Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo 3DS

Vastaus: Nintendo 3DS

Nintendo 3DS:n ongelmat jatkuvat maailmalla:

http://3ds.nintendolife.com/news/2011/05/japanese_hardware_software_sales_show_the_3ds_needs_a_boost

http://3ds.nintendolife.com/news/2011/05/steel_diver_sinks_without_trace_at_uk_retail

Listasijoitukset kertovat osaltaan 3DS:n synkästä pelitilanteesta, ja todella kehnosta julkaisukalenterista:

There isn't a single 3DS-only game in the top 40 currently, though that will likely change with the upcoming release of Dead or Alive: Dimensions on 20th May, and Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D come its 17th June release.

Parantuuko 3DS:n pelitilanne E3:ssa? Laite tarvitsee kipeästi laajempaa pelivalikoimaa ja parempia pelejä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

E3:ssa ilmoitetut uudet pelitkin tulevat kuitenkin kauppoihin aikaisintaan syksyllä, joten ei niistäkään välitöntä parannusta ole tulossa.

Onneksi kesällä on julkaisulistalla viimein jotain mielenkiintoistakin. DOA, Zelda, Starfox ja RE: Mercenaries nostavat varmasti laitemyyntejäkin jonkin verran.

Pikkuhiljaa olisi kiva saada myös jotain tietoa eShopin tarkasta julkaisupäivästä ja sisällöstä. Itselle rupeaa jo hiipimään epäilykset, ettei päivitys ehdikään ladattavaksi vielä tässä kuussa.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Mahewcoro on kyllä kunnon doomsayer :D
Kommentti toisensa perään huonoista myynneistä ja synkästä tulevaisuudesta ;)

Eipähän siinä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Steel Diverin sa testiin nyt ja peli halusi tehdä jonkun system updaten. Tämä ei ollut kuitenkaan sama update mikä tehdään 3ds:n omien valikoiden kautta. Kaiken kukkuraksi tämä päivitys onnistui ilman ongelmia, toisin kuin se pirun 3ds:n valikoiden kautta tehtävä joka päättyy aina erroriin.
No päätin kuitenkin nyt vihdoin tuonkin asian saada kuntoon ja laitteen ajantasalle. Eipä ollut muusta kiinni kuin modeemin oman firewallin disabloimisesta. Tämän kun teki niin päivitys tuli nopeasti ja vihdoin sain katsottua 3D videon (luontoa ja urheilua oli).
Koskas se excitebike tulee ilmaiseksi päivityksen mukana?

Nyt Steel Diverin kimppuun.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Kerrohan Steel Diverista kommentteja. Lyhyt kai se on mutta kiinnostaa silti hivenen verran.

Excitebikeä on lupailtu tietääkseni heti Shopin julkaisuun, eli tämän kuun aikana.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Mahewcoro on kyllä kunnon doomsayer :D
Kommentti toisensa perään huonoista myynneistä ja synkästä tulevaisuudesta ;)

Eipähän siinä.

Mutta niihin on helppo yhtyä!! Missä on ne pelit?!?

Vakavasti, missä on pelit joihin saisi edes vähän mielenkiintoa? 0 peliä julkaisussa jotka itseäni kiinnosti, niin pakkohan sitä on siirtä konsolin ostoa myöhempään.

Mutta ehkäpä se tässä taas nähdään, oletettavasti en ole ainoa ihminen joka miettii hankkimista jahka pelejä valuu enemmän. Uusi Mario, MGS 3(D), RE:R, se remake Okariinasta ja mitä E3 tuokaan ilmi, niin satavarmasti uskallan luvata omistavani 3DS:n ennen vuoden loppua. ;)
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Itsellä siirtyi tämän konsolin ostaminen hamaan tulevaisuuteen(ehkä 3DS-2:seen asti, jos se edes on tulossa), koska mitään "must buy"-pelejä ei ole laisinkaan näkyvissä.

Surkeuden huippu julkaistavissa peleissä taitaa olla Resident Evil Mercenaries. En tajua ollenkaan kuka idiootti Capcomilta ajatteli: "Tehdään tästä minipelistä aivan oma pelinsä ja pyydetään täysi hinta". Se toinen Resident Evil vaikuttaa kiinnostavalta, tosin toivon, että siinä olisi viimeinkin zombeja, tosin taitaa olla toiveajattelua.

E3:sen jälkeen täytyy katsoa miten tähän konsoliin suhtaudun.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Taidan vielä varmistaa täältä yhden seikan.
Parin lähteen mukaan pitäisi toimia..

Siis, toimivatko vanhan DS ja DSi-pelit uudella 3DS:llä?
Ainakin kuulemma hyvin suuri osa toimii..?

