Nintendo Network -verkkopalvelu

#85
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Miten jengillä toimii Nintendo 3ds MARIO kart 7 verkkopeli? Worldwide ei toimi löydä ketään ja tulee virhe lopulta. Community toimii satunnaisesti. MARIO Kartin nettipelit on huippua.. :)
 

JTahti

Well-Known Member
#86
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Mulla on vissiin käymässä ekaa kertaa niin, että platinapisteet vanhenee. Sain Nintendolta sähkistä että 410 platinapistettä vanhenee kuun lopussa. Lunastin 150 platinapisteellä kolme kappaletta tietokoneen taustakuvia, mutta nyt en keksi enempää käyttöä pisteille, joten vanhentukoot nyt sitten.
 

Mahewcoro

Active Member
#87
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

My Nintendo sentään päivittyy yhä, vaikka sitten niillä alekupongeilla. Nyt tarjolle on tullut Metroid-painotteisia Virtuaalikonsoli-tarjouksia. Platinapisteillä saa alea vanhan mustavalko-Gameboyn Metroid II:sta (2DS/3DS) tai GBA:n erinomaisesta Metroid Zero Missionista (Wii U). Mutta NESin Metroid (2DS/3DS/Wii U) onkin ilmeisesti niin arvokas, että siitä Nintendo rohkeni antaa parin euron alen vain kultapisteillä. Tämä on erityisen huvittavaa, koska Metroid Zero Mission sisältää ilmaisena bonuksena tuon NES-Metroidin. :D

Ja vielä lisäksi Metroid Zero Mission on näistä ainoa, josta saa kultapisteitä takaisinpäin. Ei pitäisi olla vaikea valinta. :D
 

Mahewcoro

Active Member
#88
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

My Nintendolla on nyt joukko Fire Emblem -alennuksia pohjustamaan uuden Fire Emblem Echoesin julkaisua, samaan tapaan kuin Zeldalla pari kuukautta sitten. 2DS:lle ja 3DS:lle on tarjolla viime vuonna julkaistu Fire Emblem Fates ja aiempi Fire Emblem Awakening. Wii U:lle on tarjolla GBA:n vanhemmat Fire Emblem sekä Fire Emblem: Sacred Stones. Kaikista on 30 %:n alennukset. Nämä eivät myöskään tarvitse mitään pisteitä, vaan alennukset ovat suoraan voimassa jos on My Nintendo -tili. Ne näkyvät myös suoraan kunkin laitteen eShopissa, jos My Nintendo -tunnus on linkitetty tiliin.

2DS:n ja 3DS:n Fire Emblem -peleissä on tarjouksessa myös DLC:t, mukaanlukien Fire Emblem Fatesin kampanja-lisäosat. Nämä tarvitsee ostaa ja ladata pelin sisältä.
 

Mahewcoro

Active Member
#89
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

My Nintendo on päivittynyt taas alennuskupongeilla, mutta tarjoukset eivät ole ollenkaan heikoimmasta päästä. Virtuaalikonsoli-tarjonnasta saa kupongin jälkeen hintaan 5,59 euroa Super Street Fighter II:n tai Street Fighter Alpha 2:n (tai Street Fighter II Turbon, jos sen jostain syystä ihan välttämättä haluaa), ja lisäksi 2DS:n/3DS:n kartoittamis-RPG Etrian Odyssey IV on maltillisessa 20 %:n tarjouksessa eli 8 euron hintaan alennuksen jälkeen.

Nämä kupongit tosin käyttävät 20 kultakolikkoa / kuponki, mutta tässä vaiheessa näyttää ikävästi siltä että ei niille kultakolikoille muutakaan käyttöä ole enää tulossa. Hyvänä puolena nämä kupongit voi lunastaa 1. elokuuta saakka, eli ne yltävät kätevästi New 2DS XL:n julkaisun yli. Toki kannattaa muistaa, että lunastetut kupongit pitää käyttää neljän viikon sisällä lunastuksesta.

Paljon sinne on noita kuponkeja kertynytkin: https://my.nintendo.com/reward_categories/coupon
 

Mahewcoro

Active Member
#90
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Jos Zelda: Skyward Swordin ale muutama kuukausi sitten meni ohi, niin nyt pelin saa My Nintendosta 40 %:n alella Wii U:n latausversiona. Hintaa siis jää 12 euroa. Tämä alennus "maksaa" 60 kultakolikkoa, mutta ostosta saa sitten 20 kultakolikkoa takaisin. Alennusprosentti on myös parempi kuin muutama kuukausi sitten.

2DS/3DS-puolella on tarjolla Legend of Zelda -tuplajulkaisu Gameboy Colorilta, toimintapainotteinen Oracle of Seasons ja puzzle-painotteinen Oracle of Ages, alennusten kanssa 3,60 e / peli. Nämä tarjouskupongit maksavat 20 kultakolikkoa, mutta ostoista saa 10 kultakolikkoa takaisin.

