Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo 3DS

Vastaus: Nintendo 3DS

Miten pitkään luulette, että tuota Zelda 25th Anniversary -pakkausta vielä riittää? Onko jo vuoden alussa loppuunmyyty? Himottaisi kauheasti hankkia 3DS nyt, mutta en oikein ennen ensi vuotta uskalla sitä tilata. Jos tilaan niin postihan ei tule sitä säilyttämään varastossa kolmea tai neljää viikkoa. Lähden siis lomalle ja palaan vasta ensi vuonna. Lähtöä ei voi perua saati viivästyttää, joten toimituksen vastaanottamisen kanssa tulee ongelmia.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

3D-videokuvaus vaikuttaa toimivan hyvin. Päivityksen jälkeen on tosiaan myös mahdollisuus ladata Streetpass Quest II -miniroolipeli. Ja se siis tarvitsee ladata erikseen Mii Plazan kautta, se ei tule suoraan firmware-päivityksen mukana. Peliä on parannettu huomattavasti alkuperäiseen versioon verrattuna, ja kakkososassa pelikolikkoja saa tuhlattua hurjaa tahtia. Miksi Nintendo ei tee 3DS:lle kunnollista RPG:tä, kun osaamista selvästi löytyy?
 
Vastaus: Nintendo 3DS

3ds oli siskonpojilla lainassa viikon ja nyt se helisee. Ei kuulosta semmoselta rikkinäiseltä helinältä, mutta en ole ennen helinään kiinnittänyt huomiota. Haluaisin vain tietää onko se ottanut nyt osumaa vai ei. Eli heliseekö kenenkään muun 3ds?
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Eli heliseekö kenenkään muun 3ds?

Minunkin 3DS helisee jonkin verran. Näköjään 3D-sliderin vipu on sen verran väljä, että siitä kuuluu ääntä ravistettaessa. Samaten stylus voi olla sen verran höllässä kolossaan, että pitää ääntä.

Tosi hyvä on tuo tänäinen päivitys. 300 varastoon kertynyttä kolikkoa meni heittämällä StreetPass Quest II:een ja hattuvalikoiman perusteella tuossa sekä uusissa palapeleissä riittää syytä kantaa konsolia mukana monta kuukautta. Tosiaan paljon monipuolisempi kuin alkuperäinen ja erityisen hyvänä lisäyksenä voi kerran kohdattuja sankareita palkata uudestaan mukaan. Tällä välttänee tympeät kohdat, joissa saattoi jumittaa viikonkin, koska sopivan väristä hahmoa ei vain arvalla osunut.

Ja on kannattanut käydä GameStopissa 3DS:n kanssa, sillä toisten käyttäjien palkkasankarien taso ilmeisesti riippuu kohtaamiskertojen määrästä. Nyt on koko ajan saatavilla tason neljä punainen GameStop-sankari kuuden kolikon hintaan. Siihen sivuun vielä vihreä tyyppi, niin voi vaikka päivittäin heittää kentälle tason 7 ukkelin.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Eli heliseekö kenenkään muun 3ds?

Täälläkin "helissyt" alusta asti. Tai siis kun konsolia käntelee tietyllä tavalla niin kuuluu sellainen naksahdus. Kun Styluksen ottaa pois kolostaan, helinä häviää.

Voihan video, en ole muistanut päivittää konsolia...
 
Voi voi. Yhä vain synkempänä pidän 3DS:n (lähi)tulevaisuutta. Pelijulkaisulista näyttää yleisesti todella väsyneeltä aniharvaa poikkeusta lukuunottamatta. Ostin sitten Tales of the Abyssin ja Ghost Reconin, pettymyksiä molemmat. Ei siinä, pelit ovat ihan tasavahvaa laatua, mutta nyt siihen aiheelliseen kysymykseen: miksi pelaisin näitä pelejä 3DS:n pieniltä näytöiltä kun saman genren pelejä, mutta parempia, on saataville DS:lle ja sen isoille näytöille? Eikö uuden konsolin peleissä pitäisi olla jotain ekstraa ja selvää parannusta verrattuna vanhaan? Eikä niin, että uusia pelejä uudella koneella pelatessa tuntuu, että on ottanut useamman kuin yhden askeleen taaksepäin. Raudassa on toki eroa uuden konsolin hyväksi, mutta kuten tiedämme se ei merkitse mitään jos uudemmalla tekniikalla tehdään remakeja vasemmalla kädellä (pl. se yksi poikkeus) tai muuten vaan ei osata hyödyntää uuden raudan tuomaa etua.

