Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana JTahti, 20.12.2016.

Tags:
 1. iNdo

  iNdo Member

  XBL:
  IlariJ
  PSN:
  IlariJ
  Yhtä varmasti kuin Half-Life 3.
   
  HideoMiyamoto tykkää tästä.
 2. HideoMiyamoto

  HideoMiyamoto Well-Known Member

  Half-Life 3 confirmed :p
   
 3. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Missä vain pelattava Battleroyale kelpaisi hyvin.
   
 4. HideoMiyamoto

  HideoMiyamoto Well-Known Member

  Ippenator tykkää tästä.
 5. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Oma nimi pelin lopputeksteihin? Hyvä syy osallistua yhteisörahoitettuun peliprojektiin, joka kääntää Chikken Wiggklen DS:ltä Switchille.

   
 6. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  [​IMG]
  #NintendoDirect is coming! Tune in on March 8th at 23:00 CET for half an hour of information about upcoming #NintendoSwitch and Nintendo #3DS games, including new details on #MarioTennis Aces.
  NoE Twitter
   
 7. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Directin mietteitä mun pelimaun osalta. Tiedän et kovia nimikkeitä julkaistiin, mutta mulle tärkeimmät:

  - Mario tennis: Tennispelejä tässä odoteltu nykykonsoleille, eikä noi realistiset tekeleet ole vakuuttaneet laisinkaan. Mutta tämä näytti juuri siltä miltä pitää. Eli hauskalta tennikseltä. Parasta juuri se, miten Marion kanssa voidaan luoda ihan uudenlaisia lyöntejä ja syvyyttä perus tennikseen. Lisäksi tarina moodi ja Wii aikojen jälkeen paluu myös liiketunnistus tennikseen. Kelpaa!

  - Captain Toad: Wii U:n yksi parhaita pelejä oli juuri Toadin puzzlet ja tätä jos jotain odotan äärimmäisen kuumeisesti.

  - Crash Bandicoot: En ikinä ole ollut mikään sarjan suurin fani, vaikka lapsena kaverilla tätä paljon pelattiin. Pleikka julkaisun jälkeen ei ole ollut ajatuksissakaan ostaa, mutta tämä on jälleen niitä pelejä, jotka mun mielestä sopii juuri käsikonsoliin kuin nakutettu, joten ostoslistalle menee tämä versio.

  - South Park: Tämä mulla on pleikalla ja peli olisi kiva ja tykkäisin, mutta jälleen näitä pelejä joita en jostain syystä jaksa isolta ruudulta pelata yhtään. Nimenomaan reissulla tms. jaksaisin tälläisiä pelata, joten uusiksi joutuu ostamaan kun hinta vähän tippuu.

  - Little Nightmares: Puzzlet + käsikonsoli = pakollinen ostos..

  Tähän päälle vielä juuri ilmestyvä pakollinen hankinta Kirby ja tuleva Pokemon RPG ja Yoshi, niin meikä viettää satoja tunteja Switchin kanssa. Täytyneekin kaivaa Wii U:n sisuksiin Toad ja pelata uusiksi se läpi.
   
  BaDari, JTahti ja laitos tykkäävät tästä.
 8. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Itselle Directin suurin anti tuli loppupuolella, kun jatkuvasti ilmaista lisäsisältöä uusien kenttien ja varusteiden muodossa saava Splatoon 2:lle julkistettiin ensimmäinen maksullinen (!) laajennus: Octo. Sisältäen uuden yksinpelikampanjan ja siihen uusi pääosan esittäjän. Tämän uuden sankarin saa myös verkkopeleihin mukaan. Julkaisu kesällä.

   
 9. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Mitäs kovia nimikkeitä julkistettiin?
   
 10. Murdoc

  Murdoc Active Member

  XBL:
  McMurdoc
  PSN:
  McMurrDog
  Smash, Crash ja Little Nightmares ainakin itelle kovia. Ja Splatoonin uus yksinpelisisältö kiinnostaa kovasti ja näytti tosi hyvältä. Niin ja Captain Toad joka jäi WiiU:lla kokematta sekä South Park jota en ole vielä ehtinyt hankkia millekkään muulle alustalle. Sopii omasta mielestä loistavasti Switchille. :)
   
 11. pelle

  pelle Well-Known Member

  Itselle direct oli yhtä tyhjän kanssa. Ainoa kiinnostava switch peli oli travis strikes again, mutta senkin hypetys lopahti kun se onkin tuollainen yläviistosta kuvattu simppeli peli eikä sellainen kuin edeltäjänsä.
  Kiinnostaa se edelleen, mutta en kyllä täyttä hintaa tule maksamaan. Joku 40e olisi ihan ok hinta.
   
 12. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Pisti silmään vanhojen pelien uudelleenjulkaisujen suuri määrä.
   
 13. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Tässä aika hyvä listaus niille, joilta jäi Direct väliin: https://www.polygon.com/2018/3/8/17...-2018-recap-super-smash-bros-okami-splatoon-2

  Vähän meh kaikkien Wii U -porttauksien ja "vanhojen" multiplattareiden kanssa. Mutta oli siellä hyvääkin.

  3DS-peli Dillon's Dead-Heat Breakers näytti hyvältä, julkaisu 24. toukokuuta. Detective Pikachu kiinnostaa niin ikään. Julkaisu parin viikon päästä 23. maaliskuuta 3DS:lle.

  Switchille Kirby Star Allies (julkaisu 16.3.2018) ja Travis Strikes Again (julkaisu tänä vuonna).

  Switchin kovin tulossa oleva peli on kuitenkin edelleen Octopath Traveler. Näytti niin älyttömän hyvältä. 13. heinäkuuta tämä vihdoin julkaistaan.
   
 14. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Ei kahta sanaa siitä, mikä oli Directin paras vahvistus. Super Smash Bros. Switchille, tänä vuonna!! Ellei myöhästy toki... Kattonu tuon videon kolmesti ja joka kerta ihokarvat nousee pystyyn. Paljon muutakin mielenkiintoista, mutta ei ole muilla jakoa.
   
 15. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Mario Tennikseen saadaan liikeohjaus.

   
  laitos tykkää tästä.
 16. iNdo

  iNdo Member

  XBL:
  IlariJ
  PSN:
  IlariJ
 17. Murdoc

  Murdoc Active Member

  XBL:
  McMurdoc
  PSN:
  McMurrDog
 18. OMI3R

  OMI3R Well-Known Member

  PSN:
  OmieR
  Laitetaan nyt tännekin: Little Nightmares saa nyt myös Nintendo Switch version, sisältää myös kaikki Secrets Of The Maw lisäjaksot:

  [​IMG]
   
 19. kopolanpoika

  kopolanpoika Member

  Hankintalistalle menee:
  - Super smash bros
  - Mario tennis aces
  - Kirby
  - Octopath traveller
  - Captain toad
  - Huryle warriors (varauksella)

  tähän vielä aiemmasta Mini Directistä
  -DK

  Switchin pelitarjonta alkaa lunastamaan tänä vuonna niitä odotuksia, jonka vuoksi pelikonsolin alunperin hommasin. Uskomatonta kyllä Mario Tennis aiheutti suurimman hypen tunteen vaikka Mini Directin kohdalla odotukset oli täysi nolla. Nyt näytti kumminkin, että peliin on saatu aika mukavasti twistiä erilaisten erikoislyöntien kautta, joka kyllä herätti ostohalut. Octopath Traveller oli toinen erittäin mielenkiintoiselta vaikuttava tapaus, saattaa olla jopa ensimmäistä kertaa tuollaisen exclusive- paketin hankkiminen edessä.

  Itselle näiden vanhojen julkaisujen uudelleenjulkaisu on nannaa kun en ole nintendoa 10v omistanut ja kaikki on uutta, mutta voisi jopa sapettaa jos noinkin suuri osa peleistä mitä Minissä/Directissä julkaistiin onkin pelkkiä uudelleenversiointeja, jotka jo hyllystä löytyvät WiiU versioina.
   
 20. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Onkohan Okami HD:ssä parannettu piirroksen tunnistusta ja liikkeen tunnistusta? Muistan että kun pelasin tuota Wiillä niin tein ympyränpiirto tutoriaalia tunnin kun kone ei hyväksynyt mun ympyröitä. Lisäksi en saanut joitain taisteluliikkeitä toimimaan lainkaan niiin piti pärjätä ilman.
   

Jaa tämä sivu