Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Tulipa tämäkin sitten tilattua briteistä (35e posteineen). Pitkään mietin, ennen kuin tilasin, koska tääläkin esiintyy niin paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan. Itse en ole katsonut mitään trailereita tai paljoakaan edes lukenut koko pelistä. Aikoinaan tuli Flashpointtia pelattua tietokoneella heti kun se julkaistiin, mutta nuoresta iästä ei peli auennut paljoakaan. Voisipa senkin asentaa uudestaan ja kokeilla.

Mutta odotan mielenkiintoisia hetkiä tämän pelin kanssa. Pidän paljon mm. Codeista, mutta tältä odotan etenemistä rauhassa ja varmasti pitkiäkin matkoja ja sen jälkeen yllätyshyökkäys vihollisen kimppuun valmiiksi mietityllä taktiikalla. Toivon, että tämä peli vastaa edes vähän odotuksiani. Monet kerrat tulee pistettyä koko roska varmasti kiinni kun pitkän etenemisen jälkeen kuoleekin johonkin tyhmään kohtaan ja ei kiinnosta yhtään jatkaa enää.

Toivottavasti peli on toteutettu edes sen verran hyvin, että toiveeni ovat mahdollisia :) Mahdolliset bugit kyllä epäilyttävät, mutta kyllähän niihin on totuttukkin mm. Fallout 3:sen parissa.
Pistäkää lisää kokemuksia pelistä! :)
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Toinen ilta takana ja aina vain paranee! En kyllä ymmärrä tämän ketjun molli voittoista rutinaa peliä kohtaan. Itsellä ei ainakaan ole tullut mitään sellaista vastaan minkä vuoksi peli lähtisi hyllyn koristeeksi. Päinvastoin, erittäin koukuttava ja hyvä peli.

Käykää lukemassa XO:n OFP-DR ketjua, paremmin realismia kommenteissa.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Ou jes. Kyllä maistuu hyvälle! Huolimatta siitä, että ötököitä on sopassa. Vaan välillä homma toimii kiitettävästi.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Bugien kanssa joutuu vain elämään jonkin aikaa, kenties kaikista ei päästä eroon koskaan. Kuitenkin se tieto, että tuolla jotain korjaavaa ollaan ylipäätänsä ekemässä jo helpottaa varmaan jonkin verran.

We are currently working around the clock, analysing all our online data with our PS3/PC partners at Quazal to ascertain what they can do to correct these issues as quickly as possible, and we will keep you updated regularly via Helios regarding the current situation and any major developments.

In the meantime, please continue to report all your bugs and game issues in the below two forum threads, I assure you that the dev team are continually monitoring these threads and logging any new bugs you come across. Our thanks to all of you who have submitted bug reports to date.

Consoles Bug Reporting Thread

Can I please ask for your patience and understanding while we get online play fixed.

Lähde: 13/10 - Update Regarding Online Connectivity Issues - Codemasters Forum


Toi bugi-ketju on aika hämmentävää luettavaa, varsinkaan kun omalla lyhyellä Flashpoint -uralla ei vielä yhtään ole tullut vastaan, tai sitten ovat juosseet silmien ohi niitä huomaamatta. Tosin verkkopelissäkään ei ole vielä käyty.

Quazal ilmeisesti pyörittää pelin servereitä, ovat ostaneet palvelun heiltä.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Viime yönä tuli 8 kenttä läpi pelattua ja ihan ok peli on.
En itsekään ole bugeihin törmännyt.

Välillä meinaa vaan hermot mennä, kun vaikeutta on jo paikoin normaalilla ja joutuu jostain hevonkuusesta asti aina uudestaan yrittämään.
Tuntuu myös, että reittimerkkejä seuraamalla tehtävän teko on ainut oikea tapa.

Kun kokeilee ihan eri suunnista oman pään mukaan mennä tehtävää tekemään niin on paljon vaikeempaa pysyä hengissä.
Myöskään noita checkpointteja ei omilta reiteiltä tunnu oikein tulevan.

Myös ilmaiskujen mahdollisuus liian harvinaista herkkua. Oikeestaan pelin suola olisi, jos voisi enemmän käyttää. On sen verran hienoa katsottavaa.

Tuossa 8 Sniper tehtävässä oli sit mukava onnistuminen. Snipellä 500m päästä vihulle laaki ja vainaa.

