Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelien ja laitteiden hankintaketju

Omassa lähi Prismassa Tampereen Kalevassa ei pelejä juurikaan enää edes ole. Samassa rakennuksessa olevissa Powerissa ja Gigantissa vielä jonkin verran on pelejä. Mutta kaukana ollaan vanhoista hyvistä ajoista pelien suhteen. Porissa näkyy pelejä vielä hyvin löytyvän Prismastakin, ihan melkein kateeksi käy.. :)
 
On taas kotiin tullut kannettua uutta peliaiheista kamaa.
tempImagem7yLbs.jpg

-Final Fantasy X soundtrack -vinyyli saapui vihdoin tällä viikolla ihan Square Enixin omasta verkkokaupasta kesällä ennatilattuna. Samalla muistin, etten tainnut viime kerran hankinta-kuvaan laittaa siihen kuuluvia videopelimusavinyylejä: Persona 5 vinyylisetin löysin kuin löysinkin alkusyksystä eräästä puolalaisesta kaupasta, vaikka kuvittelin missanneeni tämän. World of Ruin -vinyyli tuli tilattua sen julkaisun yhteydessä alkusyksystä. Tässä on siis Final Fantasy VI musiikkia TPR nimisen tyypin melankoniseksi pianomusiikiksi miksaamana. TPR:n melankonisia pianomusiikkeja useista videopeleistä löytyy muuten hyvin myös esim. spotifystä, jos tykkää pianomusiikkia kuunnella.

-Arvoin sekä Kingdom Hearts Memory of Melodyn että Persona 5 Strikersin kanssa pitkään hankinko näistä Switch vai PS4 versiot. Koska nämä PS4 versiot löytyi hieman huokeampaan hintaan, niin päädyin lopulta näihin. P5 Strikers cdon:ista poisteineen 23,94 e ja KH Memory of Melody Konsolinetistä 24,99 e.

-Kenasta omistan myös digiversion ja oon sen pelannut läpi, mutta pitäähän Emberlabia tukea myös fyysisen version kautta, kun näin hienon ensimmäisen pelin iskivät markkinoille. Verkkikseltä 42,9 e.

- Zeldan 35 synttäreiden kunniaksi julkaistu Game&Watch piti hankkia, koska Zelda. :D Tuskin tulen tätä edes avaamaan, koska omistan pelit myös esim. 3ds:llä, mutta kyllähän Zelda-fanin pitää tämä omistaa. Verkkikseltä ohv. hintaan 69,90e. (Nyt kun vielä jostain saisi taiottua itselle kohtuulliseen hintaan sen alkuperäisen Zeldan game&watchin tämän seuraksi...)

MUOKS:
-Ja oho. Meinasi kuvan Arietta of Spirits unohtua. Vaikutti kiinnostavalta suomalaiselta indiepeliltä siinä määrin, että tästä kuultuani päätin kesällä laittaa ihan fyysisen version tilaukseen. Red Art Gamesiltä posteineen hintaan 41,79e eli digia kalliimpi ei niin yllättäen. Saapui viimein tällä viikolla.

MUOKS2:
Avasin tuon Kenan vasta nyt ja siellä oli tällaisia Rot-tarroja ekstrana. Oli mennyt ihan ohi, että tällaisetkin tähän fyysiseen pakettiin kuului. Nykyään on niin harvinaista, että fyysisen version mukana on mitään ekstraa itse pelilevyn/kasetin lisäksi, että aina kun jotain löytyy, niin on iloisesti yllättynyt. :)
tempImageXeV4MY.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Semmosta vaan että eikö oo enään Amazon.dessä paypal maksua? Ei ainakaan äsken näkynyt vaihtoehtona, vai muistanko väärin et ois ikinä ollutkaan..?
 
Postista selkä vääränä paketteja, vaikka Black Friday on vasta menossa... Switchin pelihankinnat tarkoittavat nyt sitä, että se laitekin pitänee hommata jossain vaiheessa. :p



 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tällä viikolla ei postissa tullut kuin yksi peli, mutta laatu saa nyt korvata määrän. Maltoin odottaa Kenan fyysiseen julkaisuun saakka, niin ei tullut kahteen kertaan ostettua. Sen sijaan Coolshopilla kesti sen verran toimituksessa, että en malttanut olla aloittamatta AC Revelationsia aiemmin tällä viikolla, joten Kena saa luvan odotella pelivuoroaan vielä hetken aikaa.

20211126_213533.jpg
 
Aikainen joululahja itselleni. Pitkään olen tätä Switchin hankintaa jahkaillut, mutta nyt kun tuli tämä Oled versiokin niin koin että on viimein sopiva hetki uuden masiinan hankintaan. Pelattavakaan ei lopu heti kesken kun on useamman vuoden katalogit koluttavana. Pikaisesti testasin Metroid Dreadin demoa, ja kyllähän tuo Oled näyttää hyvältä. Joy Conit tuntuivat rimpulammilta kuin kuvittelin, mutta ehkäpä noihin tottuu, käsikonsolimoodissa tätä tulee varmaan eniten tahkottua.

Nyt kun ennestään löytyy PS5 ja pelikelpoinen PC Game Passilla höystettynä, niin on viimein kaikkien kolmen suuren alustat alla, eikä tarvitse jäädä enää mistään paitsi. Aijai, tästä se lähtee!


20211128_094410 (1).jpg
 
Omat ostokset viimeisen 2 viikon aikana..

Sackboy PS5 28e(Elisa)
Guardians of galaxy 34.95e Xbox (Gigantti)
Forgotten city Xbox 37e(VPD)
Lost Judgement Xbox 45e (Konsolinet)
Kena (42.50e) PS5 Coolshop
Mirror edge Catalyst 4.95e Xbox (Cdon)
Shenmue 3 9.95e PS4(Cdon)

Kaikkia posti ei ole vielä saanut toimitettua kotiin asti :)
 
Omat ostokset viimeisen 2 viikon aikana..

Sackboy PS5 28e(Elisa)
Guardians of galaxy 34.95e Xbox (Gigantti)
Forgotten city Xbox 37e(VPD)
Lost Judgement Xbox 45e (Konsolinet)
Kena (42.50e) PS5 Coolshop
Mirror edge Catalyst 4.95e Xbox (Cdon)
Shenmue 3 9.95e PS4(Cdon)

Kaikkia posti ei ole vielä saanut toimitettua kotiin asti :)
Täällä on kanssa kasa pelejä (ja leffoja) tulossa Black Friday tarjouksista. Voisihan ne tähän listata, mutta odottelen vielä, että saisi postata kuvan kanssa. :)

Black Friday osoittautui jälleen kerran konkurssiin verrattavaksi tapahtumaksi. :D
 
Täällä on kanssa kasa pelejä (ja leffoja) tulossa Black Friday tarjouksista. Voisihan ne tähän listata, mutta odottelen vielä, että saisi postata kuvan kanssa. :)

Black Friday osoittautui jälleen kerran konkurssiin verrattavaksi tapahtumaksi. :D
Itse kanssa leffoja myös ostin, niitä en viitsinyt edes listata.. Enkä malttanut odottaa, että kaikki tulisi kotiin asti(Kuvaa ajatellen siis) :)
 
Tänään vihdoin saapui loput Black Friday -alennuksista tilatut pelit:
  • Marvel's Guardians of the Galaxy, Coolshop 37,50€
  • Marvel's Avengers, Konsolinet 19,99€
  • Returnal, DNA 39€
  • Sackboy: A Big Adventure (kesällä kolmellakympillä ostetun PS4 Special Editionin kaveriksi), Gigantti 22,95€
  • Super Monkey Ball Banana Mania, CDON (Spelbutiken) 27,95€
  • Hades, Gigantti 22,95€
  • Olympic Games Tokyo 2020, Coolshop 19,95€
  • SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, Verkkokauppa.com 19,90€
  • LEGO Harry Potter Collection, Coolshop 15,29€
D745E6C2-FB2A-46A8-8487-F65D6FB86BF6.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Ensimmäinen setti Black Friday -ostoksista löysi tiensä perille.

Juiced 2 käytettynä Huuto.netistä 5e. Ei Black Friday ostos, mutta sattui saapumaan samaan aikaan. :)
Guardians of the Galaxy (34,95e), Tony Hawk Pro Skater 1+2 (9,95e) ja Bravely Default 2 (29,95e) Gigantista.
Disaster Report 4: Summer Memories (24,46e) ja Ash of Gods (7,78e) ProShopista.
IMG_20211129_201131__01.jpg
 
Ylös Bottom