Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo Wii

Vastaus: Nintendo Wii

Ihminen on heikko. Wii tuli sitten kuitenkin hommattua tällä viikolla, ennen hinnan pudotuksia ja niitä hyviä pelejä (Super Paper Mario, Fire Emblem, RE:UC, Ghost Squad, Mario Galaxy jne.) Kesäkuussa näin Espanjassa Wiin tarjouksessa 239 tms. mutta sain lujan itsekurin (lue matkakumppanin uhkauksien) ansiosta pidettyä itseni moisilta markkinavoimilta suojassa. Nyt myin PS2-pelejäni pois, kun ei ole enää konettakaan. Näin ollen sain uskoteltua itselleni Wiin hinnan lähelle nollaa :).
 
Vastaus: Nintendo Wii

ShereKhan sanoi:
Ihminen on heikko. Wii tuli sitten kuitenkin hommattua tällä viikolla, ennen hinnan pudotuksia ja niitä hyviä pelejä (Super Paper Mario, Fire Emblem, RE:UC, Ghost Squad, Mario Galaxy jne.) Kesäkuussa näin Espanjassa Wiin tarjouksessa 239 tms. mutta sain lujan itsekurin (lue matkakumppanin uhkauksien) ansiosta pidettyä itseni moisilta markkinavoimilta suojassa. Nyt myin PS2-pelejäni pois, kun ei ole enää konettakaan. Näin ollen sain uskoteltua itselleni Wiin hinnan lähelle nollaa :).

Myönnän. Itse ostin wiin opintolainalla. En_voinut_vastustaa. :eek:

Ja onnea ostoksellesi :) Ei wiille mitään hinnanalennusta vielä pitkään aikaan tule.Hyvä ostos oli nyt.
 
Vastaus: Nintendo Wii

Onkos jollakin kokemusta noista tarvike RGB-scart-kaapeleista?
Tuo Nintendon oma on kieltämättä sikahintainen.
Minkä valmistajan johtoa suosittelette?


Edit: Sorruin sitten ostamaan Nintendon valmistaman kaapelin ja paransi kyllä kuvaa huomattavasti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Nintendo Wii

Jeps, minä ostin Wiin tosiaan heti julkaisussa, ja mukaan Zelda. Paljon ei ole tullut pelattua, kun ei oikein noita pelejä tuntunut tulevan. VC:n pelejä on ladattu useita, ja niitä lähinnä sitten olen pelannutkin. Ja nehän ovat kelvanneetkin, mukavaahan se on lapsuuden klassikoita tahkota uudestaan läpi.

Noh, sitten X360:sen kolmen punaisen valon sokaisemana rohkaistuin, ja kävelin vakituisen pelidiilerin luokse ja ostin Resident Evilin ja Mortal Kombatin. Molemmat ovat olleet loistavaa viihdettä. Vihdoinkin alkoi olemaan olo, että ei kaduta koneen osto. Ja lisää on tulossa: Metroid, Mario Galaxy, Mario Kart, Dragon Quest ja Umbrella Chronicles. Noilla pääsee jo kivasti pelaamaan, ja lisää on kuitenkin koko ajan tulossa.

Kakkoskoneeksi loppujenlopuksi ostettu kone on onnistunut lunastamaan paikkansa. Kyllä tällä tullaan pelaamaan paljonkin tulevaisuudessa, kunhan vain noita pelejä alkaa tippumaan hieman enemän.
 
Vastaus: Nintendo Wii

Ah. Nyt on Wii talossa! Naapurin langaton nettikin löytyi ja saan Wiin päivitettyä sillä :rolleyes: 5 min. kulunut ja puolessa välissä ollaan. Yllättävän pieni tuo mote. Sopii käteeni ihan loistavasti! Tulis jo palkka, että sais Resident Evil 4: Wii Editionin ostettua. Ja tänään postitettiin Gamelifestä Wii Play + WiiMote, Nuncha ja Joytechin latausasema kahdelle ohjaimella, mukaan vielä kaksi akkua niin ei tarvi paristojen kanssa pelleillä.

Eipä midist. Ehkä lisää fiiliksiä kunhan konsoli päivittyy ja kun olen kerennyt pelata (toistaiseksi vain mukana tullutta Sportsia) ja tutustua ominaisuuksiin.
 
