Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelaaminen otsikoissa

Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Vastenmielisen näköinen peli, saapa nähdä pääseekö esim. Steamiin myyntiin ollenkaan. Tekijöiden taustaltakin löytynyt äärioikeistomeininkiä.
IMO aika turhaa kukkahattuilua tollanen. Moni on kuitenkin jo toteuttanut samaa esim GTA:ssa ja muissa peleissä. Ja kun tää peli taitaa vain olla tyyliin Deadnation jossa zombit korvattu ihmisillä... No big deal.
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Microsoft ja Sony käyvät keskusteluja suomalaisten televisioyhtiöiden kanssa saadakseen ilmaiseksi katseltavat netti-tv-lähetykset pelikonsolin kautta televisioon. - http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288754563114.html

"Konsolivalmistajia kiinnostaa myös ilmaisten nettitelevisiopalveluiden tuominen isolle ruudulle. Tällä hetkellä uusilla konsoleilla ei voi katsoa Yle Areenaa, Nelosen Ruutua tai MTV:n Katsomoa."
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Microsoft ja Sony käyvät keskusteluja suomalaisten televisioyhtiöiden kanssa saadakseen ilmaiseksi katseltavat netti-tv-lähetykset pelikonsolin kautta televisioon.
Ruutu toimii sentään PS4:n selaimella, Areena ja Katsomo sen sijaan eivät.
Uskoisin, että Areenan porttaus suoraan neloselle on helppoa, mutta Katsomo ja sen Silverlight voivat olla hieman haasteellisempia.
TeeVee-sovellus paremmalla toteutuksella* olisi kyllä mieluisa, taitaa jäädä tosin haaveeksi.

Vaihtoehtokanavista ainakin taitaa MoonTV näkyä kaikilla mahdollisilla laitteilla, terkkuja Tonterille. :p

* Eli siten, ettei tarvittaisi erillisiä sovelluksia jokaista tv-yhtiötä varten, vaan toimisi suoraan Teevee-sovelluksessa.
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

http://www.mbnet.fi/artikkeli/tieto...hittajat_oikeuteen_muistuttaa_liikaa_elamaani

http://dome.fi/pelit/ajankohtaista/lindsay-lohan-lyo-lisaa-loylya-gta-v-oikeusjuttuunsa

Kaikki muistaneet tuon Rockstar vs Lohan jutun GTA:sta..

No nyt on vähän vastaava tapaus:
http://www.tilt.fi/uutiset/diktaatt...irmumurhaajan-maine-ei-karsinyt-pelihahmosta/

"Nyt losangelesilainen tuomari on hylännyt syytteet. Tuomarin mukaan Activisionilla oli täysi oikeus mallintaa hahmo Noriegan mukaan, sillä Noriega on julkinen hahmo"

Eli vaikka R nyt myöntäisi kopioineensa suoraan Lohanin, tämä on sallittua koska sekin on julkinen hahmo? Eikö tuo ole aika ennakkotapaus.
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Ylen Uutisvahti sovelluksella saa seurattua YLEn peliotsikointia helposti. Tuli tuo uusi omien seurantalistojen luontitoiminto niin saa peliaiheille oman listan.
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Ylen aamu-tv:ssä puhuttiin jälleen lyhyesti peleistä, ja siitä miten mm. Supercellin menestys on muuttanut suhtautumista peleihin. Taas painotettiin sitä, että oleellisempaa kuin rajoittaa lastensa pelaamista on yrittää selvittää mitä niissä peleissä on. Puhuttiin lyhyesti siitä mitä peleistä voi oppia. Pelien haittoja on tutkittu pitkään yrittäen huonolla menestyksellä löytää yhteyksiä mm. väkivaltaan, mutta hyötyjä on tutkittu vähän. Ensi viikolla vietetään muuten kansallista pelipäivää.

Uutisessa on mukana myös kahdeksan minuutin Areena-tallenne keskustelusta: http://yle.fi/uutiset/supercellin_menestys_taytti_pelaajien_nuorisotalon/7603696
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Microsoftin Kinect 2 -kamera on osa firman neuromarkkinointiprojektia. Siinä mitataan katsojan tunnetilan muutoksia sykekäyrän pohjalta.

