Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

JTahti

Well-Known Member
Huomenna 11. päivä tammikuuta julkaistaan Tales of Vesperia: Definitive Edition Switchille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.
Tales of Vesperia: Definitive Edition sai kunnian olla ensimmäinen pelaamani japanilainen roolipeli, ja ihan miellyttävä kokemushan se oli. Suosittelen!
Olen kuullut että Tales of Vesperia on Tales of... pelien parhaimmasta päästä.
 

kopolanpoika

Active Member
Nintendo Switchin pelatuimmat pelit Euroopassa vuonna 2018:

  1. Fortnite
  2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  3. Super Mario Odyssey
  4. Splatoon 2
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. FIFA 19
  7. Minecraft
  8. Pokemon: Let’s Go, Pikachu
  9. Pokemon: Let’s Go, Eevee
  10. Xenoblade Chronicles 2

Lähde: https://nintendoeverything.com/nintendo-reveals-the-most-played-switch-games-in-europe-of-2018/
Tuo kuvastaa myös aika hyvin Switch heikkoa isojen julkaisujen tarjontaa viime vuonna, puolet listan peleistä julkaistiin 2017 puolella
 

Omenanraato

Well-Known Member
Tuo kuvastaa myös aika hyvin Switch heikkoa isojen julkaisujen tarjontaa viime vuonna, puolet listan peleistä julkaistiin 2017 puolella
Toisaalta se kertoo myös siitä, että kun ihminen ostaa Switchin, se hyvin suurella todennäköisyydellä ostaa ne isoimmat Nintendo hitit aluksi, eli Zelda/Mario ja kylkeen sit joku kolmas peli joka voi olla se Fortnite, Fifa tms.

Eli vaikka sieltä olisi tullut Nintendon omia, tai muiden isoja tuotoksia, veikkaisin Zeldan/Marion kaltaisten pelien olevan listoilla jokatapauksessa erittäin korkeilla. Samoin Pokemon, vaikka olisi julkaistu vuosi aikaisemmin.
Toisaalta Fifa/Fortnite on itsestään selvyys listoilla jokaisella alustalla.
 

OK

Well-Known Member

Sisältö:
- War Groove (julkaisu 1.2.2019)
- Double Kick Heroes (kesä 2019)
- When Skilifts Go Wrong (saatavilla nyt)
- Forager (TBA)
- Goat Simulator (saatavilla nyt)
- Inmost (2019)
- Unruly Heroes (saatavilla nyt)
- CrossCode (2019)
- SteamWorld Quest (2019)
 
Viimeksi muokattu:

OK

Well-Known Member
Tällä kertaa Indie kattaus ei oikein kolahtanut. SteamWorld Quest menee tarkkailuun sekä War Groove lähtee julkaisupäivänä ostoon kunhan arvostelut ovat positiivisia.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Uutta SteamWorldia?? Pitääpi kattoa video asappina!

Edit. Ihan passeli kattaus. Inmostia olen odottanut mielenkiinnolla jo jonkin aikaa, War Groove vaikutti varsin mainiolta, Double Kick Heroes vaikuttaa hauskalta ja SteamWorld Quest kiinnostaa automaattisesti sitä kehittävän studion takia. Image & Formin SteamWorld-pelit ovat olleet laatuviihdettä joka ikinen.
 
Viimeksi muokattu:

JTahti

Well-Known Member
Metroid Prime 4:n kehitystyö ei ole sujunut odotetusti ja Retro aloittaa tekemään peliä alusta. Tuota siis kehitti aiemmin joku muu kuin Retro.

 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Tuopa se on aika massiivinen juttu. Sääli, mutta ymmärtää tuon. Metroid Prime 4:ää ei siis parane odottaa myyntiin kuin ehkä aikaisintaan 2021?
 

Nepa

Active Member
Todella sääli mutta propsit Nintendolle ettei työnnetä mitä tahansa sekundaa ulos ja pilata pelisarjan mainetta. Tästä on liian monta esimerkkiä viime vuosilta.

Sekä se että Retro ottaa vetovastuun on erittäin hyvä ratkaisu
"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad,"
 

OK

Well-Known Member
Strategiapelien ystäville vinkki, sillä vajaan viikon päästä Switchille julkaistaan Halcyon 6: Lightspeed Edition. Kyseessä on päivitetty versio Halcyon 6: Starbase Commanderista, joka julkaistiin 2016 PC:lle Kickstarter rahoituksen avulla. Originaaliversio tuli aikoinaan pelattua PC:llä ja tuolloin mielsin tämän 3/5 peliksi. Julkaisuversiosta löytyi melkoisesti pieniä rosoisuuksia (mm. rumat animaatiot, vaikeustason vaihtelut sekä grindauksen määrä), mutta kokonaisuutena ajatellen kuitenkin pidin ajastani pelin parissa. Pikaisen lukaisun perusteella Lightspeed Edition näyttää korjanneen ainakin osan alkuperäisen pelin puutteista, sillä päivitetty versio sisältää huomattavasti lyhyemmän kampanjan ja vaikeustasoakin on säädetty.