Vastaus: Nintendo Wii

cchaou sanoi:
Pakko tulla tänne parjaamaan.

Pitkän harkinnan jälkeen ostin Wiin PS3:sen ja X0:n seuraksi, enkä voi sanoa olevani millään tapaa tyytyväinen ostokseeni.

1. Wiin pelit näyttävät paskalta. Sports ja Play menettelee, muttakun vihdoin pääsin iskemään ostamani ja jo cuben ajoilta himoitsemani Resident Evil 4-pelin tulille, oli vitutus niin käsittämätön ettei sitä voinut ymmärtää. Voin täysin rehellisesti sanoa, että en suosittele wiitä kenellekkään jolla on hd-töllö. RE4 jättää reunoille mustat palkit, kuvaan uskomattomat sahalaidat, ja KYLLÄ, TARKISTIN, peli näyttää käytännössä paskemmalta kuin PS2:sen Code Veronica X. Lisäksi valikot on filtteröity käsittämättömäksi blurpaskaksi. Hankin juuri tätä peliä varten komponenttikaapelit komposhitin tilalle, ja kyllä Play ja Sports paranivat kertarykäisyllä. Luulen että jos Re:tä olisin komposiitilla kokeillut, olisi yksi wii saattanut koristaa meidän asunnon seiniä.

Noh, hupikonsoliksi tuo sopii ainoastaan ohjauksensa vuoksi, muuten en näe yhtäkään syytä miksei pelaavalle kansalle riitä PS2, tai kunnon konsolin haluavalle jompikumpi kahdesta muusta tämän polven koneista.

BTW, saa heittää tarjousta koko paketista. Wii, kahet ohjaimet, RE4 ja komponenttikaapeli. Ja tottakai Play ja Sports.

Semmosta..

Itselläni 32 tuuman LCD ja RE4:ssä ei näy mitään palkkeja. Pakko kysyä että oliko Wii:n asetuksista 480p sun muut päällä? Mitä sahalaitoihin tulee niin Wii:n RE4 ei ole mikään graaffinen päivitys, vaan ainoastaan 480p ja Widescreen tuet on lisätty siihen. Oli myös pakko katsoa miltä PS2:n code veronica näytti samassa telkkarissa ja puhuit aika paskaa tai sitten olet vain sokea. :)
 
Vastaus: Nintendo Wii

cchaou sanoi:
Voin täysin rehellisesti sanoa, että en suosittele wiitä kenellekkään jolla on hd-töllö.

Siis, aito HD vai joku markan "HD-ready" lelu?


cchaou sanoi:
RE4 jättää reunoille mustat palkit, kuvaan uskomattomat sahalaidat.

Ei minulla ainakaan ole mitään palkkeja näkynyt. Kun vaan laittaa kuvasuhteen oikeaksi. Asetusvalikosta lisäksi kannattaa vääntää se komponenttikaapeli käyttöön, jonka varmasti olet tehnytkin :)

Sahalaita hävisi kun vaihdoin 50Hz -> 60Hz asetuksista. Mulla tosin on NTSC -versio tuosta pelistä muutenkin... ;)
 
Vastaus: Nintendo Wii

cchaou sanoi:
Voin täysin rehellisesti sanoa, että en suosittele wiitä kenellekkään jolla on hd-töllö.

Huhuja HD-Wiistä on liikkunut jo pitkään (ja kerrotaanpa sitä nykymallinkin pystyvän HD-kuvaa tuottamaan, ruudunpäivityksen vaan jäädessä liian onnettomaksi pelikäyttöön). Tällä kertaa kuulemme arvailuja Nintendon HD-konsolisuunnitelmista jo tutuksi käyneen analyytikko Pachterin suunnalta:

Familiar industry analyst Michael Pachter suggests that Nintendo may turn its nose at the traditional five year cycle and release a High Definition Wii in 2-3 years to appease consumers.

http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=126268
 
Vastaus: Nintendo Wii

Xbugs sanoi:
Tällä kertaa kuulemme arvailuja Nintendon HD-konsolisuunnitelmista jo tutuksi käyneen analyytikko Pachterin suunnalta
Ei ole ensimmäinen kerta, kun Pachter tällaista toteaa. Gametrailersin Bonus Roundissa Pachter esitti samansuuntaisia aatoksia, mutta paneelissa mukana ollut N'Gai Croal (Newsweekin teknologia-alan toimittaja) väitti vastaan.