Kiitoksia vastauksesta.

(Sori tyhmä kysymykseni, varmistan vain)
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Taidan vielä varmistaa täältä yhden seikan.
Parin lähteen mukaan pitäisi toimia..

Siis, toimivatko vanhan DS ja DSi-pelit uudella 3DS:llä?
Ainakin kuulemma hyvin suuri osa toimii..?

Kiitoksia vastauksesta.

(Sori tyhmä kysymykseni, varmistan vain)
DSi-rintamalle ei oma laitekanta riitä mutta eiköhän se silläkin puolella ole kuten epäiletkin. DS-puolella eksoottisemmatkin importit hyrräävät iloisesti 3DS:llä ihan samalla tavalla kuin tavankin DS:llä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Volumeslideristä olikin jo puhetta - mulla on ollut ongelmia DS liten äänenvoimakkuuden kanssa jos oon halunnut laittaa sen tosi hiljaiselle. Se ei joko kuulu ollenkaan tai sit vähän liian kovaa, onko 3DS:n kytkin parempi? Ongelma siis ei ole mikään iso ja tulee vastaan jos on muuten tosi hiljaista tai joku nukkuu samalla kun pelaan enkä halua häiritä.

Laite tilattuna ja odotan mielenkiinnolla että se tulee!
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Volumeslideristä olikin jo puhetta - mulla on ollut ongelmia DS liten äänenvoimakkuuden kanssa jos oon halunnut laittaa sen tosi hiljaiselle. Se ei joko kuulu ollenkaan tai sit vähän liian kovaa, onko 3DS:n kytkin parempi?
Paha sanoa... Tuttu ilmiö mutta itsellä tullut vastaan vain PSP:n kanssa, jossa tosin volume hanskataankin napeilla liukusäätimen sijaan. Toisaalta pikaisella vertailulla 3DS:n kytkin on kyllä tuossa suhteessa parempi, eli alarekisterissä tuntuisi tosiaan olevan enemmän pelivaraa. Voi tosin olla kyse ihan vain fyysisestä kulumisestakin; DS:n liukukytkin tuntuu huterammalta mutta on sitä toisaalta jo muutama vuosi heiluteltukin.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Power-napin paikkaa en ymmärrä lainkaan. Olisi voinut olla samanlainen slideri kuin DS Litessä.
Toivottavasti firmware update korjaisi, menisi vain home-valikkoon jos kesken pelin painaisi.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Näemmä ison päivityksen tulo venyy E3:een asti ainakin Amerikassa. No, jospa sieltä tulisi saman tien esim. kanava, johon valuisi upouusia pelitrailereita 3D:nä sitä myötä kun niitä esitellään, johan olisi odotus sen arvoista.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Nintendon 3DS:lle sähköisen pelikaupan julkaisu lykkääntyy jälleen. Alun perin Nintendo lupasi julkaista palvelun jo toukokuussa, mutta nyt
pelijätti kertoo julkaisupäivän olevan 7. kesäkuuta. Kyseessä on muuten sama päivä, jolloin Nintendo pitää E3:ssa lehdistötilaisuutensa. Asiasta uutisoi Kotaku.

no hmph .. onneksi ei kuitenkaan isompi myöhästyminen.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

no hmph .. onneksi ei kuitenkaan isompi myöhästyminen.
Tämä ei ole välttämättä huono asia. Toki olisi mukava saada se eShop jo käyttöön, mutta nyt ainakin itse uskon, että nintendolla on suunnitelmissa tuoda eShoppiin jotain E3:ssa julkaistavia 3d-trailereita, demoja ym. pikkukivaa 3DS:lle heti julkaisussa 7.6.2011.

Luin myös jutun, että 3DS:n eShopissa ei käytetä enää Nintendo pointseja vaan hinnat ovat ihan oikeassa rahassa, niin kuin playstation networkissakin. Itselle ainakin hyviä uutisia, inhoan boxillakin niitä ms-pisteitä....

Lähdelinkki
 
Vastaus: Nintendo 3DS

StreetPass Quest meni viimein ensimmäisen kerran läpi. Johan tuota konetta tulikin kannettua kaksi kuukautta melkein päivittäin mukana. Sen verran kuumotti läpäisy, että piti lähteä käymään lyhyellä kävelylenkillä heti puolenyön jälkeen, jotta saisi kolikot viimeisen pomon lyömiseen.

Nyt on Mii-ukolla hieno uusi hattu ja ennen uutta rundia voisi yrittää koota vaihteeksi pari palapeliä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Tarkoitukseni ei ole provota, kun täällä on paljon 3DS:n jo omistavia varmasti keskustelussa, mutta jotensakin en ihmettele tuota myyntimenestystä.

