Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo Switch

Pakko-ostos tuohon hintaan. ClasOhlson tarjoaa myös ilmaisen toimituksen, joten nyt lähtee erinomaiseen hintaan konsoli. Tuskin parempaa diiliä saa vähään aikaan, kun Switch muutenkin menee hyvin kaupaksi.

Tässä on vähän ilmassa sellaista hinnanalennuksen tynkää. Tai mahdollisesti näitä hyviä bundleja.

Konsoli myy, mutta tekee sen vielä liukkaammin kun laitetaan hintaa alaspäin. Tavoite tilikaudelle on kova Nintendolla.
 
Yritin tehdä tilausta Ohlsonin sivuilla niin tuli viesti, että tuote on loppu ja saatavana seuraavan kerran 1/2019.
 
Gigantista Nintendo Switch SuperSmashBros -bundle 389 € - https://www.gigantti.fi/product/gam...endo-switch-super-smash-bros-ultimate-edition

81%2BGicQ%2BvqL.jpg
 
Vuosi alkaa lähestymään loppuaan ja oma henk.koht. switch pelikirjasto alkaa olemaan ihan kivan kokoinen.
Kone tuli ostettua syyskuussa 2017 ja sille on tullut ostettua 82 peliä.
Todella moni on indie peli ja switchin ansiosta noihin vasta kunnolla tutustuinkin, koska sillä noiden pelaaminen tuntuu jotenkin luonnollisemmalta mitä pleikkarilla tai boxilla.
En tiedä muista, mutta en minä ainakaan ostanut markkinoiden tehokkainta konsolia pelatakseni sillä jotain pixel art pelejä.
Switchille nuo taas sopii ja jos peli näyttää telkkarin ruudulla jo liian karulta (esim. Elliot quest) niin sitten sitä voi pelata koneen omalta näytöltä.

Vaikka laite on 95% ajasta telakassa niin tuli se kerran otettua jopa mukaan. Syyskuussa kävin kaverin luona ja junamatkat kesti yhteensä kolme tuntia joka kului kätevästi bayonettaa pelaten.
Switch saa paljon haukkuja akun huonosta kestosta, mutta kuka oikeasti pelaa tuolla yli 2 tuntia putkeen ilman, että lähistöllä on yhtään pistorasiaa?

Aiemmin tähän ketjuun postaamani haman muotoillut silikonisuojat joy-coneille on myös olleet erittäin hyvät.
Normaalisti en pysty pelaamaan switchillä portablena melkein ollenkaan, koska se on vain iso litteä lankku ihan kuten 3ds.
Nuo suojat tekee joy-coneista paremmat eikä kädet tulleet kipeäksi esim. noiden junamatkojen aikana ollenkaan.
Nuo suojathan on esim prisman valikoimissa ja hintaa on 6.95e

Olen käyttänyt jopa youtubea yllättävän paljon ja pian onkin jo 60 tuntia täynnä.
Tämä kyllä johtuu osittain siitä, että oma pc on niin paska etten pysty katsomaan tubesta edes 1080p videoita :D
Lisäksi sohvalla löhötessä on paljon kivempi katsella pitkiä videoita kuin koneen ääressä. Pitkillä videoilla tarkoitan näitä 1-3 tuntia pitkiä kritiikki videoita eri peleistä.
 
Switch sai taas uuden sovelluksen, kun "sarjakuvien Netflix" InkyPen julkaistiin konsolille!

Selatessani palvelun tarjontaa löysin aikas paljonkin itseäni kiinnostavaa luettavaa, esim. Penny Dreadful, The Blood Queen ja Harrow County, listaa voisi tietysti jatkaa loputtomiin. Huonona puolena ehkä se, että manga-faneille ei paljoa sisältöä vielä ole.

Sarjakuvien lukeminen Switchillä 7,99 euron kuukausihintaan, kyllä vai ei?

Arvostelun voi vilkaista tuosta: Tarjoilija, pelikonsolissani on sarjakuvia!
 
Noniin, nyt se tuli viimein tehtyä! Elikkäs ostoskoriin Nintendo Switch -konsoli, kantolaukku näytönsuojalla, perusohjain, Super Mario Odyssey ja Xenoblade 2 -pelit tuli ostettua ja ei kaduta ollenkaan. Tuo näytönsuojan asentaminen meni päin vittua niin, että piti heittää menemään. Aika paljon tuli yllätyttyä siitä miten vallan mainioita ohjaimia Joycon -ohjaimet ovat. Super Mario Odyssey oli joyconeilla niin hauskaa riemua uutuuden viehätyksellä, että en muista milloin viimeksi olisi tuommoisa riemua kokenut. Eshoppia selatessa huomaa, että roskia on paljon ja maksullisen palvelun "pelaa ilmaiseksi" ei näy muille kuin jäsenille missään?
 
Nyt kun konsoli on ollut yli kuukauden omistuksessa, niin ei ole vieläkään kadonnut uutuuden viehätys. Jotenkin aivan mahtavaa tuo, että kun Switchin ottaa telakasta pois ja siirtyy muualle pelamaan, niin pelit näyttävät siltä että ne ovat rakennettu nimenomaan pientä näyttöä varten.:cool:

Vaikka on huhuja liikenteessä siitä, että Switchistä tulee kesällä uusi versio niin ei haittaa ollenkaan että ostin, sillä Xenoblade 2:sa on niin paljon tekemistä että menee kivasti talvi ja toivottavasti myös kevät tätä pelatessa ja en ole Super Mario odyssey -pelissä mennyt sitä lipputanko haastetta läpi.

Lopuksi vielä, että kun tuo kantolaukun mukana tulleen näytönsuoja kun meni vituiksi, niin ostin semmoisen lasisen suojan ja sen asentaminen osui maaliinsa!
 
Itsellä ei ole viehätys kadonnut mihinkään vaikka kone ollut n.1.5 vuotta. Oikeastaan kaikki indie pelit tulee ostettua sille sekä joidenkin isompienkin pelien versiot. Esim tales of vesperia definitive edition tulee ostettua switchille vaikka pleikka ja boxikin löytyy, koska ero visuaalisessa puolessa ei ole mitenkään järkyttävän suuri ja switchillä ei ole pakko asentaa pelejä.

Fyysisten pelien kanssa voi helposti pitää vaikka kymmeniä pelejä odottamassa, että iskee fiilis pelata ja mitä enemmän switchiä kayttää niin sitä enemmän muiden konsolien pelien pakko asentaminen alkaa ärsyttää.
 


Tämä olisi sopinut Xbox-ketjuunkin, mutta anyways... Switchillä päästään kohta käyttämään Xbox Liveä.

Mitähän tuo sitten käytännössä tarkoittaa? Ainakin tuossa videopätkässä mainitaan esim. Xbox Achievementien tienaamista Nintendolla pelatessa:D Mielenkiintoista nähdä mitä tuosta tulee.
 
Ei näistä varmaan haittaakaan ole. Mietin vaan tekeekö tällainen yksinpelaava ja saavutuksista täysin kiinnostumaton pelaaja tuolla mitään.

No aika näytää varmasti.
 
Eihän tuo Switchin peleihin saavutuksia lisää. Aika vähän on mitää tietoa siitä että mitä Xbox Live tekee Switchillä.

Joka tapauksessa täällä on ihan liipasimella ollut jo pitkään Nintendon hankinta, joten jos sillä pystyy jotenkin pelaamaan yhteen pääasiallisen alustan (xbox) kanssa niin se kyllä ruokkii ostopäätöstä itselleni.
 
Täällä Nintendo Switchin hyviä puolia on juuri ollut se ettei saavutuspisteitä ole.

Miten jonkun täysin vapaaehtoisen asian puuttuminen on hyvä puoli?
Jos noista jotain stressia saa ja niitä on pakko metsästää joka usein johtaa pelikokemuksen pilaamiseen niin se on ihan oma valinta ja niiden mukana olo ei ole keltään pois.
Itse kerään ne jotka kiinnostaa ja selkeästi paskasti suunnitellut saavutukset jätän omaan arvoonsa.

Aika sama homma kun jotkut itkee siitä, että vapaa tallennus helpottaa peliä liikaa kun voi tallentaa parin askeleen välein.
Kukaan ei tuohon pakota joten se syyllinen löytyy peiliin katsomalla.
 
Kyllä achievementit buustaisivat omaa Switchillä pelaamista. Nimenomaan vielä parempi näin että yhtyisi jo olemassa olevaan Xbox Live -tiliin. Tällöin Switchillä ansaitut achievementit kasvattaisivat olemassa olevaa saldoa, eikä niin että lähtisi keräämään Switchin omia (Nintendon lanseeraamia) saavutuksia nollasta. Huippu juttu, jos sellaisenaan toteutuu!

Näistä tosiaan tuskin kenellekään harmia on. Omaa pelaamistaan voi jatkaa achievementeista välittämättä, mutta kaltaisilleni gamerscoren keräilijöille tämä vaan nostaa Nintendo Switchin arvoa.
 
Ylös Bottom