suuresti, että jokin kilpaileva pelisarja tulisi sörkkimään markkinoita, jolloin tähänkin saataisiin jotain oikeita uudistuksia (vaikka jonkinlaiset oikeat kiekko/maila-fysiikat) fleksausten sijaan.

Välianimaatiot näyttää kivoilta, mutta pelin aikana ulkoasu (lähinnä liike) ei taas ollenkaan. Voihan se olla, että luisuminen ja liukuminen jäällä aiheuttaa omat haasteensa, ja peli olisi jotenkin kasuaalipelaajille liian hankala ja turhautta, jos pelaajien liikkumista muutettaisiin.
 
Ja niinkuin joka vuosi, peli tulee hankittua vain ja ainoastaan kerhopelien takia. Toki vois koittaa läpällä HUT mutta kun siihen saisi sen erillisen "no real money used" option niin se voisi olla jopa hauskaa eikä heti eka pelissä tuu vastaan isin mastercardilla hommattu joukkue.

Itse pelistä ei oikein osaa sanoa vielä mitään ennenkuin kokeillut 10 trialia, ainakin näin eashl puolen puolustajana/maalivahtina suoraan sanottuna hirvittää tuo että neppailut laitettiin yhden napin toiminnolle ja se lacrosse spämmi on todellista luulisin, toinen asia mikä askarruttaa paljon on tämä uusi pressure, noh ice tilt on aina ollut jo olemassa nyt siitä vain tehtiin virallista. LT/L2 abuse joutaakin nerffata tosin eikös tuo jäätanssi onnistune pelissä silti vieläkin.

Aika näyttää mutta hyvin varovainen odottava fiilis joka todennäköisesti päättyy jälleen kerran suureen pettymykseen mutta ei lyödä vielä kirvestä kaivoon vaan katellaan millainen tuote sieltä oikein tulee.
 
Ylös Bottom