Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Palworld

DestiZ

Well-Known Member
wp13312675-palworld-wallpapers.jpg

Nimi: Palworld
Kehittäjä: Pocketpair
Julkaisija: Pocketpair
Alustat: PC, Xbox, Gamepass
Lajityyppi: Survival, pokemon, Farming, RPG
Julkaisu: 19.1

tehdääs pelille jo oma ketju, koska kaikki jotka ovat peliä jo testanneet ovat kehuneet peliä kovasti että, tässä on yksi vuoden isoimpia yllättäjiä, peli siis on kun pokemon meets Valheim, ilmeisesti peli tulee huomenna gamepassiin siinä aamu 10.00 aikoihin, itsellä menee hyvin suurella todennäköisyydellä koko viikonloppu pelin parissa




Features

Survival

In a harsh environment where food is scarce and vicious poachers roam, danger waits around every corner. To survive, you must tread carefully and make difficult choices...even if that means eating your own Pals when the time comes.

Mounts & Exploration
Pals can be mounted to traverse the land, sea and sky—allowing you to traverse all kinds of environment as you explore the world.

Building Structures
Want to build a pyramid? Put an army of Pals on the job. Don't worry; there are no labor laws for Pals.


Production
Make use of Pals and their skills to make fire, generate electricity, or mine ore so that you can live a life of comfort.

Farming
Some Pals are good at planting seeds, while others are skilled at watering or harvesting crops. Work together with your Pals to create an idyllic farmstead.

Factories & Automation
Letting Pals do the work is the key to automation. Build a factory, place a Pal in it, and they'll keep working as long as they're fed—until they're dead, that is.

Dungeon Exploration
With Pals on your side you can tackle even the most dangerous areas. When the time comes, you might have to sacrifice one to save your skin. They'll protect your life—even if it costs their own.

Breeding & Genetics
Breed a Pal and it will inherit the characteristics of its parents. Combine rare pals to create the strongest Pal of them all!

Poaching & Crime
Endangered Pals live in wildlife sanctuaries. Sneak in and capture rare Pals to get rich quick! It's not a crime if you don't get caught, after all.
 
Vaikuttaa todella sekopäiseltä peliltä. Pistin lataukseen Game Passista.
 
Näinhän se on mutta haittaako se?

Steamin startin perusteella ei näytä haittaavan:


At the time of this article’s publication, Palworld, which has been described as "Pokémon With Guns”, was just shy of 200,000 concurrent players on Valve’s platform, making it the fourth most-played game on Steam behind only PUBG, Dota 2, and Counter-Strike 2. Palworld is also the top-selling game on Steam by revenue, outperforming the likes of Warframe, Baldur's Gate 3, and FC 24.

Pitäähän tätä nyt itsekin kokeilla, kun kerran Game Passista löytyy.
 
Peli kiinnostais kovasti, mutta valitettavasti ei pleikkarille tämä ainakaan vielä rantautunut. Melkoisia klippejä kyl tullu pelistä vastaan somessa, vaikuttaa mukavan sekopäiseltä menolta.
 
Kyllä sitä itekkin hypettyy heti kun lukee että paljon pelaajia, mutta ei kyllä ole yhtään sellanen peli mitä alkaisin itse pelaamaan. Jotkut näistä tosin tykkää, senhän nyt ne määrät kertookin
 
on kyllä huikea peli peli on myös uskomattoman kova hitti myös twichissä hurjat 400k viewereitä, tosiaan 7 tuntia takana ja olen vielä tutoria missionissa :D, laittelen huomenna vähä tarkempia Fiiliksiä pelistä, mutta jos tykkää Valheim tyylisistä peleistä pokemon elementeillä niin sillon tämä iskee ja kovaa, nyt on ruoka tauko ja sitten onkin pakko vielä mennä jatkamaan. tosiaan aikalailla tuo 7 tuntia meni pelkästään tuolla Farmin/basen Rakentelussa, että nyt lähdin vähän pisemmälle vasta ekaa kertaa seikkailemaan. mainitaan nyt kumminkin että tuo että "pokemonit/monsterit" voi laittaa töihin on pirun siisti systeemi.

palworld.png
 
Viimeksi muokattu:
Varmasti löytyy ihmisiä joita poksukeräily kiinnostaa. Peli kuitenkin lävähti vasta ulos joten suosio nähdään sitten vaikka kk päästä miten paljon peli kantaa.
 
Steamissa käyttäjäarvioita on tullut nyt noin 10 000 ja niistä 92% on positiivisia, joten pelaajat ovat tuon perusteella olleet tyytyväisiä. Niitä kun pintapuolisesti selailin, niin moni nimenomaan on yllättänyt kuinka korkeat tuotantoarvot tuossa on, kuinka valmiilta peli tuntuu ja että miten hyvin tuo survival-keräily-rakentelu ylipäätään toimii. Ei ole mikään meemipeli kyseessä, kuuluu myös monen suusta.

 
Kyseessä on tosiaan enemmän Survival game eli Valheimin tyylinen peli, kun pokemon peli, et peli sisältää pokemon elementtejä mutta se pääpaino on samoisssa asioissa mikä on noissa Valheimin tyylisissä peleissä, Sen takia tämä peli iskeekin näin kovaa itseeni koska, Valheim on yksi lempi pelejäni.


Tuossa on muuten Valheimin myynnit ekan kuukauden jälkeen. ja kun Palworld muistuttaa hyvin paljon sitä niin ihme että, se myy

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom