Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paras konsoli ikinä?

Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Ehdottomasti ps1, jonka kautta oikeastaan tutustuin kunnolla pelaamiseen.
Aikoinaan saattoi kavereiden kanssa tahkota koko kuuman kesäpäivän esimerkiksi V-Rallya
jaetulla ruudulla (parhautta!), tai ISS Pro Evolutionia. Ensimmäisen Tony Hawkin takia tuli
jopa hetken aikaa pelleiltyä skeittilaudan kanssa; harva peli nykyään onnistuu sellaista
aiheuttamaan. Ei ollut töitä, ei stressiä, oli vain pelit ja jalkapallo, joiden välistä aikaa täytti
uuden Peliasema-lehden selailu. :cool:
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Kyllä se on vastattava että paras konsoli ikinä on Sony Playstation. Hienoja muistoja tuon koneen ääreltä löytyy enemmän kuin muilta koneilta. Kone myös mullisti hyvin paljon pelaamista itsessään, padi oli paras miltään koneelta siihen asti, kone oli hiljainen, komea (ei ehkä enää mutta oli se nintendon matolaatikkojen jälkeen), ja mahdollisti upeat pelit ja hyvillä äänillä. Yhden monta tuhatta tuntia pelatun pleikkarin savutkin kerkesin näkemään, ja uusi oli ostettava :D
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

PS2 on ehdottomasti paras, koska siinä on loistava ohjain, se pyörittää DVD elokuvia ja kaikkea muuta mukavaa. Mutta paras juttu on se, että siinä on loistava pelivalikoima ja se on todella kestävä konsoli. Paras konsoli ikinä. :cool:
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Metal Gear Solid, Final Fantasy VII, Resident Evil 2.
Ei tarvitse varmaan sanoa enempää.
Ps2 kirjasto on tosin kokonaan kokematta. Jos tulisi Ps3, joka olisi yhteensopiva 2:sen kanssa, menis sellainen ostoon. Tosin telkku pitäs kanssa uusia ensin.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Eiköhän se Megadrive ja Saturn ollu aika rautaa aikanaan... JA tietysti edelleen;)
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

ps2
Valitsin playstation kakkosen koska sille on niin paljon laatu pelejä ja valikoima on todella iso.[
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

NES.

Parasta mitä on koskaan tullut Japanista. Mahtavat pelit ja aikansa parasta tekniikkaa. Pelikonsoli joka aloitti koko konsolipelaamisen kotona.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

NES on ehkä se legendaarinen valinta. Mutta taidanpa kallistua ps1 tai ps2 puoleen parhaan konsolin tittelissä.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

1. PS2
Komea ulkonäkö ja valtava määrä laadukkaita ykskäreitä. Mitä muuta voi toivoa?

2. NES
Ensimmäinen konsoli jolla pelasin ja pelinä vanha kunnon Super Mario Bros. 3. Itseltäni ei löydy kuin 5 peliä ko. konsolille, mutta tämän tunnearvo on mittaamaton.

3. Xbox 360
Ehdottomasti nykykonsoleista paras. Kestävyyskin on parantunut huimasti Falcon -mallien myötä. Ohjain on ehkä paras mitä olen ikinä kokenut ja itse konsoli on ihanan siro. Tiiliskiven kokoinen virtalähde voi olla ikävä yllätys, mutta itselleni sen "piilottaminen" ei vastannut maansiirto operaatiota.

Peleistä sen verran, että niitä hyviä eksklusiiveja löytyy vaikka muille jakaa. Gearssi on loistavaa mättöä, etenkin moninpelinä, Halo 3 ja Mass Effect kuuluvat myös parhaimmistoon vaikka jälkimmäisistä ei olekaan omakohtaista kokemusta.

360 on myös loistava DVD -soitin. Taustamelu(lue:käyntiääni) ei itseäni ainakaan haittaa elokuvaa katsoessa. Taitaa ko. konsoli myös skaalata DVD:t aina 1080p resoon asti. Laadusta tosin ei ole omakohtaista kokemusta, kun vasta loppuvuodesta tulee se HDTV ostettua.

