Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Eilen ensimmäiset pelit ilmaista Tetris 99:iä. Kyseessä on klassinen Battle Royale, jossa 99 pelaajaa ottaa erää Tetristä. Toisen onni on toisen epäonni, näin olen yrittänyt tuosta mekaniikasta ymmärtää. Kontrollit ovat napeista, analogitatit on jätetty sivuosaan. Hauska ja matchmaking kerää nopeahkosti peliseuraa.

Paras sijoitus tähän mennessä 8.

 
Viimeksi muokattu:

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Kolme Resident Evil -peliä saapuu Switchille 21. toukokuuta. Resident Evil Zero, Resident Evil HD Remaster ja Resident Evil 4.
 

Murdoc

Well-Known Member
Onkohan tuossa nelosessa liikeohjaus yhtenä vaihtoehtona? Se on kyllä imo paras tapa pelata tuo peli ja voisi ostaa tuon Switch version jos tuo pelistä löytyy. :)
 

pelle

Well-Known Member
Tuota tietoa itsekin odottelen. Revelationsit oli hemmetin hyvä pelata gyro tähtäyksellä. Jos tuota ei nelosesta löydy niin ostamatta jää kun se kuitenkin on tullut pelattua useamman kerran läpi jo gamecubella.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Onkohan tuossa nelosessa liikeohjaus yhtenä vaihtoehtona? Se on kyllä imo paras tapa pelata tuo peli ja voisi ostaa tuon Switch version jos tuo pelistä löytyy. :)
Kovasti sitä ainakin Capcomin twittertilillä toivotaan. Mahdollisuus liikeohjaukseen on vähintäänkin kohtuullinen, kun se kerran Revelationeihinkin lisättiin.

Edit. Tässä ei liikeohjausta paljasteta, mutta pakko laittaa fiiliksiä nostattamaan. :)
 
Viimeksi muokattu:

Miika_-

Well-Known Member

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Joo, ainakin Cupheadista on ollut vahvoja huhuja, että taitaa tulla ihan portattuna julkaisuna, mutta noista graafisesti vaativammista peleistä en usko ennenkuin näen. Tämä voi nimittäin vieläkin tarkoittaa sitä, että on vaan pelattavissa Switchillä, eli Xbox Game Pass -palvelun kautta.

Jos saa yhdistettyä nykyiseen Microsoft tiliin ja achievementit kilisevät tilille niin Switchillä kuin Xboxillakin, niin johan olisi mahtavaa. Sen jälkeen olisi aika hankala jättää Switchiä kotiin edes suhteellisen lyhkäisiltä työmatkoilta. Puoli tuntia bussissa. Siinä ehtii hyvin takoa Haloa ja kumppaneita. :cool:
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Konsolivalmistajat alkaa poistumaan bunkkereistaan.
Näen tässä hyvää ja huonoa. Se vähentää yksinoikeuksien määrää, mutta samalla parantaa saatavuutta. Jos joku tykkää vaikka aina pelata Switchillä käsikonsolimoodissa, se hänelle suotakoon ja näin tällaisella yhteistyöllä sinne käsikonsolin ruudulle saadaan mahdollisimman paljon pelattavaa. Mitä jos vaikka olet kova Halo-fani, mutta kotona ei juuri ehdi olkkarin telkkarin ääressä kyykkiä. On lapset ja muut päivän rutiinit. Työmatkat ja illat sängyssä ennen nukkumaan menoa pelaaminen kuitenkin onnistuu Switchillä.

Sama sitten toisinpäin. Olet teknologiafriikki ja sinulla on parhaat mahdolliset telkkarit ja äänentoistot. Haluat pelata tehokkaimmalla konsolilla, eli Xbox One X:llä. Näin teetkin. Joka ilta, monta tuntia. Mitä jos voisit pelata 4k resoluutiolla ja jouhevalla ruudunpäivityksellä vaikka Zelda Breath of the Wildia, Xenoblade Chronicles 2:sta tai Super Mario Odysseytä. Mitä jos nämä pelit voisi nostaa korkeampaan suorituskykyyn suhteellisen helposti, vähän niinkuin nyt tehdään taaksepäin yhteensopivien Xbox 360 ja orggis Xbox pelien kanssa? Ehkä saisit nämä Nintendon pelit pelattavaksi Xboxillesi yhdellä kuukausimaksulla, ala Xbox Game Pass.
 

Nepa

Active Member
Tune in on 27/02 at 15:00 CET for roughly 7 minutes of new information in a livestreamed #PokemonDirect presentation.

NoE Twitter
Vaikkakin viimeksi Pokemoneja pelannut Red/Blue/Yellow aikaan niin tämä kyllä kiinnostelee. Olisiko siellä tehty kunnon iso maailma ja ehdottomasti kolmannesta persoonasta kuvattuna. Tällainen voisi ainakin itseä kiinnostaa.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Noh, mietteitä Sword / Shieldistä?
Meni vähän ohi puhelun vuoksi, mutta onko ne kolme pokemonia molempien pelien aloitus pokemonit? Mitkä pelien erot on, meni sekin siitä lopusta ohi?

Muuten näytti jotenkin tutun turvalliselta, enkä usko mitään mullistavia uudistuksia tulevan esim Sun/Moon osastoon, mutta ostoonhan tuo menee välittömästi.
 

kopolanpoika

Active Member
Noh, mietteitä Sword / Shieldistä?
Vähän kaksjakoiset fiilikset, olen odottanut Pokemonia kuin kuuta nousevaa (huomaa Moon puujalka), mutta jotenkin taas uusi Pokemon sukupolvi tai ainakin uudet aloitus pokemonit ei oikein innosta. Kun Nintendo panostaa niin suurella kädellä näihin remastereihin niin olisin toivonut, että kyseessä olisi joku Old School versio alkuperäisillä pokemoneilla (max kahdelta ensimmäiseltä sukupolvelta) tuotuna vuoteen 2019. Olisi sopinut Detective pikachu elokuvan henkeenkin.

Hankintaan menee joka tapauksessa, viimeisimmästä pokemonista alkaa olemaan 18 vuotta.
 

Ippenator

Well-Known Member
Heh, hyvin ovat ainakin hinnoiteltu...

Alkaa kyllä tosissaan ärsyttää tuo Nintendon nihilismi. Törkeää hinnoittelua melkeinpä kaikessa, ei trophyja ja pelit kuitenkin enimmäkseen remasteroituja vanhoja pelejä tai sitten porttauksia pleikkarilta tai boxilta ja yleensä tietysti paljon heikompia versioita kuin noilla muilla konsoleilla, kun tehot eivät muuhun riitä. Ei saa Nintendo kyllä tällä erää rahojani muuta kuin itseäni paljon kiinnostavien Nintendon yksinoikeus-pelien suhteen. Muilta osin menevät pelirahani Sonylle ja Microsoftille.
 

pelle

Well-Known Member
No nintendollahan ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten esim capcom pelinsä hinnoittelee. Moni julkaisija vaan on helvetin ahne ja kiskoo peleistään kovempaa hintaa mitä muilla alustoilla vaikka usein ne ovat vielä teknisesti huonompia.
 

shamaniac

Well-Known Member
Nintendo ei tietenkään suoraan sanele mitä muut julkaisijat hinnoiksi laittaa mutta varsinkin niissä Nintendon omissa peleissä kieltämättä on hinnat korkealla. Oli kyseessä sitten remake, remaster tai täysin uusi teos. Merkittäviä alennuksiakin saa odotella.

Ottaa kai ne alustan omistajat kuitenkin jotain provikkaa, joten ehkä Nintendo ottaa sitä enemmän tms? Otti tai ei, niin minunkin mielestä Nintendo-alustojen pelien hinnat on järjestään olleet ja pysyneet korkealla.
 
Ylös Bottom