Tuosta vaikeusasteesta johtuen varmasti yksi läpipeluu riittää, mutta hienoimpia kenttiä tulee varmastikin pelattua uudestaan.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Pelin julkaisusta viikko ja nyt ilmoitetaan pian ilmestyvästä DLC:stä. Näin hoidetaan jälkirahastus kuin ponzissa konsanaan.

Lähde: News: Operation Flashpoint: DLC in "weeks" - ComputerAndVideoGames.com

Kaikki lisämatsku heti ostoon, vaikka en ole edes vielä kerennyt pelata läpi ensimmäistäkään tehtävää. Tämä lapsen saaminen kuin aiheuttaa sen että peliaika on jäännyt vähäiseksi.

Joka tapauskessa niin ottaahan se vähän päähän kuin saa ne kaksi secondary objectivet tehtyä ja kuolee sen jälkeen ja tunti tai kaks menee siihen ja saa aloittaa alusta mutta kuka sanoi että sota piti olla helppoa...
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Pelin julkaisusta viikko ja nyt ilmoitetaan pian ilmestyvästä DLC:stä. Näin hoidetaan jälkirahastus kuin ponzissa konsanaan.

Lähde: News: Operation Flashpoint: DLC in "weeks" - ComputerAndVideoGames.com

Kyllä toi munkin mielestä on ihan jees, kunhan pitävät hinnat kurissa. Mieluiten eka satsi saisi olla ilmainen, sen verran lyhkäinen on yksinpelikampanja. Mp-sekoilusta puhumattakaan. En ole kuin kerran päässyt selaamaan servereitä, joka ainoana kertana muuten on tullut connection failed.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

No niin..Jääkäri jargi täällä:) 3 tehtävää viikonloppuna kerkesin pelaileen ja nyt komennuksella sodankylässä ja töitä tehden Sota Oy:lle. Itse en törmännyt yksinpelissä bugeihin kun aika into pinkeenä pelasin. Moninpeliä en ole kerennyt koitteleen. Hyvältä peli vaikutti, mutta jotenki tuntuu että noinki lyhyellä pelisessiolla se ei Minun mielestä yltänyt ykkösen tasolle tunnelmalta. viikonloppua odottelen että pääsee taas pelaileen. Kovasti intoa koittaa moninpelii eli sais laittaa kaverikyselyy. Nyt vähän olutta työpäivän päätteeksi:D
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

HC cooppia tuli vähä koeajettua yhen ihmisvahvistuksen kanssa. Mahtava tunnelma! :D
Ehkä tällä pääsee, ainaki hetkeks, codi riippuvuudesta vihjoin ja viimein...
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Itse pelasin cooppina tehtävää, jossa pitää pelastaa alas ammutut lentäjät. Eihän siitä mitään tullut, kun ihmiskaverit hankkiutu aivan heti ammutuiksi. Ei löytynyt kyseisiltä pelikavereilta kärsivällisyyttä. Jouduin sitte yksinäni yhden tietokonejantterin kanssa räyhimään ja huonostihan siinä kävi.

Hittokun en osaa oikein käyttää noita tietokoneäijiä. Varsinkin nyt tämä tehtävä tuottaa ongelmia, sillä tuntuu, että olen aina jossain vaiheessa yksin ja sen jälkeen ei kunnian kiekujat laulele. Panokset loppuu ja pitää ryhtyä puukkohippasille.

Näin muuten ekaa kertaa jäätymisen samaisen tehtävän tietokoneryhmältä. Vetivät auton johonkin miinaan tai vastaavaan ja jäivät kökkimään keskelle peltoa jalan, ennen kuin lähtivät perääntymään. se siitä avusta :p Eikä sama ryhmä tosiaan tunnu avuksi tulevan kylän valtaukseen vaikka kovasti lupailevat. Noh, eipä tuo haittaa. Enemmän haastetta vaan.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Pari päivää yrittänyt nettipeliä hakata, join erroreita, pelit ei ala kun lobbyyn ei ilmesty porukkaa jne jne. Kun peli alkaa, niin lagin määrä on ollut todella pahaa, pääosin pelikelvotonta.

