Nintendo Switch

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana Mahewcoro, 17.03.2015.

Tags:
 1. domeus

  domeus Member

  Myin konsolit pois (PS4 PRO, Xbone S) ja hommasin tilalle Wii U:n. Jotenkin alkoi tuntumaan että PS4 ja xboxilla on vaan kaikki nähty. Wii U:lla tullut pelailtua uusinta zeldaa, joka maistuu kyllä hyvältä harmaiden massatuotettujen "tehokonsoli" pelien jälkeen.

  Onko muilla moista ähkyä? Myin jopa tuossa välissä julkaisussa hankitun PS4 ja päivitin sen muutama kuukausi sitten PRO malliin, ajatellen että se tuo jotain uutta intoa pelaamiseen. Harhaluulo.

  Nyt harkinnassa Switch, mutta mietin hankinnalle järkeviä syitä. Peleistä toki kiinnostaa uusin mario odyssey.. "tönäiskää" oikeaan suuntaan, kiitos ;)
   
 2. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Iteltä löytyy 2x ps4 toinen pro, ps3, wii u ja switch, kyllähän se kannatas melkeen jossakin vaihees päivittää siihen switchiin kun wii u:llehan ei pelejä enään tule. Wii u:lla joutuu vielä pelaa mario karttia kun tyttöystävä ja ei tykkää switchin ohjaimista :D Itellä haaveissa uus tietokone.
   
 3. domeus

  domeus Member

  Lähinnä kaipailen vertailua wii u padin näytön ja switchin näytön välillä. Jostain random lähteestö luin että ero on kuin yöllä ja päivällä. Kuinka hyvä se switchin näyttö onkaan, kun pidän wiin padin näyttöä jo ihan hyvänä.
   
 4. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Switchin näyttö on lasia ja wii U:ssa taitaa olla ihan muovia, et kyllä switchin näyttö on laadukkaampi, tarkempi ja parempi tuntunen tuo kosketus. Switchiä voit myös kuljettaa minne vaan mukanas ja pelata vaikka bussimatkalla jne.. Wii U:ta et.

   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2018
 5. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Nintendo Switch on tuonut uutta väriä pelaamiseen, aivan kuten on tehnyt täällä myös PSVR. Suosittelen jompaan kumpaan suuntaamista tai molempiin. Muuten tuttua toi kuvailemasi ähky. Tälle vuodelle on tosin jo luvassa pelejä jotka taas kiinnostavat, kuten Detroit Become Human.

  Koska omistat Wii U:n, on sinulla käsissäsi jo Switchin parhaimmisto. Selaa sen kirjaston helmet. Tilanne voi tehokonsoleiden puolella olla jo huomattavasti herkullisempi loppuvuodesta.
   
 6. OK

  OK Well-Known Member

  Switchin näyttö on muovia:  Mitä tulee Switchin hankinta pohdiskeluun?

  [​IMG]
   
  domeus tykkää tästä.
 7. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Aha, hyvä et korjasit ;) Tuntuu kyllä melko hyvälle muoville sitten jos vertaa Wii U:n padiin.
   
 8. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Muovia on tosiaan ja panssarilasi kannattaa hankkia välittömästi. Estää naarmut ja tuntuma todella paljon parempi.
   
 9. domeus

  domeus Member

  Nyt on switch odottamassa iltaa ja unboxausta. Lievästi sormet syyhyää ;) Odyssey tarttui kaveriksi..
   
  laitos, Ac3way ja Murdoc tykkäävät tästä.
 10. domeus

  domeus Member

  Switch korkattu. Täytyy sanoa että on juuri sitä mitä kaipasin. Raikas tuulahdus jotain uutta. Laadukkaan oloinen laite, joy-coneja myöden. Telakkaa on hieman mietitty, johdot saa joko sivusta tai takaa, siitä plussa. En nyt yhtäkkiä keksi kokonaisuudesta mitään negatiivista.

  Katsotaan tuleeko sitä koskaan palattua pleikkarin tai xboxin leiriin, ainakaan toistaiseksi ei kaduta.
   
 11. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Siihen Mario Kart, Splatoon 2 sekä Super Mario Odyssey ja laatuhetkiä on luvassa satoja tunteja.
   
  Murdoc tykkää tästä.
 12. Murdoc

  Murdoc Active Member

  XBL:
  McMurdoc
  PSN:
  McMurrDog
  Jeps, näille kans oma ääni! Etenkin Splatoon on niin virkistävän erilainen muihin moninpeleihin verrattuna. Näiden kaveriksi sitte tutustumaan eshopin valikoimaan.
   
 13. kopolanpoika

  kopolanpoika Member

  Tuohon suosittelen vielä hommaamaan Procontrollerin, melko arvokas ohjain, mutta jos tulee vähääkään enemmän pelattua niin on kyllä hintansa väärti. Joyconeissa tuppaa olemaan näppäimet liian pienet ja lähellä toisiaan.
   
 14. Teemuhyn

  Teemuhyn Member

  Youtube:
  youtube
  Switch:
  SW-0219-2305-8323
  Nintendon oma ProController on kyllä hyvä. Tykkään, sillä se sopii ainakin omaan käteen todella hyvin. Hintojen osalta oon verrannut näitä Nintendon lisävarusteita Appleen. Molemmat "kynii" hirveitä hintoja lisävarusteista.
   
 15. iNdo

  iNdo Member

  XBL:
  IlariJ
  PSN:
  IlariJ
  Noista näytöistä vielä, Wii U-gamepadissa on resistiivinen kosketusnäyttö, kun taas Switchissä kapasitiivinen.

  Eli Switchissä on jo lähtökohtaisesti parempi.
   
 16. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Toivottavasti en samaa jo tähän ketjuun kirjoittanut, mutta itselle tuo Switchin mobiilius on kyllä se juttu. Helppo masiina-käteen-ja-pelaamaan-meno on niin iso plussa, että ottaisin mieluusti about kaikki pelini jatkossa Switchille. Aika unelma olisi saada The Witness tälle masiinalle, niin ehkä saisin joskus jopa seikkailun loppuun asti. Abouttiaralla mahoton unelma, mutta hyvä esimerkki sen tyylisestä pelistä, jota mieluusti mobiilina räveltäisi.
   
 17. OK

  OK Well-Known Member

  Jälkikäteen The Witness on julkaistu myös tableteille, joten Switch versio voi hyvinkin toteutua.
   
 18. OK

  OK Well-Known Member

  Löytyykö Switch omistajia, jotka ovat ostaneet Jenkkien eShopista pelejä? Kirjoitushetkellä eBaysta on mahdollista napsia eShopin $50 kortteja reilun $42 hintaan. Tällä hetkellä mietityttää:

  1) Pystyykö EU/Suomi ja Jenkki alueilta ostettuja pelejä pelata sulassa sovussa ilman ylimääräisiä kikkailuja? Vai pitääkö tässä esim. aina vaihtaa päätilistä -> Jenkkitiliin, jos haluan pelata ulkomaan eShopista ostettuja pelejä?

  2) Onko tämä edes laillista vai tuleeko Reggie potkimaan kasseille, jos käyttäjä sortuu tämänkaltaiseen toimintaan?

  E: Kiitos vastauksesta!
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2018
 19. laitos

  laitos Toimitus Ylläpidon jäsen

  XBL:
  laitospaitos
  PSN:
  teelaine
  Joudut luomaan Switchille uuden käyttäjän jonka lokaatioksi laitetaan USA ja kun haluat ostaa noita jenkkipelejä, kirjaudut sisään storeen kyseisellä käyttäjällä. Tuolla tilillä ladatut pelit ovat muiden konsolilla olevien käyttäjien pelattavissa ihan normaalisti, eli ainoa haittapuoli on tuo yksi "ylimääräinen" käyttäjä joka näkyy konsolilla.

  En kyllä usko että tästä tulisi mitään ongelmia. Ei tässä kuitenkaan mitään lakiin liittyvää ongelmaa ole: Käyttäjä maksaa peleistään kuten pitääkin, vaikka pelit ostetaankin toiseen regioonaan kuuluvasta kaupasta.
   
 20. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Tänään tulee vuosi täyteen Nintendo Switchin julkaisusta.

  Itsensä nurkkaan virheillään maalannut Nintendo tuli ulos rohkealla avauksella, joka sai välittömästi pelaajien lämpimän huomion. Myynti pystyi vastaamaan kysyntään vasta lähes vuoden päästä.

  Itse liityin mukaan suunnitellusti vasta toukokuussa, kun Mario Kart 8 Deluxe julkaistiin. Kesä meni tätä verkossa ajellessa, sekä myöhemmin myös Splatoon 2 räiskeissä sekä ARMSin hanskoja heilutellessa. Lokakuussa ilmestynyt Super Mario Odyssey taputteli täydellisen julkaisuvuoden.

  Konsoleita myyty ensimmäisen vuoden aikana arviolta 17 miljoonaa. Mikäli tahti pysyy samana, kärkytään konsolisukupolven kakkossijaa.

  Hyvä Nintendo!
   
  BaDari tykkää tästä.

Jaa tämä sivu