Formaattisota päättyi karvaaseen tappioon ja näinollen teräväpiirto elokuvia ei ainakaan fyysisessä muodossa voi boksilta katsella. Toivottavasti se ulkoinen(tai miksei tuleviin malleihin myös sisäinen) BD -asema on tulossa lähitulevaisuudessa. Itse tosin toivoisin BD -asemaa enemmän leffojen latauspalvelua tänne eurooppaan.

Itse en löydä Xbox 360:stä juurikaan huonoja puolia. Jos ihan hakemalla pitää hakea, niin herkkäkuuloisia ihmisiä saattaa häiritä Xbox 360:n käyntiääni niin pelatessa, kuin elokuviakin katsellessa. Myös tiiliskiven kokoinen virtalähde voi olla monelle perusjampalle ikävä yllätys. BD -aseman puute on myös pieni miinus, mutta toivottavasti se leffojen latauspalvelu rantautuu tänne eurooppaankin edes joskus.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Ehkäpä NES. Sillä kun jaksoi mättää ihan hemmetin monta peliä läpikin tosin, kuin nykyään (johtuu varmaan iästä ja avovaimosta osakseen:D). Vieläkin tulee silloin tällöin pelattua Megamaneja, Ikari Warriors, Marioita ja tietenkin LOLOja!!!
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Varmaan NES. Ensimmäinen konsolini on aina ensimmäinen konsolini, ja olihan se aikoinaan sellainen joka kodin pelikone, ei taida mikään muu konsoli olla pystynyt samaan.

Kaikkien aikojen paras peliohjain on kyllä XBOX360:n ohjain. Istuu niin hyvin käteen kuin vain istua voi.

Tosin aika vaikea verrata eri aikakausien konsoleita keskenään, kyllä ne tunneasiat aika paljon vaikuttaa näihin. Mutta vastasin NES senkin takia, että se mullisti koko konsolipelaamisen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Olen uusi täällä ja vastaan tähän Threadiin että NES,SNES ja Nintendo64 ovat mieleeni jääneet hyvinä konsoleina.

Nipakuusnepalla on sentään hallussa paras FPS peli ikinä, Perfect Dark (huom, konsoleilla)
Ja monia muita erilaisia pelejä joita ei nykyään enää näe (mm. Blast Corps, Body Harvest, Goldeneye, Zeldat)

NESin 2-4 player pelit olivat aivan mahtavia ja koukuttavia (mm. Double Dragonit, Turtles II ja World Cup)

SNESillä taas Donkey Kong Countryt, Killer Instict sekä Mario Kart ovat liki kuluneet puhki mikäli se pelikasetilla olisi mahdollista, ne vain kestää ja viihdyttää.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Eipä tuossa paljon vaihtoehtoja ole, 360 tietenkin.

360 ei oo parasta konsolia nähnytkään:D luulisin itse että NES tai PS1(molemmat löytyy)
Nykyisistä ehkä ps3 tai wii(Omistan PS3sen ja veljellä Wii)
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Playstation 2. Loistavia pelejä, ei pidä ääntä, eikä ikinä hajonnut.
Nykyään huonomman telkun dvd soittimena :)
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Siis ps3 tietysti. Ku menin ostamaan boxii tai ps3:sta nii menin eka testaaa kauppoihin noita konsoleita. Ensiks kokeilin ros... eku xbox30:stä ja katoin et aika huono ohjain mut iha hyvät grafiikat. Sit ps3:sta ja pankki räjähti: Grafiikat olivat kuin vuodesta 2100 ja peli Motorstorm oli mahtava. En kadu todellakaan ostoa. Jos harkitset konsolinostoa niin osta ps3! Olin aluksi puolueeton mutta testissä en tykännyt boxista. Tosin vanha xbox oli mielestäni todella hyvä! Ohjain oli silloin kevyt mutta tatit jäykempiä. Toisin kuin 360:ssä.

asia puhetta
 
Ylös Bottom