Hieman tulee pökäleen maku suuhun tuosta hommasta että julkaistaan raakile ulos, sitten lupaillaan parin viikon sisään ladattavaa lisäsisältöä, voisivat sen tekemisen sijaan keskittyä korjaamaan pelin niille jo kerran maksaneille. En halua tukea tätä kehityssuuntaa jossa pelit ostetaan torsoina ja lisäillään raajat maksullisina päivityksinä parin viikon välein.

(Falloutissa tilanne on käänteinen kun peli on varsin laaja, mutta lisäpaketeissa ei mielestäni hinta/määrä -suhde oikein kohtaa.)
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

(Falloutissa tilanne on käänteinen kun peli on varsin laaja, mutta lisäpaketeissa ei mielestäni hinta/määrä -suhde oikein kohtaa.)

Itseä kyllä juuri falloutissa kyrsi se, että se oli kanssa uskomattoman buginen. Juuri sellaisia bugeja vielä jotka käytännössä estävät juonessa etenemisen, esim se että Three Dogin luokse ei päässyt ovesta enää takaisin sen jälkeen kun oli laittanut sateliitit torniin pyörimään.

Mutta ei siitä sen enempää. Kuka olisi mennyt tuon pilottien pelastustehtävän lävitse? Ajattelin vain, että kannattaako tuo tykistön käyttö säästää myöhempää varten vai kannattaako sillä putsata se mäenlaki, missä on SAM-asema? :confused: En vaan osaa. Taas meni muuten hyvin, mutta kun tuon mäenkukkulan jälkeen koitin vallata seuraavaa kyläpahasta, niin sieltä vihu koukkasi oikealta ja jälleen lähti henki.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Noniin, onhan se tyyli muuttunut turhasta marisemisesta jo pikkuhiljaa täälläkin. :)

Bugeista sen verran, että:

- Yksin kampanjaa pelatessa ei bugeja tule eteen juuri lainkaan. Tekoäly toimii hyvin ja peli pyörii muutenkin moitteettomasti.
- Co-Op aiheuttaa kampanjan bugittamista, suurimmat ovat "Shots fired!"-bugi sekä ajoittainen kuolemattomuus.
- Moninpelin bugitus taas on melkeinpä suoraan verrannollinen lagiin, jos peli lagaa paljon, ilmenee bugeja kuten vihollisen kuolemattomuus, aseen häviäminen, Gears of War-tyylinen no-bullets-bugi tai ilman syytä kuoleminen/haavoittuminen.

Ajoneuvot toimivat moitteettomasti yksinpelissä ja Co-Opissa, moninpelissä ne bugittavat hirvittävästi. Helikopterien vahingonotto moninpelissä on lähinnä huvittavaa.

Kun näihin saadaan päivityksiä, on käsissä todellinen helmi. Tai no, onhan DR sitä nytkin, mutta ehkäpä tänne PS-puolellekin fakta aukeaa juurikin paremmin päivityksen jälkeen. ;)
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Itse tein sen seuraavasti:

Aluksi menet pelastamaan sen toisen ryhmän alkupaikan läheltä.

Seuraavaksi otat toisen jeepeistä ja käsket miehesi siihen. Lähdet ajamaan. Älä mene waypointtien ja toisen ryhmän kanssa. Jos katsot karttaa huomaat ylhäällä oikealla ison kylän, se on määränpääsi.

Älä aja autolla kylään vaan jätä se kauemmaksi ja kävele kylään. Kun olet löytänyt pelastettavan ryhän, käske oman ryhmäsi jäädä puolustamaan kylän taka laitaa [orders-defense-defend]. Käske pelastettavia seuraamaan sinua.

Kun olet nuo kohdat tehnyt, ala juosta extraction pointille ja heitä savua eteesi. Varmista myös että pelastettavat varmasti seuraavat sinua. Kun olet juossut noin puoliväliin, niin ryhmäsi on jo luultavasti kuollut. Räiski pari lippaallista kylään päin niin viholliset piiloutuvat.

