Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelien ja laitteiden hankintaketju

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja jryi
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Prismasta turtles kokoelma ja lego 2k drive 20e/kpl ja Amy pez tokmannilla 2.3e.

Lego 2k driven mukana tulee tuo pieni auto, year 1 pass ja koska kyseessä on 2k:n switch julkaisu niin kotelossa on pelkkä latauskoodi.
Edit: Toi paketti kyllä vetää firmojen pihistelyn ihan uudelle tasolle. Tolla autolla on kolme eri versiota mitkä voi rakentaa kuten kuvasta näkyy, mutta vain yhteen tulee ohje paperilla ja loput kaks täytyy katsoa netistä. Siis ei helvetti.

2024-10-14-3381.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Puolenkuunpelit 47e

Kerrankin sen näköinen steelbook kotelo jonka haluaa laittaa hyllyyn koristeeksi.
Best of soundtrack cd:llä on 31 biisiä ja pituutta tunti. Diginä ladattavat soundtrackit sisältää yhteensä 38 biisiä ja kestää 70 minuuttia.
Yllättäen näitä oli myös porin mikkolan prismassa tarjolla 2kp ps5 versiota ja 2kpl switchille ja hintaa 50e.

2024-10-19-3383.jpg

edit:

Steelbook kotelolle löytyi sopiva paikka kahden Lara figun vierestä. Toinen on tullut temple of osiriksen mukana ja toinen 2013 pelin mukana.
20241019_223201.jpg
 
Viimeksi muokattu:
PS-Storesta Dead Rising Remake ja Dying Light 2.

Alkuperäinen Dead Rising on ollut pitkään guilty pleasure itselle ja Dying Light 2 oli nyt mukavassa alessa. Sitä on vissiin rankalla kädellä päivitetty, että jospa sille antaisi uuden mahiksen.

Edit: Tulihan myös Bioshock Collection ja Alien Isolation hommattua kun halvalla sai. Lisää backlogia siis :D
 
Viimeksi muokattu:
Näytä liitetiedosto 17895

No nyt on aika pieni PC-Tietokone siinä :oops:

Vielä kommenttia tähän, että pienokaisen suorituskyky ylitti kyllä kaikki odotukset ensipuraisun perusteella. Oli hyvä tarjous 200 huitteilla, mutta ihan normihintakin joku alle 300 on siinäkin hintaluokassa ihan kohtalaisen hyvä bang for bucks. Mitäs Win 11 Home kaupassa maksaa erikseen? Joku 150 €? 8 G muistilla on vielä halvempi ja sekin peruskäyttöön riittää. Tässä on 16.

Win 11 esim. boottaa nopeammin pystyyn kuin minun toinen työläppäri, joka on tänä vuonna käyttöön otettu. Toki siinä vähän hidastaa Kryptaus yms. mutta silti...hämmentävän järkevä pikkulaatikko. Isossa telkkarissa työpöytä kuvanlaatu aivan minttiä 4K@60, ei häpeä "oikean koneen" kuvanlaadulle yhtään, vaikka siinä on erillinen kunnollinen näytönohjain.

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom