Nintendo Switchin indie- ja latauspelit

Omenanraato

Well-Known Member
#61
Vastaus: Nintendo Switchin indie- ja latauspelit

Noi on onneksi vähän noussut pintaan taas Micro machinen jne myötä. Tässä parin vuoden aikana useampia tämän tyyppisiä tullut myyntiin.

Mikäs se suomalainen rallipeli oli aikanaan tästä kuvakulmasta. ”3D” meiningillä. Muistan vaan violetin ralliauton ja sen soratiet. Sellanen sais tulla uusioversiona.
 
#62
Vastaus: Nintendo Switchin indie- ja latauspelit

Noi on onneksi vähän noussut pintaan taas Micro machinen jne myötä. Tässä parin vuoden aikana useampia tämän tyyppisiä tullut myyntiin.

Mikäs se suomalainen rallipeli oli aikanaan tästä kuvakulmasta. ”3D” meiningillä. Muistan vaan violetin ralliauton ja sen soratiet. Sellanen sais tulla uusioversiona.
remedyn death rally?
 

Omenanraato

Well-Known Member
#66
Vastaus: Nintendo Switchin indie- ja latauspelit

Mantis Burn Racing pelistä pelikuvaa:


Tämä on taas sarjassamme pelejä jotka omaan makuun on juuri AAA pelien rinnalla niitä pelejä, joita kuuluu pelata Switchin kaltaisella laitteella. Tän tyyppisiä pelailin juuri Vitalla, iPadillä jne. Sama juttu Stardew Valley, Golf Story jne. Itse en vain edes Switchillä telakasta näitä jaksaisi yhtään pelata, kun taas kannettavana reissussa, tai sängyn pohjalla mitä parhaita.
Mantis Burn Racing[emoji768] Confirms 60FPS and Cross-Play on Nintendo Switch[emoji769]

VooFoo Studios have also confirmed that 3 and 4 player local split-screen races are locked at 30fps, with 2 player split-screen running at a variable 30-60fps. The game will also support cross-network play between Nintendo Switch[emoji769], Xbox One and Steam players.


http://www.voofoo.games/mantis-burn-racing-confirms-60fps-cross-play-nintendo-switch/
 

pelle

Well-Known Member
#67
Vastaus: Nintendo Switchin indie- ja latauspelit

Golf story tuli eilen paukuteltua loppuun ja sellaiset 16 tuntia siinä meni. Viimeiseltä alueelta jäi kaksi haastetta tekemättä.
Kolopalloa sai mäiskiä tarpeeksi, mutta jäin haluamaan lisää kaikkea muuta.
Tidy park alueen "mysteeri" oli hauska ratkoa ja sellaista olisi saanut olla enemmänkin.
Samoin frisb...siis disc golfia olisi saanut olla lisää vaikka se simppeliä olikin. Lisää vaan ratoja joissa on enemmän esteitä.

Eniten kuitenkin kaipasin sitä, että pelaajan (ex) vaimo olisi saanut kunnolla ns. näpeilleen. Nyt se vaan tulee ekaan turnaukseen haukkumaan pelaajan ja vie puolet voitoista ja siinä se.

Tämä ei kuitenkaan ole negatiivinen viesti vaan merkki siitä, että peli ja varsinkin hahmot oli niin hyviä, että sitä tarinaa olisi kiva saada lisää.
Tällaisenaankin peli on todellakin ostamisen arvoinen vaikka ei pahemmin golfista välittäisi.
Omaan golf peli historiaan kuuluu ps2 ja vita everybodys golf pelit sekä gta 5:n golf jota tulee pelattua joskus ja silti tykkäsin tästä paljonkin.

Sisältöäkin on ihan kivasti sillä perus golfin lisäksi löytyy muutama minigolf rata, kolme drone lennätys tehtävää, disc golf ja tietenkin galf.
Galf on kunnon retro golfia jo valmiiksi retrossa pelissä. Vertausta en osaa antaa, mutta jopa joskus aikoinaan pelaamani c-64 golf oli edistyneempi mitä tuo :D

Toki pelissä on myös paljon keskustelua ja haasteita. Melkein kaikki tarinaan liittyväkin ratkaistaan luonnollisesti lyömällä pallo johonkin.
Tarinan lisäksi löytyy quick play jota voi pelata kahdestaan ja siinä voi valita kuinka hyvät mailat on käytössä, kuinka tasaisia viheriöt on, tuulen voimakkuuden ja jopa reiän koon.
Jos haluaa kiduttaa kaveria niin toki myös galf kuuluu valikoimaan.

Kaikki tämä vain 14.99e
 

pelle

Well-Known Member
#68
Tullut pari peliä taas pelattua.