Edelleen, DS nauttii oikeasti aivan tajuttoman hyvästä pelikirjastosta, ja on kaikin tavoin mukavampi konsoli pelata. Se mikä raudassa hävitään, innovatiivisella ja ennakkoluulottomalla pelisuunnitellulla voitetaan. Kunhan vuosi(a) kuluu, 3DS:llä on toki mahdollisuus päästä samaan, olettaen ettei kilpailijat ole siihen mennessä tappaneet jo koko konsolia ja pelintekijät siirtyneet tukemaan muita laitteita jolloin 3DS:lle jää jämäporttausten kaatopaikan rooli. Parempia aikoja odotellessa, siihen asti tuskin tulen hirveästi 3DS:llä pelaamaan, jos ei ihmeitä tapahdu. Niin valtaisa pettymys konsoli on minulle henkilökohtaisesti ollut. Pelikirjasto kuntoon ja uusi malli markkinoille, jossa on huomattavasti isommat näytöt ja ei niin paljoa lastentauteja ja suunnittelukömmähdyksiä. Mainittakoon lastentaudeista, että kolme kertaa on tapahtunut niin, että painettuani start-nappia pysäyttääkseni pelin, on koko konsoli sammunut. Ihan kertalaakista. Ja samoin myös yhden kerran kun laitoin kannen alas, eli laitteen valmiustilaan. Asia tuppaa harmittamaan jos peliä ei ole vähään aikaan tallentanut, ja noin periaatteesta se harmittaa vaikka tallennuksesta olisi aikaa nanosekunti.

Ainoa positiivinen asia konsolissa minulle on Mario Kart 7. Peli on onnistunut, ratasuunnittelu toimii ja kaikki pelittää muutenkin. Harmi vaan, että pelaaminen jää kuitenkin vähiin juuri itse laitteen vioista johtuen.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Minusta päinvastoin 3DS:n julkaisulista alkaa näyttämään vihdoinkin hyvältä. Niin perinteisten kuin ladattavienkin pelien osalta. Nyt kauppaan tulleet Mariot ovat avanneet hyvin 3DS:n hittiputken ja ladattavalla puolella homma alkaa selvästi toimimaan. Esim Pullblox on aivan loistava ja saanut hehkuttavia arvioita toisensa perään. Vielä kun saataisiin markkinoitua tuo latauspuoli sen verran hyvin että nämä pelit myös myyvät. Tulevaisuus näyttää myös vahvalta, sillä laite on alkanut osoittamaan DS:mäisiä merkkejä myyntien suhteen ja tämä lisää varmasti kolmansien osapuolien kiinnostusta. Tosin laitettahan tosiasiassa on jo muutenkin myyty kokoajan enemmän kuin alkuperäistä DS:ää samassa ajassa eli puheet laitteen floppaamisesta ovat kokoajan tuntuneet aivan käsittämättömiltä. Myös uusin firmware päivitys osoittaa vahvan panostuksen merkkejä ja sen laatu ja laajuus tuli täytenä yllätyksenä ainakin minulle. Sen lisäksi esim ilmaiset pelit laitteen alkuaikoina ostaneille on todisteena Nintendon panostuksesta. Vielä ennen vuoden loppua tulee kymmenen ilmaista GBA-peliä.

Tässä tulevia pelejä Nintendo dates 2012 3DS, Wii, DS software line-up • News • Eurogamer.net


Edit: aiheeseen liittyen GBA-pelit paljastettu http://3ds.nintendolife.com/news/2011/12/3ds_ambassador_game_boy_advance_games_revealed

Suoraan sanottuna aivan tajuttoman kova lista!

Edit: Ja nyt tosiaan varmistunut että pelit tulevat perjantaina Eurooppaan :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Nintendo 3DS

Silloin kun ostin vanhan DS:n vuonna 2005 vähän julkaisun jälkeen niin ei mulla ollut siihen oikein muuta kuin Yoshi Touch & Go. Ei siinäkään ollut paljoa pelattavaa.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Oli niin selvä juttu, että uusi malli on tulossa. Suosiolla jäi tuo eka versio kauppaan. Samalla voi odottaa pelikirjaston laajenemista.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

3DS Circle Pad Pro is a GameStop Exclusive in the U.S.
Se että lisätattia myydään Usassa vain yhdessä pelien erikoisliikkeessä yksinoikeudella antaa toivoa siitä että circle pad pro jää tosiaan pelkäksi lisävarusteeksi, joka ei ole pakollinen.

Niissäkin peleissä, jotka tuota lisätattia tukevat, taitaa olla vaihtoehtoisia (tosin kömpelömpiä) ohjaustapoja, jotka eivät vaadi tuota lisävarustetta. Uskoisin jäävän Wii motion+:ssan tasolle, eli sille löytyy tuki muutamasta pelistä, mutta suurin osa peleistä toimii ilman sitäkin. Omasta mielestä tuo ei täysin toivottomalta tapaukselta näytä, mutta miksei sitä olisi samalla voitu käyttää lisäakkuna 3DS:lle?
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Niissäkin peleissä, jotka tuota lisätattia tukevat, taitaa olla vaihtoehtoisia (tosin kömpelömpiä) ohjaustapoja, jotka eivät vaadi tuota lisävarustetta. Uskoisin jäävän Wii motion+:ssan tasolle, eli sille löytyy tuki muutamasta pelistä, mutta suurin osa peleistä toimii ilman sitäkin. Omasta mielestä tuo ei täysin toivottomalta tapaukselta näytä, mutta miksei sitä olisi samalla voitu käyttää lisäakkuna 3DS:lle?
Erittäin hyvä pointti. Samaan kategoriaan tuon tosiaan voi Wii Motion+:n tai Wiin rattiohjaimen kanssa laskea eli tuetaan ehkä yhdessä tai kahdessa pelissä, niitäkin myydään lähinnä kyseisen lisähärpättimen kanssa bundlena ja kaikesta huolimatta pelin pitää olla kehitetty siten, että ilmankin pärjää. Nintendolla alkaa olla tuollaisten kanssa jo aika pitkä historia ja kun katsoo vaikka DS:n nykyistä tilaa, aika harvat pelit sen alkuhuuman jälkeen edes sitä vakiona olevaa kosketusnäyttöä sen kummemmin hyödyntävät.

Toivoa täytyy, että 3DS:n kanssa käy pitkässä juoksussa samalla tavalla, eli kehittäjät unohtavat kaikenlaisen ylimääräisen kikkailun (itse 3D mukaanlukien) ja puskevat pihalle ihan vaan tavan pelejä. Sen verran enemmän tehoja olisi nyt tarjolla, että DS-aikakausi jäisi helpostikin taakse ihan vain kahdella ruudulla, ristiohjaimella (OK, tällä kertaa analogitatilla) ja neljällä napilla.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

V2.fi | Kolmiuloitteinen Eurosport saapuu 3DS:lle tänään
Nintendo eShop -kauppaan ilmestyy tänään uusi Eurosport-videosovellus, joka on ladattavissa ilmaiseksi Nintendo 3DS:lle. Sen kautta voi katsoa 3D-urheiluvideoita, joita julkaistaan viikoittain tästä päivästä lähtien ensi vuoden loppuun saakka. Jokainen kahdesta-kolmeen minuuttiin kestävä 3D-video on valikoitu Eurosportin WATTS-ohjelmasta, joka sisältää katsauksia urheilun maailmaan. Videot ovat ilmaisia.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Ambassador ohjelman luvatut GBA-pelit ovat nyt ladattavissa samalla tavalla kuin NES pelit.
Eli menkää eShopissa katsomaan menneitä ostoksianne, siellä on kivaa.

Toki toivomani Mario & Luigi:Superstar Saga jäi nyt uupumaan mutta pelaahan noitakin vaikka kuinka paljon.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Ostin kyseisen konsolin, en ollenkaan tykännyt, pitäisikö lähteä kärräämään se gamestoppiin?
Ja paljoko gamestop konsoleista hyvittää?
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Ostin kyseisen konsolin, en ollenkaan tykännyt, pitäisikö lähteä kärräämään se gamestoppiin?
Ja paljoko gamestop konsoleista hyvittää?

Gamestopissa on PSP Vita tarjous eli vie 3DS sinne ja maksa 99€ niin saan Vitan sitten kun se tulee. Muuten et saat gamestopista paljoo mitää eli parempi myydä vaikka täällä yksityiselle.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Tosin laitettahan tosiasiassa on jo muutenkin myyty kokoajan enemmän kuin alkuperäistä DS:ää samassa ajassa eli puheet laitteen floppaamisesta ovat kokoajan tuntuneet aivan käsittämättömiltä.

Ei kannata uskoa Nintendon PR:ää: kaikki ei ole vielä hyvin Marion 3DS-maassa. DS oli julkaisussaan tuntematon konsepti, jonka viehätystä harva aluksi ymmärsi. PSP:n piti murskata DS. 3DS tuli aivan toisenlaiseen ympäristöön: sen piti olla välitön hitti, sillä ei ollut aluksi mitään suoraa kilpailijaa ja sillä oli takanaan 150 miljoonaa laitetta myyneen DS-perheen perintö. Silti se kilpailee alkuperäisen DS:n hiljaisen alun kanssa... ja sekin vasta massiivisen hinnanalennuksen jälkeen.

Lisäksi maailmanlaajuisesti tilanne on erilainen: vain Yhdysvalloissa 3DS on ylittänyt DS:n myynnit. Japanissa 3DS myy samaan tahtiin alkuperäisen DS:n kanssa, ja voi pudota tahdista kun vertailu DS Liteen alkaa. Euroopassa taas DS:ää ei edes julkaistu ennen kuin puolisen vuotta Yhdysvaltojen ja Japanin jälkeen.

Mutta siinä olet oikeassa, että 3DS:n näkymät ovat parantuneet heikoista lähtöasetelmista. Näyttää siltä, että ensi vuonna pelivalikoima laajenee mm. Bravely Default: Flying Fairyn, Code of Princessin ja Nano Assaultin kaltaisilla peleillä, jotka tuovat paljon kaivattua vaihtelua ja vaihtoehtoja pelikirjastoon. Huomenna eShopiin ilmestyvä WayForwardin Mighty Switch Force saattaa sekin ilmaista muutosta eShopin aneemiseen julkaisutahtiin. Pelivalikoimaa täytyy kuitenkin laajentaa huomattavasti, jotta tällaiset pelit eivät jäisi yksittäistapauksiksi ja jotta laitteella olisi mahdollisuuksia pärjätä pitkällä tähtäimellä.
 
Ylös Bottom