Aiheesta sivuten kirjoittaa Yleisradio: Neuromarkkinointi on kiinnostunut aivoalueilla tapahtuvista reaktioista - http://yle.fi/uutiset/neuromarkkinointi_pyrkii_paakopan_sisaan/7605726

"Mainos- ja markkinamiehet tietävät, että jopa 90 prosenttia ostopäätöksistä tehdään tunteella"
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Peliala on vihdoin saamassa arvoisensa palkintogaalan, kun 5. joulukuuta järjestetään The Game Awards -gaala AXIS teatterissa Las Vegasissa. Tapahtuman takana ovat kaikki kolme isoa eli Sony, Microsoft ja Nintendo. Luvassa on palkitsemisia, pelijulkistuksia, musiikkiesityksiä ja kaikkea muuta kivaa. The Game Awards ei ole liitoksissa mitenkään VGA tai viime vuonna VGX-nimellä pyörineeseen myötähäpeähuipentumaan muuten kuin Geoff Keighleyn osalta. Keighley pääsee vihdoin osoittamaan rakkautta lajilleen gaalan tuottajan roolissa. Tapahtuman takana on uskottavuutta tuovia nimiä:
Keighley has lined up an impressive roster of supporters, who serve on the show’s advisory board, including Reggie Fils-Aime, president and chief operating officer of Nintendo of America; Yves Guillemot, CEO, Ubisoft; Hideo Kojima, president, Kojima Prods; Shawn Layden, CEO, Sony Computer Entertainment America; Peter Moore, chief operating officer, Electronic Arts; Xbox chief Phil Spencer; Martin Tremblay, president, Warner Bros. Interactive Entertainment; Rockstar Games and Valve.

Lähde: Variety, thegameawards.com
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Päässyt lipsahtamaan kokonaan ohi, että Yle jatkaa eSportsin tuomista televisioon marraskuun lopussa maailman suurimman tietokonetapahtuman DreamHackin CS-finaalilla.

"Elokuussa esitetty Assemblyn Counter Strike -finaali oli ensimmäinen iso E-urheilulähetys valtakunnallisella tv-kanavalla Suomessa, ja nyt herkkua on tarjolla lisää! Televisioimme suorana Counter Strike -finaalin Ruotsin DreamHack Winter 2014 -pelitapahtumasta lauantaina 29. marraskuuta."

"Kakkosen ohjelmapäällikkö Riku Saaranluoma seurasi tarkasti Assembly-lähetyksen vastaanottoa. Koska se oli kannustava, Ylessä alettiin työskennellä heti loppukesällä aktiivisesti sen puolesta, että ohjelmistoon saataisiin lisää e-urheilua."

DreamHack: Maailman suurin tietokonepelifestivaali Kakkosella

Nyt taas iso käsi Ylelle.
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Kultakuume: peleistä tuli hallitseva kulttuurimuoto -yle
Kulttuurin ajankohtaisohjelma. Peleistä tuli hallitseva kulttuurimuoto. Kun Tuija Linden aloitti Pelit-lehden päätoimittajana vuonna 1992, oli pelaaminen etenkin kouluikäisten parissa kasvava harrastus. Nykyisin kukaan suomalainen ei voi välttyä digitaalisten pelien merkityksen korostamiselta. Mikä on pelien asema kulttuurimme sisällä? Onko kyse taiteesta, viihteestä, vai jostain muusta? Vieraina Tuija Linden ja professori Frans Mäyrä.

Lähetys alkaa tänään klo 15.05, Yle Radio 1
Kuunneltavissa lähetyksen jälkeen
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Yle: Räiskintäpelit koko kansan viihdettä Suomessa – elektronisesta urheilusta tuli vedonlyöntikohde

...

"Rahapeliyhtiö Veikkaus on hiljattain tarjonnut mahdollisuuden lyödä vetoa esimerkiksi taktisen ammuntapeli Counter-Striken turnauksista. Maailmalla e-urheilu on ollut vedonlyöntikohteena jo useamman vuoden."

"Perinteisiä vedonlyöjiä saattaa pohdituttaa, kuinka e-urheilussa vältetään sopupelit.
– Tätä alaa koskee ihan sama säännöt kuin mitä tahansa muuta urheilutapahtumaa. Vedonlyönnin kohteena ovat meillä sellaiset tapahtumat, joilla on luotettava maine. Pelikohteena ovat isot turnaukset, joiden taustalla on iso järjestäjäporukka, Vieno kertoo."

....
 
Vastaus: Pelaaminen otsikoissa

Ei sellaista olekaan, mutta autot + random murhat = GTA. Epäilisin, että tämä on päättelyketju. :|
 
Ylös Bottom