Juokse extraction pointille. Mission Succesful! Good job men.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Noniin, onhan se tyyli muuttunut turhasta marisemisesta jo pikkuhiljaa täälläkin. :)

Bugeista sen verran, että:

- Yksin kampanjaa pelatessa ei bugeja tule eteen juuri lainkaan. Tekoäly toimii hyvin ja peli pyörii muutenkin moitteettomasti.
- Co-Op aiheuttaa kampanjan bugittamista, suurimmat ovat "Shots fired!"-bugi sekä ajoittainen kuolemattomuus.
- Moninpelin bugitus taas on melkeinpä suoraan verrannollinen lagiin, jos peli lagaa paljon, ilmenee bugeja kuten vihollisen kuolemattomuus, aseen häviäminen, Gears of War-tyylinen no-bullets-bugi tai ilman syytä kuoleminen/haavoittuminen.

Ajoneuvot toimivat moitteettomasti yksinpelissä ja Co-Opissa, moninpelissä ne bugittavat hirvittävästi. Helikopterien vahingonotto moninpelissä on lähinnä huvittavaa.

Kun näihin saadaan päivityksiä, on käsissä todellinen helmi. Tai no, onhan DR sitä nytkin, mutta ehkäpä tänne PS-puolellekin fakta aukeaa juurikin paremmin päivityksen jälkeen. ;)


No niin , turha ja turha , mielestäni nurina ei ole ollut mitään turhaa koska jotain on pojat saaneet tehtyä tuon nurisemisen takia , tuon Onlinen kämmin korjasivat .

Mikäli sama paska olisi jatkunut vielä tämänkin viikon olisin pelin laittanut vaihtoon välittömästi :D !

Kyllä sitä pelaamaan pitää päästä pelillä joka on sitä varten tehtykkin , minulle ukot juoksemassa yksin pelissä hienoissa isoissa mapeissa ei tuo sitä kiksiä miksi tämän peli hankin .

Muutamana iltana nyt vedetty suomi porukalla ja ihan kiva on jabbasta menemään ja hoidella taktisesti vihuja hengiltä , ei todellakaan mitään Cod rushia +++++ siitä .
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Kamppiksen vika tehtävä on ihan helvetin ärsyttävä. Sairaan pitkät matkat talsittavana, ja sit pum, kuula kalloon ja eikun takas parin kilsan päähän. Hc:llä voi ollla aika raskas tehtävä. Lisäksi omien tekoälyttömyys vaivaa ekaa kertaa, jäävät urpot kämppimään kauas taakse vaikka kuinka komentaa seuraamaan. No, jos huomenna jaksais yrittää uudelleen...
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Kamppiksen vika tehtävä on ihan helvetin ärsyttävä. Sairaan pitkät matkat talsittavana, ja sit pum, kuula kalloon ja eikun takas parin kilsan päähän. Hc:llä voi ollla aika raskas tehtävä. Lisäksi omien tekoälyttömyys vaivaa ekaa kertaa, jäävät urpot kämppimään kauas taakse vaikka kuinka komentaa seuraamaan. No, jos huomenna jaksais yrittää uudelleen...

No elä talsi. Sitä varten on se kopteri ja laskeudut suoraan sataman lähettyville.
Kuljetus kopteri tulee sen kylän taakse, mistä 2 light armor AAA tankkia pitää tuhota ;)

Tuli muuten eilen läpi pelattua.
Aika paljon tulee uudestaan, uudestaan, uudestaan, hakkaamista, mutta kun sen oikean tavan tajuaa niin meneehän se sitten.

Eli vois sanoa, että ei nyt täysin vapaa olis tehtävien teko tyyli.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Oletteko löytäny tapaa jolla sataman saa vallattua, suunta/tapa? Siellä on ihan perkeleesti spec op äijiä ja kuolo korjaa aina jossain vaiheessa. Patit loppuu jos ampuu kaukaa ja jos meet sekaan, niin aina yllättää jostain pahasti.
 
Vastaus: Operation Flashpoint: Dragon Rising [PS3]

Tulipa testattua tämäkin pc:llä kun halvalla sai.
Kamppanja suht nopsaa läpi ja voi kyllä sanoa, että omalla kohdalla siihen taitaa jäädä tämän pelailut.
Ei tässä kyllä samaa syvyyttä ja realismia saa kuin esim Arma:ssa. joka sekään ei mikään uuber simulaatio loppujenlopuksi ole, vaikka pidemmälle realismin vie kuin OFDR.

Mutta hieno juttu kuitenkin, että saatiin tämän tyylin peli konsoleillekkin, vaikka aika run & gun meiningillä toi kamppanja läpi meni.
 
Ylös Bottom