Pachterin pointti on, että parin vuoden kuluttua HD-grafiikkapiirien valmistaminen on sen verran halvempaa ja HD-näyttöjen määrä lisääntynyt, että tuolloin HD-konsolia voisi saada myytyä sellaiseen hintaan, että sillä ei jäisi tappiolle. Laitteessa olisi BluRay-asema, supernopea prosessori ja tietysti HD-grafiikat. Ja tuolloin Nintendo voisi sanoa kehittäjille, että "hei, nyt voitte kääntää pelinne myös meidän konsolille".

Croal taas oli sitä mieltä, että HD-konsolin julkaisu edellyttäisi myös kaiken olemassaolevan peliassetin kääntämistä teräväpiirtoaikaan, ja siihen Nintendolla ei välttämättä ole mielenkiintoa. Croal oli jopa sitä mieltä, että Kiotossa ketään ei kiinnosta, mitä kolmannet osapuolet tekevät, koska Nintendo tekee niin paljon rahaa pelkästään rautaa myymällä. Uuden konsolin julkaisemalla Nintendo ainoastaan nakertaisi omia voittomarginaalejaan, eikä sellaiseen kukaan Nintendon asemassa oleva halua lähteä.

Koko mielenkiintoinen keskustelu täällä:
http://www.gametrailers.com/bonusround.php?ep=7&pt=3
 
Vastaus: Nintendo Wii

Tällä hetkellä Wiissä pyörii pelkästään DBZ: Budokai 2:nen joka on kyllä tooodella hyvä peli. Ehkä kyllä DBZ himoni nostaa arvosanaa, mutta itse tykästyin peliin. Ohjaus oli alussa vähän "erikoinen" mutta nyt sujuu hyvin tappelu.

Kyllä wii taitaa olla vähän enemmän party-laite, mutta minulle se sopii loistavasti. Viellä kun tulisi uusi Mario ja seuraava Zelda :p
 
Vastaus: Nintendo Wii

En usko, että Pachter tuntee Nintendoa yrityksenä kovinkaan hyvin, sillä hän tuntuu näkevän sen tavallisena teknologiafirmana, joka haluaa ottaa käyttöön uusimman teknologian liiketoiminnallisista riskeistä huolimatta. Nintendo ei ole pioneeri prosessorien teknologisessa kehityksessä, vaan käyttäjäystävällisyydessä ja sisällön luomisessa. Osin tätä taustaa vasten uskon, että Nintendolla on tuskin intresseissä läpikäydä HD-muutosta lähivuosina. Sen sijaan Nintendolta ollaan annettu signaaleja, että Wiin elinkaari kestäisi hyvinkin paljon pidempään kuin aiempien pelikonsoleiden.

Itse olen varovaisen positiivinen sen suhteen, että Nintendo aikoo tehdä Wiistä iPodin kaltaisen merkin/linjaston. Tämä tarkoittaa sitä, että Wiihin tulisi pieniä ja vähän suurempia päivityksiä (eri värejä, suurempi tallennuskapasiteetti) aika-ajoin. Nimi pysyisi (kutakuinkin) samana. Tämän strategian etuna on se, että markkinat pystytään pitämään kiinnostuneena tuotteesta ilman tiputuksia myynneissä. Tuoteuskollisuutta ja markkinaosuutta pystytään kasvattamaan tuomalla (näennäisesti) parempi tuote markkinoille. Toki jossain vaiheessa markkinoille tuodaan Wii HD, mutta se ei välttämättä vie tehoiltaan nykyisenkaltaisen Wiin markkinoita pois. Näin Wii HD:n voisi rinnastaa iPod Videoon ja tavallisen Wiin iPod Nanoon.

