Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ostanko pelin X vai Y?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja PieceOfHeart
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Super mario galaxy, vai Super smash bros. brawl?

Muuten ehkä olisin brawlin kannalla, mutta iteltä sattuu löytymään vaan yksi perus wii-kapula, joten offline multiplayer pelaaminen ei onnistu. Mario galaxystä oon kuullut tonneittain hyvää, mutta en sitten tiedä onko se brawliakin parempi.

Perusteluja kiitos :)

Brawl on, kuten aiemmin mainittu, moninpeliksi luotu. Tässä tapauksessa siis sanoisin, että hanki ehdottomasti Galaxy. Brawlin nettipeli ei toimi juuri mitenkään, sitä kannattaa pelata samalta konsolilta useammalla ohjaimella, jos siitä haluaa nauttia, oikeasti.

Galaxy on Wiin paras peli ja samalla paras Mario mikä on koskaan tehty. Tekemistä on todella paljon, jokainen hetki on täyttä timangia ja uudelleenpeluuarvo on huipussa. Miten sitä voisi nyt perustella paremmin... Missään vaihessa peliä ei jäänyt nakertamaan mikään, jopa vesikentät olivat mukavia. Pelasin pelin kaksi kertaa 100 % ensimmäisen kahden viikon aikana, mutta pelailin kyllä useita tunteja päivässä. Ja minkään muun pelin kanssa en ole näin tehnyt. :D

Nuo molemmat kaksi ovat ehdottomasti hankinnan arvoisia, mutta Galaxy nyt ensi sijassa.
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Eli minkäs noista ottaisitte? Zelda ja Okami varmaankin huomattavasti pidempiä kuin tuo mario galaxy

Pitää paikkansa. Molemmat ovat päteviä ja pitkään mukanaan pitäviä seikkailuja, ja lisäksi molemmille on tulossa jatko-osat lähitulevaisuudessa: Okamin jatko-osa Okamiden DS:lle ja Wiin uusi Zelda mahdollisesti jo jouluksi. Okamidenin käännöstä tosin ei ole vahvistettu vielä. Jos DS:ää ei omista, kannattaa ehkä pelata Twilight Princess ensin ja Okami sitten kun haluaa lisää seikkailtavaa.
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Super Mario Galaxy kannattaa hankkia. Kaikinpuolin erinomainen peli. Paljon salaisuuksia etsittävänä. Hauska leppoinen Mario henkisyys sateenkaari väreineen. Uudelleen pelaamisarvo korkea. Hyvät musiikit ja tunnelma jne. Mario-laatua. :)

EDIT: Super smash bros. brawl löytyy myös hyllystä, mutta olen pelannut ainostaan moninpelinä samalta konsolilta. Yksin peli kokeilematta vaikka jo puolivuotta "pelihyllyssä" ollutkin..
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Tarkoitus tutustua RGP mario peleihin ja siksi kysynkin kumman virtual consol pelin ostan:
Super Mario RGP (SNES) vai Paper Mario (N64)?
Kumpaakaan en ole ikinä pelannut/kokeillut, ainostaan youtube arvostelut katsoin ja molemmat näyttivät milenkiintoisilta :rolleyes:

Super Paper Mariota on tullut Wiillä pelattua ja tykkäsin, vaikka Wiin Paperi Mario enemmän tasoloikkaa onkin.
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Tarkoitus tutustua RPG mario peleihin ja siksi kysynkin kumman virtual consol pelin ostan:
Super Mario RPG (SNES) vai Paper Mario (N64)?

Ehdottomasti Super Mario RPG. Pelissä on erinomainen taistelujärjestelmä, paljon huumoria, yksi Yoko Shimomuran parhaista soundtrackeista (tunnetaan myös mm. Parasite Eve -, Kingdom Hearts - ja Mario & Luigi -sarjoista) ja toteutus on taattua Squaresoft-laatua.

Paper Mario on Super Mario RPG:hen verrattuna aika kehnoa lämmittelyä. Dialogia on aivan liikaa ja se on puisevaa, taistelut ovat hitaita ja musiikki raastaa korvia huonolla äänenlaadulla ja tylsillä sävellyksillä.