Halcyon 6 on ottanut vaikutteita mm. XCOM ja FLT peleistä. Suurin osa ajasta vierähtää 3 vs 3 vuoropohjaisten taisteluiden parissa. Tämän ohella haalitaan resursseja tukikohdan ja uusien alusten rakentamiseen. Lisäksi pelistä löytyy permadeath, joka kirpaisee etenkin siinä vaiheessa jos menettää astetta kokeneemman pilotin. Spoilerin alla kuvia pelistä:
1548424360883.png
1548424379683.png
1548424830980.png
1548424393672.png
1548424401217.png
1548424529806.png
1548424563028.png

 

JTahti

Well-Known Member
Netissä kiertää juttua, että MP4:n ongelmana oli kokeellinen kehitystapa, joka meni mönkään.

Hearing that the big problem with MP4 development was Nintendo's experimental ad-hoc development process; it was being made in parts in different countries. Some studios were trucking along saying it was going smoothly while it was on fire elsewhere.
Internal thinking was that it needs to be all under one roof to right the ship. Interestingly, Retro made the pitch for their involvement and put together a demo that Nintendo liked.
Imran Khan Twitter
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Samainen mies väittää että Metroid Prime Trilogia on ollut valmis jo pitkään ja se piti julkistaa viime kuussa, harmi jos MP4 kehityksen uudelleen aloitus nyt myöhästyttää sitä.

 

JTahti

Well-Known Member
Tammikuu alkaa olla tässä, mutta ei tullut Nintendo directiä, jossa oltaisiin esitelty Nintendon omia alkuvuoden pelejä. Tulihan sieltä indie direct, että saatiin jonkin sortin direct tammikuussa kumminkin.
 

Ippenator

Active Member
Ikävä kyllä on todettava, että tässä vaiheessa Switch on hienon alun jälkeen muodostunut itselleni aikamoiseksi pettymykseksi. Alussa pelasin innolla uusimmat Mario-aiheiset pelit ja Donkey Kong Countryn läpi (sekin toki vain uusintaversio). Lisäksi Splatoon 2:sta sekä parista ropesta (Xenoblade Chronicles 2 ja Octopath Traveler) sai aika hyvät kokemukset laitteesta. Mutta nyt on kyllä tullut tenkkapoo eteen. Niin heikosti on uutta todella mielenkiintoista matskua tullut laitteelle, eikä paljoa tunnu olevan näköpiirissäkään. Useat pelit ovat olleet myös melkoisia pettymyksiä itselleni, suurimpana pettymyksenä ehkä Zelda, joka on vain jotenkin niin luotaantyöntävä itselleni. Persoonattomat ja pinnalliset hahmot, pelimaailman tyhjyys ja tunnelman puute, sekä pelikokemuksen lopullisesti itselleni tärvelevät hajoavat aseet, erittäin geneeriset ja tylsät viholliset sekä äärimmäisen tylsä ja typerä juoni. Uudelleen yritin vielä pitkältä tauolta pelin pariin palata pari viikkoa sitten, mutta kahden tunnin äheltämisen jälkeen oli pakko lopettaa pelaaminen aika heikoissa tunnelmissa, enkä enää sen jälkeen ole pelin pariin palannut, enkä koe mitään mielenkiintoa niin tehdä enää.

Uudet pelit ovat lähinnä olleet porttauksia isommilta konsoleilta tai sitten pieniä indie-pelejä, jotka yleensä saa myös noille tehokkaammille konsoleille, joten hankin kaikki tuollaiset pelit joko plegelle tai boxille, koska niillä peleissä on sentään myös trophyt ja achievementit. Vaikken olekaan mielestäni mikään trophy-horo, niin kuitenkin ne tuovat ajoittain lisää mielenkiintoa ainakin joissakin peleissä. Platinumeja en kyllä metsästä, mutta joskus on mukava ottaa joissain peleissä sellaisia sopivan haastavia pieniä tavoitteita joidenkin trophyjen suorittamisesta. Mielestäni oli käsittämätön ratkaisu, että Nintendo ei tähänkään laitteeseensa suostunut mitään saavutusjärjestelmää tekemään. Sen tuo itselleni siis tekee, että jokainen itseäni kiinnostava peli, jonka saa plegelle tai boxille Switchin lisäksi, tulee hankittua noille toisille konsoleille, ja jäävät pomminvarmasti silloin Switchille hankkimatta.

Myöskin Nintendo vetää törkeää hintapolitiikkaa, ja sen nettikaupasta ei juuri todella hyviä alennuksia Switchille löydy. Toisin (paremmin) on tässäkin asiassa plegen ja boxin tilanne. Metroid Prime-pelien ilmestyminen (remasteroituna 1,2 ja 3 sekä 4 ehkä sitten joskus) takuulla saisi taas minutkin ainakin hetkeksi innostumaan Switchistä. Muutenkin luottamus Nintendon itse julkaisemiin peleihin on itselläni aika kova, ja käytännössä niiden takia Switchin ensisijaisesti ostinkin. Jonkin sortin pieni pelastus toki oli hetkellisesti uusin Super Smash Bros-peli, vaikka siinäkin hiukan jo on into hiipunut ja tällä hetkellä veri vetää kuitenkin väistämättä pelaamaan tehokkaammilla ja mielekkäämmin itselleni suunnitelluilla konsoleilla.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom