Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendogs

Vastaus: Nintendogs

kaba sanoi:
Mutta missä on Nintencats? Ei tosin olisi varmaan kovin kummoinen peli, kun pitäisi kolme tuntia katsoa kun kissa nuolee persettään ja nukkuu sitten loput vuorokaudesta :)
Kiitokset aamunauruista :D Kuvaus osui kyllä nappiin!
 
Vastaus: Nintendogs

Nintencats ei sopisi Nintendon imagoon tai sitten käyttäjäkunta olisi liian rajallinen. Jotta siihen saisi jotain peliä aikaiseksi, niin niille kissoille pitäisi tehdä jotain. Ja vaihtoehdothan ovat:

- kissamättö: erinäköisiä tapoja aiheuttaa kissalle kotitapaturma
- pukuleikkejä: tällätään kisulit viimoisen päälle ja sitten netissä (WiFin avustuksella) järjestetään oikeita kissanäyttelyitä
- tylsyyttä: kissaa täytyy rapsuttaa, mutta sitten kun se nukahtaa niin konetta ei saa liikuttaa minnekään, vaan pelaajan täytyy pysyä mahdollisimman paikallaan saadakseen pisteitä. Kissaa ei saa herättää tai kaikki pisteet menevät. Mukana on lämpö-, liike- ja ihmistunnistimet, jotta kukaan ei voisi huijata. Äärimmäisen hyvä keino saada rauhaa tyttöystävältä.
 
Vastaus: NewsFlash

Oliver sanoi:
Lisää hauvoja Nintendogsiin 15.06.2005

Nintendo on ilmoittanut, että elokuussa Pohjois-Amerikassa julkaistavan Nintendogsin versiot sisältävät kolme uutta koirarotua; kultaisennoutajan, huskyn ja bokserin.

Peli ilmestyy kolmena eri versiona, joista ensimmäisestä löytyy labradorinnoutaja, kääpiösnautseri, toyvillakoira, welsh corgi pembroke, kääpiöpinseri sekä shiba, toisesta chihuahua, saksanpaimenkoira, bokseri, cavalier kingcharlesinspanieli, yorkshirenterrieri sekä shetlanninlammaskoira ja kolmannesta kääpiömäyräkoira, kultainennoutaja, beagle, mopsi, siperianhusky sekä shih tzu.

Eurooppaan Nintendogs saapuu näillä näkymin lokakuussa ja joidenkin tietojen mukaan hauvavalikoimaankin saattaa tulla muutoksia tai lisäyksiä.

Iiiih! Corgeja! :)
 
Vastaus: Nintendogs

Itse aion ostaa tuon ja kaverinikin aikoo :D päästään Bark mode tilaan toisiemme koiria katsomaan!!!! :D :D :D :D
 
<NewsFlash>

Nintendogs esikatselussa

Nintendon koirasimulaattori Nintendogs päätyi TaskuFINin testipenkkiin hyvissä ajoin ennen lokakuun alun ilmestymispäivää. Jutut-osiossa on luettavissa pelin esikatselu, josta selviää 2000-luvun Tamagotchin ominaisuudet ja tärkeimmät yksityiskohdat. Esikatselu on kirjoitettu Nintendogsin Yhdysvalloissa ilmestyneen demon ja Japanissa julkaistun kokonaisen version pohjalta.

Lue juttu
 
Vastaus: Nintendogs

Löytyykös tuota peliä ennakkotilattavana millaisiin hintoihin (ja toimituskuluin) suomalaisista liikkeistä? Eli suomeksi: löytyykö jostain hyvää ennakkotilaustarjousta, jossa pelin saisi taatusti halvemmalla kuin valtaosassa liikkeitä :)
 
Vastaus: Nintendogs

IGN sanoi:
"Nearly 15 percent of all DS owners bought Nintendogs in just a week, a virtually unprecedented adoption rate for any title on an established system," said Nintendo's Reggie Fils-Aime. "And it's also helping sell new DS hardware. Coupled with a price drop to $129.99, retailers are reporting DS sales up between one and a half and three times previous levels, and last week DS comfortably outsold our portable competitors."

Though it may be too soon to say, such hefty sales in only one week indicate Nintendogs may become a national craze here in America, as it has in Japan.

Linkki uutiseen


Jep, Nintendogs on kova juttu.
 
Vastaus: Nintendogs

Merri sanoi:
Jep, Nintendogs on kova juttu.

Kuten myös tamagotchi ja pokemon, eivät vain voisi vähempää kiinnostaa, samoin on Nintendogsin kohdalla, ikävä kyllä. Varmasti hyvä peli mutta jostain syystä en vain jaksa kiinnostua.
 
Vastaus: Nintendogs

Nythän pitäisi tulla Nintendo DS + Nintendogs-bundle? Toivonpa joululahjaksi. Harmi ettei missään noista kolmesta versiosta löydy minun ihQua nallekarhua... Mutta kyllä kääpiösnautseri menee, kun se on kerran melkein samannäköinenkin. Tai siis korvat ovat samannäköiset.

EDIT: Onkos tuossa bundle-DS:ssä labradorinnoutajan kuva? Kellään tietoa? Sininen DS kyllä kelpaa, mutta labradorinnoutajan kuvasta en sitten niin tiedäkään.. No, kyllä tuo tulee luultavasti ostettua silti.

EDIT2: Ei näyttäisi olevan kuvia, kun tarkemmin katsoin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Nintendogs

hommasin sitten chihuahua & friends version :) kiva "peli" tuo on mutta ei sitä kyllä mitenkään tuntitolkulla tule vuorokaudessa räplättyä, mutta se ei lienet tarkoituskaan. Siihen tulee tartuttua ehkä enemmänkin silloin kun ei jaksa varsinaisesti pelata mitään mutta haluaisi silti jotain räpläillä.
 
Vastaus: Nintendogs

Tänään sitten tuli oma Nintendogs (Dachshund & Friends) konsolinetistä... noin 15 minuuttia kerkesin sitä ruokatunnilla testailla ja erittäin positiivisesti yllätti. Kuin oikea koira! Hienoa työtä Nintendo!
Beaglen otin (narttu), kun ei vielä saanut sitä Dalmatialaista ja nimeksi heitin Spobo. Sitä siinä sitten hoin ruokasuussa, tosin typerä pentuni unohti nimensä kun en sitä tarpeeksi rapsutuksen ohessa hänelle hokenut :p
Kunhan töistä kerkiää, koirani oppii vaikka mitä!
 
Vastaus: Nintendogs

Mage sanoi:
Sitä siinä sitten hoin ruokasuussa, tosin typerä pentuni unohti nimensä kun en sitä tarpeeksi rapsutuksen ohessa hänelle hokenut :p
Siis siinä on mikkituki? Kuulostaa pelottavalta.
 
Ylös Bottom