Super Mario RPG on siis aivan ehdoton valinta. Sen jälkeen kannattaa tutustua GBA:n ja DS:n Mario & Luigi -peleihin, jos mahdollista.
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Castlevania: Rondo of blood, Super Castlevania 4 vai Castlevania The Adventure Rebirth? Nessin Castlevaniat olivat tosi hyviä ja lisää ajattelin hommata, mikäs näistä kolmesta olisi miellyttävin vaihtoehto?
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Castlevania: Rondo of blood, Super Castlevania 4 vai Castlevania The Adventure Rebirth? Nessin Castlevaniat olivat tosi hyviä ja lisää ajattelin hommata, mikäs näistä kolmesta olisi miellyttävin vaihtoehto?

Tämä on hankala valinta, johon ei ole yhtä selkeää vastausta. Super Castlevania 4 on ehkä lähinnä NESin Castlevanioita, toisaalta Rondo of Blood on monipuolisin mutta myös haastavin ehdokkaista. Castlevania The Adventure Rebirth on eniten ehkä Megadriven Castlevania Bloodlinesin tyylinen. Tuo järjestys on myös pelien alkuperäinen julkaisujärjestys, se on yksi mahdollinen tapa edetä.
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Olisi tarkoitus ostaa jonkinlainen wii:n peli, pääasissa kuntoilupelit kiinnostaa. Omistani wii fit pelin ja kaipaisin enemmän monipuolisuutta noihin lihas harjotteisiin. Kannattaako ostaa joku jo markkinoilla oleva tai odottaa jotain uutta?
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Itsellä ois tässä vaihtoehtoina Metroid: other M, Metroid prime trilogy tai super mario galaxy 2, vähän ois vaikeuksia päättää minkä ostan.
Metroid prime 3 on jo pelattu, mario galaxy 2 taas vaikuttaa vähän liian pirteältä ja iloiselta peliltä.Other m:stä ei juuri ole tietoa, on vaan mielikuva ettei peli olisi kovin pitkä ja uudelleenpeluuarvo olisi heikko.
Arvostaisin apua valinnassa, hyvät herrat
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Ressa 4, Dead space extraction, vai Metroid prime trilogy?

Metroid prime trilogy antaa pisimmäksi aikaa pelattavaa ja se on noista muutenkin se parhainen peli vaikka eipä nuo muutkaan huonoja ole. Dead space tarjoaa vähiten pelattavaa joku 15-20h että on kaikki kerätty mitä voi.
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Ressa 4, Dead space extraction, vai Metroid prime trilogy?

Itse kallistun RE4 suuntaa. Kaikki pelit olen omistanut ja hyllyssä komeilee enään tuo Ressa.

Tässä omia mietteitä/kokemuksia:

Metroid prime trilogy ei jostain syystä lämmittänyt/kiinnostanut tarpeeksi, ja jäi jo ekan osan kohdalta kesken. En ollut aikaisemmin pelannut 3D metroidia, ajattelin vain mainita. Myyntiin meni.

Dead space extraction ei myöskään vastannut odotuksiin, ja jäi kesken. Pelaaminen näytti trailerin perusteella paremmalta.

RE4 oli positiivinen yllätys pelattavuuden, graafisen ilmeen, äänimailman ja pelin pituuden puolesta, ja on edelleen yksi parhaita Wii "toiminta peleistä" mitä olen pelannut. Suosittelen siis sijoittamaan Ressaan :)
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Kumpi Xenoblade Chronicles vai Zelda Skyward Sword ?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Kumpi Xenoblade Chronicles vai Zelda Skyward Sword?

Kumpikin on pakkohankintoja, mutta jos toinen pitää valita, niin alottaisin Zeldasta ja ostaisin myöhemmin Xenobladen.
 
Vastaus: Ostanko pelin X vai Y?

Morjens! Nyt olis tarkotus siskolle ostaa joululahjaksi joku peli Wii:lle mutta ei kyllä ole oikein tietoa minkä sitä ostaisi :eek: Ikää on 21v, tykkää pelata puhelimella Angry Birdsejä yms. Wiillä taas pelailee keilailua ja tennistä yms. Ite kaavaillu että joku Super Mario voisi olla hyvä ? Entäs Sport Island ja Just Dance 2 ? Kiitokset vastauksista jo etukäteen! :)
 
Ylös Bottom