Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paras konsoli ikinä?

Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Nintendo Wii.

Syyt:

Nintendon konsolit ovat aina kestäneet hyvin aikaa ja niillä on ollut paljon kaikenlaista mukavaa pelattavaa.Wii on minun mielipiteeni,koska siinä on yhteensopivuus Cuben kanssa.Cuben pelit toimii,ohjaimet ja muistikortit myös.Lisäksi Wiin shopista löytää paljon vanhoja klassikkoja hyvään hintaan,jolloin niitä ei tarvitse lähteä metsästämään kissojen ja koirien kanssa.Eli Wii sisältää tavallaan NES,SNES,N64,Sega Mega Driven,NEOGEO,Turbo-Grafx koneet sisällään.Todella hyvä retroiluun ja uusimpiin nintendo nimikkeisiin.:)

Enkä ole mikään tavaton nintendo kannattaja,se vain on hyvä kone.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Ps2

Ehdottomasti.
Suhteessa halpa hankintahinta uutena, todella paljon pelejä saatavilla. Ohjain sopii käteen juuri mainiosti. Tämä DVD toiminto oli erittäin hyvä lisäys näille 2000-luvun konsoleille, ja ps2 toi sen ensimmäisenä julki.
Pleikkari on menestynyt myös paljon esim. Gamecubea paremmin, Cuben pelien myyntihän on lopetettu heti Wii:n tullessa, kun taas Ps2:n pelejä näkyy vieläkin olevan hyllyt täynnä. En usko, että Ps3:kaan toisi yhtä hyvää menestystä, kuin Ps2.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Omasta mielestäni 60-giganen PS3, jonka ostamista en ole tippaakaan katunut. BluRay-leffat pyörii sulavasti ja yhteensopivuus PS1- sekä PS2-peleille lämmittää näin MGS-fanina mieltä. Kokonaisuutta kun täydentää Dualshock 3, 4 USB-porttia ja ilmainen onlinepuoli, niin tyytyväinen pitää olla.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Omasta mielestäni 60-giganen PS3, jonka ostamista en ole tippaakaan katunut. BluRay-leffat pyörii sulavasti ja yhteensopivuus PS1- sekä PS2-peleille lämmittää näin MGS-fanina mieltä. Kokonaisuutta kun täydentää Dualshock 3, 4 USB-porttia ja ilmainen onlinepuoli, niin tyytyväinen pitää olla.
Samaa mieltä. Itsellä on "valitettavasti" 40-gigainen malli. Joka ei tosin paljoa toiseksi jää, varsinkaan kun itselle tuo PS1/2 -pelien yhteensopivuus ei ole niin tärkeää.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Perhana, miten vaikiaa valita kun vaihtoehtoina ovat NES ja SNES. Taidan kuitenkin kallistua SNESin kannalle.

Mega Man X ja musat olivat (ja ovat) jotain aivan käsittämättömän hienoa. Super Metroidia jyystää edelleen samalla innolla kuin ilmestyessään ja kolmatta Zeldaa kun takoo niin siinä on edelleen pää niin pyörällä, ettei mistään muusta mitään tulekaan.

Ei sovi myöskään unhoittaa FF-sarjalaisia, Chrono Triggeriä, Front Missionia, Mario Kartia, F-Zeroa ja... äh, vaikka ja mitä. Käsittämätön liuta käänteentekeviä pelejä. Jösses mikä määrä tunteja noihin on tullut upotettua... komiaa ^^
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

yksinkertaisesti nes, koska sen peleissä on jotain taikaa mikä pakottaa kaivamaan ne esiin yhä uudelleen ja uudelleen, mitä ei ole tullut vastaan nykykonsoleilla vaan tulee yleensä myytyä peli kun sitä tarpeeksi on pelannut. nykyään kyseinen laatikko on kunniapaikalla heti ps3sen vieressä mikä luo kehdosta hautaan fiiliksen ku näitä katsoo vierekkäin, eli nintendosta kaikki alkoi ja ps3seen on päädytty. huomaa myös kuinka tekniikka on kehittynyt.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Paras (tai minulle "arvokkain") konsoli on kyllä Ps2. Serkulla testattuamme sitä oli pakko saada oma. Alettiin pikkuveljen kanssa keräämään rahaa siihen joskus 6vuoden ikäisenä , en muista kauan se kesti, mutta PS2 tuli taloon marraskuussa 2002 muistaakseni. Hintaa taisi olla joku ~250€ mutta kyllä säästäminen kannatti, monet pelit on sen kanssa pelattu ja vielä porskuttaa Ps3:sen rinnalla!
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Paras konsoli ikinä on ehdottomasti PS2 Slim. Jännä sinänsä koska hankin sellaisen vasta ensi viikolla PS3 80GB:n kaveriksi kun hajotin vanhan PS2 läskini jota en ole käyttänyt pitkään aikaan.