Implosion: never lose hope on erittäin laadukas hack and slash.
Pelisä on neljä chapteria ja jokaisessa monta tehtävää. Tehtävät ovat muutaman minuutin mittaisia joten koko pelin pystyy pelaamaan läpi parissa tunnissa jos haluaa.
Toisaalta tähän voi myös upottaa helposti yli 20 tuntiakin sillä tehtävistä saa mitaleja kun suorittaa ylimääräisiä tavoitteita kuten tappaa kaikki ampumalla, ei ota yhtään osumaa jne.
Mitaleilla voi sitten avata parannuksia warmech asuunsa sekä avata toisen pelattavan hahmon.
Vaikeustasoja on normal, hard sekä expert ja jokaisella vaikeustasolla on omat mitali haasteensa ja oman hahmon taso säilyy uudelle vaikeustasolle siirryttäessä.
Kentistä löytää myös päivityksiä joiden avulla saa enemmän kestävyyttä, vahinkoa jne.
Välivideot on toteutettu samalla tyylillä kuin esim psp metal gear solid peleissä eli minimalistisesti animoituja kuvia.

Itse en odottanut tältä muuta kuin kivaa pelaamista, mutta tuolla toisella hahmolla oli niin hauska pelata, että vedin tämän läpi jokaisella vaikeustasolla.
Lisäksi ekan chapterin läpäisyn jälkeen aukeaa muutaman tehtävän mittainen another story kampanja jota ei kuitenkaan kannata heti mennä pelaamaan sillä silloin se spoilaa yhden hahmon täysin.
Tuo kampanja onkin sitten reippaasti vaikeampi ja siinä ei ole vaikeustason valintaa ollenkaan.

Sitten löytyy vielä special mode joka on tavallaan horde moodi.
Tämä on hyvä osoitus siitä kuinka hyvä ja hieno mobiilipeli voi olla.
Tämäkin on siis ilmestynyt jo vuosi tai pari sitten ios ja android laitteille. Hintaa 12e ja tilaa vie melkein 5gt.
Rayark alkaa olemaan yksi suosikki kehittäjiäni switch porttauksillaan. Tämän lisäksihän koneelle löytyy saman porukan tekemät hyvät rytmipelit voez ja deemo.

Alla Luis Alamillan tekemä arvostelu. Tyypillä on varsin hyviä switch arvosteluja.


Bulb boy tuli ostettua halloween alesta.
Kyseessä on kauhu seikkailu joka aluksi ei kiinnostanut yhtään graafisen ilmeensä takia.
Koko pelihän on väreiltään musta/vihreä ja tyyliltään kohtuu karun näköinen.
Kiinnostuin kuitenkin erään tube arvostelun katsomisen jälkeen ja olihan tämä hyvä ja hauska ja sisälsi hyvällä tavalla häiritsevää settiä aina välillä.
Ainoa miinus on pelin pituus sillä homma oli ohi alle kahdessa tunnissa.
Nyt tällä on hintaa hieman päälle 5e ja vaikka tykkäsinkin todella paljon niin tuossakin on vielä 2e liikaa. Normaalistihan tämä on 7.99e.

Arvostelu joka herätti kiinnostukseni:

 

pelle

Well-Known Member
#70
Snipperclips+ tuli napattua prismasta mukaan pari päivää sitten kun sitä niin vuolaasti kehutaan.
Tänään tuli broidin kanssa pelattua ryyppäämisen lomassa kaikki muut paitsi viidennen maailman kuusi viimeistä kenttää joita ei edes kokeiltu kun kello alkoi olemaan jo niin paljon ja sorcery slots tai joku vastaava. Se vaan vaikutti ärsyttävältä.

En kadu ostostani, mutta tavallaan odotin jotain enemmän kun monet sanoo tätä erittäin hauskaksi ja yhdeksi switchin parhaista peleistä.
Minipeleissä saattaa hauskaa ollakkin, mutta tuo pelin varsinainen anti eli puzzlet on juuri sitä, puzzleja.
Monet oli ihan kekseliäitä eikä ne alkaneet puuduttaa, mutta pelaaminen oli jatkuvaa miettimistä kuten pulmien ratkonnassa yleensäkin.
Itse hieman oletin, että varsinkin ryyppypelinä tämä olisi hauska kun tulee virhe leikkauksia jne, mutta noin kävi todella harvoin.
Ehkä meillä sitten vaan toimi kommunikointi liian hyvin ja ennen hahmojen leikkaamista muutenkin mietittiin, että miten pulman ratkonta kannattaa aloittaa.

