Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Parhaan näköinen urheilija?

Ei kovinkaan moni urheilija ole mitenkään kummoisen näköinen, jos siitä lähdetään. Meikitkin ilmeisesti painaa turhaa juostessa, ja jos meikkiä on, niin se valuu pitkin naamaa hien tai sateen ansiosta. Rinnoistakin on varmaan leikattu puolet pois, ettei olisi turhaa "liikakiloja".
 
Anna ja Heli K. ovat kyllä parhaimman näköiset.. mutta vain Heli on edes jollain lailla meriittejä kerännyt urheilija.
 
Williamssin siskokset tenniksen puolelta on ihan kohtuunäköisiä, ja sitte nämä muut venäläiset(!) Kournikovan seuraajat (varsinki se yks 16v) olivat tosi namuja. Jossaki kuukauden vanhassa iltalehdessä oli niiden kuvat, ja hyviä oli.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Acidnator
Williamssin siskokset tenniksen puolelta on ihan kohtuunäköisiä, ja sitte nämä muut venäläiset(!) Kournikovan seuraajat (varsinki se yks 16v) olivat tosi namuja. Jossaki kuukauden vanhassa iltalehdessä oli niiden kuvat, ja hyviä oli.

Hyi se toinen niistä Williamsien siskoksista on ihan yli lihaksikas. Sitä ei voi kutsua kauniiksi. Mun mielestä nainen ei saa olla mikään hemmetin lihaskimppu todellakaan!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Vainukoira

Mun mielestä nainen ei saa olla mikään hemmetin lihaskimppu todellakaan!
Jaa-a.."Hyiiiii! tuolla naisella on enemmän lihaksia kuin mulla, en enää koskaa halua olla sen lähellä, hirteen tommoset sekasikiö hirviöt" eihän ne mitään kauneuden ihmelapsia ole, mutta kyllä ne "saa" olla voimakkaita, ei siitä mitään tulisi jos kaikki olisi langanlaihoja tikkukeppejä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan likus <df


No, Annalla olisi puolet enemmän faneja jos hän osaisi pelata...

Ihan vaan ottamatta kantaa tähän kauneusasiaan, niin pakko on nyt kuitenkin muistuttaa, että osaahan tuo tyttö pelatakin. Vaikkei hän isoimpien turnausten isoimpia pyttyjä välttämättä viekään, niin aivan s**tanallisen pieni prosentti vakavissaan pelaavista pääsee samalle tasolle kuin hän.

Tuosta pelitaitoasiasta jutellaan mielestäni aivan kohtuuttomin perustein. Anna kuitenkin osaa jotain ihan oikeastikin: ajatelkaa niitä suomalaisia seurapiirilinssiluteita, jotka ketkuttelevat Seiskan yms. julkaisujen kuvissa. Suurimmassa osassa heistä ei ole yhtä ainutta sellaista asiaa johon palstatilaa pitäisi haaskata. Ellei nyt sitten satu innostumaan heidän ulkonäöstään: tosin olisi rehellisempää katsella sellaisia lehtiä, jotka aidosti keskittyvät vain ja ainoastaan ihmisvartaloiden esittelyyn... ;-)
 
Joo, Heli Koivula ja Anna Kournikova ovat urheilumaailman piristysruiskeita, kuten myös maailman parhaimpiin naispelaajiin tenniksessä lukeutuva Jelena Dokic. Enemmän tuijotin neidin ryntäitä kuin itse peliä tossa viikko sitten kun pelasi Venusta vastaan finaalissa. :)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Anttu
Mitä varten ne 100metrin juoksijat on niin helevetin lihaksikkaita??
Noh, vaikka ovatkin juoksijoita, niin pitäähän niillä kuitenkin olla yleiskunto helvetin kova. Tai sitten se on sen takia, että kun niihin urheilijoihin pumpataan niitä steroideja, joita käytetään lihasten kasvuun, niin niitä ei voi kohdistaa vain jaloissa oleviin lihaksiin ;)
 
Enpä pahemmin urheilijoista tiedä, kun en mitään seuraa. Kournikova on kyllä ihan jees ja toisella Williamsin siskoksella on mukavan muodokas vartalo (vaikka kasvot ei kummoset olleetkaan), taisi olla Serena.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Anttu
Mitä varten ne 100metrin juoksijat on niin helevetin lihaksikkaita??

Eihän 100m juoksu ole pelkkää jalkatyötä, vaan joutuuhan siinä yläkroppakin koetukselle. Siksi siinäkin pitää olla voimaa. Toisaalta, eihän ne kaikki ole älyttömän lihaksikkaita.

Parhaimman näköisten urheilijoiden kohdalla päädyn kyllä yleiseen mielipiteeseen, eli Heli Koivula, Anna Kournikova (ja muut nuoremmat venäläiset naistennispelaajat, nimiä ei voi muistaa) sekä (jos nyt voi urheilijaksi laskea) Sanna Pinola autourheilun puolelta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Randall
Anna ja Heli K. ovat kyllä parhaimman näköiset.. mutta vain Heli on edes jollain lailla meriittejä kerännyt urheilija.
Oottekos kiinnitänyt huomiota kyseisten neitokaisten suhteettoman leveisiin hartiohin, vai naamaako vain katotte?
Kyllä on mahottomat ladonovet ainakin Koivulan eukolla.
Herra haastattelija Klingakin näytti Helin rinnalla ihan pojulta.
Sadan metrin juoksijoista voi sanoa että Mr.Kiiltokuvapoju Pöyhönen on varmaan syönyt aamiaiseksi muutakin kuin kaurapuuroa. Sehän näyttää ihan pikajuoksijalta ;)
Mutta oli se hienoa kun suomaalainen sprintteri tuli eurooppalaisten valioiden joukossa viidenneksi.
Ja asiaan. Uimari Anu Koivisto on kyllä ihan kohtalainen, kuten myös se ryssäläinen seiväshyppääjä jonka nimeä en koskaan muista.
 
Ylös Bottom