Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paljonko pelaatte?

Vastaus: Paljonko pelaatte?

Miksi? Eikös nämä Tha Oldin nostamat ketjut ole kaikki ihan päteviä edelleen... Ihmiset pelaavat edelleen, ihmisillä on edelleen nimet ja ihmiset täyttävät vuosia edelleen...

Omaa peliaikaa rajoittaa työ ja tyttöystävä erittäin tehokkaasti. Arkisin 0-4 tuntia päivässä ja viikonloppuisin 0-10 tuntia päivässä.

Juu, en itsekään kyllä ymmärrä sellaista ideaa, että tälläiset ns. vuodesta toiseen ajankohtaiset ketjut suljettaisiin jonkun tietyn aikamääreen jälkeen. Se täytyy kyllä sanoa, että aika ansiokkaasti Tha Old onnistui nämä useamman vuoden vanhat ketjut kaivamaan ylös:). Ilmeisesti ihan nimensä veroinen kaveri;).

Oma pelaaminen vaihtelee todella paljon ihan päivän fiiliksen ja meiningin mukaan. Välillä ei tule pelattua ollenkaan ja välillä tulee pelattua sitten huomattavasti enemmän. Mitään tarkkoja tuntimääriä en osaa antaa. Kovin monen tunnin putkia en kuitenkaan usein jaksa pelata. Koukuttavankin pelin kohdalla on pakko pitää aina välillä taukoa, jotta jaksaa sitten jossain vaiheessa taas jatkaa.
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

4tuntia päivässä taitaa olla se normaali aika. Mutta on tietenkin päiviä jolloin ei jaksa tai ei vain ole aikaa, esim. koeviikko ja tietenkin työt tms.
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

5 - 15 tuntia viikossa. Ihan sopiva määrä, mun mielestä.

Yleensä pelaan lyhyissä jaksoissa. Kahdenkin tunnin pelisessiot alkaa sattumaan päähän sen verran, että on pakko lopettaa.
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Pari kuukautta sitten jotain 5h/päivä, mutta nykyään ei oikein jaksa. Kun ei ole muuta tekemistä niin olen koneella tai katson elokuvia, mutta pelaaminen ei nappaa.. Katsotaan taas kun innostuu.
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

0-5h päivässä ja tunti melkeinpä maksimi mitä kerralla pystyy istuun. Jotkut pelit tekevät poikkeuksia.
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

0-5h päivässä ja tunti melkeinpä maksimi mitä kerralla pystyy istuun. Jotkut pelit tekevät poikkeuksia.

Tämä on muuten ihan totta. Joitain pelejä pystyy pelaamaan vaikka 10 tuntia putkeen, kun taas jotkut pelit, vaikka hyviä olisivatkin, niin joku tunti alkaa olla aika maksimi.
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Noni. Paljastan heti että 79 synnyttyäni olin pelifiili. Muistan kun ensimmäinen "tietokone" meille tuli. Spectravideo. Siitä asti on ollut raukan ainoa addiktio. En polta, juo kahvia enkä juuri alkoholia. En käytä huumeita tai pelaa rahasta. Mutta pelejä käytän niin paljon kun aikataulu antaa myöten. Ja välillä enemmänkin. Avovaimon ja töiden kustannuksella. Myönnänkin olevani päästä pipi. Älkää ottako mallia. Asiani ovat kuitenkin ihan reilassa aina olleet. Joskus vain väsyttää kun on vaan parin tunnin unilla vedellään töissä. Avovaimolla onneksi on niin paljon kouluhommia että ei kerkeä häiritsemään. En pelatessani tunne nälkää, pissa tai 2 hätää. En tajua kellon liikkeistä eikä minua saa puhelimella kiinni. Ainoa keino ottaa kontaktia on tulla samalle team speak serverille tms tai vetästä pääkatkaisimesta. Eli suomeksi sanottuna pelaan liian paljon. Koitin alottaa golffia pelamaan mutta se vei liikaa aikaa pelaamiselta joten lopetin sen. Nyt jo on rajoilla että jatkanko paintballia divareissa pelaamista koska harjoittelu vie ainakin päivän tai pari viikossa. Pääosin pelailen PCllä mutta kyllä sieltä olohuoneesta on löytynyt jonkinmoinen läjä konsoleita. Luulin nuorempana että kyllä tää tästä katoo ja tulee jotain muuta tilalle... Pöh. Niin ei käyny. Nyt vaan on vaikeempi löytää pelikavereita. Onneksi on yhteydet ulkomaailmaan nykyään kunnossa. Pahiten mua on koukuttanu Final fantasyt ja Day of defeat sarjat. Pelaamisen lisäksi harrastan sitä kammottavaa idlausta irc ja boordeiluu. Onneksi pääsin wowista irti... En enää kk maksullisiin. Sitä on vaan pakko pelata koska siitä maksaa. Hyi.

Kiitos kuuntelusta ja nyt saa haukkua
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Jonkun aikaa (n. 2kk) olin pelaamatta, sitten rupesi himottamaan pelaamaan vanhaa kunnon Crashia PS1:llä nyt myös pelailu on hiukan lisääntynyt gh4 takia. Arvioisin että pelaan nykyään n. 20 minuuttia ehkä kahtena arkipäivänä viikossa mutta viikonloppuna ehkä 40 minuuttia päivässä. Joululomaa odotellessä
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Nyt on tullut pelailtua aika nihkeästi, kun aika tuntuu menevän muihin aktiviteetteihin ja koulukin syö aikaa ihan mukavasti. Joskus tuli pelailtua n. 3-6 tuntia päivään, mutta nykyään se jää jonnekkin 0-3 tunnin paikkeille.
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Kyllä se aikalailla minimissä on se tunti.
Sitten viikonloppuisin menee useampikin tunti, varsinkin jos uusia pelejä tullut kaupoille, niin mielellään kaverin kanssa co-op tulee pelailtua.
Keskiarvo on varmaan päivittäin 2-3 tunnin paikkeilla.
Sitten taas asia erikseen, jos löytää hyvää suomalaista peliseuraa niin siinähän niitä tunteja kuluukin neljäs jos viideskin.
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Silloin ku ei koulussa ole kokeita, niin silloin pelaan päivässä jotain 2-3tuntia. viikonloppuna enemmän, ku yöllä on niin kiva pelata :D
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Yleensä 1-3 tuntia päivässä viikonloppusin vähän enemmän.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Nykyään tulee pelattua viikolla lähes päivittäin. Viikonloppuisin en pelaa koskaan, kun sillon tulee keskityttyä enemmän kännissä sekoiluun:D Itsellä on paha tapa että kaikki pelit jotka kiinnostaa ja on jossain tarjouksessa tai halvalla myynnissä tulee ostettua, näin ollen pelejä kertyy liika ja tälläkin hetkellä on n. 10 peliä vielä muoveissa hyllyssä odottamassa vuoroaan. Tällä hetkellä pelaan paria peliä aktiivisesti, mutta tilattuna on Lego: Batman ja Indiana Jones, GOW 2 ja Fable 2. Hulluksihan tässä tulee kun ei ehi millään pelata kaikkea ja lähes kaikki pelit jää kesken kun aina pukkaa uutta postiluukusta. :eek:
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Eilen tuli pelattua aivan liikaa, kun CTR:rän hankin. Jotain 5h tuli sitä hakattua, ja nyt lisää:)
 
Vastaus: Paljonko pelaatte?

Tunnin rykäys arkisin, aina kun ehtii.. loman sattuessa pelaisin enemmän. On se niin hieno laite. :p
 
Ylös Bottom