Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

Nepa

Active Member
Tuli hyödynnettyä Gamestopin vaihtotarjousta ja ennakkotilattua Link's Awakening ja Witcher 3.
9,95€/kpl ja vaihdossa vein Mario kart 8 Deluxen ja Crash team Racingin.
Hyvä diili voisin sanoa.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Rytmipelien kuningatar Hatsune Mikun seuraava peli tulee yksinoikeudella Switchille, suurena Miku fanina tämä on pakkohankinta. Iso pettymys kappaleiden määrään kun sen nimi on kuitenkin Mega Mix, edellisessä pelissä taisi olla melkeen 300 kappaletta, tässä vain reilu 100.

 

pelle

Well-Known Member
Vasta ensi vuonna...
No saatiin sentään vahvistus länsijulkaisusta jo nyt niin ei tartte miettiä japsi version ostoa.
Pakko tuo hommata on vaikka aiemmat on koluttu suht puhki.
 

pelle

Well-Known Member
Bulletstormista ei ole paljoa kuultu julkistamisen jälkeen, mutta eilen se sitten ilmestyi eshoppiin ja hintaa taisi olla 30e.
Näyttää varsin hyvältä porttaukselta vaikka ruudunpäivitys on tippunut 60fps -> 30fps.

 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Oli muuten todella kova kattaus. Todella kova. Tokyo Mirage Sessionsin, Return of the Obra Dinnin ja Xenoblade Chroniclesin tuominen Switchille on todella iso kulttuuriteko.

Jaa miksikö? Koska Obra Dinn on upea peli (linkki alla), Tokyo Mirage Sessionsissa on (osittain kankeat mekaniikat, mutta) todella timanttinen taistelusysteemi ja originaali Xenoblade nyt vaan on yksi parhaista roolipeleistä ikuna.

 

pelle

Well-Known Member
Huomenna tulee gameloftin asphalt 9 tarjolle. Tämähän on siis täyttä arcade kaahausta.
Valitettavasti gameloft ei riisunut tästä kaikkia mikromaksuja pois kuten teki switchin modern combatin kanssa vaan tämä on free to play.

Itsehän kellotin asphalt 8:n kohdalla varmaan joku 30 tuntia kännykällä ja siinä oli vielä rahan saaminen helppoa. Toki se oli grindausta, mutta kisa maksoi hyvin ja kesti alle minuutin tai jtn.
Asphalt xtreme oli muuten hyvä, mutta siinä ei pystynyt enää edes grindaamaan, koska kisan palkkio puolittui ekan läpäisyn jälkeen.
Lisäksi gameloft vielä nosti autojen ja osien hintoja ja tuossa vaiheessa poistin koko pelin.

Odotukset ei siis ole kovin ihmeelliset, mutta yksi asia näyttää olevan varma.
Tämä näyttää visuaalisesti paljon paremmalta kuin vaikka gear club unlimited.

 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Ja ennen kuin kukaan tuota kuvaa ottaa todesta, niin kannattaa lukea tuo pieni präntti. :)

Mutta siis, Haloa on huhuttu Switchille kyllä jo jonnin aikaa. Kohtahan nuo Game Awardsit ovat, niin siellä kenties kuullaan jotain asiasta, jos ollaan kuulemassa ylipäätään.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Mutta siis, Haloa on huhuttu Switchille kyllä jo jonnin aikaa. Kohtahan nuo Game Awardsit ovat, niin siellä kenties kuullaan jotain asiasta, jos ollaan kuulemassa ylipäätään.
Spencer on paikalla The Game Awardseissa, joten uutisia sieltä saattaisi tähän liittyen vielä kuulua. Microsoft on jo aiemmin heittänyt ilmoille ajatuksen tuoda pelejä myös muille alustoille ja onhan niitä Switchin tapauksessa jo nähty.
 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]

TRSP82

Active Member
Hyvän recordin omaava vuotaja väittää tällaista.

Earlier this year, King Zell, also known as C. Tsubasa, leaked many games before they were officially announced, such as The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 and the first Pokemon Direct of 2019.

Lähde: https://nintendosoup.com/king-zell-hints-that-halo-could-come-to-nintendo-switch-in-the-future/
Halon kääntämisestä Switchille on aika pitkä matka siihen että konsolista tehdään oma versio Halo-teemalla...Toisin sanoen King Zell huhuilee Halon kääntämisestä Switchille ja sinä huhuilet Halo-teemaisen Switchin ilmestymistä, vissiin ero.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Olisiko tämä mahdollista? Red Dead Redemption 2 Nintendo Switchille. Pelikauppojen "vahinkolistaukset" ainakin antavat aihetta spekulaatiolle.

 
Ylös Bottom