Tarjolle tuli myös muita alennuskuponkeja. Nykyään tätä palvelua kannattaakin seurata ilmeisesti lähinnä tarjousten vuoksi. Jos aikoo ostaa jonkin vanhemman pelin eShopista, kannattaa ensin katsoa, löytyisikö siitä tarjousta My Nintendosta. Samalla kuitenkin uusistakin peleistä voi saada alea, kuten Harvest Moon: Skytree Villagen 4 euron julkaisualennus.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#91
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Noissa on vain se huono puoli, että käytännössä kaikki jotka löytyy fyysisenä, löytyy fyysisenä myös halvemmalla, kuin tuolta tarjouksella.

Noiden linkkien jälkeen intouduin Mario Tenniksen alennuksesta. Noin 16e, ei paha. Mietin kuitenkin etten välttämättä kauaa sitä jaksa pelata, joten katsoin pitää fyysinen maksaa.

Tilasin sitten saman pelik vpd:stä uutena alle kympillä posteineen, joten säästin 6e+mahdollinen jälleenmyyntihinta.

Sonyn tarjoukset kun usein näille vanhemmille peleille on sellaisia, ettei niihin pysty fyysiset vastaamaan ja siksi ne on niin loistavia. Eli en oikein ole tuolta kunnon alennuksia vielä löytänyt ja siksi en ymmärrä koko kolikko systeemiä. Eri juttu jos olisi oikeasti kovia alennuksia, niin ymmärtäisin kolikon keräilyn.
 

Mahewcoro

Active Member
#92
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

^ Tietenkin kannattaa katsella eri vaihtoehtoja ja vertailla. Yhä saatavilla olevissa peleissä fyysinen kappale saattaa tulla latausversiota halvemmaksi jos löytää hyvän tarjouksen, mutta sitten on näitä tapauksia Zelda Skyward Sword, jossa peliä ei todellakaan saa 12 eurolla mistään, ainakaan minun tarkastuksieni perusteella. Uutena Wii-pelilevy maksaa yhä noin 60 euroa niissä harvoissa paikoissa mistä sitä saa, ja käytettynäkin peliä on nykyään todella heikosti saatavilla, ja hinnat lähellä samaa tasoa.

Vielä enemmän tämä korostuu Zelda Oracle -peleissä. Alkuperäiset Gameboy-painokset ovat jo todella harvinaisia, tässä pääsee muutamalla eurolla pelaamaan noita suhteellisen pitkiä Zelda-seikkailuja nykylaitteella.

Muitakin vastaavia tarjouksia tuolla on, missä latausversio tulee selvästi fyysistä versiota halvemmaksi, ja digipeleihin tuo on sitten selvä alennuskanava, koska erityisesti 2DS:lle/3DS:lle on eShopissa monia pelejä joita vain ei ole missään muualla.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#93
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

En laske gameboy tarjouksia nyt tähän, jos mietin et pelaan 3DS:llä. Eli lähinnä tarkoitin näitä uudempia, jotka löytyy samalle alustalle fyysisenä. Wii U:lle ostin edellisestä tarjouksesta juuri tuon Zeldan, sitä ei tosiaan 12euroon saa. Se on niitä tarjouksia juuri mitä tässä kaipaan. Niin tuntuva alennus, että tuossa on jotain järkeä.

Koska nyt ostan uuden pelin Switchille, saan siitä kolikoita, mutta käytetystä en saa. Eli mun motivaatio uuteen on kolikot. Sit sille pitäisi saada vastinetta kunnon tarjousten muodossa.
Tällä hetkellä kolikoita on kasapäin ja olen yhden pelin ostanut tarjouksesta, yhden 3DS teeman ja Zeldan digitaalisen opuksen. Siinä on kaikki olleet, mitä olen hyötynyt.

Sonyllä hyödyn vuodessa useamman plus jäsenyyden hinnan alennuksien muodossa, eikä tarvitse keräillä kolikoita tms.

Eli Nintendo potentiaali on loistava, se olisi oikeasti fiksu systeemi pakottaa ihmiset uusiin peleihin jne, jolloin firman kassaan tulee rahaa sitäkin kautta. Mutta se vaatii kunnon pelejä alennukseen ja kunnon alennuksia. Eipä taida tapahtua, mutta potentiaali olisi..
 

Mahewcoro

Active Member
#94
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

No esimerkiksi juuri nyt 2DS:lle ja 3DS:lle on tuolla Etrian Odyssey IV, tarjouksen jälkeen 8 eurolla. Fyysinen versio maksaa n. 35 euroa. Toki tuo on eShopissa jo valmiiksi edullinen, mutta tämä on juuri sitä mistä puhuin: jos ostaa eShopista, niin näiden tarjousten kautta voi hyvinkin säästää ylimääräistä. Ja koska alennetuistakin peleistä saa kolikot täyden hinnan mukaan, niin tuollainen 60 kultakolikkoa Skyward Sword -tarjouskuponkiin ei ole muutaman eShop-ostoksen jälkeen temppu eikä mikään.

Tokihan tämä palvelu on osoittautunut heikommaksi kuin miltä aluksi vaikutti. Nyt tarjolla on lähinnä näitä tarjouksia, ja Nintendon tarjonta on tosiaan rajallista. Tässä on kuitenkin siitä huolimatta ollut useita hyviä tarjouksia, ja kyllä näistä luulisi löytyvän kohteita mihin noita kolikoita käyttää. Viime kuukausien aikana on ollut mm. Zeldaa, Fire Emblemiä, Metroidia, Street Fighteria, ja myös pienempiä ja vähemmän tunnettuja pelejä kuten Noitu Love ja Etrian Odyssey.

Viime talvella tilanne oli oikeasti heikompi, nyt tarjonta on selvästi parantunut. Tarjoukset ovat nyt päivittyneet säännöllisesti, ja ovat yleensä saatavilla useamman kuukauden, joten kyllä sen puoleen on valinnanvaraa. Toisin kuin PS Plus, tämä ei maksa yhtään mitään. Platinakolikot kertyvät kirjaimellisesti ilmaiseksi normaalin käytön myötä, ja eShopin pelit maksavat saman verran riippumatta siitä, onko linkittänyt My Nintendo -tiliä keräämään kultakolikkoja talteen. Ja vaikka täysin ilmaiset palkinnot ovatkin vähentyneet ja siirtyneet enemmän 2DS/3DS-teemojen suuntaan, niin muitakin ilmaisia vastineita pisteille on yhä tarjolla. Esimerkiksi löyhästi Zelda Twilight Princessiin sidotun Picross-spinoffin saa edelleen täysin ilmaiseksi pelkästään keräämällä platinakolikkoja.

Ehkä tämä palvelu ei ole hirveän hyvä, jos ostaa Switch-pelejä. Jos kuitenkin pelaa 2DS:llä tai 3DS:llä, tai edes Wii U:lla, niin silloin nuo tarjoukset ainakin minun mielestäni maksavat ylimääräisen vaivan takaisin.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#95
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Wii U:lle tuli syksyllä jo ostettua kaikki pelit mitä sillä pelaamisen arvoisia on. Mutta tosiaan aika typerä systeemi, että Switchiltä saat kolikoita, mutta et voi niitä käyttää mitenkään (jos siis vain sen omistaa). 3DS:lle siellä ehkä eniten tarjontaa olisi, mutta ei ole vielä oikein iskenyt omaan makuun kauheasti. Osa todella vanhoista peleistä voisi upota, mutta en näe niitä sen arvoisina että maksaisin sitä muutamaakaan euroa.

Ehdottomasti mukaan kaikkia pelejä tekijästä huolimatta ja siltikin enemmän ja isompia alennuksia, niin tuossa on pointtia. Varsinkin kun maksullisen Switch systeemin jälkeen siinäkin on alennuksia.
 

Mahewcoro

Active Member
#96
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Wii U:lle tuli syksyllä jo ostettua kaikki pelit mitä sillä pelaamisen arvoisia on.
Jos olet niin hanakasti tarjoamassa Nintendolle rahasi, niin ehkä heillä ei ole enää hirveästi tarvetta houkutella sinua lisäostoksille tällaisella palvelulla. :D

Kannattaa myös huomioida tilanteen realiteetit. Wii U on heikosti pärjännyt ja jo hiipunut alusta, jolle ei koskaan tullut kovin laajaa pelivalikoimaa. Switch on vasta julkaistu, ja senkin pelitarjonta on heikkoa ja käyttäjäkunta erittäin pieni. 2DS/3DS on tällä hetkellä Nintendon ainoa laitealusta, jolla on laaja pelivalikoima ja myös laaja käyttäjäkunta. Jos tämä alusta ei erityisesti kiinnosta sinua ja Wii U:lta ostit jo "kaikki pelit", niin eihän tämä palvelu toki sinulle tarjoa yhtä paljon kuin sellaiselle joka vaikka aktiivisesti pelaa paljon 2DS:llä.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#97
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Kyllä 3DS:llä sitä tarjontaa olisi vaikka kerran viikkoon pistää uusia tarjouksia.
 

Mahewcoro

Active Member
#98
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Siltä kannalta 2DS/3DS-tarjouksia toki voisi olla vielä enemmän, vaikka niitä on jo nyt valtaosa tarjonnasta. Palvelu on reilun vuoden olemassaolonsa aikana ehtinyt jo muuttua, niin että lupaavan alun ja sitä seuranneen hiljaisen kauden jälkeen nyt on tullut taas enemmän tarjontaa, mutta kuten sanottua, ne ovat nyt suurimmaksi osaksi olleet näitä tarjouskuponkeja. Ehkäpä tarjonta vielä laajenee juuri tuolla puolella, nyt kun tässä muutaman viime kuukauden aikana My Nintendon on taas toiminut tuota hiljaista kautta aktiivisemmin? Tässä olisi hyvä tilaisuus tuoda esimerkiksi New 2DS XL:n ostajille esille laitteen olemassaolevaa vanhempaa pelivalikoimaa.
 

JTahti

Well-Known Member
#99
Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu

Mulle tuli sähkikseen kutsu galluppiin. Palkinnoksi saa hurjat 30 platinapistettä.
 
Ylös Bottom