Nintendo on toki varautunut - osana riskienhallintaa - tuomaan markkinoille HD-konsolin, joka kilpailisi saman sukupolven kilpailijakonsoleiden kanssa samassa teholuokassa. Samalla Nintendolla kuitenkin pyritään muuttamaan kehityksen suuntaa niin, ettei sen tuominen ole välttämätöntä. Se kun olisi etu Nintendolle. Tällä hetkellä pelialaa leimaa historiallisestikin merkittävä epätietoisuus tulevasta suunnasta. Ketään ei tiedä varmasti mihin suuntaan pelikonsoleita kuuluisi kehittää. Samalla kun Wii-hurmos on kasvanut, vierellä on pysynyt pienempi hc-pelien markkina. Vaikka Wiin pelituki kasvaa taukoamatta, vain XO:lle ja PS3:lle julkaistaan Assassin's Creedin kaltaisia kehituskustannuksiltaan kalliita pelejä. Vaikka tulot saakin aikaan Wiillä, pelinkehittäjillä on vielä haluja koittaa kykyjään grafiikan ja pelimoottorien luomisessa XO:lla, PC:llä ja PS3:lla. Tämä johtuu siitä, että ala itsessään on vielä teknofriikkien kansoittamaa. Tätä taustaa vasten en usko, että hc-pelaajien konsolit voivat kuolla sukupuuttoon kovinkaan pian. Kahden erilaisen pelikonsolimallin rinnakkaiselo on siis mahdollista, mutta kuitenkin vaikeaa, sillä kaikki pelikonsolien valmistajat haluavat saada suurimmat tuotot, joiden uskon löytyvän jatkossakin Wiin luomasta pelikonsolimallista. Se mihin suuntaan mallia pitäisi kehittää, on kysymysmerkin alla.
 
Vastaus: Nintendo Wii

Jee! Perjantaina se tulee (toivottavasti). Peleinä löytyy Zelda ja Resident Evil Wii, sitte vaan koko viikonloppu ankaraa totuttelua moten käyttöön :D
 
Vastaus: Nintendo Wii

Niin tosiaan tuon zapperin mukana tulee joku Zelda tyylinen harjoittelu peli vai?
Onko tästä jotain vahvistusta?

Toivottavasti ei tule mukana, nimittäin Zelda fanipoikuuteni tuskin antaisi periksi ja olisi pakko tuhlata rahat tuohon zapperiin (jota en kyllä muuten ostaisi).
 
Vastaus: Nintendo Wii

FindRb sanoi:
Niin tosiaan tuon zapperin mukana tulee joku Zelda tyylinen harjoittelu peli vai?
Onko tästä jotain vahvistusta?

Toivottavasti ei tule mukana, nimittäin Zelda fanipoikuuteni tuskin antaisi periksi ja olisi pakko tuhlata rahat tuohon zapperiin (jota en kyllä muuten ostaisi).

http://gonintendo.com/?p=25624

Tuollapa tuo, EU-julkaisu ennen vuotta 08.
 
Vastaus: Nintendo Wii

FindRb sanoi:
Niin tosiaan tuon zapperin mukana tulee joku Zelda tyylinen harjoittelu peli vai?
Onko tästä jotain vahvistusta?

Toivottavasti ei tule mukana, nimittäin Zelda fanipoikuuteni tuskin antaisi periksi ja olisi pakko tuhlata rahat tuohon zapperiin (jota en kyllä muuten ostaisi).

Zelda Crossbow training tulee mukaan. Siinä taitaapi olla 3 eri pelimoodia. Hinnaksi usassa on vahvistunut 20-25 dollaria. Eli suomessa 29,90... :rolleyes:
 
Vastaus: Nintendo Wii

On se snadisti huvittavaa, että pyssylisukkeen kanssa ei ilmeisesti perheystävällisyyden takia haluta pistää ampumapeliä, vaan jalkajousipeli. Pyssylisukehan ostetaan pehmopelien takia, ei suinkaan tappamiseen! :D

Kelpaa oikein hyvin! (mutta huvittaa myös)
 
Vastaus: Nintendo Wii

FindRb sanoi:
Voi hell, toivottavasti toi peli on ihan säälittävän yksinkertainen niin voin käyttää noikin 30 euroa johonkin muuhun.

Ei siinä peliä osteta, vaan ohjain (tai oikeastaan ohjaimen jatke).
 
Ylös Bottom