Ensinnäkin, kokeilin itse lyhyesti 3D efektiä kaupassa, ja kyllähähän se toimi, muttei tuntunut kuin lähinnä kivalta jipolta, wow-efektiä ei ainakaan minulle tullut.

Toisekseen, iOS laitteet, IPad erityisesti tarjoavat vain hieman kalliimpaan hintaan (Ipad 1gen maksoin 340e, 3Ds 289e) pelikoneen, jonka pelit eivät maksa juurikaan mitään.

En väitä etteikö laitteet ole erilaisia ja eikö joku tarvi nimenomaan 3DS:n tapaista laitetta, mutta kyllä minusta Apple pistää pahan kilpailun softahinnoilla. Hieman vaikeaa on perustella 40e ridge raceria, kun about samaa saa uber racer 3d:n muodossa 3e.

Omistan sekä NDS:n ja PSP:n ja en näe syytä päivittää enää noita uudempiin. PSN pelit tai 3DSware eivät aja samaa asiaa, koska valikoima on lähinnä pikkupelejä muutamia helmiä lukuunottamatta, ja siltikkin hinnat kovemmat.

Sorry Nintendo ja Sony, tosin Nintendo voi lohduttautua sillä että NGP:n luvut tulevat todennäköisesti olemaan vielä pajon huonommat.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Sorry Nintendo ja Sony, tosin Nintendo voi lohduttautua sillä että NGP:n luvut tulevat todennäköisesti olemaan vielä pajon huonommat.

En olisi tästä niin varma. Jos Sony pelaa korttinsa oikein, NGP:stä voi tulla varteenotettava käsikonsoli. Nintendolla on tämä vuosi aikaa saada 3DS:ään puhtia, ja jos se ei onnistu, NGP:llä on mahdollisuus viedä markkinat 3DS:ltä.

Pelit ratkaisevat, ja E3:ssa toivottavasti nähdään, kummalla laitteella on paremmat pelinäkymät - vai onko kummallakaan.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Kaikki kunnia käsikonsoleille ja Nintendolle erityisesti tässä. Kuitenkin nyt syytä edes hieman vilkuilla mitä tuolla tablettien puolella tapahtuu. Sieltä tulee nousemaan vakavin haastaja mitä tämä genre on saanut kokea olemassaolonsa aikana. Mobiili habitus ja lähes ilmaiset pelit, ja myös pätevällä verkkotuella kaverilistoineen ja peliservereineen. Lisäksi laitteella voi tehdä kaikkea muutakin, kuten surffata netissä ja napsia valokuvia.

Omien kokemuksien jälkeen hyllystä löytyvät kolme käsikonsolia ovat siirtyneet pysyvästi sinne vitriinilasien taakse pölyltä suojaan. Isännän paikan on ottanut taulutietokone eikä syyttä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

3DS on nyt kulkenut mukana työmatkan niin eilen kuin tänään. Vielä kotimatka tänään edessä, mutta eipä ole StreetPassilla tärpännyt kertaakaan, vaikka Pasilan aseman kautta tulee pyörähdettyä. :( Askeleita on kertynyt puolentoista päivän työmatkoista 7 635 ja kolikoitakin kertynyt 20. Ihan hauska tuo askellaskuri, mutta eipä tosiaan kovin monella työmatkalaisella taida 3DS:ää olla, ainakaan vielä.

Askelmittari onkin varsin koukuttava värkki. Edelleen siis 3DS kulkee työmatkalla mukana - onpahan junassa jotain tekemistä. Edellisestä postauksesta on näköjään kulunut reilu 20 päivää ja nyt mittari näyttää karvan yli 114 000 askellusta. Pasilan asemakin on muuttunut varsinaiseksi 3DS kohtauspaikaksi. Oman MiiPlazan väkiluku on tällä hetkellä hurjat kolme! Toisaalta yhden hahmoista olen "tavannut" jo kymmenisen kertaa.

Junamatkalla peleinä on pyörinyt Ghost Recon: Shadow Wars, Professor Layton and the Curious Village, Pokemon White ja GTA Chinatown Wars. Eli hyvin pitkälti vanhoilla DS-peleillä on siis menty. Suurin syy tähän on se, että DS:ää en ikinä omistanut, joten pelattavaa riittää. Ovathan nuo vähän vanhemmat pelit myös huomattavasti halvempia kuin 3DS pelit. Zelda taitaa olla seuraava Must Have -tekele 3DS pelikirjastossa. Olen edelleen erittäin tyytyväinen laitteeseen.
 
Ylös Bottom