PS2 Slim on yksinkertaisesti paras siitä syystä että se parantaa PS2:a entisestään: poistaa yhden sen suurimmista ongelmista eli metelin, on järjettömän pieni alkuperäiseen verrattuna, sisältää verkkokortin ja käytännöllisen ylöspäin aukeavan levyluukun rätisevän kelkan sijasta. PS2 oli alkujaankin todella hyvä konsoli. Grafiikka on edelleen siedettävää tai jopa hyvää, pehmeää 3D:tä eikä enää PS1 kauden palikkamössöä. Peleissä on mukana myös alkeelliset fysiikat / räsynukke-efektit. Konsolissa on perustoiminnot kattavat valikot, DVD-soitin, verkkotoiminnot (vaikkakin lähes kaikki peliserverit on ajettu alas?), paras ohjain ikinä (DualShock 2), paljon erilaisia lisälaitteita (EyeToy, buzzerit, mikrofonit...) sekä tietenkin huikean kokoinen kirjasto loistavia pelejä. Hienoa huomata kuinka PS2:n tukeminen ja myynti vaan jatkuu ja jatkuu vuodesta toiseen :) Oikeastaan isoimmat puutteet konsolissa on puute firmware-päivityksille ja pelien päivityksille... ja nykyisin myös nettipelille, mutta kyllähän alkuperäisen Xboxin Live pistettiin kans alas?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Juuri nyt tuntuu siltä että PS3 slim <3

Next geniiin siirryttäessä otin xbox 360-linjan konsolin alemman hinnan takia - varsinaista fanipoikapainoa päätöksessä ei ollut, koska xbox1 ja ps1 ja ps2 tullut omistettua.

Mutta nyt kun xbox 360 on ajan saatossa lähetetty kolmesti (vai neljästi?) tehtaalle, ostanut uuden, korjauttanut senkin kerran ja lopulta haudannut yhden kaapin perälle varaosiksi koska takuu oli jo loppu viimeisen RROD:in tullessa. Eikä enää tuon uutukaisimman xbox 360 konsolin pelaaminen juuri maistu, kun takaraivossa kokoajan ajatus siitä että milloin se seuraavaks alkaa taas tehdä kuolemaa :p

Ostin siis ps3n jokin aika sitten ja tässä pari viikkoa ollut konsolia kohtaan melko suuri rakkaus :D

Aivan mahtavaa että sillä pääsee nettiin ja tutkimaan storeja ja homea ja mitäliekaikkea aivan ilmaiseksi. Pari mmmahtavaa ps1 klassikkoakin tullut storesta bongattua. (kuten MGS ja FFVII...)
Nyt alkuviikkoina tullut usein ihan vaan näpräiltyä niiden asioiden kanssa ja tutkittua mitä kaikkea sillä voi tehdä.... vaikka homehäröily varmasti unohtuukin alkukiinnostuksen jälkeen täysin. Vaikuttaa kovin tyhjältä ja tylsältä kyseinen virtuaalimaailma, koska tekemisenpuute yllättää samantien ja harva siellä tuntuu tosissaan ihmisiin tutustuvan... Lähinnä lapsellista häröilyä, eikä tunnu 26 vuotiaana todellakaan mukaan kuuluvansa :D

Koko asia pistänyt miettimään että kunpa olisin ostanut ps3:n samantien. Olisin säästänyt loppujenlopuksi reilusti rahaa, koska olen maksanut jo ainakin yli 120e liven vuosijäsenyyksistä, ehkä enemmänkin ja noin tuhannen euroa kolmesta konsolista niiden hajoilujen takia.

Myös yllättynyt kuinka äärimmäisen helppoa konsolin sisälle on pistää tavaraa ja saada se toimimaan.. videoita ja kuvia ihan vaan usb tikulta ilman mitään ongelmia.

Tuntuu, että tuo konsoli on tosiaan suunniteltu käyttäjien toiveita ajatellen, siinä missä microsoftilla on enemmän tai vähemmän "Nazilinja" rahastuksissa, muiden valmistajien tuotteiden yhteensopivuuksissa.. jne. puhumattakaan konsolin lukuisista vikamahdollisuuksista.

Xbox 360 ohjainta olen jäänyt tosin kaipailemaan.

Ehdottomasti omaan käteen paras ja istuvin ohjain kaikista tähänastisista.

Ja xbox 360 ohjainhan ei tietenkään toimi normaali usbohjaimena, vaan vaatii ajurit. Luonnollisesti.

Cross battle adapter täytynee ostaa vaikka sillä hintaa onkin, jotta saan langallisen xbox 360 ohjaimen ps3:eeni. Siinä on sitten melkeinpä meikäläisen tämän hetken "weapon of choice".

Molemmat konsolit kyllä miellyttää noin niinkun muuten, kunhan vaan toimivat. Lopulta vaan oli aivan liikaa tuo xbox 360 hajoamisprosentti omalle rahapussille. Eikä sinänsä harmita, vaikka tottakai ikävää että pelejä on kertynyt enimmäkseen xbox 360lle tässä vuosien saatossa.

Muuuttta onneksi ps3:lla on jo reilusti alepelejä.. ja tottakai pitänyt ostaa kaikki ne exclusivet mitä missannut :D

GoW collection, God of War 3, Heavy Rain, Unchartedit, Little big planet, killzone 2....

Eeppisimmät pari viikkoa pelailun kannalta vähään aikaan :) And the fun has just begun!

(god of war maratonissa vasta god of war kahden lopussa, joten god of war 3 on vielä edessä. Mmmahtava pelisarja!)
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Kunpa kaikki 360:a käyttävät tajuaisivat tuon seikan että kumman käyttö tulee vähänkään pidemmällä tähtäimellä halvemmaksi. Mutta kun ei osata ajatella muuta kuin sitä konsolin omaa hintalappua.

Tottakai PS3 on joka asiassa parempi ja tehokkaampi kuin PS2, mutta eikös tässä ketjussa ole tarkotus ajatella vähän niinkuin että mikä konsoli oli joskus aikoinaan mullistava vehje tai siis semmoinen jota pystyy vielä nykyäänkin pelailemaan ilman että kiinnittää huomiota mihinkään grafiikkaan tms. Tämän takia siis valitsin PS2 enkä PS3.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Kunpa kaikki 360:a käyttävät tajuaisivat tuon seikan että kumman käyttö tulee vähänkään pidemmällä tähtäimellä halvemmaksi.

Tosiasiassa pääsääntöisesti boksin käyttäjät tekee valintansa ihan muiden juttujen perusteella kuin hintavuuden. Sokeutta moinen, jos väittää tuollaisia asioita faktoiksi. Ja eipä täälläkään livetetä ja livestä n. 30e vuodessa ei ole paha summa. Pystyy vaikka joka kuukausi tunkemaan sellaisen JO toimivan järjestelmän kehittämiseen. Syitä on paljon, vaikka tottahan se on että ahdasmielisimmät ei niitä hoksaa.

Siihen yhdyn yhä, että pleikka2 on ehdottomasti se hienoin laite. Kova pelivalikoima ja slim on ulkomuodollisesti myös kaunis.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Parhaat konsolit:
NES
SNES
Gameboy
(N64)


Kunpa kaikki 360:a käyttävät tajuaisivat tuon seikan että kumman käyttö tulee vähänkään pidemmällä tähtäimellä halvemmaksi. Mutta kun ei osata ajatella muuta kuin sitä konsolin omaa hintalappua.

Voi miten helppoa tämä on... :p Boxin omistajat on törsäileviä hölmöjä ja plesettäjät rahalle vastinetta saavia viisaita pelaajia. :rolleyes:
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Kunpa kaikki 360:a käyttävät tajuaisivat tuon seikan että kumman käyttö tulee vähänkään pidemmällä tähtäimellä halvemmaksi. Mutta kun ei osata ajatella muuta kuin sitä konsolin omaa hintalappua.


Köh köh, ihankuin huomaisin PS-fanipoikuutta tässä? Itselläni on 2 X0 konsolia, toinen on ollut minulla 3v ja toinen n. 1,5v, vanhempi kone on kerran käynyt huollossa. Riippuu siis aika paljon ilmeisesti tuurista että montako kertaa joutuu koneen laittamaan huoltoon, jos joutuu ollenkaan.

Omasta mielestäni X0:ssa on myös halvan hintalapun lisäksi paras pädi ja hyviä pelejä (esmes Halot)

Mutta näin on-topic, paras pelikone on Gameboy color. Parhaat pelit, ja Gb(c):t olivat jotain mullistavaa aikanaan.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Köh köh, ihankuin huomaisin PS-fanipoikuutta tässä? Itselläni on 2 X0 konsolia, toinen on ollut minulla 3v ja toinen n. 1,5v, vanhempi kone on kerran käynyt huollossa. Riippuu siis aika paljon ilmeisesti tuurista että montako kertaa joutuu koneen laittamaan huoltoon, jos joutuu ollenkaan.

En ole fanipoika ainakaan enää. Enkä viitannut tuolla X360:n hintavuudella pelkästään siihen että sitä joutuu useimmat käyttään säännöllisesti huollossa vaan viittasin myös siihen että konsolia hankkiessa tarttee samalla hankkia sitä sun tätä lisälaitetta (Play&Charge, Wlan, etc...) jossa on sitten aikas järkyttävät hintalaput, etenkin kiintolevyissä, eivätkä ne edusta oikeen mitään standardia. Ja sitten on tietysti Live, mutta mulla ei ole ikinä ollut mitään sitä vastaan. Jos oisin boksipelaaja niin maksaisin kyllä mielelläni pienen summan hyvistä viestintäominaisuuksista, jollasia PS3 ei tule koskaan saamaan :p Muuten noi nettipelit on aika samaa tasoo myös lagin puolesta.

Meinaa taas kääntyä vähän PS3/360 sotimiseks tämä.

/ Offtopic.

Mutta näin on-topic, paras pelikone on Gameboy color. Parhaat pelit, ja Gb(c):t olivat jotain mullistavaa aikanaan.

Ite en kyllä ikinä tituleerais yhtäkään käsikonsolia parhaaks konsoliks enkä oikeestaan edes tiedä miks aikoinaan hankin PSP:n. Kai sen takia ku sille oli helppo löytää pelejä ja homebrewejä :p
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Pitkän pohdinnan tuloksena päädyin lopulta kahden konsolin tasapeliin.
Eroa näiden kahden välille en saanut tehtyä, vaikkakin molemmat ovat kärkipaikalla hieman eri syistä.

Toinen näistä konsoleista on vanha kunnon Nipakuusnepa, elikkä Nintendo 64.
Tuolla vehkeellä tuli silloin joskus 6-vuotiaana pelaaminen aloitettua, eikä siltä tieltä ole paluuta ollut.

Tällä konsolilla oli myös uskomattomat hyvät pelit. En edes tohdi muistella, montako tuntia tuli silloin joskus väännettyä pelejä, kuten GoldenEye 007, Super Mario 64, Mario Kart ja tottakai suuri suosikkini Blast Corps.

Tosin, kun nykyään on tullut emulaattorilla joitakin noista edellämainituista veivattua, niin eiväthän ne nyt niin kovin vallankumouksellisia olekaan, tässä kohtaa oli taas aika kultaillut muistoja.

Toinen jaetun ykköspaikan haltija on sitten ps2.
Nostalgian sijaan pleikka kakkonen nousee ykkössijalle enemmänkin faktoihin nojaten.

Niiden seitsemän vuoden aikana, jotka konsolilla ehdin pelailla, omistamani yksilö ei hajonnut kertaakaan.

Ja olihan tällä konsolilla pelitarjontaa aivan laidasta laitaan.

Lisäksi DVD-tuki oli silloin aikanaan melko uutta ja mullistavaa, eihän mikään muu konsoli tarjonnut vastaavaa.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Dreamcast:

-Shenmue & Shenmue II
-pelivalikoima viime sukupolven konsoleista paras
-VGA-tuki melkein joka pelissä
-Homebrew-tuki
-käytännössä aluekooditon


Tulee käytettyä melkein joka päivä. Pelit näyttää edelleen hyviltä VGA:n takia ja pelaan mielummin DC:llä kuin esim. PS2:lla. Typerää kun 480p-tuki jätettiin pois niin monesta pelistä PS2:lla.

Kakkosena tulee varmaan Saturn vaikka olen vasta yhtä peliä päässy pelaamaan. Niin paljon on mielenkiintoisia pelejä hankittavana.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Ensimmäinen omistamani pelikone, eli Atari 2600.

sys_Atari2600.jpg
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Itselle rakkain ja eniten käyttötunteja kerännyt konsoli on ehdottomasti PS3. Sillä on koettu niin monta huikaisevaa tarinaa, että kaikki muut jää toiseksi. PSOne tietenkin veisi ykkössijan ellen pystyisi pelaamaan senkin pelit PS3:llani.

360 on kakkossijalla vaikka se tuossa uusia peliostoksia odottaakin. Dragon Agea sillä olen hakannut.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Ehdottomasti SNES. Parhaimmat muistot löytyy SNESin parista: Donkey Kong countryt, tällä hetkellä 3 uupuu, voispa vielä pelata ton "trilogian" läpi:p . Mutta sitten se kaikkein rakkain, eli Super Mario Kart. Sitä pelattiin serkkupojan kanssa välillä tiimissä niitä cuppeja ja välillä battle moodia vastakkain. Joskus tuli jopa pelattua uhkapeliä siinä battlemoodissa, panoksina pokemon kortit ja gogot :p . Nykyään tuntuu että noita ps3 pelejä jaksaa vetää korkeentaan vuoden ennenkun kyllästyy, toisin oli mario kartingin laita.


Niin, ja kuten ketjun ensimmäinen viesti kertoo, SNES kestää, kestää ja kestää.
 
Ylös Bottom