Hieman myös yllätyin pelin lyhyydestä. Kumpikaan meistä ei ole mitenkään erityisen hyvä hahmottamaan nopeasti miten hahmoja täytyy leikata ja pelin 75:sta pulmasta 69 tuli läpäistyä n. neljässä tunnissa. Fyysinen versiohan siis sisältää peruspelin + dlc:n. Alunperin pelissä oli 45 pulmaa ratkottavana.
Minipeleistä tuli kokeiltua jääkiekkoa joka oli ihan hauska.

Peli ei siis suinkaan ole huono, mutta ei myöskään "parasta ikinä" tason kokemus. Kekseliäs ja kiva puzzleilu. Nothing more, nothing less.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#71
Snipperclipsille on oma ketjunsakin olemassa.
https://forum.konsolifin.net/threads/snipperclips.87931/#post-1601622

Mut en mä itse tätä nyt niinkään ryyppypeliksi kavereiden kans lähtis suosittelee, vaan pikemminkin vaimolle viinilasi kouraan ja parisuhdeaikaa viettämään.
Vaimo pelaa kännykällä Hay Daytä, eikä koskaan mitään muuta, niin Snipperclips oli ihan mahtavaa vetää juuri sellaisen henkilön kanssa joka tuntee sut läpikotaisin. Ja sellainen joka ajattelee tollasista ihan eri tavalla, jolloin liikutaan kokoajan siinä maailmansodan ja vuosisadan rakkaustarinan välimaastossa. :D

Ite tuskin jaksaisin kenenkään kaverin kanssa pelata muutamaa kenttää pidemmälle, mutta vaimon kanssa kokemus oli Switchin top 5 kokemuksia.
 

JTahti

Well-Known Member
#72
Mantis Burn Racingissa on erikoinen kaksinpelimoodi.

Challenge your friends to high-octane races anywhere with 'cross table' split screen! twit
 
#73
Mantis Burn Racingissa on erikoinen kaksinpelimoodi.

Challenge your friends to high-octane races anywhere with 'cross table' split screen! twit
Tuollaisia juttu tuo Switch nimenomaan kaipaa! Tosi siisti mutta samalla myös toisaalta itsestäänselvä tapa hoitaa paikallinen moninpeli tuollaisella laitteella.
 

Miqz

Active Member
#74
Nine Parchments kotimaiselta Frozenbyteltä on julkaistu tänään. Näytti ihan kivalta, onko joku jo ehtinyt testata?
 

Nepa

Active Member
#77
On jo vanha peli ja Switchinkin ensimmäisiä indieitä, mutta tänään tuli pitkästä aikaa pelattua World of Goota.

Musiikit ja visuaalisuus aivan loistavaa. Peli yksinkertaisen leppoista, mutta sopivan haastavaa.

Pointteri-ohjauskin toimii täysin moitteetta.

Vahva suositus jos joltakulta vielä kokematta.
 

pelle

Well-Known Member
#78
Jos nuoruudessa on viettänyt monta tuntia esim dungeon masterin tai eye of the beholderin parissa niin kannattaa tsekata heroes of the monkey tavern.
Kyseessä on ensimmäisestä persoonasta kuvattu dungeon crawler jossa liikutaan ruutu kerrallaan ihan kuten noissa vanhoissa klassikoissa.
Tuolla on nyt hintaa 4.95e ja demokin löytyy.

Itse mietein tuota jo alkuperäisellä kympin hinnalla, mutta nyt se on jo pakko ostaa kun demostakin tykkäsin.

Kannattaa myös ladata pinball fx 3. Se on ilmainen ja sisältää sorcerers lair pöydän.
Lisäksi 18.12. asti voi ladata ilmaiseksi carneval ja son of zeus pöydät. Plussaa myös siitä, että handheld moodissa voi pelata myös switch pysty asennossa jolloin kenttää mahtuu enemmän kerralla kuvaan.
 
Viimeksi muokattu:
#79
Kannattaa myös ladata pinball fx 3. Se on ilmainen ja sisältää sorcerers lair pöydän.
Lisäksi 18.12. asti voi ladata ilmaiseksi carneval ja son of zeus pöydät. Plussaa myös siitä, että handheld moodissa voi pelata myös switch pysty asennossa jolloin kenttää mahtuu enemmän kerralla kuvaan.
Ikinä ole flippereistä oikein perustanut, viimeksi Amiga 500:lla tullut hakattua, mutta latasin tämän ja jäin koukkuun. Hemmetin hyvä. Tulee varmasti ostettua ainakin Aliens-pöydät jossain välissä.
 

pelle

Well-Known Member
#80
Sama homma itsellä. Pinball dreams ja fantasies on ne joita tuli lapsena pelattua amigalla eikä sen jälkeen ole tullut flippereihin koskettua. Itse ehkä ostan portal pöydän ainakin kun maksaakin vain 2.9e.
 
Ylös Bottom